Provade spela i Midnight Hollow

| Postat i: Allmänt
För någon vecka sedan gav jag mig på att spela lite i den nya store-världen Midnight Hollow. Jag var så exalterad och har längtat till att få göra det... men jävlar, vad besviken jag blev. Denna stad var ingenting för mig eller my way of playing. Staden i sig är fin och väldigt bra gjord men jag störde mig verkligen på att allting var så löjligt placerat, det är alldeles för proportionerligt, det är för rakt och fint. 

Befolkningen och själva storyn är hur grym som helst men jag fastnade ändå inte för det. Man skulle kunna göra riktigt bra stories med den här staden som grund. Jag hade så många idéer men nu har jag inte alls lust att genomföra dem. Undrar om jag gillar Dragon Valley bättre... kanske får prova det.

Har ni provat Midnight Hollow? Vad tycker ni om det? 

Evans - Avsked

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Harold lurar iväg Cornelia till jobbet för att sätta igång sin svensexa. 


Chanel som vanligvis är blyg av sig festar redigt och ordentligt.
När det några veckor senare är dags för bröllopet har Cornelia färgat tillbaka sitt hår till den naturliga mörkbruna hårfärg hon hade som tonåring. Det var alldeles för jobbigt att hålla sitt röda hår rött.

En fin bröllopsceremoni hölls på husets brygga. Den här bröllopsfesten sågs även som ett avsked, för nu har de bestämt sig - de alla kommer att flytta till det nya Sunset Valley!

WCIF: Sensual Pose Pack

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Du hittar poserna [hääär].

Evans - Oense

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Harold har precis börjat jobba som affärsman och har därmed bestämt för att bosätta sig hos Cornelia & Chanel. Han kommer alltid hem sent på kvällarna men han är en stadig inkomstkälla så det gör inte så mycket. Hans nya chef har sagt att om han jobbar på sina kunskaper och knyter nya kontakter så kan han få möjlighet till att jobba i en annan stad. Att få en saftig befodran i staden Sunset Valley som ligger några timmar bort.


Självklart vill ju Cornelia flytta med Harold, tänk att slippa en stad full av öar och båttaxis för några år. Systern Chanel är inte alltför glad för deras plan. Hon kan inte bestämma sig om hon ska följa med dem eller om hon ska stanna kvar i Isla Paradiso och satsa på karriären. Visst kan hon säkert förflytta sig och sitt arbete till Sunset Valley men det känns inte så lockande. Cornelia tjatar och gnäller på att Chanel ska komma med, de har ju aldrig någonsin varit ifrån varandra.


Efter allt bråk med systern far Cornelia och Harold ut på en liten dejt. 


Harold & Cornelia tittar upp mot den klarblåa himlen och börjar fantisera om framtiden de kan bygga upp tillsammans. Det nybyggda Sunset Valley skulle passa perfekt ifall de vill ha barn tillsammans. Cornelia är ju familjeinriktad så barn ska hon absolut ha någon gång. Sen skulle det bli en bra förändring, kanske kan Chanel hitta en man där också.

När de landar hemma igen och ska göra sig redo för sängen kliver Harold ner på ett knä.. och friar! "Jag vet utan tvekan att det är dig jag vill spendera mitt liv med, Cornelia. Det visste jag redan på universitetet.." Cornelia tackar ja och börjar genast planera bröllopsklänning, vart de ska gifta sig och vilka som ska få komma. Jisses, här går det fort fram.

Downloadstips - Nya Sunset Valley

| Postat i: TS3: Downloadstips
Hej! Jag tänkte ge er ett litet tips på en stad ni kan ladda ner. 

Jag antar att alla här har spelat i staden Sunset Valley, den allra första världen som kom 2009. Jag själv gillar den staden men har blivit så less att den inte förändrats med tiden... liksom, inga höghus osv. Sånt måste man alltid fixa själv och det har jag inte kunskaperna eller orken för att göra. Men som tur är finns det massor av nedladdningsvara uppdaterade versioner av Sunset Valley att ladda ner! Så jag ska tipsa om min favorit. Vill ni ladda ner staden hittar ni nedladdningsknappen längst ner i inlägget. Vill ni ser mer bilder gör ni det [hääär].

Måste varna er lite också.
Denna värld är väldigt stor och det krävs en hyfsad bra dator för att den ska fungera felfritt. Den är även gjord med alla expansionpacks upp till Semesterparadis. Du behöver inte ha alla EP's, staden fungerar ändå. Åtminstone för mig som inte har Övernaturligt tillexempel.

