Adkins - Hejdå Casper

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

Casper och Emily åker till skolan tillsammans, bussen är lika tom som vanligt eftersom att bussen plockar upp dem allra först. 


Casper har ännu inte accepterat styvpappan Karl och orkar inte ens engagera sig i att bli vän med honom. Karl känner att han gjort allting men att ingenting fungerar. Emily däremot ser Karl som sin egen far och har gjort det enda sedan han kom in i bilden för flera år sedan. Casper anser sig vara nog självständig för att klara sig utan en fadersfigur... det har han ju alltid gjort.


Casper blir ungdom, tar studenten med toppbetyg och flyttar hemifrån! Det nya huset han köpt ligger väldigt centralt men ändå nära familjens hem. Att bo själv har han inga problem med, det ska bara bli skönt att börja vuxenlivet from scratch. Kanske tar han in en rumskompis någon gång så att det inte blir så ensamt. Eller så kanske han träffar en tjej, vem vet.


Elle och Karl är lika nykära som de var när de först träffades och passar på att hitta på lite galenskaper när Emily inte är hemma. Att ha myspys i en höstack var något nytt och inte deras bästa idé... men kul var det.

När Emily inte rider eller tävlar i kapplöpning busar hon med sina föräldrar. Den här gången var det Karl som råkade ut för Emilys hyss.

WCIF: Emilys hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find

 
Svar: Du hittar dem [här] & [här].

Adkins - Flytt

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

När Karl flyttade in tog han med sig en hel del pengar, och tack vare arvet som Elle fick för några år sedan hade de nog mycket pengar för att köpa ett nytt hus. Huset är ett gammalt hus med lantlig och sparsam inredning. Det bodde ett gammalt par i det här huset innan familjen Adkins köpte det. Tre sovrum på övervåningen, två badrum, ett stort kök med matsal och ett litet vardagsrum. På husets bakgård finns det en nedgången lada som familjen tänker bygga om till ett pyttelitet stall där Emily kan ha sin framtida häst hon önskat sig. Huset kommer att renoveras så fort som möjligt.


Hunden Aya är glad över sitt nya krypin under trappen.


Emilys häst har äntligen kommit, precis i lagom tid till hennes födelsedag! Det är en otränad hingst som fått namnet Herkules. Inte ens tusen simdaler gick den här underbaringen för.


Några veckor senare fyllde Emily äntligen år. Emily blev lika snygg, om inte snyggare, än storebrodern Casper.


För första gången i hela hennes liv sitter hon på en hästrygg. Det går bättre än förväntat, hon och Herkules klickar direkt och trivs väldigt bra tillsammans.


Resten av familjen njuter av den somriga värmen på stadens sommarfestival.

...och Emily kämpar med att bli bra på det här med att rida. Hon är väldigt duktig för att vara en nybörjare och får mycket hjälp av bekanta på Aurora Skies hästranch.

Adkins - Fadersfigur

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

När Elle äntligen är ledig ringer hon nervöst till Karl, mannen hon träffade på en fest och blev upp över öronen förälskad i. När de möts i stadens centrum tar nervositeten över och Elle pratar och babblar på om allt möjligt.


När nervositeten lagt sig och de känner sig bekväma med varandra dansar de tillsammans på vårfestivalens dansgolv. Elle har aldrig känt en sånhär kärlek förut. Hur kan det ens vara möjligt, de har ju inte känt varandra i mer en någon vecka? 


Dottern Emily har växt upp och har blivit en liten diva. En vänlig, ivrig liten diva som älskar allting som har med hästar och enhörningar att göra.


Casper tar mer än gärna hand om sin lillasyster, de har byggt ett vänskapsband så starkt att ingenting kan bryta det. Trots det så blir Emily riktigt tjurig när Casper bara ska vara med sin flickvän Li hela tiden. Hon tycker ju såklart att han bara ska vara med henne, helst hela tiden. Det är ju hennes storebror!


När Caspers flickvän Li åkt hem inser han att hans lillasyster känner sig lite bortglömd. Han spenderar resten av dagen med att hoppa studsmatta med henne så att hon ska bli på bättre humör.

