Evans - Tiden går, obviously

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Eftersom att Dylan fortfarande är egentföretagare och därmed är hemma väldigt mycket hinner han alltid ta hand om minstingen Damon. Det må vara lite tråkigt att jämt vara hemma, men det är så värt det när han får spendera tid med de han värdesätter mest.


Att Dylan ofta är hemma gör att Brooke kan jobba mer men framförallt behålla kontakten med sin bror Blake och hans man Erwin. De har fester ganska ofta, och eftersom de bor så nära varandra ser Dylan inga större problem med att hon är där och hälsar på.


Cassie umgås fortfarande med sin klasskompis Erich, även om hon inte riktigt förstår sig på det här med allt spelande. Tv-spel, datorspel och allt som har med det att göra. Cassie föredrar att stå och mixtra vid kemibänken, vara ute och kasta ägg på hus eller annat rebelliskt. Innerst inne kan hon tycka att Erich är tråkig, men det är ingenting hon säger högt.


Brooke blir bara äldre och känner ibland lite ångest över de drömmar hon inte uppnått ännu. Medelålderskriv har hon också... Hennes största dröm i livet är ju fortfarande att bli stjärn-nyhetsankare. När det målet är uppfyllt har hon planer på att pensionera sig, leta nytt boende åt ungarna och sen bara leva livet med sin livs kärlek, Dylan.


Alla i familjen står varandra väldigt nära. Samma gäller husdjur. Hunden Luigi har även han åldrats och är inte lika pigg som han en gång var.

Evans - Cassies rum

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassies rum är äntligen färdigrenoverat och perfekt inrett för en tonåring. I olika nyanser av rosa och lila inreddes det.


Att hennes rum ligger på övervåningen har hon ingenting emot. Precis som när hon var liten åker hon ner för trappräcket på morgonen. Sen delar hon ju övervåningen med sin lillebror Damon, vilket inte heller gör något!

... och hennes hobby, den logiska vetenskapen har hon också nära till. Det ligger i familjens kontor på nedervåningen.

Evans - Rubrikslöst

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie må bara vara en tonåring men hon tror själv att hon är så mycket äldre. Självsäker, smart och mogen anser hon sig själv att vara. Visserligen är hon det, men hennes attityd kan lätt störa andra.


Tvåbarnspappa, en liten son och en rebellisk tonårsdotter... trots det hinner Dylan ta sig tid till att plocka bananer från trädet han har i trädgården.

Cassie har fått sig många nya vänner på gymnasiet. Hennes närmaste vän har namet Erich och de umgås så ofta de kan.

The Sims 4: Byggläge & CAS

| Postat i: The Sims 4
 
Till att börja med vill jag ännu en gång be om ursäkt för min frånvaro! Blev en av mina traditionella, oplanerade bloggpauser. Under tiden jag varit borta har man fått veta lite mer om The Sims 4. Vad tycker ni om det så långt?