Evans - Allt för barnen

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Blake är oftast den som är vaken tidigast på morgonen, skola eller ej. Jun och Elijah är inte så förtjust i att han jämt ska leka vid matbordet, så han passar på medans föräldrarna och lillasystern fortfarande sover.


Elijah älskar sina barn mer än vad han någonsin trott att man kan älska en människa. Trots allt jobb han ger sig på så gör han sig alltid tid åt Blake och Brooke. Varje kväll läser han eller Jun en godnattsaga för Blake.


Även Brooke växer så det knakar och småbarn blev hon.


Och Blake leker mer än gärna med sin lillasyster Brooke. Han kan sitta i timmar och leka tittut med henne! Världens bästa storebror ska han vara.

Jun satsar på att få tillbaka sin vältränade kropp efter graviditeten med Brooke. Ingen annan ser någon skillnad, hon är lika smal som alltid och bör väl egentligen satsa på lite kött på benen... men hennes manager lovar simdaler och kändispäng om hon tränar i minst fyra timmar.

Evans - Välkommen Brooke

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Jun som haft en sämre graviditet än den hon hade med Blake och har ofta ont i ryggen och ett ständigt illamående. Därför provar hon en experimentell behandling hon hört talas om i någon av sina läkarböcker.


Så medans Blake är på skolan och Elijah på jobbet spenderar Jun sin tid med att spela schack på familjens nya iMac.


Elijahs jobb. Han har nu avancerat sig upp ända till nivå nio och är nu huvudrollsinnehavande skådespelare. 


En natt vaknar Jun av svåra magsmärtor och de förstår direkt att bebisen är påväg. Den långa väntan är äntligen över och det är nu dags att ta sitt pick och pack till sjukhuset för att förlösa deras bebis.

Det visar sig att det blev en liten flicka den här gången! Hennes namn blir Brooke Evans och hennes rum inreds efter hennes favoritfärg - ljusgrön. Hon älskar kylan och är lätt imponerad.

Evans - En dag på stranden

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Jun är mammaledig och Elijah ledig från jobbet eftersom att det är helg. Så familjen bestämmer sig för att utforska den nya staden lite och fara och bada på stranden.


Elijah tar sig en tupplur i den stekheta solen och Blake snorklar i det grunda havsvattnet. Han ser inga fiskar men han hittar iallafall lite snäckor som han plockar på sig.


Jun som är gravid försöker att hålla sig borta från solens varma strålar. Men när det svalnat lite tar hon undan parasollet och börjar bygga sig ett sandslott istället.

Sen kommer Blake som ska visa sin mamma hur man gör! Han tycker att det är jätteroligt och hoppas verkligen att de ska åka hit oftare.

Evans - Det nya huset i Storybrook County

| Postat i: TS3: Familjen Evans
 

 
 
 

Evans - Mot Storybrook!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Om Elijah har tur så är Blake fortfarande vaken när han kommer hem. Då passar han på att ha lite kvalitétstid med sin son. Han jobbar ju så mycket inför alla filmpremiärer och reklamer.


Blake växer så det knakar och hans födelsedag börjar närma sig med stormsteg. 


När Jun & Elijah var i Shang Simla köpte ju Elijah lite böcker. En av de böckerna innehöll ett recept på hur man gör vårrullar. Jun var såklart tvungen att prova, och resultatet blev hur bra som helst! 


När Elijah & Jun lägger sig på kvällarna summerar de alltid hur deras dag har varit. Jun som fortfarande är mammaledig berättar om alla nya saker som Blake lärt sig och Elijah berättar om alla kändisar han träffat. Plötsligt kommer de in på ämnet barn. Blake måste ju få sig ett syskon! 


Om de får ett till barn kommer ju huset att vara för litet, och hur ska dom kunna bygga ut det på den här lilla tomten? Och de bor ju i en av simvärldens livligaste städer... Kanske är det bäst att satsa på ett riktigt familjeliv och flytta till en ny stad. Om karriärerna tillåter det förstås!


