Evans - Det brinner i huset!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Trots att Julies arbetsplats - brandstationen - är på andra sidan bron hindrar inte det henne från att jogga till jobbet. Nu är hon dessutom maxad inom den atletiska färdigheten!

Medans både Julie och Rick är på jobbet härjar en eldsvåda i deras nyinredda allrum. Barnvakten som passar lille Aiden ringer brandkåren i panik! Julies kollegor får ta det eftersom att Julie själv är på en utryckning på andra sidan staden.

Julie kommer sedan hem för att se hur stor skada som är skedd och för att se om sonen Aiden mår bra. Rick drog hem från jobbet direkt han fick veta om olyckan. Efter att ha gosat med familjen ser Julie till att göra eldstaden brandsäker.


SimsMixy

Hände mig med när Erica skulle laga våfflor, men skulle till jobbet så hon sket i det! Bara för det fick lille Kayla en utskällning av Silas, för hon hade släckt elden MED Silas ;DInnan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?