TS4: Lockwood

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Det här med att bli komiker är något Lexie ofta tar chansen att öva på, enda stället hon kan göra det på är i en bar nere i stan eftersom att hon själv inte har råd att köpa en mick. På det nyfunna jobbet inom underhållning går det ändå hyfsat bra trots brist på erfarenhet.


Och i stället för att gå eller ta en taxi hem bestämmer hon sig för att jogga. Hon kände sig ändå så laddad, så att slösa lite energi på jogging passar perfekt.


På morgonen nästa dag bestämmer hon sig för att ta en promenad runt gatan där hon bor. På sidan av vägen hittar hon lite mystiska plantor och bestämmer sig för att ta de vackra blommorna.

När Lexie promenerar hem igen möter hon Magnus på gården, tydligen har han kommit för att hälsa på. Lexie ger honom en kärleksfull omfamning och kan inte låta bli att bli sådär pirrig i magen.

TS4: Gör objekt större!

| Postat i: Tips
Visste ni att man kan göra objekt galet stora i The Sims 4? För att göra det ska ni välja det objekt ni vill förstora, trycka ALT GR + Å så woooops har ni förstorat objektet. 

TS4: Lockwood - Houseparty in my house!

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Helgen är här och så är även den planerade festen Lexie lovat att hålla. Hon må inte ha några matlagningskunskaper eller ett fint hus att festa i men det verkar inte göra gästerna så mycket. De är mycket nöjda med cateringfirman Lexie anställt och att huset inte är i det bästa skicket märker de inte ens av. Hon har ju gjort så gott hon kan med de få simdaler hon anlände till staden med.

Generad blir hon också när hennes flört från några dagar sedan mer än gärna berättar att de är på G. Egentligen hade hon väl velat ligga lågt ett tag för att flörta med andra män, för att vara helt ärlig. Mannen bakom henne såg inte helt fel ut och Lexie hade mer än gärna lagt in en stöt på honom.

Men den där generande känslan kommer hon snabbt över, hon och Magnus går istället in till sovrummet för att ha lite kul... if you know what I mean. Ingen av de andra gästerna tycks märka något trots att sovrummet inte har någon dörr.

TS4: Lockwood - En dag i parken

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Lexie har tagit sitt förnuft till fånga och bjudit ut Magnus på en träff... eller dejt kanske. Som ny i staden har Lexie inte många vänner med Magnus har verkligen öppnat upp sina armar för henne och verkar vara en stadig grund att stå på.

Det märks väldigt fort att de fattat tycke för varandra. Det är inte längre en vänskaplig relation de har, utan mer en flört. Lexie kan inte heller hjälpa de små fjärilarna hon känner i magen när Magnus gärna flörtar och småretar henne.

Mitt i parken och in the heat of a moment tar Lexie steget och kysser Magnus. Lite förvånad blir hon över sina egna handlingar men känslorna tog över och hon kunde inte hejda sig själv. Kyssen blir besvarad och ingen kan vara lyckligare över det än Lexie.

Magnus och Lexie vinkar varandra hejdå. Men Lexie vill inte åka hem än, istället vill hon utforska den otroligt fina parken. Hon gräver efter lite skatter men letar även efter äckliga, klibbiga grodor.
När hon utforskat större delen av den vackra parken kommer två andra simmar upp till henne för att hälsa. De har hört att hon är ny i staden och hälsar att de mer än gärna lär känna henne lite bättre. Lexie, som den sociala sim hon är, tackar självklart ja och berättar för simmarna att hon ska ha en liten fest till helgen och att de gärna får komma isåfall.

Önskeinlägg

| Postat i: Allmänt
Jag har, som ni vet, en stor förkärlek till att bara spela på mina familjer och därför handlar alla inlägg om det. Jag förstår att det kan bli väldigt tråkigt att läsa i längden och önskar därför att ni ger mig lite förslag på vad ni vill läsa om.

Eftersom att The Sims 4 är spelet jag fokuserar på just nu föredrar jag tips om det - men The Sims 3 går också bra, observera dock att det kan ta lång tid innan jag sätter mig och spelar det igen.

Vad vill ni läsa om? Fusk, tips, lamor... YOU NAME IT!

TS4: Lockwood - Lexie möter Magnus

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Som den utåtriktade och sociala tjej Lexie är möter hon snabbt en kille att befrienda. Magnus Dahl är hans namn och de klickar väldigt snabbt. Några av de egenskaper han har är grisig, hetlevrad men god. 


Magnus har dock inte bara ögon för Lexie vilket gör henne lite osäker. Den där känslan av "jaha men jag då?" tar över och Lexie åker snabbt hem. Han förstår inte riktigt vad som försiggår men hälsar att de får ses en annan dag. 

Den natten lägger sig Lexie med många tankar som snurrar i huvudet. Varför kände hon sådär när hon nyss träffat snubben? Hon ser ju honom inte som något attraktivt och är ju knappt mer än bekant med honom. 

TS4: Lexie Lockwood

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood
Säg hej till min nya sim - Lexie Lockwood! Hon är den jag kommer utforska The Sims 4 med och hon som ska driva generationerna vidare. Vill även tillägga att jag till en början kommer att spela utan CC, även om jag egentligen vill göra det ganska direkt. 

Lexie Lockwood är hennes namn (kan ni gissa vilken tv-serie jag blivit inspirerad av?) och hon är en sim som älskar tatueringar, färgerna svart och egentligen allt som jag själv tycker om. Hon bor i ett litet hus i staden Oasis Springs och vill jobba sig uppåt inom underhållningskarriären. 


Som nyinflyttad hade hon inte mycket i kylskåpet så därför var en äggröra det mest exklusiva hon kunde göra. 


Det första ställe hon bestämmer sig för att besöka är baren i Oasis Springs. Det räcker inte heller med en drink, två ska det vara! Ett bra sätt att mjuka upp nerverna för att lära känna lite av stadens invånare.

Sen tar hon nervöst upp micken som står där så inbjudande i hörnet. Hon försöker dra några skämt men misslyckas ganska stort... hon som annars har egenskapen självsäker blev snabbt lite osäker...

Jag har köpt The Sims 4!

| Postat i: The Sims 4
Hello there guys! Jag vet, det blev en paus och jag har varit en riktig dålig bloggare som varken skrivit något eller ens svarat på alla era kommentarer. Förlåt mig, men jag helt ärligt inte orkat eller haft någon lust whatsoever. Tack ni som stannat kvar och framförallt ni som haft överseende med detta, I LOVE YOU.

Idag har jag i ett svagt ögonblick köpt The Sims 4! Jag är egentligen inte alls taggad på det och hade egentligen inte velat köpa det redan nu, men jag kände att varför inte. Lönen har precis rullat in på kontot så why not. Så nu kommer jag lägga The Sims 3 och allt som hör till på hyllan i ännu ett tag framöver. Jag är väldigt oförberedd på The Sims 4 - jag har varken läst bloggar eller ens följt med i hur spelet utvecklats pga brist på intresse. Jag får se om jag ändrar min uppfattning om The Sims 4, för som ni vet gillar jag det inte alls.