The Sims 3 har slutat fungera

| Postat i: Allmänt
Hej! Jag tänkte bara informera er om att mitt sims har börjat krascha samt be om ursäkt för den kassa uppdateringen. 

Detta är första gången mitt spel har strulat till sig på riktigt. Jag tror jag vet hur man fixar det men jag har varken ork eller lust att fixa det just nu. Det är riktigt tråkigt att just detta ska hända när jag har som mest simslust och verkligen vill satsa på bloggen. Jag ska försöka åtgärda detta problem så fort jag surat och tjurat färdigt. :-)

Svar från frågestunden

| Postat i: Frågor & Svar
Din favoritartist/favoritband? Varför? Kent är mitt absoluta favoritband, dom och deras musik har tagit mig igenom alla tonårsdepressioner och alla dessa dagar man bara mår skit. Och min favoritartist måste nog vara Demi Lovato. Det är samma anledning där, hennes musik tar mig igenom allt.

Ditt drömresemål? Hmm.. Jag vet faktiskt inte. USA kanske? Jag vill nog resa överallt, haha.

Ditt bästa köp? Åh.. här vet jag inte heller vad jag ska svara. Känns ju som om jag köper saker hela tiden. Är en riktigt sko&väsk-älskare samt en liten nörd. Att jag köpte min katt, räknas det som ett svar? Haha!

Din favoritmat? Det måste nog vara tacos eller biff med bambuskott & champinjoner! Annars är det piteåpalt eftersom att jag är från Norrland.

Dina farhågor? Att jag förlorar mina närmaste eller inte tar mig vidare i livet efter jag tagit studenten.

Dina önskningar? Att jag klarar av allt den här med att ta studenten, söka vidare till universitet, skaffa jobb osv. Som ni märker är jag sjukligt ångestfylld inför allt det.

Vilket är ditt favoritprogram på tv? Jag ser inte så ofta på teve... men jag älskar alla kriminalare! Criminal Minds, CSI:NY, Wallander, Beck och liknande. 

Din favoritbok? Jag har inte läst en bok på flera år. Senaste gången jag verkligen läste en bok var när Twilight just kommit ut.

Har du några husdjur? Jag och min pojkvän har våran lilla kattbebis Prinsessan Zelda. Hon är huskatt som snart blir ett halvår gammal. Världens knäppaste lilla kisse!

Vad vill du jobba med? Jag vill antingen bli något inom sociologi eller psykologi... eller något som har att göra med datorer, spel eller speldesign.

Din högsta dröm? Oj... att vara lycklig? haha


Hur gör du så att spädbarnen inte ligger i de där "säckarna"? ;) 
Jag har gjort ett inlägg om det, eller rättare sagt vart du kan ladda ner det. Det är ett mod som gör att din nyfödda bebis slumpvis får dessa kläder. [Här hittar du inlägget].

Det bästa med sims är...? 
Variationen! Man kan göra så mycket olika familjer, simmar, städer och berättelser! Det finns liksom inget slut på det här spelet så länge man har fantasin.

Har du sims leva livet? I så fall får man mycket barnsaker i det spelet? Och kan du i så fall visa? :D 
Ja, det har jag! Jag tycker man får en massa barnsaker i det. Det är ingen idé att jag visar alla grejer när det redan finns en massa spelare som redan gjort det. [Här] hittar du tillexempel ett youtubeklipp där någon visar the objects.
 
Vilket EP eller PP är din favorit och varför? 
Mitt favoritexpansionpack måste vara Universitetsliv eller Leva Livet. Det är just för att de är de mest verklighetstrogna och passar mig och mitt spelande allra bäst. Och jag har ingen direkt favorit bland prylpaketen... Sovrum & Badrum är nog det bästa isåfall.

Varför startade du en Simsblogg? 
För att jag ville dela med mig av de historier jag byggt upp med mina simmar. Jag har liksom alltid en liten tanke innan jag skapar mina familjer. Jag hade länge velat göra en simsblogg men aldrig riktigt orkat... "vem skulle vilja läsa det" liksom!