 

Evans - Harold

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Lördag morgon plingar det på dörren. Utanför står Cornelias universitetskärlek Harold. De kramar om varandra som aldrig förr. Resten av för- och eftermiddagen spenderar de på underbar dejt. De går på bio, äter ute, bowlar, går på teater och går en promenad längs strandkanten.

 

Evans - Problemlösningar

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cornelia tycker att hennes sovrum ser för grått och opersonligt ut. De har dessvärre inte råd med någon fancy inredning så hon bestämmer sig för att måla lite graffiti på väggarna istället.


Chanel funderar. Hon funderar på livet. Hon känner sig så otroligt ensam... ingen man i livet, inte särskilt många vänner och så vidare. Det svin till pojkvän hon hade under universitetstiden har hon glömt bort för länge sedan.


Cornelia däremot är inte det minsta ensam. Imorgonbitti kommer hennes pojkvän Harold på besök så hon har piffat upp sig med en ny frisyr. Hon längtar efter sin man.

Chanel kom på en bra lösning på sitt "känna-sig-ensam-problem" - köpa en katt! Hon adopterar en katt till familjen som får namnet Gizmo.

Evans - På egna ben

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Efter föräldrarnas pension tyckte tjejerna att de skulle ta sitt pick och pack och flytta ut. De flyttar till ett fräscht och nybyggt hus just vid strandkanten.


Köket är stort och luftigt, precis som den blivande kocken Cornelia vill ha det. Synd bara att de har så lite simdaler så att de inte kan dekorera huset så som de vill.En stor inflyttningfest måste de ju såklart ha! De bjöd många av sina universitetsvänner, men ingen av dem kunde komma eftersom att det är en lång bit att åka. Istället kom de nya arbetskollegorna och gamla barndomsvänner. En riktigt fartfylld fest blev det, klackarna i taket!

Evans - Home sweet home

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Äntligen hemma! Cornelia och Chanel springer glatt upp för verandan och kramar om sina föräldrar. Tänk att de nu har tagit examen... nu kan de börja sina vuxenliv på riktigt! Att komma hem till en tropisk värme jämfört med universitetsstadens kalla vindar var inte helt fel det heller.

Efter några dagars vilande söker Cornelia äntligen jobb på stadens restaurang. Självklart får hon jobbet och får till och med börja med svårare saker än vad man annars brukar få göra när man söker jobb här för första gången.


Chanel söker också jobb, dock på forskningsanläggningen som då är hennes drömjobb och kall i livet. Det ligger väldigt långt bort och man måste ta en båt-taxi för att ta sig dit. Kanske kan Chanel köpa en egen motorbåt en dag som går mycket snabbare.


Första arbetsdagen! Chanel har varit så exalterad att hon knappt kunnat sova.


Chandelle tar igen lite egentid i havet. Där är det bara hon och hennes egna tankar, inga överexalterade barn som är påväg in i vuxenlivet och ingen man som bara stökar ner.


Cornelia slutar jobbet sent på kvällarna. Som tur är får hon alltid med sig en tallrik med mat från jobbet, så slipper hon ställa sig vid spisen mitt i natten.

Och så var det dags för föräldrarna Ken och Chandelle att åldras! I och med detta vill de nu ta pension, ta det lugnt och bara ta vara på tiden de har med varandra och sin familj. De ska jobba lite till så att pensionspenningen inte blir alltför låg, tänk hur skämmigt det skulle vara om döttrarna tvingas ta hand om dem och ekonomin.

WCIF: Mikaels hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
Svar: Du kan hitta hennes hår [genom att klicka HÄR]. :)

Evans - Examen!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Eftersom att Cornelia älskar matlagning så är det hon som får stå för middagarna i studentkorridoren. Lite jobbigt kan det vara ibland men hennes stora dröm är ju att bli en femstjärnig kock så det skadar ju inte att stå några extra timmar vid spisen.


Cornelia har börjat fundera på om kärleken mellan henne och Harold verkligen är äkta. Hon har nämligen börjat se andra män som attraktiva och kan till och med flörta lite med dem utan skuldkänslor. Såhär ska det ju inte vara, eller? Cornelia har fått humöreffekten "evigt trogen" och har alltså varit tillsammans med Harold väldigt länge... hennes första kärlek. Kommer deras förhållande att hålla när de tagit examen? Ska hon flytta med Harold eller ska han följa med henne och syrran till Isla Paradiso? 


Cornelia är så förvirrad och less att hon av någon anledning bestämmer sig för att starta en demonstration mot clowner. Varför ska dom vara så glada för, clowner alltså? Demonstrationen slutar väldigt lyckat och Cornelia är riktigt stolt över det.