Blake har vuxit upp och precis börjat skolan! Han har fått höra ryktet om flytten - Elijah och Jun trodde att han skulle bli ledsen, men icket. Han ser fram emot det, han vill träffa nya människor och skaffa nya kompisar! 

Rätt som det är ploppar Juns mage ut och hon förstår direkt att hon är gravid. Detta ser Jun och Elijah som ett konfirmerat tecken på att det är dags att flytta! Redan samma kväll börjar de packa ihop lite saker. Snart lämnar de Bridgeport och åker mot en annan stad, vid namn Storybrook. 

Evans - Shang Simla

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Efter några simstimmar på ett flygplan är Jun & Elijah äntligen framme Shang Simla. Det första de gjorde när du landat på flygplatsen var att ringa hem till Bridgeport för att se hur det går med sonen Blake.


Elijah och Jun skiljer sig åt, de vill upptäcka helt olika saker. Så Elijah går till den lokala marknaden. Han köper lite nya recept blandannat.


Och Jun bestämmer sig för att passa på att lära sig lite kampsport. Det kommer en kvinna bakom henne som mest står och skrattar i trappen.


Denna kvinna ställer sig direkt och visar hur duktig hon är på kampsport, endast för att störa Jun och hennes försök.


Men Jun låter sig inte störas - trots egenskapen hetlevrad som ofta gör henne arg. Jun går fram och frågar vad hon heter och svaret är Adaeze Min. Jun har problem att uttala det namnet och skrattar bara lite nervöst. Jun berättar om hur hon tror att hennes släkt kommer härifrån, men att hon aldrig varit här tidigare.

Elijah däremot spenderar dagarna i konstiga källargångar. Dolda rum under marken som döljer gamla reliker, skattar och antika mynt.  

Trots de korta två dagar de varit i Shang Simla är det nu dags att åka hem. Hem till deras son. Jun är glad att hon åkt på denna weekend, att hon faktiskt besökt det land som hon härstammar ifrån. Någon dag ska hon åka tillbaka hit, kanske bosätter hon och Elijah sig här när de är gamla?

Evans - En resa till Shang Simla

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Idag är både Jun och Elijah lediga från sina jobb. En av deras vänner erbjöd sig att vara barnvakt så att de kunde åka ut på en liten dejt. Lite tveksamt tackade de ja till det, nog ska det gå bra!


De börjar med att äta ett god tremättersmiddag på Bridgeports restaurang.


Sen åker de över till Micks Mästerkaraoke och sjunger för kung och fosterland! Det låter inte bra, men det vet de om. Alla skrattar åt deras försök och paparazzisarnas kameror blixtrar. Detta utnyttjar Elijah!


Som sagt, paparazzinarna får fullt upp för att dokumentera alla deras felsteg.

Om en simsvecka kommer Jun och Elijah att åka ut på en resa till Shang Simla. Det känns tungt att lämna Blake, men det är ett jobberbjudande Elijah måste ta. Sen härstämmar ju Juns förfäder från Shang Simla, så att åka dit kan vara bra. Så får de upptäcka deras kultur, deras traditioner. De ser på den här resan som deras smekmånad. Blake stannar hemma med nära vänner som tar hand om honom under de tre dagar de är borta.

Evans - Ny bil!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Nu är Elijah en fyrastjärnig kändis och istället för att åka runt med taxi eller tunnelbanor får han nu skjuts i en limousin. Han tycker att det känns lite överdrivet, oftast åker han ju själv... ska han då sitta i en flera meters lång bil? 


Glassbilen står parkerad utanför deras hus. Så Elijah passar på att köpa sommarens första glass, jordgubbsglass formad som en kylskåpskanin.


Familjen har även investerat i en ny bil. En svart Volvo V70!

På kvällen tar Elijah itu med dagens sysslor, att hänga upp tvätten. Jun sitter inomhus med sonen Blake.

Liten update

| Postat i: Allmänt
Hejhej! 

