Adkins - Enough

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

En natt har Elle fått nog. Baldur tar inte längre sitt ansvar som pappa, speciellt inte för lilla Emily. Hon höjer rösten och säger allting hon hållt inne sen i början av deras förhållande. Hon orkar inte låtsas som om allting är bra, orkar inte vara tillsammans med en man som inte gör något, som inte försörjer familjen eller är en bra far. Baldur blir förvånad men utbrister något i stil med att han aldrig velat ha barn, att enda anledningen han stannat var för sonen Casper.


"Ta dina grejer och dra härifrån. NU!" skriker Elle till Baldur. Baldur tog de grejer som var hans i en gammal väska, han öppnade sovrumsdörren och hittade en ledsen Casper utanför. Baldur ger honom en lång blick, men han säger ingenting, istället går han bara förbi till ytterdörren. Innan han smäller igen ytterdörren säger han att de nog aldrig lär ses mer, han vill inte ha vårdnad om barnen och ingen av dem ska kontakta honom nånsin.

..den natten sov alla i det nuvarande hushållet tillsammans. Lilla Emily, Casper och Aya sov alla i den stora dubbelsängen tillsammans med Elle. Elle kunde inte låta bli att fälla några tårar, nu var hon en ensamstående mamma till två barn. Stackars Casper kommer förmodligen aldrig träffa sin pappa mer och Emily kommer växa upp utan honom. Elle vill ha en nystart med familjen.. kanske flyttar de till ett nytt hus.

Adkins - Emily

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

Baldur får en dag ett samtal från läkaren hushållet besökte för någon vecka sedan när de tog sina vaccinsprutor och tog lite prover. Läkaren i luren berättar för Baldur att de minsann väntar ett till barn! "Din partner är gravid! Standardproverna vi tog visade det. Jag ringde för att berätta, ifall ni inte redan visste det. Elle är inte så långt gången ännu" säger läkaren och hälsar stort grattis. Elle som hört allt med tanke på den höga volymen Baldur har på telefonen blir överlycklig. Baldur lägger bara på och muttrar över att han måste få vara för sig själv lite. Elle orkar inte alls bry sig om det, hon är glad över att få ett till barn! Oväntat men älskat.


Elle berättar om den stora nyheten till Casper när han kommer hem från skolan. Han blir självklart jätteglad och springer direkt in till sitt rum, "Jag ska måla en fin tavla till bebisen mamma!"

Tillslut är den stora dagen här, Elle ska föda! Baldur kör henne likgiltigt till sjukhuset och är med under förlossningen. Men han verkar inte alls vara lika engagerad som vid Caspers födsel. En liten flicka föds, hon får namnet Emily.

Adkins - Osäkerhet

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

Elle och Baldur har inte mycket tid för varandra längre, men det har de väl aldrig haft ändå. Båda känner att deras förhållande är en aning ostabilt. Är de kanske bara tillsammans på grund av Casper? Att göra slut och ha delad vårdnad skulle inte gå, båda vill vara med Casper lika mycket. Ingen av dem vill skiljas åt.. Kanske kan de stå ut med varandras tystnad några år till.


När Elle inte jobbar, lagar mat, tar hand om sina växter eller myser med sonen Casper så passar hon på att vara med Aya. Aya har lärt sig att jaga, och börjar bli riktigt bra på det. För bara någon dag sedan kom hon hem med en ädelsten värd 611$!


Snöflingedagen kom till familjen Adkins och kort efter det fyllde Casper år. Elle har väldigt generösa vänner som gav henne allt från blommor till bärbara datorer. Elle och Baldur sålde dessvärre datorn eftersom att de gärna vill flytta till ett större hus eller bygga ut det hus de redan bor i.

Downloadstips - Parposer

| Postat i: TS3: Downloadstips

Mysiga poser för ett par. Det fungerar självklart för kvinnliga simmar också. Älskar detta posepack!

Placera Små Geniers Tidiga Lärdomscentral

| Postat i: Frågor & Svar
Yaren och några andra undrade vart jag hade placerat "familjecentret" som man fick med i guldversionen av Aurora Skies. Jag har placerat huset precis bredvid bröderna Svard som bor i ett rött hus, om ni kollar på kartan kommer ni säkert att se det. Jag måste be om ursäkt för en väldigt dålig bild, men jag var för lat och trött för att låta grafiken ladda. 

Ni kan självklart placera tomten vart ni vill, men jag tycker den passade bra där jag la den! 

Adkins - Oväntat

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

Så fort Baldur ser sin nyfödda sons ansikte kan han inte låta bli att le. Elle och Baldur diskuterar om situationen och kommer fram till att Baldur nu vill vara med om att uppfostra detta gossebarn. Han flyttar in så fort som möjligt och hjälper även till att renovera huset litet. Istället för badrummet har det nu byggts ett rum åt pojken Casper som deras son heter.


Baldur älskar papparollen, mycket mer än han nånsin trott.


När Baldur för första gången ska laga mat i Elles hus startar han en stor eldsvåda, han hamnar till och med i den själv men klarade sig utan större skador. Elle blir arg på honom och säger att han måste vara försiktig. Tänk på hunden och barnet!

Tiden går fort framåt och både hunden Aya och Casper har blivit lite äldre.


Elle har inte mycket mammaledighet kvar och vill spendera den med Casper på bästa sätt. En dag åker bara mamma och son till Aurora Skies familjecenter Små Geniers Tidiga Lärdomscentral (läs: kommer endast med guldversionen av Aurora Skies). En supermysig allmän tomt anpassat för de unga åldrarna!

Medans Elle socialiserar med några gamla vänner får Casper lära sig att gå i den nya gåstolen. Vilken underbar uppfinning, nu behöver inte Elle eller Baldur spendera all sin vakna tid åt det!

Adkins - Kaotiskt

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

När Elle för en gångs skull använder den öppna spisen börjar det brinna. Brandlarmet tjuter och lille Aya går alldeles för nära elden av ren nyfikenhet. Branden släcks och försäkringen täcker lite av skadorna.


Det går ett tag och Elle upptäcker förvånat att hon är gravid, hon som är familjeinriktad är jätteglad över att få ett barn. Men vad ska pojkvännen Baldur säga? Vill han ens ha barn, de har inte ens pratat om det.. De har ju knappt ett seriöst förhållande! Tänk om han inte vill vara med om detta, tänk om han säger upp kontakten totalt. Hur ska Elle ha råd att uppfostra ett barn själv? Nu har hon ju dessutom en hund också, hur ska allt detta fungera?

Månaderna går och Elle är mer eller mindre höggravid. Hon har ännu inte kontaktat Baldur och han har heller inte hört av sig till henne. Tänk har någon på stan sett att Elle blivit gravid, och sagt det till honom? Det är ju aldrig kul att höra något på omvägar. De kallar varandra pojkvän och flickvän men har inte ens pratat på flera månader.


Tillslut tar Elle modet till sig och ringer Baldur. Hon säger att de måste prata och Baldur kommer över på en gång. Med tanke på hur stor mage Elle har nu, så skulle Baldur vara redigt dum om han inte förstod. Baldur lyssnar förstående på vad Elle har att säga. När Elle pratat till punkt står han helt förstummad.. Han berättar att han säkert kan hjälpa till med ekonomin på något vänster, men han är inte redo att ge sig in i en papparoll fullt ut.


Knappt en vecka senare håller Elle i en skördefest för vänner och bekanta. Mitt under middagen går värkarna igång! Baldur var på plats för festen och erbjöd sig att följa med Elle till förlossningen. Det är ju trots allt mitt barn med, säger han till Elle påväg till bilen. Elle har för ont för att ens märka att Baldur helt ändrat inställning och attityd gentemot allt det här.