Favoritsimslåt? 
Jag har ingen favoritsimslåt... har nog aldrig hört en eller riktigt brytt mig haha.

Vad var det första du laddade ner? 
Oj, jag har ingen aning! Men det var säkert någon sim från exchange. Det tog väldigt länge innan jag började ladda ner möbler eller hus.

Hur lärde du dig att ladda ned? 
Jag googlade! Varje gång jag inte vet hur man gör något eller liknande så googlar jag det. Det går snabbt, google har alltid ett svar och det är oftast den bästa vägen att gå. Google is your best friend.

Har du The Sims 1, The Sims 2 och Medeltiden också?
Jag har alla The Sims 1 och The Sims 2 men jag spelar dom inte längre. Medeltiden har jag tyvärr inte, har inte haft något intresse för det spelet.

Vad tycker du om dom?

Jag tycker om alla spelen, dels för att jag har många minnen till dem. Annars är ju självklart The Sims 3 bättre på alla sätt eftersom att det är nyare och mer utvecklat.

Spelar du dom ibland? Kan du isåfall skriva lite om dom ibland?
Det enda spelet jag spelar utav dem är The Sims 3 :)

Har du spelat både ettan, tvåan och trean? 
Ja! Det har jag. Har spelat alla spel och har haft de flesta, om inte alla.

Hur började du spela The Sims?
Jag minns att jag fick The Sims 1 när jag hade köpt något med min mamma på Kappahl. Då var jag sex år och jag fastnade direkt för det här spelet. Det var som ett dockhus, man kunde göra egna familjer och egna människor.
 
Vad är din inställning till The Sims 4? 
Just nu är det väldigt blandat. Jag ogillar att det är så likt (ja, jag tycker att det är likt sims 3) det nuvarande spelet. På ett sätt ser det precis likadant ut men ändå inte. Jag kommer självklart att köpa det och säkert ändra uppfattning när jag faktiskt har spelat det.

WCIF: Familjen Falks bil

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Jag har laddat ner bilen från Fresh-Prince. [Och du kan ladda ner den här!] 

Downloadstips - Poser till par

| Postat i: TS3: Downloadstips


Massor av gulliga parposer, ett riktigt bra posepack. Skaparen Skylar är lätt den bästa skaparen av posepacks!
 

PGC Falk - Generation 2 - Del 4

| Postat i: TS3: PGC

Lennon har avancerat riktigt bra i sin karriär.


...så han förtjänade sin egen lilla trädgård. Han har ju egenskapen gröna fingrar! Detta är ett bra knep för att få sina maträtter att smaka bättre.


Och helt plötsligt ploppar det ut tre små gulliga valpar ur Saffran. Ojoj, hur ska familjen klara detta? Luna har ingenting emot detta eftersom att hon är en kär djurvän. Nog klarar de detta.


Slapparedagen är här och familjen Falk bjuder alla på poolparty! En riktig varm dag som firas med god mat och badande i poolen.


Härligt.

Lennon har egenskapen festprisse vilket gör att alla vill komma till hans legendariska fester. 

Downloadstips - Sheldon Cooper shirts

| Postat i: TS3: Downloadstips
Har ni sett tv-serien The Big Bang Theory? Det är en av mina favoritserier! 
Dessa tröjor är inspirerade av karaktären Sheldon Cooper i den serien.
Finns endast i package.

PGC - Familjen Falk just nu

| Postat i: TS3: PGC
 

PGC Falk - Generation 2 - Del 3

| Postat i: TS3: PGC

Luna och resten i familjen bestämde sig för att köpa en till hund. Detta är den vita skönheten Mogge, en vuxen hane.


Familjen hade så mycket pengar att de bestämde sig för att investera i en ny bil, en lite större där alla i familjen ryms! Blå blev den såklart.
Såhär kom Lennon hem från jobbet en kväll.


Bästa hundvännerna Mogge och Saffran.


Och bästa vänner samt tvillingar. Hanna och Lexi! 