Vill bara uppdatera er om alla WCIF's som jag fått in. Jag kommer att svara på dem så fort jag har tid/ork/simslust. Jag har varken läst simsbloggar eller orkat vara aktiv i Sims Uncut på facebook. Har verkligen ingen lust att spela sims nu, alla inlägg om familjen Evans som kommer upp är egentligen tidsinställda sen flera veckor tillbaka. Så jag ber om ursäkt om ni får vänta lite på svar från mig, men nog kommer simslusten tillbaka snart! Måste ju trots allt prova de nya prylpaketen jag fått

Evans - Jun

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Sonen Blake kräven en hel del uppmärksamhet nu när han är nyfödd. Därav fick Jun en ny, enklare outfit. Numera går hon runt i en supermysig tjocktröja, prickiga strumpbyxor med knästrumpor och ett par sköna boots.

Evans - Välkommar generation 8

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Huset byggs ut någon meter och staket sätts runt bakgården. Dels för att papparazzis inte ska komma och störa dem för mycket men även för att det ska vara mer barnsäkert. De bor högt upp bland kullarna i Bridgeport.


Jun är så pass gravid att hon inte längre kan jobba. Istället går hon hemma om dagarna... kanske äter hon är slushstrut, städar huset eller hänger upp tvätten. Det finns inte så mycket att göra.


Eller så tränar hon! Trots att hon är höggravid vill Jun & Elijahs manager att hon ska hålla formen. Sen kan det även vara bra för bebisen i magen att mamman är lite aktiv.


Så en natt efter en massa kommande och gående magsmärtor går vattnet och det är dags att föda. Elijah är livrädd, han vet inte alls vad han ska göra eller vart han ska ta vägen. "Ring en taxi som kör oss till sjukhuset... NU!!!"

Förlossningen gick hyfsat snabbt. Efter någon timme var deras son ute i simsvärlden. Han fick namnet Blake Evans.

Evans - Förväntningar

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Jun har redan gått igenom halva graviditeten, men det syns knappt. Elijah längtar efter deras bebis, men är samtidigt livrädd för hur man är som förälder. Han tvivlar inte på att Jun kommer vara en bra mamma, men kommer han att vara en lika bra pappa? 

Downloadstips: Platform Shoes

| Postat i: TS3: Downloadstips

Känner att min sims-samling är komplett

| Postat i: Allmänt


Har varit borta hela dagen - färgat mitt hår, sovit i vardagsrummet hos två tjejkompisar, varit på klassträff, åkt bil i flera timmar bara för att och är nu äntligen hemma i min säng. Min kära pojkvän, som känner mig så väl vet att det första jag gör när jag kommer hem är att lägga mig i sängen. När jag drar upp täcket ser jag ett paket från CDON och förstår direkt att mina sims har kommit! Det här är de prylpaket jag aldrig orkat köpa men ändå velat ha. Nu känner jag att min sims-samling är komplett! 

Så glad, men är tyvärr för trött för att spela eller ens installera dem. Så det gör jag imorgon! Ska även försöka göra en liten videoblogg om vilka The Sims spel jag tycker är bäst. 

Evans - Graviditet & bröllop

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Tiden går fort och tillslut visar det sig att Jun är gravid. Det var inte något virus! Det är såklart väldigt skönt att höra. Men att få en liten familjemedlem är ännu roligare att få höra.


Med tanke på den kommande familjemedlemmen bestämmer sig Elijah & Jun för att gifta sig. De har sedan länge bestämt sig för att de vill ha ett privat, intimt bröllop. Och så blev det också! Bröllopsceremonin hölls ute på gården, bröllopstårtan serverades också ute på gården.

Endast de närmaste vännerna är bjudna. Elijah och Juns arbetskollegor blandannat.

Downloadstips - Uggs

| Postat i: TS3: Downloadstips
Har ni sett sötare uggs? Jag tror inte det. Finns att ladda ner i Sims3Pack eller Package.
Kan användas av alla kvinnliga simmar mellan barn-åldring.

WCIF: Juns finkläder

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Denna klänning kommer från The Sims 3 Store, jag fick med den när jag laddade ner världen Sunlit Tides som du hittar [här].

Evans - Virus?