Adkins - Mys

| Postat i: TS3: Familjen Adkins


Elle & Baldur har kommit nära varandra, det är inte alltför många som vet om deras förhållande men ändå sover de över hos varandra titt som tätt. Elle vet att hon har känslor för denna mannen, men är osäker på om han har några för henne.


En man i staden kontaktar Elle och berättar att han vill bli av med några valpar. Han undrar alltså om Elle vill ta emot en liten byracka, gratis förstås. Elle som känt sig lite ensam de senaste dagarna tackar ja! Nu behöver hon inte tvinga Baldur komma över varje helg för att mysa med henne.


Sent på kvällen får Elle äntligen träffa sin nya familjemedlem. Valpen Aya! Aya Adkins. 

Ladda ner Elle Adkins!

| Postat i: Skapelser, TS3: Familjen Adkins
Nu finns min sim Elle att ladda ner! En jordnära sim bosatt i Aurora Skies. 

[Ladda ner henne via Exchange här]
[Eller ladda ner henne via MediaFire här]

Adkins - Nya kontakter

| Postat i: TS3: Familjen Adkins
Elle har kommit nära arbetskollegan och grannen Elin Wrede. På kvällarna efter jobbet passar de på att umgås, men Elle känner sig fortfarande lite obekväm eftersom Elins man Johan oftast är i närheten. Det är inte alltid det lättaste att vara så blyg som Elle är! Elin & Johan har en tonårsdotter vid namn Cassidy, men henne har Elle knappt träffat.


På sin lediga dag bestämmer sig Elle för att besöka Perspektivparken som hennes vän Elin berättat så mycket om. Elle tog en taxi dit och hyrde sedan den stora varmluftsballongen och gjorde sig redo för ett stort äventyr. Men till sin besvikelse var varmluftsballongen ingen höjdare (true story, jag tycker den är helt värdelös).


Eftersom Perspektivparken och varmluftsballongen var en sådan besvikelse tänkte Elle att hon skulle trösta sig med att besöka biblioteket. Att drömma sig bort med näsan i en bok är bland det bästa man kan göra, tycker Elle.

Elle spenderade större delen av dagen på biblioteket och kom hem till middagstid. Hon grillade varmkorvar åt sig själv och sparade resterna som blev över till någon annan dag.


Som att det inte blivit nog med varmkorv ställer Elle upp i en ätartävling.. hon förlorade tyvärr.


Som tröst skaffar hon sig en riktigt snygg solbränna!
(Ni som inte har Aurora Skies festivalstomt kan ladda ner den från exchange här)


Hennes solbränna måste se riktigt bra ut, för senare när Elle är påväg hem stannar en man upp för att prata med henne. Mannen heter Baldur Einarsson och delar många intressen med Elle. Han är en bokmal, en väldigt ambitiös sådan. Han jobbar som trollkarl men är osäker på om det verkligen är hans kall i livet. De står och pratar väldigt länge och tillslut ger Baldur Elle sitt nummer. "Det är bara att ringa mig om du vill hitta på något!" Elle skrattar bara lite nervöst till svars..

Aurora Skies Festivaltomt

| Postat i: TS3: Downloadstips
Vill ni också kunna fira de årliga säsongsfestivalerna, i Aurora Skies? Då tycker jag att ni ska ladda ner den officiella festivaltomten för Aurora Skies! Den är självklart gjord för att passa i den staden och ni lär se vart den passar. Radera bara en av parkerna och ersätt det med denna festivaltomt!

SimGuruSmitty har skapat och delat med sig av denna tomt. 

Downloadstips - Sneakers

| Postat i: TS3: Downloadstips

Jättesnygga sneakers av en duktig skapare. Finns till både manliga och kvinnliga simmar. I package och Sims 3 Pack!

Adkins - Hemmastadd

| Postat i: TS3: Familjen Adkins
Samma dag som Elle flyttat in sökte hon jobb på stadens restaurang, som även delade byggnad med Affärer och Journalistik. Det är synd att hon måste börja jobba så snabbt, men för att ha råd att leva har hon inget val!

Elle åkte förbi den lokala trädgården, som även ligger nära det huset hon bor i. Hon måste ha sett väldigt vilsen ut för en man vid namn Gunnar Hannes kom fram till henne och började prata. Han frågade om hon var nyinflyttad, eftersom att han inte sett henne tidigare. Aurora Skies är en sådan stad där alla känner alla, berättade han. Elle som är väldigt blyg av sig kände sig obekväm i den situationen men tyckte att det var kul med trevliga invånare.

När Elle kommer hem från sin första arbetsdag ser hon att den röda flaggan är uppe på brevlådan. Först betalade hon sina räkningar, men såg att det låg ett litet paket längst in i brevlådan! Gunnar Hannes som hon träffat tidigare hade gett henne en liten blomma. Tydligen är han väldigt förtjust i Elle, trots att han redan har ett förhållande..

Elle Adkins äventyr i Aurora Skies

| Postat i: TS3: Familjen Adkins
NY FAMILJ! Detta var egentligen tänkt som en liten rundtur i Aurora Skies. Istället blev det så att jag fastnade för Elle Adkins och hennes små äventyr. Så det kan hända att jag spelar med denna simstjej ett tag framöver. Kommer ändå att fortsätta med familjen Evans någon gång i framtiden.


Den här glada rödhåriga tjejen är Elle Adkins. En blyg tjej med stora familjedrömmar, fem barn ska hon ha. Elle älskar allt som har med matlagning att göra, att läsa böcker och odla egna grönsaker. Hon har precis flyttat till staden Aurora Skies och har köpt ett litet hus för alla sina simdaler i utkanten av staden. Downloadstips - Gothic & Stars sweater

| Postat i: TS3: Downloadstips
Är helt kär i den här tröjan! Det fungerar jättebra och ser sjukt bra ut i spelet. 

Rensa din cache

| Postat i: Tips
Jag fick en fråga av Misan, som undrade om jag kunde förklara vad att radera sin cache och liknande innebär. Att rensa sin cache innebär att ta bort "onödiga filer" som bara tar plats, och i de flesta fall kommer att ersättas igen. Däför bör man rensa lite då och då. Det här löser många problem, men inte alla. 

Jag rekommenderar er att ni kollar [denna forumstråd] om ni vill veta mer.
Det finns gott om bloggar, sidor, forum och till och med videor som förklarar hur man raderar cache, varför och vad det betyder. Google is your best friend. Avslutar detta inlägg med en video av TheQuxxn som visar hur man gör.


Evans - Grattis Adam

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Några dagar efter pappa Ricks bortgång var det dags för Adam att bli tonåring. Trots bortgången försöker familjen rulla på som vanligt. Det är ju vad Rick hade velat!


För att fira Adams tonårsdag åkte den lilla familjen ut till en restaurang i närheten. 

Evans - Vila i frid Rick

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Älskade Rick har gått bort. En älskad far och make. 
Hans gravsten ligger nu bredvid Julies föräldrar, Allison och Aubrey.

Downloadstips - Posepack för vänner

| Postat i: TS3: Downloadstips
En läsare vid namn Klara bad mig tipsa om lite poser som passar för ett gäng vänner.Självklart kan jag göra det! För att ladda ner dessa poser är det bara att klicka på bilderna, då får ni även sa alla poser som inkluderas i just det posepacket. Jag har själv haft dessa poser i mitt spel vid något tillfälle, och för mig har de fungerat superbra.  

Nu är Aurora Skies ute!

| Postat i: Nyheter
Idag har den nya storevärlden Aurora Skies kommit ut! Ni kan köpa den i The Sims 3 Store för 2450 Simpoints! Det motsvarar ungefär 250kr, tror jag. Väldigt dyrt för min lilla studentplånbok, så jag ska nog vänta lite med att köpa staden.