Och som vanligt gick tiden riktigt snabbt även den här gången. Det är som är annorlunda denna gång är att systrarna Evans nu äntligen tagit examen! Cornelia har en examen i konst medans Chanel har tagit examen i forskning & vetenskap. 

Evans - Gäng

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cornelia börjar direkt med att knyta nya kontakter. Hon träffar en sportfåne vid namn Mikael... självklart börjar Cornelia konversationen med hur en tjej kan ha fått namnet Mikael, uttalas det som killnamnet Mikael?


Sen ringer telefonen och pojkvännen Harold ber Corrnelia komma ut. "Hej, hörru jag står här utanför. Antar att jag är vid rätt studentkorridot... kom ner!" Cornelia springer ner för alla trappor för att pussa på sin älskade. Att de inte har setts på hela lovet gör bara känslorna ännu starkare.


Chanel försöker desperat få sig en godisbit ur automaten. Hon hade inga kontanter så hon fick prova att slå på automaten istället. Dock har hon hört rykten av att någon dött av att göra så... så hon slutade innan automaten vickade fram lite för mycket.


Cornelia har börjat hänga med rebellerna och har därmed fått tag på några konstiga örter de tyckte hon skulle äta. Förra terminen vågade Cornelia inte umgås med rebellerna, trots att hon så gärna ville.


Gatukonst har hon också börjat utöva! Hon har inte vågat spraya något ute ännu dock, tänk om någon tycker hennes graffiti i är ful liksom? 


Att bo i en studentkorridor har sina för- och nackdelar. Det är jämt stökigt och smutsigt men man kan sno andras mat när man inte har någon egen.


För att utöka sin rebelliska sida startar Cornelia en demonstration mot strålning.


...och Chanel hänger med sina nörd-vänner.


När hon kommer hem möts hon av ett otroligt stökigt rum och Cornelia är inte ens hemma för att städa. Smutsig tvätt på golvet och graffiti-taggar på väggarna.

...för Cornelia är ju såklart på fest! Ojoj..

Evans - Rummet

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Tjejerna får varsin lilla hörna i rummet.


Den konstnärliga Cornelias hörna med favoritfärgen lila som överkast i sängen.


Och så har vi Chanels hörna, hon har favoritfärgen rosa. Lite tomt är det, men simdalerna räckte inte så långt.

Nästan alla simdaler gick åt den mysiga tv-hörnan. Här kan systrarna hänga med alla vänner.

Evans - Andra terminen

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Chandelle gör allting för sina döttrar och har bett grannarna Alto om hjälp. "Om jag lagar din teve, kan jag och min familj få en slant för det?". Några simstimmar senare har Chandelle lagat den gamla teven och eftersom hon lagt ner så mycket tid på det tvekar inte grannarna Alto när det är dags att betala. 


I det gamla flickrummet kämpar systrarna med studerandet. Trots att de har lov kan de nästan inte låta bli att plugga... Universitetet är ju så kul! De längtar redan tillbaka. Alla studentfester, alla killar och den nya studentkorridoren de ska flytta in i.


Veckorna har gått riktigt snabbt och sista helgen är här. Familjen samlas och passar på att äta tårta till frukost innan det är dags för tjejerna att ge sig av. Pappa Kens tårtbit står redan på bordet, han har inte ens tagit sig upp ur sängen ännu. 
Efter några timmars bilfärd är de äntligen framme på universitetet igen. De har sagt hej då till sina föräldrar och vänner hemma i Isla Paradiso. Den här gången ska de som sagt bo i en studentkorridor med en massa andra studenter. Det här är mest troligt den sista terminen, sen kan de ta examen och börja sina egna liv vart de än vill. 

Cornelia och Chanel väljer ett stort två-persons-sovrum så att de kan dela med varandra. Ett stort rum på andra våningen med en egen trappa ut. De blir dock väldigt besvikna på inredningen... billiga studentmöbler och fula tapeter. Dags för renovering! 

Evans - Första terminen avklarad

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Första terminen på universitetet är avklarad och det är dags för systrarna C att åka hem. När de skriver in sig på nästa termin ska de även flytta in till en studentkorridor. Det är dyrt att gå på universitetet och föräldrarna hemma i Isla Paradiso har väldigt ont om pengar. 

Cornelia och Chanel klippte sig nya frisyrer för att fräscha upp sig lite. Nu ska de spendera några veckor hemma med familjen, dels för att de saknat varandra men även för att tjäna ihop lite pengar så att de har råd att plugga vidare.