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Efter möhippan är det några lugna veckor som väntar. Jun jobbar på sina färdigheter eller jobbar. Elijah har massor av filminspelningar att göra, så han är mest borta hela tiden.


På tal om Elijahs filminspelningar och skådespelarkarriär har han nu fått en litet pris för sina insatser. "Simmarnas val" heter trofén, och den skyltar han stolt med i vardagsrummets hörn.


Så här års är det ju även kärleksdagen. Så Elijah och Jun får ledigt från sina jobb och bestämmer sig för att besöka vårfestivalen. Det är inte så mycket folk där, men de har kul ändå. De äter god glass, tar sig en kaffe och kollar hur stark deras kärlek är på kärleksbarometern.


Jun har drabbats av något konstigt illamående. Hon som själv jobbar inom vården vet inte alls vad det kan vara. Hon försöker lugna magen med en mugg varm choklad. 


...men den varma chokladen åker upp lika fort som den kom ner. Elijah står i duschen, redo för dagens arbetspass. Just idag har Jun tagit ledigt, ifall att hon har något virus vill hon ju inte smitta någon av sina patienter eller arbetskollegor på sjukhuset.


Senare på dagen springer Jun till mataffären. Hon mår lite bättre nu och bestämmer sig för att ta tag i veckans mathandling redan nu. Istället för att handla mat kanske du behöver dig ett nytt paraply, Jun?

Downloadstips - Hår

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Ondskefulla snögubbar

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Sen förlovningen skulle man kunna tro att det är bröllopssnack och stress över vilken klänning Jun ska ha. Men icket, ingen utav dem är stressade. De har redan nu bestämt att de vill ha privat bröllop med sina närmaste vänner och arbetskollegor. Nu när de har alltid planerat kan de ägna sig åt att bygga ondskefulla snögubbar istället! 


Festar gör de också. I år var det dem som fick hålla i snöflingedagsfesten. Det blev inget presentparty, utan bara en vanlig hemmafest. Massor av kändisar var det där, eftersom att Elijah jobbar inom filmindustrin är han god vän med många utav dem. Jun dansade loss med sin gamla vän och rumskamrat Barry Tenderlove.


...och efter allt festande var det dags för storstädning av huset. Diskhon hade gått sönder, toan var det stock i och smutstvätt låg över hela badrumsgolvena.


När semestern är över gäller det att återgå till sina jobb. Jun hinner bara komma hem så ska Elijah ut på något filmjobb. De har inte mycket tid för varandra längre.


Ena jobbdagen efter den andra är det äntligen helg och dags för Juns möhippa. 

Downloadstips - Tröjor till killar

| Postat i: TS3: Downloadstips
Tröjor till dina manliga ungdomar, vuxna eller till och med tonåringar. Finns i Sims3Pack & Package.

The Sims 3: Sidor jag laddar ner ifrån

| Postat i: Allmänt, TS3: Downloadstips, Tips
Det är ofta många som frågar vart jag laddar ner vissa saker och vilka sidor som är mina favoriter. Jag håller mig ofta till samma sidor! Så här kommer ett inlägg med mina absoluta favoriter. Jag kommer att uppdatera detta inlägg om jag hittar några nya favoriter eller kommer på någon sida som jag har glömt att skriva här. 

Hår
- Paintstroke - Beaverhausen - Shock&Shame - Ctenid - Sjokosims - BigBangSimory - Plumbombshell

Kläder
- JS Sims 3 - Jocker Sims 3 - PradaSims - OrangeSim - Darko Sims 3 - Sentate
- Augusto - Anubis - Modish Kitten - Ace Creators - Irida Sims - MF SIMS

Skor
- Pixicat

Skins/ögon
S-Club
Brnt Waffles

Bygg & köpläge
- The Sims Resource - Around The Sims 3 

Poser
- Skylar - AfterDusk Sims - Rayne's Factory

Mods
- ModTheSims - Nraas 

[UPPDATERAT 7 AUGUSTI 2014]

WCIF: Juns uppsatta hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Jag är inte riktigt säker, men det kommer antingen [härifrån] eller [härifrån]. :)

Tipsad hos EpicFaiil

| Postat i: Allmänt
Hej alla nya och gamla läsare! Ni kan inte förstå hur otroligt glad jag är just nu. Jag klickade mig in på EpicFaiils blogg och ser ett inlägg hon skrivit till alla simsnördar... OCH DÄR ÄR MIN BLOGG! Det här är riktigt stort för mig och jag är så sinnessjukt tacksam! 