Pappa Lennon är så otroligt bra på att göra mat. Så till frukost var han mer eller mindre tvungen att visa tjejerna hans nya hamburgar-recept som han förberett kvällen innan. Hamburgare till frukost alltså, lyx!

Luna har en djup konversation med sina döttrar. När de blir stora ska de jobba hårt, studera och sätta familjen framför allt... säger hon som inte ens ville ha barn från första början.

PGC Falk - Generation 2 - Del 2

| Postat i: TS3: PGC

Luna & hunden Saffran är allra bästa vänner.


På kärleksdagen bestämmer sig Luna & Lennon för att gifta sig. En bekant passar flickorna medans de har ett intimt bröllop för sina nära och kära. 


En tid senare är det dags för flickorna att växa upp. Rummet görs om lite, men det är fortfarande lika färgglatt som alltid.


Här har ni Hanna & Lexi. Båda har ärvt sin mammas blåa hår, blåa ögon och det lockiga håret.


Detta är Lexi. Hon har egenskaperna soffpotatis, lättsovare och vänlig. Så att spela tv-spel hela dagarna passar henne perfekt.

Och här har ni Hanna. Hon är en ensamvarg, virtuos och tursam. 

Frågestund!

| Postat i: Allmänt


(ni kan fråga mig allt möjligt, det behöver inte ens gälla sims)
 

PGC Falk - Generation 2 - Del 1

| Postat i: TS3: PGC

En sen natt kommer Lunas värkar som ett brev på posten. Luna har så ont att hon inte ens kan röra sig vilket resulterar i en hemmafödsel.


Det blev HELT OVÄNTAT tvillingar. Jag skojar inte, det var absolut inte meningen att få tvillingar och jag har inte ens försökt... Första gången mina simmar fått det utan att medvetet försöka.


Det här med att ha två tvillingflickor tillsammans var inte något Lennon eller Luna hade planerat. Men nu när deras guldklimpar är här kunde de inte vara lyckligare. Lennon inser detta och går ner på knä för att fria åt sin älskade Luna.


Tvillingflickorna växer upp och får namnen Hanna & Lexi. Och DE BÅDA får de rätta anlagen, vad är oddsen liksom? Först tvillingar utan att jag vill ha det och sen två poteniella arvingar!

Hanna & Lexi tycker inte att det är särskilt jobbigt med att lära sig gå eller att prata. Allting blir ju så mycket roligare när man kan göra det tillsammans.

Downloadstips - Boys will be boys

| Postat i: TS3: Downloadstips


 

PGC Falk - Generation 1 - Del 3

| Postat i: TS3: PGC

Luna lagar inte mat själv, utan låter sin livs kärlek göra det istället.


De här simmarna kan inte vara mer kära i varandra. När Lennon kommer hem efter en sen dag på jobbet slänger sig Luna i sin pojkväns armar.
Luna har mått lite illa de senaste veckorna. Att sola lite ute på bakgården kanske gör saken bättre.

Illamåendet visar sig vara en oplanerad graviditet. Varken Luna eller Lennon gillar barn, hur ska de kunna ta hand om ett litet liv? Hur ska Luna nu kunna satsa på karriären när hon kommer tvingas vara hemma och vila? Det här var inte livet Luna ville ha...

Downloadstips - Half shaved

| Postat i: TS3: Downloadstips

PGC Falk - Generation 1 - Del 2

| Postat i: TS3: PGC

Luna & Lennon har sålt Lennons dyra, enorma hus. För de nästan 100.000$ simdalerna de fick köpte det ett lite mindre hus. Det ligger inte lika centralt med båda har fortfarande nära till sina jobb.


Luna jobbar riktigt hårt och har redan fått en befodran. Hon är en riktig karriärskvinna och vill aldrig sluta jobba.


Lennon är även han en som satsar på karriären. Han jobbar inom matlagning och är riktig duktig, han har dock några konkurrenter han ogillar. Bland de egenskaperna han har är matlagning, gröna fingrar och ambitiös de som är starkast.