Elle och Karl har tagit det stora steget och flyttat in tillsammans. Karl tog sitt pick och pack och flyttade i hos Elle och hennes barn. Han har kommit riktigt nära Emily och läser godnattsagor för henne varje kväll när inte mamma Elle är hemma. Att bli vän med Casper är inte lika lätt, han är trots alla år efter sin biologiska pappas svek inte redo för att släppa in en ny fadersfigur i sitt liv.

Adkins - Tillbaka

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

Huset har byggts ut till ett tvåvåningshus för att båda barnen ska rymmas ordentligt samt få egna rum.


Aurora Skies är lika fint som vanligt. Just nu är det vår.


Elle vill att Emily ska få en bra start i livet, så hon är väldigt noga med att lära henne alla grunder. Att gå, prata och gå på pottan själv. Lilla Emily kommer inte ihåg sin far men verkar inte särskilt brydd om det, hon är nog för liten för att förstå. 


Casper har vuxit till sig och blivit en riktig snygg tonåring. Bra gener kanske. Han är dock väldigt osäker på sig själv och har jämt önskningar om att gå till gymmet och träna. Han har dock inte vågat sig dit ännu.


Elle är så nöjd med sitt liv just nu... ingen dålig energi som omringar henne. Hon har hennes underbara barn och sin hund, ett bra jobb, ett fint hus och helt okej ekonomi efter arvet hon ärvde.


Kärleksdagen kom till Aurora Skies! Trots regnet gick Elle till festivalen. Hon passade på att köpa sig några pussar. Efter det letade hon efter påskägg och funderade på om hon någonsin skulle hitta en man igen.

Senare samma kväll slog Elles önskningar in. På en fest hennes granne ordnade träffade hon Karl Helgason och de föll för varandra direkt. Karl bor också i Aurora Skies, i ett stort hus med sin gamle far och sina tre syskon. Elle har lovat att höra av sig någon helg så att han kan ta ut henne på en dejt. Casper kan säkert passa sin lillasyster.

Familjen Adkins är tillbaka

| Postat i: TS3: Familjen Adkins
Det var längesen det skrevs något om Familjen Adkins, har inte spelat på denna familj på nästan ett år. Ni som inte följt bloggen då kan [titta igenom några inlägg här].


Sen ni såg Elle och hennes familj sist har ingenting annat än deras utseenden förändrats. Elle har fått lite längre hår och har det numera utsläppt. En av hennes gamla släktingar gick bort och hon fick ett arv på cirka 30.000$ som hon byggde ut huset med. De är fortfarande bosatta i det underbara Aurora Skies.

Lille Casper är fortfarande ledsen över sin fars svek men är trots det riktigt duktig i skolan. Om några månader blir han tonåring och ska börja gymnasiet. Hans lillasyster Emily, Elles yngsta barn är fortfarande ett spädbarn men växer snart upp hon också.

Evans - Allt som vanligt

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cornelia föder sin andra son som får namnet Alaric.


I och med utökningen av familjen var det dags att köpa bilar. En till Cornelia, Harold och deras söner. Och så en till Chanel.


Chanel har fått veta att hon tydligen måste vara händig för att fortsätta jobba inom vetenskapen. Det är ingenting hon tycker är särskilt roligt, men för att nå sin dröm måste hon jobba på sina färdigheter.


Höstfestivalen! 


Familjen Evans håller i en skördefest för sina grannar och vänner. 

Sonen Alaric har växt upp och är en riktig kopia av sin storebror Elijah.


Har återigen börjat tröttna på Familjen Evans och funderar starkt på att börja spela med Familjen Adkins igen. Har inte spelat på den familjen alls sen i början av året, februari för att vara exakt. Vad skulle ni tycka om jag bytte spelfamilj för ett litet tag? Jag känner att jag behöver göra det för att få lite förändring i mitt spelande. 