Tidigare idag jobbade jag på ett inlägg för att tacka er för att jag just fått sextio följare på bloglovin och för att besöksstatistiken har hållt sig jämn på 250 läsare om dagen de senaste månaderna. Och nu helt plötsligt har jag över 70 följare, kommentarerna strömmar in och frågorna likaså. Besöksstatistiken för idag ska vi inte ens prata om. Tack hörrni! Tack så jättemycket! Och speciellt tack till dig Moa, EpicFaiil, tacktacktack! 

 
Jag hoppas att ni som just hittat hit är här för att stanna. Här på min blogg kommer ni få följa mina familjer jag spelar på, mina nedladdningstips och tips för att göra erat The Sims bättre. När The Sims 4 kommer ut kommer jag även blogga om det. Välkommen!

Evans - Put a ring on it

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det går bra i det nya huset. Det må vara väldigt tomt både ute och invändigt, men det fixar sig ju så småningom.


Hissar må inte vara det roligaste eller snabbaste sättet att ta sig upp för en våning, men det positiva är att man kan myspysa i dem.


Elijahs manager har återigen bett han fara ut på uppdrag, för att göra sig reklam för sig själv och sitt kändisliv. Den här gången fick han som uppgift att beställa en drink på Plasma 501. För en drink som kostade 36$ simdaler fick han en belöning på tusen simdaler.


Elijah och Jun dansar hela kvällen. Det må vara lika tomt som alltid men det gör inte dom något. De har bara ögon för varandra.

Mitt i allt går Elijah ner på knä och friar. Med vy över alla Bridgeports höghus kunde han inte ha valt ett bättre ställe. Jun tackar såklart ja.

Downloadstips - Tatueringar

| Postat i: TS3: Downloadstips


WCIF: Juns utsläppta hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Du hittar håret [här hos Shock & Shame].

Evans - Nytt hus

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Jun har avancerad bra i karriären. Nu är hon ambulanssjuksköterska.


Hon får till och med åka ut på olika uppdrag nu. Här om dagen skulle hon vaccinera simmar på stadens kyrkogård. Konstigt ställe att vaccinera folk på...


Nu har Elijah & Jun äntligen tagit tag i det här med att bo tillsammans. De har bestämt sig för att köpa ett hus! De har redan varit och kollat på det, en enplansvilla på andra sidan bron. Elijah fick nämligen ett arv på cirka 30.000$ simdaler och huset kostar bara någon tusenlapp under det.


Här ligger deras nya hem. På andra sidan bron, där det är lugnt och tyst. Här bor visserligen massa femstjärnekänidsar så papparazzis lär det vara gott om...

 Elijah & Jun kan inte vara mer nöjda med livet de börjat tillsammans. De har nu köpt sig ny sovrumsinredning, det är långt ifrån klart och de är ändå inte nöjda. Kanske byter de ut den vid ett senare tillfälle. Efter att köket och toaletterna inreddes har de nu vara 62$ simdaler kvar. 

Snöflingedagen är här om bara några dagar. Men de har redan passat på att köpa en mistel. "Elijah... kom och prova misteln. Vi måste se så att den fungerar"

WCIF: Schackbord

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Det kommer från expansionpaketet The Sims 3 In i Framtiden.

Elijah & Jun

| Postat i: TS3: Familjen Evans
 

Downloadstips - The modern Queen dress

| Postat i: TS3: Downloadstips

WCIF: Alice Aims hår, skor & kjol

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: [Skorna], [Håret] och [Kjolen]. Jag hittade tyvärr inte allting, men uppdaterar detta inlägg om jag gör det!