Det finns som vanligt två versioner! En standardversion och en guldversion. Premiuminnehållet i standardversionen är (endast) den omtalade Varmluftsballongen. I luftballongen kommer romantiska interaktioner bli mer mottagliga och ja, man kan till och med ha myspys i den!


I Guldversionen däremot får man med lite mer saker. Varmluftsballongen som jag precis nämnde, Lära gå-stolen Full Fart och Lekhagen Försprånget. Jättekul med lite grejer för småbarn.

Evans - Aiden är het, bokstavligt talat

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Snön vräkte ner och pojkarnas skola blev inställd! De var hemma hela dagen och roade sig med tv-spel, snögubbsbyggande och slipade på färdigheter. Föräldrarna jobbade, så de var helt ensamma.När Aiden senare gick in för att leka lite vid uppfinnarbänken börjar han sedan brinna. Han skulle ju bara svetsa ihop en liten grej, men på något vänster lyckades han sätta eld på sig själv. Aiden skriker i ren panik!

Städerskan hade precis anlänt till familjens hus, det var hennes absolut första arbetsdag. När hon hör Aidens skrik springer hon in i rummet och ja, hon släcker honom helt enkelt med brandsläckaren de hade i hallen.
Men innan det slänger Aiden av sig de brinnande kläderna. Han tycker sedan att det blev pinsamt, en dösnygg kvinna ser honom i bara kallingarna! Hon verkar dock inte ha något emot det..

Evans - Det lönar sig

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Julie har snart nått toppen inom brandmansyrket, så hon är nu Assisterande Brandkårshef! Hon jobbar inte lika ofta längre, men får istället ta hand om större husbränder och liknande. Bra lön har hon också. Men hennes mål med detta yrke är att rädda så många simmar hon kan! Hennes livslånga önskan är att rädda trettio simmar.
Kommer ihåg när Julie bara var tonåring, och bestämde sig för att bli brandman redan då.


En inbrottstjuv tog sig in i familjen Evans hus! Det är i sånahär situationer som Julies atletiska färdighet lönar sig. Det hände ju en gång förut, när Julie var nyinflyttad i hennes första lägenhet.

För gamle Rick händer det inte så mycket, han jobbar som vanligt och håller kontakten med sina bröder.

Downloadstips - Barnposer!

| Postat i: TS3: Downloadstips
Alla de här poserna som jag tipsar om laddar ni ner från ModTheSims! Ni måste registrera er för att kunna ladda ner saker därifrån. Men det är lika bra, för det är en väldigt bra och säker sida! Klicka på bilderna för att komma till respektive nedladdning.

Evans - Vilsna Aiden

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Mitt i natten var det dags för Aiden att bli tonåring. Det visade sig att han blev en riktigt snygg en!

Han rum inreddes i ett rockigt tema, kanske inte det mest passande för hans egenskaper eller personlighet..
Men det passar en tonåring som inte riktigt hittat sig själv ännu. Alla möbler är [härifrån].

Ny speluppdatering!

| Postat i: Nyheter
Här nedanför kan ni se alla buggar och dylikt som har fixats. Jättebra med en stor update.

Dessvärre fungerar inte denna patch för mig, det kommer upp att en felaktig fil hittats.
Jag letar efter en lösning på det problemet - den enda lösning som finns just nu är att ominstallera allt.
Skriv gärna en kommentar ifall ni har samma problem med patchen som jag har!

EDIT!!!!: Jag fick uppdateringen att fungera genom att bara installera om GRUNDSPELET. Så nu fungerar det!

Evans - Vinter

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Vintern har kommit till St.Claire och samtidigt blev pojkarnas klätterställning klar! Hela helgen lekte de i den, enda tills de nästan förfrös. Julie och Rick kan inte annat än le åt dem.

Aiden som snart blir tonåring har fått en tidig födelsedagspresent. En uppfinnarbänk! Han blev superglad eftersom att han har egenskapen Excentrisk. När han inte leker med lillebror spenderar han sina dagar i det gamla bebisrummet där den nya uppfinnarbänken står.

Evans - Höstfestival

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Adam har nu växt upp till ett barn. Hans bästa vän och förebild är självklart storebror Aiden.

Familjen åkte även ut till Höstfestivalen. Där gjorde de allt som kan tänkas göra på en höstfestival! Julie vann tillexempel pajätartävlingen, otippat nog. Barnen gick även modigt in i spökhuset, men kom livrädda därifrån.

Evans - Maskeradparty

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Familjen Evans höll i höstens maskerad för vänner och släkt. Det var väldigt uppskattat och alla hade kul!

Downloadstips - Evil boy shirt

| Postat i: TS3: Downloadstips
Snygg skjorta med fluga till dina manliga simmar. Finns både i Sims 3 Pack och Package!

Evans - Åldrande

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Rick har blivit åldring och lillen Adam lär sig att gå. Julie har också fyllt år, med några rynkor i ansiktet är hon nu vuxen. Det är drygt en simsvecka kvar tills Aiden blir tonåring, så han passar på att leka så länge han kan!

Evans - Adam Evans

| Postat i: TS3: Familjen Evans

En kall höstnatt föds en pojke som får namnet Adam. 

Adam växte upp och har byggt upp en stark relation till storebror Aiden. Aiden själv kan knappt bärga sig, han vill att Adam ska bli äldre omedelbums så att de kan leka massa galna grabblekar tillsammans!

Evans - Verklighet

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Planerna om ett till barn blev till verklighet och Julie är nu gravid. Både Rick och Julie har önskan om en flicka!


Aiden har nu växt upp till ett barn. Han är en lillgammal liten gosse och älskar allt som har med vetenskap, logik och uppfinning att göra. Han fick egenskapen Excentrisk, därmed vill han gärna uppfinna saker när han blir äldre.

Evans - Lycka

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Julie har jobbat hårt med att skrapa ihop lite simdaler. Eftersom att hon jobbar som brandman tjänar hon mycket mer än Rick som fortarande jobbar inom sjukvården.


Julie och Rick kan inte vara lyckligare! De har en supersmart, lydig och snäll son, ett snart helrenoverat hus och kärleken till varandra. Diskussionen om att skaffa ett syskon till Aiden har kommit upp. Kanske dyker det upp en till liten bebis snart?

Evans - Det brinner i huset!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Trots att Julies arbetsplats - brandstationen - är på andra sidan bron hindrar inte det henne från att jogga till jobbet. Nu är hon dessutom maxad inom den atletiska färdigheten!

Medans både Julie och Rick är på jobbet härjar en eldsvåda i deras nyinredda allrum. Barnvakten som passar lille Aiden ringer brandkåren i panik! Julies kollegor får ta det eftersom att Julie själv är på en utryckning på andra sidan staden.

Julie kommer sedan hem för att se hur stor skada som är skedd och för att se om sonen Aiden mår bra. Rick drog hem från jobbet direkt han fick veta om olyckan. Efter att ha gosat med familjen ser Julie till att göra eldstaden brandsäker.

Evans - Lite nytt i huset

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Evans - Hemmafest

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Aiden har blivit småbarn. Han är förövrigt ett lätt imponerat geni!


Bara några dagar efter inflyttningen tycker paret Evans att det är dags att hålla en fest. Dels för att vänner och familj ska få se det nya huset och för att då kommer de med gratis mat som inflyttningsgåva! Så Julie och Rick räfsar upp alla gamla löv som legat på gården hela hösten och vintern, det är faktiskt sommar nu men löven har inte försvunnit för det.

Julies avlägsna vän och barndomsvän Andria Påled kom med Ugnsbakad Sockerkaka! Ingen av mina simmar har någonsin ätit det eftersom att jag aldrig orkar lära dem det.