Med det överflöd av pengar de nu har tyckte Lennon det var en bra idé att köpa lite nya böcker. Nya recept, böcker om karisma till Luna och lite spännande historier.


Lilla valpen Saffran trivs med sina nya ägare och med det nya huset.

You know what that look means.

Downloadstips - Heavenly touch

| Postat i: TS3: Downloadstips
Finns i både package & sims3pack.

PGC Falk - Generation 1 - Del 1

| Postat i: TS3: PGC

Luna söker jobb på måndagen. Som politiker såklart, och hon får det direkt! Hennes första arbetsdag börjar dagen efter klockan nio. Att stiga upp tidigt är inte särskilt kul, men det ska bli kul med lite simdaler i banken,


Luna har ingen ordentlig kyl vilket resulterar i dåliga måltider, här blir hon mätt på en somrig drink tillexempel. Hon har den allra billigaste minikylen.


Dags att lägga sig. Ekande tomt och kallt är det i det stora sovrummet.


Sommarfestival! För att tjäna lite extra simdaler kommer Luna på att hon kan plocka blommor. Hon hittade några riktigt sällsynta, vilket gav henne 1200$.


Hennes nya arbetskamrater har fått nys om vilken djurälskare Luna är, så de ber henne adoptera en valp som deras egna hund fått. Att få en gratis liten pälsboll tackar inte Luna nej till! 


På en fest en arbetskollega fixat möter Luna den rika Lennon Sosa. Efter några drinkar tar Luna steget och kysser Lennon... och han kysser henne tillbaka! Går du inte lite för fort fram nu Luna? Lunas svar på detta var att Lennon inte heller vill ha barn i framtiden, då är de ju som menade för varandra.... eller.


Fort fram var det ja... bara någon vecka senare får Luna flytta in till Lennons alldeles för stora hus. De kommer dock att sälja detta och köpa ett nytt hus. Ett hus som de själva byggt, så att de kan börja om. Tillsammans.

Downloadstips - Långklänning

| Postat i: TS3: Downloadstips
Jag har haft dille på långklänningar under den här sommaren. Självklart måste ju mina simmar också ha såna! 
Dessa finns endast i packageformat.

PGC - Luna Falk

| Postat i: TS3: PGC

Detta är Luna Falk. Hon är simmen jag kommer köra en Perfect Genetics utmaning med. Jag har nämligen börjat tröttna på familjen Evans, och för att inte tappa lusten helt är det ju alltid bra med en förändring! Jag kommer alltså att värva mellan denna PGC-familj och Evans, så bli inte fövånad om det kommer lite inlägg då och då.


Turkost hår och riktigt blåa ögon är hennes drag.


Jag har slumpat fram hennes egenskaper som blev - karismatisk, vänlig, djurälskare och tursam. Hon ogillar även barn, vilket är ett måste i  en PGC.


Lunas stora dröm i livet är att bli den fria världens ledare. Hon vill alltså nå toppen i en politisk karriär. Detta passar hon perfekt eftersom att hon har mycket att tycka och säga till om. Hon står upp för sig själv.


Hennes favoritfärg är inte helt oväntat turkost, favoritmaten är höstsallad och hon älskar musikgenren R&B.

Så nu en tid framöver kommer ni att få följa Lunas liv. Hon är nyinflyttad i ett nybyggt hus i Lucky Palms, har endast 200$ kvar.

Downloadstips - Långt hår

| Postat i: TS3: Downloadstips
Ett jättefint hår till dina simmar. Går enda ner till midjan och är riktigt välgjort. 

WCIF: Cornelias boots

| Postat i: TS3: Where Can I Find
SvarJag gjorde ett inlägg om detta för några dagar sedan. [Du hittar inlägget här].

Evans - Första dejten

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det är kall vinter i universitetsstaden, det är ju något som systrarna Evans verkligen inte är vana med. Så efter dagens föreläsning passar Cornelia på att ta en kaffe och en munk på caféet.