Ny sim: Alice Aim

| Postat i: Skapelser
Denna sim skapades av ren tristess. Jag börjar tappa både simslust och blogglust. Så helt utan egentlig anledning bestämde jag mig för att göra en sim. Hon finns tyvärr inte att ladda ner eftersom att jag inte alls tänkte på det, hade hunnit avsluta spelet utan att spara när jag kom på att ni kanske velat ladda ner henne. Sorryyy guys! 

 
 

Evans - Elijahs manager

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Jun hade även med sig en gammal, rostig bil. Den fungerade inte alls som den skulle, till och med taxi och tunnelbanor gick snabbare. Så de sålde bilen för några hundralappar.


Eftersom att Elijah numera umgås inom kändiskretsarna får han nu uppdrag från sin manager att han måste träna. Först blir Elijah lite sur, hur vågar man säga så till någon! Men sen inser han att managern nog har rätt... han måste ju hålla sin kropp i form. Han köper sig ett gymkort på Bridgeports gym och går dit och tränar några gånger i veckan efter att han slutat jobbet.


Jun däremot måste träna på sin logik. Så hon köpte sig ett nytt schackbord som hon nu spenderar mycket tid framför.


Plus minus noll. Varje gång Elijah kämpat sig igenom ett hårt gympass blir han så hungrig att han inte kan vänta tills han kommer hem. Istället köper han sig lite onyttig snabbmat i matbilen som står utanför gymmet (smart tänkt där).


Den här kvällen väntas en vild utekväll. Elijahs manager har ringt och vill att han ska dansa på klubben Discokulan i minst tre timmar. Så Jun lagar våfflor... vilket egentligen är det enda hon kan laga.

De är ute enda tills småtimmarna. Elijah står helt ensam på dansgolvet och shakear loss medans Jun mest sitter och blåser bubblor.

Downloadstips - Poser

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Det tredje hjulet

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Jun kommer över ännu en lördagkväll, men den här gången har hon med sig sin rumskompis Ace. Tydligen vill Ace gärna lära känna Elijah.


Filmen de ser på glöms genast bort när Elijah och Jun helt oplanerad börjat mysa i soffan. Stackars Ace låtsas inte se någonting, han inspekterar taket istället.


Ace går hem efter ett tag men Elijah ber Jun stanna kvar. "Kan du inte sova över hos mig? Du vet... det är så ensamt... och tråkigt att sova själv här"


Jun säger att hon gärna stannar över natten, hon är ju ändå ledig imorgon.


Några nätter senare är Jun fortfarande kvar. Hon har en tandborste här, flera klädesplagg och ja... man skule helt enkelt kunna säga att de nu bor tillsammans.

...och det dröjer inte länge tills de faktiskt bor tillsammans på riktigt. Jun tar med sig sin gammelkatt Putte och några tusen simdaler.

Downloadstips - Hår till killar

| Postat i: TS3: Downloadstips

WCIF: Elijahs hår

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Svar: Håren är från Beaverhausen. Ladda ner dem [här] och [här].
 

Elijah Evans flyttar till Bridgeport

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Jag var tvungen att flytta Elijah och hans lägenhet till Bridgeport eftersom att en bugg inträffade i "den uppdaterade" staden Sunset Valley. Varken jag eller användarna i fb-gruppen Sims Uncut hittade en lösning på detta problem så Elijah Evans fick helt enkelt ta sitt pick och pack, flytta från familj och vänner och börja ett nytt liv i Bridgeport. 


Sen flytten till Bridgeport har Elijah hunnit sätta in ny köksinredning. Dyrt var det, men åh så värt!


Varje dag läser han tidningen för att få reda på stadens inneställen, vad alla kändisar skämt ut sig med och vad det varit för poäng i stadens idrottsmatcher. Han trivs här i Bridgeport! Det må vara livligare än hans hemstad Sunset Valley, men här får han mer jobberbjudanden och får träffa mer kända skådespelare och regissörer.


Efter dagens reklaminspelning går Elijah till en sylta för att ta sig en drink. Där möter han simmen Jun Xu (har gjort om henne, tyckte hon blev jättevacker). Hon förstår direkt att han är ny i storstaden och berättar hur hon gärna kan visa honom runt någon gång.