Evans - Nytt hus

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Julie och Rick fick ett bra pris på huset de tidigare velat ha och bestämde sig direkt för att köpa det. Någon vecka senare fick de flytta in! Det här huset är perfekt för sonen Aiden att växa upp i. Huset är stort och har tre sovrum och badrum, superbra ifall Julie och Rick vill ha syskon åt Aiden. Just nu har familjen bara 300$ kvar, så ni får se invändiga bilder när de har haft råd att köpa möbler.

Det ligger långt bort från St.Claires storstadsdel, för att ta sig till stan måste man åka över bron. Om du har St.Claire i ditt spel kommer du alltså hitta det på andra sidan bron, där det inte finns lägenheter och liknande.

The Sims 3 14/2 Live Broadcast

| Postat i: Nyheter
Jag själv hade inte tid att se livesändningen som sändes på alla hjärtans dag, så jag har sett den i efterhand istället!
I denna livesändning visar de det nya expansionpacket Semesterparadis och den nya världen Aurora Skies

Jag kan ju erkänna att jag nu är ganska taggad på de saker de visat! Innan tyckte jag bara att det verkade meningslöst.
Vad tycker ni?


Watch live streaming video from electronicarts at livestream.com

Downloadstips - Graviditetsposer

| Postat i: TS3: Downloadstips
Här har ni de graviditetsposer som jag använder mig mest av. Jag fick nämligen en fråga om det, så varför inte göra ett inlägg så att alla kan se? Dessa poser laddar du ner via ModTheSims, där du måste registrera dig. Jag har laddat ner content därifrån enda sedan The Sims 2 och har för mig att nästan alla filer är i packageformat. 


Evans - Trångt

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Självklart stämde misstankarna om graviditeten och Julies mage växte så det knakade. Just nu är det största problemet hur den nye bebisen ska få plats i lägenheten. De lär nog inte hinna skramla till sig de simdaler som fattar till det nya huset.

En kort tid senare får Julie värkar och det är dags att föda. Ut kommer en liten pojke som får namnet Aiden! Eftersom att Julie och Rick aldrig hann spara till sig de sista simdalerna till det nya huset tvingas de klämma in en spjälsäng i deras sovrum. Men lika bra är det, då har de det nya tillskottet nära sig.

Evans - Framtidsplaner

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Efter en mysig smekmånad har paret Evans misstankar om att Julie kan vara gravid. De spekulerar om flytt och husplaner vid frukosten. En av Ricks gamla vänner säljer sitt hus, kanske kan Julie och Rick köpa det för ett bra pris!

Julie fick ett arv av en gammal släkting! Nu saknas bara 6.000$ om de ska köpa huset.

Evans - Bröllop i St.Claire Chapel

| Postat i: TS3: Familjen Evans
 Julie och Rick gifte sig i samma kyrka som Kelly & Alfie i min gamla familj Hawks gjorde. 

Evans - Bröllopsklänning

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Bröllopsdagen är här! Dagen till ära har Julie köpt en skräddarsydd bröllopsklänning för simdaler hon sparat.

Downloadstips - Klänning

| Postat i: TS3: Downloadstips
Klänning från Anubis. Finns till tonåringar, ungdomar & vuxna. Finns package & Sims 3 Pack.

Evans - Överraskning

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det går bra för Julia inom brandmansyrket men hon har ännu inte fått vara med om en stor brand. Sist fick hon leta efter "Ilskna tomtar" och plocka upp dem. Jag har aldrig varit med om det tidigare!


Julie och Rick slutar ungefär samma tid, så Rick bestämde sig för att bjuda sin flickvän på en fin middag.

Vad Julie inte visste var att han även planerat ett frieri! Julie sa självklart ja med tårar i ögonen. Nu är de fästman & fästmö.

Evans - Inbrott!

| Postat i: TS3: Familjen Evans
En söndagskväll lyckas en inbrottstjuv ta sig in i Julie & Ricks lägenhet. Hon tar teven och Julie hinner sedan slå ner henne, på något vänster hann dock inbrottstjuven springa iväg med en hel teve i säcken. Polisen kom aldrig..

Liten update

| Postat i: Allmänt
Jaaa hörrni.. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det är så att jag inte hinner. De senaste veckorna har jag varit på tre olika resor med skolan (jag går media på gymnasiet) och har oftast kommit hem vid midnatt. Igår var jag på en konferens i Luleå och var hemma just före 23. Just nu har vi tillexempel projektvecka, idag har jag filmat hela dagen här i staden jag bor i. De andra dagarna har jag stått ute i trettiotvå minusgrader och intervjuat engelsmän. Ändå har jag på något sätt lyckats spela och blogga någorlunda. Just nu känner jag att jag inte orkar och uppdateringen kommer vara lite tråkig. Behöver ta igen den sömn jag missat ;)

I helgen kommer uppdateringen vara på topp igen!

Evans - "Allt för kärleken"

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Julie tog ännu mer ledigt från jobbet och passade på att umgås med Rick en hel del. De båda sov över hos varandra men det blev alltid jobbigt när Julie skulle vara hos Rick, eftersom att han bodde tillsammans med sina två bröder. De diskuterade länge om det och bestämde sig för att flytta ihop. Rick flyttade från det dyra huset till Julies lilla lägenhet. Allt för kärleken, eller hur? 


Dagarna rullar på och Julie försöker jobba på som vanligt. Rick jobbar inom sjukvården men har ännu inte fått en enda befodran. Hans livsmål är att nå nivå fem inom ett antal olika karriärer.

WCIF: Sovrumset & soffor

| Postat i: TS3: Where Can I Find
✎ Kommentar av Anonym om detta inlägg: Vart har du laddat ner sängen, nattduksborden, lampan på nattduksbordet, kuddarna, byrån, dekoren på nattduksborden, tavlan, eldstaden och växterna? DU kanske inte kan visa allt men det ser ut att vara ett set så då kankse det blir enklare. Tack!

✎ Svar: Hej! Sovrummet är faktiskt inte ett set, men [här kan du ladda ner sängen med det setet det egentligen tillhör]. Det är från TSR och du måste vara medlem för att ladda ner. [Här är det set som jag laddat ner byrån och nattduksborden ifrån], även det från TSR. Men nästan allt annat kommer från antingen från ultralounge-setet som jag skrivit om [här]. Dessa saker fungerar perfekt i mitt spel, men det är ju inte alltid säkert att det gör det i erat!


✎ Kommentar av Saga från Allt Om Sims om detta inlägg:
Sofforna var skitsnygga! Var kommer de ifrån?

✎ Svar: 
Sofforna kommer [härifrån], från TSR det med. :D

 

Downloadstips - Poses

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Julies vardagsrum

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Det behövdes fräschas upp i lägenheten. Så nu är den lilla vardagsrumshörnan lite finare.

Downloadstips - Outfits

| Postat i: TS3: Downloadstips
Tycker denna outfit är jättesöt, man skulle blandannat kunna använda denna till en sim som gillar att arbeta i trädgården. 
Den finns i Sims 3 Pack och Package. Gravida simmar kan ha på sig det. Den fungerar perfekt i mitt spel!En rockig outfit som jag typ kommer överanvända till alla tjejsimmar jag gör. Finns både i Sims 3 Pack & Package.

Evans - Tragisk nyhet

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Sent en fredagskväll efter jobbet får Julie beskedet att pappa Aubrey gått bort, av ålderdom. Han blev 92 år. Den tragiska nyheten tog hårt på Julie och hon stängde in sig själv i lägenheten resten av helgen.


Julie sjukskrev sig från jobbet på måndagen. Rick Brun hade fått höra om bortgången och kom över på besök. Han gjorde Julie på bättre humör och kvällen slutade otippat nog med att de blev pojkvän och flickvän.