När hon är hemma igen kommer Harold över. Hon har inte vågat höra av sig till honom eftersom att hon skäms över den onyktra kyssen hon attackerade honom med. Han berättar dock att han inte hade något emot det, men för att börja på en mer ordentlig grund ta de väl gå på en dejt i helgen?


Så när Harold cyklat hem igen passar Cornelia och Chanel på att skvallra lite om honom! Sen tar de upp sina skolböcker och studerar lite.


Harold ringer någon timme senare... "Eh, du Cornelia... kan vi inte ta dejten nu ikväll istället?" och Cornelia tackar nervöst ja, men vågar inte gå till bowlingen själv så hon tar sin syster med sig. Harold känner att detta var väldigt pinsamt... "hallå... det skulle ju vara en dejt".


Cornelia försöker imponera på Harold men misslyckas ganska stort. Hon har aldrig bowlat förut så hon halkar på banan när hon slänger iväg det tunga klotet.


Harold tyckte bara att hennes tappra försök var gulligt, så de gick upp på övervåningen. Väl där ser dem en fotoautomat som de genast måste prova! Det slutar med att det gick lite för vilt till... första dejten och allt! Båda är upp över öronen förälskade, trots att de inte känner varann allt för väl.


Chanel har insett att hon inte ska vara ivägen för dem eller deras dejt, så hon tar sig modet och socialiserar med andra. Trots sin extrema blyghet.


När de sedan kommer hem igen är det dags för Chanel att ge lite kärlek åt sina växter.
Chanel behöver lite nya växter och kryddor till sin trädgård. Hon har fått höra talas om att det finns växter på taket hos rebellernas ställe.

Efter att ha bett om pengar av universitetet investerar Chanel i en stor maskin. Här kan hon analysera allt möjligt. De placerar maskinen i den tomma källaren så hon kan arbeta ifred.

Downloadstips - Husbåt

| Postat i: TS3: Downloadstips
Jag kan väl inte vara den enda som desperat har letat efter färdiga husbåtar? Det finns inte så många.
Därför täntke jag nu tipsa er om den här båten. Klicka på bilderna eller "ladda ner" för att se mer.

Downloadstips - Elise Carter

| Postat i: TS3: Downloadstips
Ännu en sim av den duktiga VivaLasVegas.

PcGamer The Sims 4

| Postat i: Allmänt, The Sims 4

Köpte denna tidning för bara någon timme sedan. Ska läsa den och återkomma med information om The Sims 4.

Mina favoritbloggar

| Postat i: Allmänt

- Othersims är en nyupptäckt blogg som jag verkligen gillar. Fina bilder, bra variation och välskrivna inlägg -

- Plumbobsims har jag följt enda sedan start. Coola simmar, superfina hus och intressanta inlägg -

- SimsDeluxe, en superbra simsblogg med en bloggare med mycket erfarenhet av spelet. Love it -


- Snigelcancerssims gör ascoola, unika simmar och bygger jättefina hus. Följt sedan start! -

- Spacesims är en väluppdaterad blogg med blandade inlägg som jag verkligen gillar - 

- Tthesims är en av de första simsbloggarna jag började följa, riktigt bra med inlägg och bra innehåll -
Det finns många mer simsbloggar än dessa som jag läser. Men de här är mina absoluta favoriter! Har du en simsblogg som du vill att jag ska kolla in? Lämna gärna en kommentar isåfall!
 

Downloadstips - Spegelgolv

| Postat i: TS3: Downloadstips
Några av er undrade hur jag kan få Cornelia & Chanels golv att spegla sig. Jag använder mig av mirror floors,
det är som en matta du sätter på golvet som då gör att det speglar sig. Det kan verkligen göra ett tråkigt golv snyggt.

WCIF: Spotlights

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Du kan ladda ner dessa gratis [om du klickar här]. Vet att det är många som frågat om detta.

 

Downloadstips - Coola skor

| Postat i: TS3: Downloadstips
Snygga skor som jag lätt vill ha i verkligheten. Finns för både killar & tjejer i package och sims3pack.