Elijah bjuder Jun på en drink. Hon berättar hur hon var en barnskådespelerska när hon var liten och har bott här i Bridgeport i hela sitt liv. Just nu bor hon med två rumskompisar, Ace Wilde och Barry Tenderlove. Hon har precis börjat jobba inom sjukvården, hon berättar hur hon tycker det är ett superbra jobb eftersom att hon gärna vill ha mycket pengar. Vem vill inte det liksom? 


Dagarna går och Elijah jobbar mest. Men en morgon ringer kändisen och arbetskollegan Emmy Starr och frågar om han vill gå ut på en dejt efter jobbet. Elijah tackar mer än gärna ja! Nu kan han ju jobba på sitt kändisskap.


Elijah är sinnessjukt nervös inför denna träff. Han fixar håret, borstar tänderna i timmar och använder sin allra dyraste parfym.


När Elijah väl är ute på dejten möter han Jun Xu igen. Han försöker tyst förneka hur han dejtar Emmy. Egentligen gillar han ju inte Emmy, han vill ju bara hänga med lite kändisar... typ. Emmy märker ingenting, hon är alldeles för upptagen för att ens bry sig,


Efter en tråkig och händelselös dejt med Emmy tröstshoppar Elijah lite nya möbler. 


Han får ett sms av Jun som säger att hon står i trappuppgången och undrar vart han bor, tydligen vill hon komma och hälsa på. Elijah - som tycker Jun är dösnygg - tackar absolut inte nej.

De har en trevlig lördag tillsammans. Egentligen har de inte gjort så mycket, mest sett film på Elijahs nya teve. 

WCIF: Tandborstar

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Du kan hitta dessa tandborstar och det set de ingår i [här på TheSimsResource].

Evans - Dejt med Anne

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Elijah blir utbjuden på dejt av sin vän Anne. 


De har det jättekul på en av stadens nattklubbar. De dansar större delen av kvällen, trots att det är helt tomt. 

WCIF: CC från simmen i headern

| Postat i: TS3: Where Can I Find

 

Svar: Jag kunde tyvärr inte hitta allting. Men håret kan du ladda ner [här], tröjan [här] och hennes hudton [här].

Storybrook County

| Postat i: TS3: Downloadstips
Hej simsare! Jag har länge letat efter en värld som både har vanliga familjehus och balla lägenhetsbyggnader. Som många av er vet spelade jag förut i en stad som heter St.Claire, det fungerade asbra tills min simsfamilj Hawks kraschade i den staden. Sen dess har jag inte riktigt orkat, eller vågat återvända till att den staden.

Men nu har jag hittat en! Den heter Storybrook County och är en väldigt stor värld för alla simmar. Jag har funderat på att flytta familjen Evans dit. Jag vet inte när ännu men jag kommer göra det i sinom tid. 

Här ser ni att "Storybrook City" och "Storybrook" är uppdelade. De höga bergen skiljer dem åt, men tar du vägen som går där just vid vattnet tar du dig snabbt mellan stadslivet eller familjelivet. Det finns även tunnelbanor som gör att det går ännu snabbare.Varje såkallad "stadsdel" har varsin skola, varsin mataffär, bokhandel och liknande. Vill du åka och dansa natten lång i en nattklubb måste du självklart åka till Storybrook City, men vill du ta det lugnt på en sportsbar kan det hända att den lokala Storybrook-puben är öppen.
När du laddat ner denna värld kommer den att vara obefolkad, det kommer inte bo en enda sim där. Efter du spelat i någon simdag kommer det dock att fyllas på med simmar och familjer! Men om du vill så finns det sparfiler som skaparna till den här världen redan har gjort - det finns två stycken att ladda ner [här]. Läs gärna mer på sidan! Om du läser på hemsidan kommer du att se att det står mer information, tillexempel vilka expansionspaket som krävs för att det ska fungera korrekt, hur många tomter det finns och olika versioner som finns att ladda ner.