Evans - Julies flytt

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Julie har nu flyttat till en alldeles egen lägenhet i St.Claires absoluta mittpunkt. Det blev ett långt tårdrypande farväl av pappa Aubrey när han lämnade de sista flyttkartongerna i lägenhetens trappuppgång. Han är stolt över sin dotter. 


Det är ännu inte mycket möbler i lägenheten. Köket är nästan helt inrett, men köksskåpen är nästintill tomma.


Sovrummet är fint inrett och Julie har gjort det mysigt med lite nyinköpta ljus. En brasa har hon också tänt. Hela lägenheten komme få en rejäl makeover när pengarna finns till. Just efter dessa bilder togs ändrade jag plattorna i taket.

St.Claire

| Postat i: TS3: Downloadstips

Sara på SimsDeluxe ville att jag skulle göra ett inlägg om min absoluta favoritstad St.Claire. Jag har faktiskt tänkt göra ett inlägg om staden under en längre tid nu, men har aldrig riktigt orkat.

Eftersom att jag har The Sims 3 Årstider har jag den version som är uppdaterad upp till det expansionpacket. För att den här världen ska kunna fungera felfritt behöver ni alla expansionpacks som funnits fram till "I Rampljuset". Inga prylpaket krävs. 

Så varför gillar jag St.Claire så mycket? Dels är det för att det finns en del med höghus, lägenheter och klubbar men att det samtidigt finns en del på andra sidan bron där det är mer lantligt. Där finns det små pubar och fina småhus. Från nästan varje bostadstomt kan man se sjön, vilket är ett stort plus.

Det finns minst en typ av varje allmän tomt (tvättstugor, parker, affärer, skolor, bibliotek osv)Om du laddar ner den version som är anpassad för Årstider kommer du hitta festivaltomten vid den lantliga delen av staden. Sen är alla drömjobbstomter också utplacerade, och byggda på ett snyggt sätt av skaparen. En stor orsak till varför jag älskar denna värld är just därför att den är anpassad för alla expansionpacks.

Här är St.Claires kyrka som är speciellt anpassad för att dina simmar ska kunna ha bröllopsfest där.


Det finns gott om lägenheter för din sim att bo i. Enrummare som femrummare. Dyra lägenheter och billiga startlägenheter. De flesta är redan möblerade! Trots att det redan är mååånga bostadstomter som det är byggt på finns det fortfarande jättemånga tomma tomter som du själv kan bygga på. Det finns sjukt mycket utrymme om du själv vill anpassa något. Skriv en kommentar om det är något du undrar. Har nämligen skrivit halva detta inlägg på en iPad.. så det var lite krångligt. 


[Ladda ner & läs mer om den version som bara är upp till "I Rampljuset"]
[Eller ladda ner den version som är uppdaterad för "Övernaturligt" & "Årstider"]

Downloadstips - Sweet escape nursery

| Postat i: TS3: Downloadstips
Ladda ner detta store-set gratis! Det är i packageformat från mediafire och för mig fungerar det helt perfekt. 

Evans - Snöflingedagen

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det var dags för snöflingedagen och Julie bjöd över alla sina vänner. Några av Aubreys vänner kom också! Tanken är att detta är sista snöflingedagen som Julie firar hos sin pappa, hon planerar att flytta till ett eget boende när våren kommer. Aubrey har inte mycket att säga till om, han tycker det är bra att hon kliver ut i vuxenvärlden. Det är bara 9000$ som fattas!

Evans - Brandman Julie

| Postat i: TS3: Familjen Evans

De första dagarna på jobbet händer det inte så mycket. Julie passar på att lära känna arbetskollegorna och träna upp sina färdigheter, som händighet tillexempel. Är ju bra att kunna det när man är brandman. 

Någon gång varje dag går brandlarmet och Julie är den första som rycker ut. Det dröjde inte länge tills hon blev befodrad till brandsäkerhetsinstruktör! Hon har även fått lite saftiga belöningar från stadshuset.

Downloadstips - Superheroposters

| Postat i: TS3: Downloadstips
Det är många som undrar vart jag laddat ner dessa superhjälteaffischer, så nu när jag hittat länken så kan jag ju dela med mig av den! De finns både i Sims 3 Pack & Package och du behöver inga expansionpacks eller prylpaket. 

Evans - Vuxenvärlden

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Julie har ännu inte gett sig ut i vuxenvärlden för att skaffa eget boende eller jobb. Istället försöker hon klara ut tv-spel.


Den här lägenheten har Julie snokat lite på över internet, längre än så kom hon inte. En enrummare med öppen planlösning. Perfekt för en sim! En partner skulle också kunna rymmas, men inte mer än så. På grund utav det centrala läget går den här lägenheten på ungefär 30.000$. Men simdaler är inget orosmoment. Frågan är bara när hon ska flytta.

Julie tog examen med högsta hedersbetyg! Nu när hon hade betygen på papper passade hon på att söka jobb på St.Claires brandstation. Arbetsgivaren ville se om Julie var atletisk nog. Självklart var hon det och börjar redan nästa dag! 

Downloadstips - Långt hår

| Postat i: TS3: Downloadstips

Min sim Julie Evans använder sig av detta hår. Om man vill kan man göra en snygg ombre.

Downloadstips - Modernt hus

| Postat i: TS3: Downloadstips
Tidigare i veckan laddade jag ner det här huset och jag älskar det. Det är inget CC i det här huset! Det krävs vissa expansionpacks men om du inte har dem så gör det inget, materialet kommer att ersättas. Det är bara att klicka på "Ladda ner"-knappen för att ladda ner eller för att läsa mer.

Evans - Shang Simla

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Pappa Aubrey var snäll och gav Julie en resa till Shang Simla som födelsedagspresent. Han tyckte att hon behövde det efter mammans bortgång. Han själv kanske också behövde lite ensam tid, att sörja.


Som den hurtiga sim Julie är valde hon att cykla genom landet. Hon är förövrigt snart nivå 10 i den atletiska färdigheten.


Utforskande och äventyr var ingenting för Julie. Istället lärde hon sig kampsportsfärdigheten.


Efter drygt tre simdagar kom Julie hem från sin semester. Aubrey var glad över att se sin dotter vid liv och bad henne berätta allt som hänt. "Jaaa.. jag tränade väl mest"

Evans - Grattis Julie!

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Några simsdagar efter mamma Allisons bortgång blev Julie ungdom. En snygg ungdom. 

Jag vet inte riktigt om hon ska flytta till ett eget hus eller lägenhet, eller om hon ska bo kvar med sin pappa.
Vad tycker ni?

Evans - Vila i frid

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Aubrey kommer hem från jobbet sent på kvällen. När han är hemma upptäcker han att Liemannen är på besök för att hämta Allison. Aubrey bryter ihop totalt.

Direkt Julie får beskedet tar hon första taxin hem, hon har nämligen varit hos stadens stylist och fixat håret i en mer vågad stil - den här gången blev det sidecut. Hon som var så exalterad över att visa sitt nya hår till sin mamma Allison.. men istället kommer hon hem till beskedet att hon gått bort. 

89 år blev Allison. Vila i frid.


gamla bilder på allison
 
 

Evans - Maskeradparty

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Julie har blivit bästa vän med Charlotta Skonberg. De båda är med i idrottsföreningen.

Hösten är snart slut, då är det dags för maskeradparty! Julie bjöd över sina vänner, men de flesta har redan blivit ungdomar. Men snart är det ju hennes tur. Några av Allison och Aubreys vänner fick också komma!


Endel av gästerna hade lite roliga dräkter. Allt från varmkorvar till koplantor.

Julie däremot bestämde sig för att vara en prinsessa.

Downloadstips - Hot shirt

| Postat i: TS3: Downloadstips
Den här snygga tröjan finns att ladda ner i Sims3Pack och Package.