Evans - Första skolveckan

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cornelia är den som tvingar stiga upp först, det är hon inte särskilt glad över. Hon har inte hunnit äta frukost eller hitta några varmare kläder som passar tjugo minusgrader.


När det är Chanels tur att gå på sin första föreläsning klagar hon inte alls. Hon är hur ivrig som helst och ställer alldeles för många frågor!


Chanel blir förförd och kär i grannpojken Scot. Vad hon inte vet är att det går en massa rykten om vilken player och hjärtekrossare denna mannen är. Stackars söta Chanel.


Hennes vän och nördkompis.


Systrarnas rumskompis Jeremy bidrar inte bara till billigare hyra, han älskar att spela tv-spel precis som Chanel! Inte skulle man kunna tro att den fokuserade och lugna Chanel spenderar kvällarna med att skrika på tv-spel.


Cornelia bråkar med en snögubbe.. allt pluggande har gjort henne så stressad att hon måste ta ut sin ilska på något, om det är en snögubbe eller livs levande varelse spelar ingen roll.


När hon tagit ut sina aggressioner går hon ner till cafét för att ta en kaffe. Det kryllar av killar där, vilket Cornelia inte har något emot. Där träffar hon Harold Assange, de har mycket gemensamt och verkar passa väldigt bra ihop. Men Cornelia vill vara riktigt säker på att någon är "den rätte" innan hon hoppar in i något seriöst dejtande.


Chanel däremot är så dödligt förälskad i Scot. Ryktena om vilken tjejtjusare han är har inte nått henne ännu.


Cornelia smyger iväg på juicefest hos Harold. Natten slutar med att hon dricker lite för mycket och alla hennes hämningar är som bortblåsta. När hon ska cykla hem igen kysser hon Harold i stundens hetta. Direkt deras läppar möts inser hon att detta inte är något hon kan sudda ut, hon kan inte låtsas som om det inte har hänt.

Chanel och rumskompisen Jeremy märker knappt att Cornelia varit borta hela natten. Det är tidig fredagmorgon och dags för tentor. Chanel värmer nudlar i mikron, hon är vegetarian och vill inte alls ha frukosten som Jeremy ska göra.

Månadens simsblogg hos FantaSims3

| Postat i: Allmänt
 
 
 Om ni klickar på den printade bilden ovan kan ni anmäla er till Fantas månadens simsblogg! 
Åh, är så otroligt glad och tacksam just nu. 

Evans - Campus

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Båda är så exalterade över universitetet att de springer ut på bron i bara underkläder.


De fick den bostad de hade önskat sig. Ett modernt hus nära campus. Tre sovrum, ett badrum, vardagsrum, kök och en liten källare. I det tredje sovrummet kommer deras framtida rumskompis flytta in i.


Innan de ens packat upp sina kläder tvingar Cornelia sin syster Chanel att följa med henne över till grannen. I grannhuset bör hushållet Bröder som består av Scot & Hank Maclamoor, en nörd och en sportfåne. Chanel hälsade men smög sedan snabbt iväg medans Cornelia berättade hela sin livshistoria för bröderna.

En helt okej första kväll i universitetsstaden. Det snöar massor, och för två tjejer som är uppväxta vid stranden är detta en stor omställning. De har ju aldrig någonsin sett snö förut!

Downloadstips - Posepack till killar

| Postat i: TS3: Downloadstips
Jag har alldeles för lite poser till mina manliga simmar.. och detta använder jag mig av väldigt ofta.

Downloadstips - Hår

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Universitetet

| Postat i: TS3: Familjen Evans
 
Och så var det dags för tvillingssystrarna att åka iväg till universitetet! Cornelia kommer att börja med att studera konst eftersom att hon fått +6 poäng i konst. Hon vill ju jobba inom matlagning när hon studerat färdigt. Ambitiösa Chanel däremot har fått +6 poäng i både Forskning & Medicin samt Teknik. Hon ska börja prova på Forskning & Medicin för att se om det passar henne.