Evans - Annat var det förr

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Innan det är dags att åka till jobbet sätter sig Cassie och ser igenom nyheterna. Inte mycket intressant händer i Storybrook County, det är mest kändisar som hamnat fel i livet eller brottslingar "som inte är bra på det de gör" menar Cassie. 


När hon, flera timmar senare, kommer hem igen är det med ett leende på läpparna. Hon har nämligen blivit befodrad igen! Denna gång är hon redan på steg tre i den här karriären, alltså numera en buse. Det innebär att hon ska skydda de som är högre uppsatta, som en livvakt tillexempel. Så nu är det dags att börja hårdträna! 


På tal om ingenting har Brooke och Dylan köpt sig en ny säng också. För livspoängen de tjänat ihop... en svävarsäng blev det. Vad den är bra för vet ingen, lite positiva humöreffekter but that's all. 


Dylan känner för att komma närmare sin son, de umgås inte så mycket som han hade önskat. Så ute på gården leker de tagare med varandra... Damon vinner eftersom att pappa Dylan har så ofantligt dålig kondis.


...när han kommer in igen står Brooke framför de stora fönstrena och skrattar. "Herregud, vad dålig kondis du har Dylan! Annat var det förr... är det inte så, GUBBEN?" säger hon. Dylan ger henne en småsur blick tillbaka. 

Downloadstips - Klänning by Tractus Opticus

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Familjedag vid poolen

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det är helg och alla har lyckats bli lediga just den här gången. Dylan som jobbar hemifrån kan ju njuta av den lyxen varje dag, men just idag passar han på att bättra på brännan och ta en tupplur utomhus.


Lille Damon åker vattenrutschkana så mycket han kan och Brooke och Cassie simmar på och kör lite "hålla andan-tävlingar"... Dylan fortsätter att sova.När det börjar dra ihop sig till middagstid är Dylan självklart den förste vid spisen. Den här gången grillar han lax på familjens nya "utekök".

WCIF: Dekoration, Cassies säng & jeans

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Från en skapare på TSR vid namn LilyOfTheValley. [Här] hittar du den.
 

Svar: Från en skapare på TSR vid namn Wondymoon. Du hittar sängen [här]. Svar: Du hittar dem på Simsxolove's tumblr. [Här har du en direktlänk].


Evans - Ett spännande jobb

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Den nybefodrade Brooke är så nöjd med livet just nu. Förutom ett superbra jobb har hon även gamla böcker hon skrev i sina yngre dagar som hon fortfarande får pengar för, en kärleksfull man och två fina barn. Cassie är nyanställd (även om det är inom den kriminella karriären så bryr sig inte Brooke så mycket... ännu) och Damon blir snart tonåring.


Cassie har tagit sig friheten att skörda några av örterna hennes pappa Dylan planterat på gården. När hon var yngre var hennes föräldrar alltid så noga med att hon inte skulle äta örterna, vem visste vad som kunde hända liksom? Denna gången fick Cassie bara en positiv effekt... som tur var.

Efter örtätandet bar det av till det nya jobbet Cassie fått. Hennes drömjobb - den kriminella karriären! Att det är i ett nedgånget skjul kan verka läskigt och väldigt obehagligt... men för Cassie är det bara spännande.

Påväg till Belgien

| Postat i: Allmänt
Hey simmers! Ville bara uppdatera er om att jag just nu befinner mig på Arlanda i väntan på ett plan som ska ta mig till Belgien. Jag kommer att vara borta i lite mer än en vecka, kommer att stanna i Stockholm nån dag innan jag åker hem till Norrland igen också. Har tidsinställt några inlägg. Jag kommer att svara på era kommentarer så gott jag kan, dock inte WCIF's eller liknande. Det får vänta tills jag kommer hem!  WCIF: Soffa, fåtölj & Storybrook County

| Postat i: TS3: Where Can I Find

 
Svar: Soffan och fåtöljerna kommer från en skapare på TSR vid namn Wondymoon. Kuddarna kommer liksom med soffan och fåtöljerna så det är alltså ingenting du laddar ner separat. [Här] hittar du dem, du kan ladda ner dem och setet de tillhör eller var för sig. Jag vet tyvärr inte vart diskmaskinen kommer ifrån, den måste ha kommit med när jag laddat ner något hus. Storybrook County kommer inte med något expansionspaket och jag har bloggat om det tidigare, du hittar inlägget [här].

Evans - Upptagna med livet

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke har äntligen nått sin livsönskan, att bli stjärn-nyhetsankare. I och med befodringen fick hon en stor bonus, nya arbetstider och självklart högre lön. Kvällens huvudnyheter kommer nu levereras av Brooke. Hon är numera den mest betrodda i hela Storybrook County gällande nyheter och "det senaste".