Evans - Höst

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Hösten har kommit till St.Claire. 


Allison har blivit stadens borgmästare! Bara tre befodringar till att kämpa för så är hennes livsönskan uppfylld.

Och annars händer det inte så mycket hos familjen Evans. Allison tar snart studenten men har tankar på att bo kvar med sina föräldrar för att spara pengar, så kanske hon kan fara ut och resa istället.

Nu i store: Versaillepalatset

| Postat i: Nyheter, TS3: Downloadstips, TS3: The Sims 3 Store
 Är ni nyfikna på det nya setet som kommit ut i The Sims 3 officiella store? Här kan ni se allt innehåll.
Jag själv tänker inte alls köpa detta set. Ska ni göra det? Ni kan köpa det på rea för 1625 simpoint fram till 22 Februari.

Downloadstips - Tröja

| Postat i: TS3: Downloadstips

Downloadstips - Comfy Blouse

| Postat i: TS3: Downloadstips
Har haft dessa tröjor i mitt spel ett tag men återupptäckte dem för ett tag sedan, tänkte att ni också ville ha dem.
Denna kommer både i Sims3Pack och Package. 

Downloadstips - Scenehår

| Postat i: TS3: Downloadstips
En supercool frisyr, en scenefrisyr nästan. Tro mig, jag har velat vara scene under mina tonår,
en såndär cool tjej med färger i håret, så att ha detta hår i spelet är både kul och tar tillbaka den där lilla viljan.
Det finns som ni kan se både en längre och kortare version. Finns i package OCH Sims3pack.

Evans - Julies tonårsfest

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Allison och Aubrey blev erbjudna en gratissemester och åkte självklart direkt. Då tyckte Julie att det var en bra idé att ha sin första tonårsfest! Här ser ni henne med bästa vännen Andria Påled, de har inte träffats på länge när de pluggar helt olika saker.

Festen spårade ur och polisen kom, polisen berättade att Julies föräldrar snart skulle komma hem. Hon hade en timme på sig att städa upp alla burkar, pizzarester och flaskor. Annars skulle de komma på henne och hon skulle på utegångsförbud! Julie slängde ut alla i ren panik. Natten slutade med att Allison och Aubrey kom hem, men de märkte aldrig något.

Dålig uppdatering

| Postat i: Allmänt
Godmorgon! (Ja.. klockan är fem på morgonen). Idag kommer det vara lite dålig uppdatering, jag kommer nämligen åka till Jokkmoksmarknaden med min klass idag. Vi kommer att åka med buss vid klockan sju så jag sitter här och har lite smått panik, jag har nämligen extrem fobi för att någon annan ska spy i min närhet - det kallas emetofobi, ni kan googla upp det.

Hoppas det går bra iallafall! Jag kommer vara tillbaka tidigast någon gång ikväll, så vi får se om jag orkar blogga då! Ha en bra dag, och lämna lite kommentarer så jag har något att göra när jag kommer hem. 

Evans - Balens drottning

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Julie förbereder sig för ungdomslivet. Hennes matlagningsskillz är inte de bästa..

Om inte Julie är med vänner eller gör läxor så tränar hon, dagligen! Tänk om man själv var så hurtig.

Julie var på den årliga skolbalen. Hon hade inga höga förväntingar, men när hon väl var där så hände det en hel del! Någon stötte på hennes "hemliga kärlek" och Julie slog ner den tjejen. Det visades senare att tjejen hon slog ner var hennes hemliga kärleks dejt.. pinsamt! Kvällen slutade med att Julie blev krönad till balens drottning och hon fattade tycke för killen Parker Odängen som senare avslöjade att han hade känsor för henne.


Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering idag, men jag har varit på skolan hela dagen och blandannat filmat Blondinbellas föreläsning. Imorgon ska jag med skolan till Jokkmoks-marknaden, bussen går klockan sju på morgonen och jag är inte hemma förrän sent på kvällen. 

Downloadstips - Uppvikta Jeans

| Postat i: TS3: Downloadstips

Ladda ner Julie Evans!

| Postat i: Skapelser, TS3: Downloadstips
Min tonårssim Julie. Hon är generation tre i familjen Evans.
Just nu finns hon bara på exchange, men säg till ifall ni vill att jag ska lägga upp henne på MediaFire.

Evans - Födelsedagar

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Det var dags för Allison att bli åldring. När hon nått toppen av politiken är det dags för pension. 

Julie har också åldrats, till tonåring! Julie fick egenskapen Händig. Kanske ska hon bli brandman när hon blir stor?

Julies rum fick lite nya grejer! Eftersom att hon är atletisk fick hon ett spriband. Sen tog simdalerna slut!

Evans - Pannkakor eller plättar

| Postat i: TS3: Familjen Evans
 

Julie har kommit nära Andria Påled, de är lika gamla och går i samma klass. Bästisar! 


Aubrey har fyllt år men förutom det händer det inte så mycket. Allison står för matlagningen och lagar ofta Julies absoluta favoriträtt - plättar! (det heter plättar, inte pannkakor OKEJ).

Downloadstips - SNES

| Postat i: TS3: Downloadstips

För en spelnörd som jag är detta hur kul som helst att ha för sina simmar. Fungerar superbra för mig!
Det finns både i Sims3Pack och Package!

Downloadstips - Barnrum

| Postat i: TS3: Downloadstips

Några frågade vart Julies rum var nedladdat från, här har ni svaret!
Detta set fungerar perfekt för mig. Allting är i package-filer!

Downloadstips - Supergullig frisyr

| Postat i: TS3: Downloadstips
Använder mig av detta hår till min sim Julie, supergulligt hår som är väldigt bra gjort. Älskar det!
Kvinnliga småbarn, barn, tonåringar, ungdomar, vuxna och åldringar kan använda sig av detta hår.

Evans - Kampanjbidragsfest och födelsedag

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Allison bestämde sig för att hålla en Kampanjbidragsfest för vänner och arbetskamrater, för att få in pengar till jobbet. Hon fick in en hel del! Nu borde hon ju snart bli befodrad.


Efter kampanjbidragsfesten firade familjen Evans Julies födelsedag. Hon fick en alldeles egen iPad och ett Supernintendo i födelsedagspresent. Bättre presenter får man leta efter! Nu har familjen lite pengar kvar, men det var värt det när världens finaste dotter förtjänar det bästa. Julie fick egenskapen "Kleptoman" eftersom att hon tydligen hade en dålig uppväxt.

Downloadstips - iPad

| Postat i: TS3: Downloadstips

Jag är en apple-människa. Älskar deras saker även om det inte alltid är det billigaste, men jag tycker det är värt det! Har ni sett MultiTab6000 i Sims 3 Store? Denna iPad är iallafall precis samma sak! Du kan till och med ha Hello Kitty skal på den. Denna nedladdnings finns både i Package & Sims3Pack, men du behöver WinRar eller liknande för att packa upp dem ur rar-filen.

Jag älskar den och använder den hela tiden. Man kan göra flera saker samtidigt! Din sim kan tillexempel diska medans hon lyssnar på hur man lär sig odla grönsaker, hon kan träna medans hon lär sig matlagning. Du kan alltså göra något samtidigt som du lyssnar och lär dig en annan färdighet med ett par lurar i öronen. Dina barns hemläxor går snabbare att göra, du kan läsa böcker på den och du kan spela spel. 

Evans - Rynkor

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Allisons rynkor har börjat synas och hon är nu vuxen. Med åldern tyckte hon att det var dags för lite förändring.