WCIF: Leggins

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Hittade dem i ett gammalt inlägg jag gjort, [hääär] :D

Profilsim till MyLifeAsASim

| Postat i: Allmänt, Skapelser
För några dagar sedan gjorde jag en till "profilbildssim" till Mylifeasasim. Det är andra gången jag gör en åt henne! Så bli inte förvånade om det dyker upp lite bilder på denna simpla skapelse. Hade jag kunnat exportera simmar hade jag gjort det, men nu kan jag tyvärr inte göra det. Sorry guysss :)
 

Evans - Skolgång

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Harold jobbar fortfarande så mycket så att han knappt är hemma om dagarna. Han spenderar så mycket tid han kan med sonen Klaus. Tanken är att han inte ska vara en lika dålig pappa som hans egna far var.


Chanel har träffat en man vid namn Xander Witt. De båda är attraherade av varandra och Chanel har absolut en liten crush på Xander...men han verkar inte uppskatta flörtandet hon försöker nå fram med. Kommer Chanel få en man, någonsin? Alla är bara attraherade av systern Cornelia eller inte attraherade alls.


Elijah har blivit större och precis börjat skolan. 


Alla i Familjen Evans har varit duktiga i skolan i flera generationer och många av dem har en examen i någonting från universitetet. Cornelia tycker inte att hennes son Elijah ska bryta det mönstret så hon skriver in honom till scoutingen skolan håller i.


Elijah har livlig fantasi och föreställer sig sin låtsaskompis som verklig. Hennes namn är Snutten och följer efter honom vart han än går. Hon kan ge honom mellanmål och Elijah skyller alltid på Snutten när glassen är slut. Annars är Snutten Elijahs allra bästa vän!


Cornelia förespråkar för Elijah hur viktigt det är med en bra skolgång. Att det gör livet mycket lättare, ens personlighet skapas där samt hur framtiden ska formar. Elijah nickar och håller med, trots att han inte gör det egentligen. Trots sin ålder tror Elijah redan sig veta vad han vill bli i framtiden - en känd skådespelare, eller varför inte regissör? Han vill inte gå på universitetet, han vill ut direkt och bli känd.

Cornelia och Harold har fått reda på att de väntar sitt andra barn tillsammans. Familjen kunde inte bli lyckligare! 

Downloadstips - Hår

| Postat i: TS3: Downloadstips
Kan användas från tonåring upp till åldring.

WCIF: Cornelias hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
Svar: Jag har laddat ner hennes hår [härifrån!] :)

Downloadstips

| Postat i: TS3: Downloadstips

Kommer i både Sims3Pack & Package.

Evans - Elijah Evans

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Självklart hade Cornelia rätt om sina misstankar. Illamåendet avtog precis när magen ploppade ut. Tänk att hon och Harold ska få ett barn tillsammans.


Cornelia har inte så mycket att göra om dagarna när hon är ledig och både Chanel och Harold är på jobbet. Så hon har börjat ta promenader runt kvarteret de bor i. Och just denna dag träffade hon på en kakadua som hon sedan tog med hem. 


Harold jobbar sent på kvällarna men skippar alltid det sista mötet för att vara med sin fru. Han är väldigt taggad på att bli pappa och läser en massa böcker just om det. 


Tiden går och tillslut föds deras son som får namnet Elijah Evans.

Evans - Changes

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Äntligen är Evans framme i det nya Sunset Valley. Sunset Valley som alltid har varit en småstad har nu uppdaterat sig till att ha lägenhetshus, hotell, hav djupa nog att dyka i och en massa arenor som artister kan uppträda i!


Och detta är deras nya hus! Ett gammalt men ganska nyrenoverat hus högt uppe med fin utsikt över stadens centrum. Två stora sovrum plus garage och vind som man kan bygga ut senare vid behov. Mycket stor gård som Chanel kan använda till att plantera alla sina växter.


Cornelia och Harold kan inte vara lyckligare. Och att Cornelia tillslut fick sin syster Chanel med sig var det som avgjorde det hela. Trots sin kärlek till Harold skulle hon aldrig kunna lämna sin tvillingsyster för någon annan.


Cornelia har mått illa länge och antog att det berodde på flytten, stress med att leta ett nytt jobb och alla möbler hon burit och pengar hon spenderat... men nu börjar hon istället misstänka att hon är gravid.

Cornelia kan inte somna om efter alla gånger hon kräkts, så hon sätter sig ute på baksidan, på gräsmattan för att se ut över staden. Nog var det ett bra val att flytta hit!