Cassie som ännu inte fått något jobb sysselsätter sig med att jobba på den fysiska färdigheten. Tydligen ska de behövas om hon vill jobba inom det kriminella, man måste ju kunna springa iväg från snuten! 


En kväll samlas familjen för att slötitta lite på teve. Det är inte ofta familjen samlas såhär, alla har fullt upp med sitt. Och med ett så stort hus som de har nu är det lätt att inte stöta på varandra på hela dagen. 


När det inte längre är något bra på teve och det är dags att gå och lägga sig ber lille Damon Cassie om en godnattsaga. Cassie som inte står så nära sin bror längre tackar självklart ja, de måste komma närmare varandra ju! 

 

Evans - Nytt hus

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Dylan jobbar för fullt i trädgården men trots det dör många av hans växter. Allt som gick att skörda är skördat och Dylan får nu plantera om sina växter. Han spenderar flera simstimmar till att göra det.


Mitt som det är har Cassie hunnit bli ungdom, en snygg sådan också. Som egenskaper har hon nu soffpotatis, geni, hopplös romantiker, ond och är en hundperson. Cassie som är lite av en badgirl har valt att satsa inom den kriminella karriären... så nu återstår det bara att se om det finns några jobb där! 


I och med en ny ungdom i familjen väljer de att flytta till det nybyggda huset tvärsöver gatan. Snett mittemot detas gamla hus men fortfarande granne med Blake & Erwin. Ett stort, maffigt och dyrt hus som de fått råd med tack vare allt de kunnat sälja men även på grunt utav ett arv som Brooke fått från en avlägsen släkting.


Cassie gör sig redo för en dag som ska inkludera jobbsök. Hon stiger upp tidigt på morgonen för att piggna till så mycket som möjligt. Cassie är ju trots allt en soffpotatis, så att stiga upp är inte alltid det lättaste.


Senare samlas hela familjen (utom Damon som fortfarande sover) för att äta frukost tillsammans. Pappa Dylan har lagat lantbröd i pizzaugnen.


När det nu flyttat till ett nytt hus måste Dylan plantera om sina växter och grödor. 


Brooke som genomgår en medelålderskris tränar som aldrig förr. Hon vill hålla sin kroppsfigur som hon alltid haft. Med en kock till man är det lätt att gå upp några kilon.


Medans resten av familjen gör sig redo för läggdags är Cassie ute och skaffar lite nya vänner. Eftersom att Cassie och familjen Evans är känd i staden Storybrook County får de ibland uppdrag av deras gamla manager, så Cassie fick uppgiften att bli vän med en annan kändis. Kändisskapet har de ärvt från Cassies morfar Elijah.

När hon sedan kommer hem sent på småtimmarna passar hon på att ge hunden Luigi den uppmärksamhet han förtjänar. Det är nämligen så att de fått ett samtal om hur olycklig och ensam Luigi verkat, tar de inte hand om honom kommer de att ta honom.

Downloadstips - Night out clothes

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Cassie ute på hyss

| Postat i: TS3: Familjen Evans

(Längesen jag spelade så jag ber om ursäkt om inläggen om familjen Evans kan verka lite röriga. Det blir tyvärr så för mig när jag inte spelat på länge och glömt bort storyn jag tänkt ut för dem).


Som den tonåring Cassie är så älskar hon att göra lite hyss då och då. Men att tejpa igen kranarna hemma eller sätta pruttkuddt lite varstans är inte lika kul längre... så hon har avancerat till att göra större hyss. Att busa hos sin morbror Blake är roligast eftersom att han blir så arg! När Blake och hans man hade grillfest passade Cassie på att kasta ägg på deras hus.


Sedan smyger hon över till grannen för att elda upp en papperspåse med hundbajs. Trots att grannen ser vad Cassie håller på med säger hon ingenting...Cassie är ute hela natten, utan att någon efterlyser henne och polisen kommer inte heller och hämtar henne som de brukar göra. När solen går upp tidigt på morgonen hämtar hon hunden Luigi, går ner till stranden och bara njuter av livet. 

The Sims 4: CAS demo

| Postat i: The Sims 4

Hej! Det var längesen... som vanligt tröttnade jag på The Sims 3 och allting som hade med bloggen att göra. Jag har fortfarande ingen blogglust men tänker att jag måste skriva om The Sims 4 CAS demon som jag och en kompis fått äran att prova. 

Jag har gått igenom CAS lite snabbt och samtidigt som jag är väldigt imponerad över allt nytt man kan göra är jag samtidigt väldigt besviken. Så nu undrar jag, är det något speciellt nu läsare vill se? Var snäll och lämna en kommentar eller två så ska jag göra mitt bästa. Blir lättare för mig att blogga om jag vet vad ni vill se! Simmen här ovan skulle försöka efterlikna mig själv, lyckades dock inte så bra med det ;)