Jag bloggar för mycket

| Postat i: Frågor & Svar

Evans - "Allt för familjen"

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Det dröjer inte länge förrän en inbrottstjuv tar sig in i det olarmade huset. Han stjäl blandannat duschen på nedervåningen! Allison slår ner inbrottstjuven utan att tänka sig för, hon förlorade och polisen hann aldrig ta honom.Efter inbrottet får Aubrey jobba mer, för att få tillbaka de förlorade pengarna. Han har bara blivit befodrad en gång, men kämpar på ändå. Just nu jobbar han som Bäckendiskare, vilket kanske inte är det roligaste.


Båda föräldrarna tar sig an så mycket möjligheter och arbetspass som möjligt och tillslut börjar Julies barnkammare se bättre ut. Julie har växt en hel del och har precis lärt sig gå någorlunda!

Presentparty! De fick mycket nödvändiga saker. Som en elgitarr och ett schackbräde!

Bli med på Simsforum.se!

| Postat i: Allmänt, Tips
Rekommenderar starkt att ni går med i detta forum, om ni gillar The Sims. Vilket jag antar att ni gör eftersom ni är här. Skaparen av detta forum är fina SimSim. Detta är ett jättemysigt forum med trevliga medlemmar. Har man en fråga får man svar supersnabbt, trevliga svar dessutom! När ni blivit medlem, se till att läsa forumsreglerna och skriva en presentation om dig själv! Jag själv är såklart med där, ni hittar mig under namnet CAROLINA747.

Downloadstips - Tröjor

| Postat i: TS3: Downloadstips
Gillar verkligen denna typ av tröjor, in real life too. Skaparen är en jätteduktig människa som jag följer på Tumblr. 
Ps. Jag tipsar bara om saker jag själv vet fungerar, och sidor, filer och skapare jag litar på.

Evans - En flicka!

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Det är första natten i huset, och Allison får värkar! De har ingen egen bil längre, så Aubrey får i ren panik ringa en taxi. Det föds en flicka som fick namnet Julie. Allison & Aubrey var överlyckliga och brydde sig inte ens om att barnkammaren inte var klar. Lilla Julie föddes med egenskaperna "Älskar Naturen" och "Atletisk".


De fick några månaders föräldraledighet. När Julie skötte sig så tränade de nya föräldrarna på deras favoritfärdigheter eller så tog de bara det lugnt. Allison har älskat musik enda sedan tonåren men har inte förrän nu lärt sig att spela gitarr. Eftersom att hon är ledig så länge från jobbet passar hon på att träna på karisman också.

Evans - Plötsligt flyttkaos

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Huset kommer nu vara för litet på grund utav den oväntade graviditeten. Att bygga ut det och samtidigt ha kvar den moderna stilen skulle inte fungera. Aubrey berättar att han har varit hos stadens mäklarfirma tidigare under dagen, tydligen har han fått en bra deal på ett hus som ligger lite längre upp. "Om vi säljer det här huset så har vi råd med det huset som är till salu" Allison lyssnar noga men tvekar.. "Men.. det här är mitt första hus.. Jag har ju knappt fått bo här ett år".

De bestämmer sig tillslut för att åka och kolla på huset. Trots allt så gillar Allison det, så de slår till! Huset är deras! Inom en månad ska de vara ute ur deras nuvarande hus och all betalning ska vara klar. Nu blir det stressigt, men nu har de iallafall ett tillräckligt stort hus att bo i.

Veckorna går, nu är nästan alla möbler nerpackade. Hälften av möblerna har de blivit tvungna att sälja för att ha råd med det nya huset, bara det nödvändigaste är kvar. Aubrey sålde sin bil för drygt 10.000$. Allison är höggravid och njuter av sin första vinter medans Aubrey fixar allt som har med flyttkaos att göra. Det nya huset gick på lite mindre än 60.000$.


FYI: Det är Snigelcancerssims som gjort familjen Evans nya hus. Jag laddade när det [här på hennes blogg].

Downloadstips - Katie Outfit

| Postat i: TS3: Downloadstips
Älskar den med Pikachu! Ps. Jag tipsar bara om saker jag själv vet fungerar och sidor, filer och skapare jag litar på.

Evans - Oväntat

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Tiden går och Allison upptäcker att hon går upp i vikt. Vid ett senare tillfälle förstår hon att det inte bara är all mat hon ätit, det är ju såklart en bebis i magen! Allison vet inte hur hon ska reagera. Underbart med ett litet barn.. Men ska pengarna räcka till det med? Ogift är hon också. 

Aubrey får veta om graviditeten, men han reagerar inte med tankar om simdaler eller oäktenskapliga barn. Han blir så glad, ger sina nyplockade blommor åt Allison och ler. "Allting kommer ordna sig Alli" tröstar han henne medDagen efter söker han jobb på stadens sjukhus, det visar sig att det alltid varit hans livsmål. Nu gäller det att spara pengar!

Evans - Vild skördefest

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Spökeridagen är här och Allison ordnar inför fest. Det blir en skördefest, fem simmar är bjudna. Vänner till Allison och Aubrey. Allison ser fram emot all mat, nu kommer hon slippa äta sina brända våfflor!

Alla gäster kommer med varsin gruppmåltid mat, även objudna simmar lyckades komma till skördefesten! Det bjöds på en massa drinkar, det slutade med att Allison och Aubrey hade myspys tillsammans för första gången. Vilken händelserik kväll..

Downloadstips - Tavlor

| Postat i: TS3: Downloadstips
Det är många som frågat om vart jag laddat ner dessa tavlor. Och jag har lite dåligt samvete över att jag inte kan hitta sidan jag laddade ner dem på. Så jag ska tipsa om lite andra roliga tavlor istället! Dessa finns både som Sims3Pack & Package.

Evans - Allison hearts Aubrey

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Allison har träffat denna stilge man, Aubrey Falck! Båda är riktigt attraherade av varandra. De har dejtat och varit på G en längre tid (tre simsårstider, allison är snart vuxen) och det ser ut som om Aubrey ska flytta in med Allison så snabbt som möjligt, när alla papper och kontrakt är skrivna.

I slutet av veckan flyttade Aubrey in. Allison hade förväntat sig lastbilar med flyttkartonger och möbler men det visade sig att han bott själv i en liten, skrotig lägenhet i den värsta delen av staden. Han var väldigt tacksam att få flytta in till Allison, sin nyblivna flickvän och sambo. Det är inte många som vet att de är på G, deras vänskapsstatus är fortfarande "Bästa Vänner". 

Downloadstips - Hår till killar

| Postat i: TS3: Downloadstips
Evans - Höst

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Allison upplever höst för första gången i sitt liv. Blött och kallt är det, något som en Sunlit Tides bo inte alls är van med. Men trots det tycket Allison att hösten är mysig, hon önskar att hennes föräldrar var här och upplevde det med.

Evans - Slappardagen

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Tisdagsmorgon och det är dags att åka till jobbet. Allison har bestämt sig för att bjuda över sina nya arbetskamrater på poolparty! Det är ju faktiskt slappardagen imorgon.


Chefen himself är den första som anländer, Augustine Germundsson.


Sedan kommer arbetskamraterna Kindra Speleman och Milton Gerdsol. Milton spanade in Allison hela kvällen, men när hon väl sätter in en stöt på honom så blir han förolämpad och säger att han faktiskt har flickvän. What the hell dude? Poolpartyt går mot sitt slut när det sedan börjar regna.

Evans - Huset börjar bli fint

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Jag satsar på att inreda sovrum & kök först.

Downloadstips - Massa frisyrer till småisarna

| Postat i: TS3: Downloadstips
Tidigare idag fick jag en kommentar av någon vid namn Stina som ville att jag skulle tips om hår till småbarn och barn. Så ja Stina, det kan jag göra!

De saker jag nu kommer länka har jag testat och de fungerar felfritt för mig. Alla är från Anubis, dels för att jag litar på den sidan och filerna är bra gjorda. Större delen av dessa frisyrer går att använda till alla åldrar. Klicka på bilderna för att läsa mer om respektive frisyr. Om ni vill ha pojkfrisyrer kan jag fixa det i ett senare inlägg!

Evans - Osäkerhet & ensamhet

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Det är tyngre att flytta från allt än vad Allison trodde. "Hur kunde mamma klara detta innan jag föddes..?"

Evans - Big city girl

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Flyttdagen är här. Allison kramar sina föräldrar. "Jag ska försöka komma tillbaka på besök så fort jag kan, jag lovar", säger Allison och tröstar pappa Silas som håller tårarna tillbaka. Taxin står utanför och väntar på henne. En flera timmars bilresa väntar. Det nya huset i St.Claire står redo.Cirka sex timmars bilresa senare är Allison framme - men lika snygg för det är hon. Nyinköpta kläder som hon tyckte passade storstadens image. Hennes hus är finare än på bilderna hon sett, lite gammeldags inrett men det går att ordna så fort hon fått simdaler. Eftersom hennes livsönskan är att nå toppen av den politiska karriären ska hon söka jobb inom det! Nu ska Allison utforska St.Claire!

Ladda ner Allison Evans!

| Postat i: Skapelser, TS3: Downloadstips
Nu finns Allison Evans att ladda ner! Ni får henne som ungdom. [Här kan ni ladda ner henne från MediaFire] Det är en Sims3Pack-fil som ni installerar direkt i launchern. Kommentera om ni laddar ner henne, det är alltid kul att veta! Och om ni delar med er av henne, länka gärna tillbaka till mig då.

3/2 2013 UPDATE: Jag lyckades få upp henne på exchange. [Tryck här för att komma dit].

 

Evans - Ska Allison gå sin egen väg?

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Silas har blivit gammal, men håller ändå på med Cassie som om de fortfarande var unga.


Allison umgås mycket med sina vänner, här skvallrar hon något till bästa vännen Stefan.

Allison har nu tagit studenten och har precis fyllt tjugo! "Seriöst mamma, nu tycker jag det är på tiden att vi flyttar. Flyttar inte ni med mig så flyttar jag själv!". Cassie ignorerar Allison och fortsätter äta på sin pumpapaj "Alli, Sunlit Tides är min drömstad. Jag tänker aldrig flytta till en storstad igen, det vet du. Sunlit Tides är perfekt tills jag och din pappa tar pension".

Allison skojar inte om det där med att flytta till en storstad.. Hon vill verkligen göra det och har nu bestämt sig för det. Men utan föräldrar kan det bli svårt, hur ska hon klara sig i en ny stad, utan någon hon känner? Inom några simdagar kommer taxin åka mot staden St.Claire, där ska hon bosätta sig och starta ett liv. På alldeles egna ben.

Downloadstips - Frisyr till kille

| Postat i: TS3: Downloadstips
Fick en fråga av MonteSims som undrade vart detta hår är ifrån. Klicka på bilden för att komma till nedladdningssidan. 

Tips: Dra runt saker

| Postat i: Tips
Du kan göra din sims liv lättare! Visste du att du kan dra tidningar till soptunnan, så slipper din sim slänga dem själva!


Du kan dra:
 Tallrikar > Dra dem till diskmaskinen, soptunnor eller avfallshanterare.

 Om böcker ligger och skräpar i huset > Dra dem till en bokhylla.

 Leksaker > Dra dem till leksakslådan.

 Klädhögar (tvätt) > Dra dem till tvättkorgen eller direkt till tvättmaskinen, om den inte är full.

 Matrester > Dra dem till kylskåpet. Vill du slänga dem drar du dem till soporna.

Evans - Growing up

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Silas övningskör med Allison så ofta de kan, det går sakta men säkert.

Nyvaken och osminkad Allison. Varför kan man själv inte vara såhär fin när man vaknar?


Allison var på studentbal. Hon gick själv men när hon var där träffad hon en kille vid namn Leslie Mörman som hon nu är på G med. Enligt Allison hade han bra känsla för detaljer! Vi får se om det blir något mellan dem.

Downloadstips - Klänning

| Postat i: TS3: Downloadstips
[Ladda ner denna gulliga klänning här] En klänning till Ungdomar, Vuxna och Åldringar! Finns både i Package-fil och Sims3Pack. Jättegulligt med spets och ett ett smalt bälte till.

Evans - Allisons tonårsrum

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Evans - Badass Allison

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Evans - Allison fyller år

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Numera ser det ut såhär varje vardagsmorgon. En skolbuss och två bilar som tar Cassie och Silas till jobben.


Allisons skola. Här kommer hon att gå tills hon tar studenten.

Allison är ett lekfullt litet barn som gärna buskör i soffan eller dyker i badkaret.

Allisons födelsedag är här! Tidigt på söndagsmorgonen får Allison blåsa ut sina ljus. Hon önskar sig framgång  och att få möjligheten att flytta till en storstad när hon blir stor.

Downloadstips - Killtröjor

| Postat i: TS3: DownloadstipsDownloadstips - Jeansskjorta

| Postat i: TS3: Downloadstips
Ladda ner genom att klicka på bilden. Ps. Jag tipsar er bara om sidor, filer och skapare jag vet att man kan lita på.

Bra video för er som är sugna på Årstider

| Postat i: Tips
Tyckte denna video var otroligt bra gjord. Jag fastnade extra mycket för denna innan jag köpte mitt The Sims 3 Årstider. Älskar att den är gjord på ett "berättelse-sätt" eftersom att jag själv oftast spelar så.

Evans - Drömmar om storstan

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Silas skrämmer Allison! "Inte snällt pappa..."


På den nybyggda övervåningen - bredvid Allisons rum - har kontoret färdigställts. En ny dyr dator och en kemibänk åt Silas som måste öva på sina logiska färdigheter.


Cassie läser godnattsagor för Allison, om prinsar och prinsessor.


Allison klagar ofta på att Sunlit Tides är för litet. "Det är för tråkigt här mamma! Jag vill inte sola och bada hela dagarna.. Tänk att få se snö någon gång!". Cassie brukar bara mumla något tillbaks, att storstadslivet inte är något att längta till, inte vintrar heller, det är bara jobbigt och kallt, att det faktiskt är många som vill leva i denna värme. "Men mamma, när jag blir stor.. då ska jag flytta till Bridgeport.. eller St.Claire!"

Downloadstips - Baggy hoodie

| Postat i: TS3: Downloadstips
Fick även frågor om vart jag laddat ner denna tröja som Cassie använde ett tag. [Här kan ni ladda ner denna tröja]

 

Downloadstips - Kärleksposer

| Postat i: TS3: Downloadstips
[Klicka här för att komma till nedladdningssidan] Fick frågor om vart mina parposer kommer ifrån. Jag använder mig mycket av detta posepacket, som ni har märkt. Fina och välgjorda poser som är supergulliga åt ett kärleksfullt par.

 
 

Downloadstips - Skinnjacka

| Postat i: TS3: Downloadstips
De här skinnjackorna är precis min stil. Ladda ner den genom att klicka på bilden! Ps. Jag tipsar er bara om sidor, skapare och filer som jag vet att man kan lita på.

Evans - Vårens par IGEN

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Silas & Cassie blev vårens par för andra året i rad! Nu börjar de verkligen bli igenkända i Sunlit Tides. 

Allison har vuxit till sig och blivit ett brunögt litet barn. Blont hår från mamma Cassie och bruna ögon från pappa Silas. Snart börjar skolan och Allison längtar!

Downloadstips - Killposer

| Postat i: TS3: Downloadstips
[Ladda ner poserna här] Ps. Jag tipsar er bara om sidor, filer och nedladdningar jag vet att man kan lita på.