Ladda ner: Lockwoods hus

| Postat i: Skapelser, TS4: Downloadstips, TS4: Familjen Lockwood
 

Här har ni Lockwoods hus! Ni hittar mig under namnet CAROLINA747.
Kom även ihåg att ha de två rutorgna "eget innehåll" & "okänt innehåll" ibockade för att hitta detta. 

Let's Play: The Sims 4 Legacy Challenge [PART 5]

| Postat i: The Sims 4 Legacy

TS4: Lockwood - Dixon blir tonåring

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Skolan har tagit slut för dagen och Dixon och Phillip har just gjort klart sina läxor. Dixon berättar för sin lillebror om hur svår den här veckan har varit för honom, han såkallade kompisar vill inte leka med honom och en pojke har till och med tagit hans bricka med mat när de stod i matsalen. Phillip, som ser upp till sin bror, blir riktigt rädd och ledsen. 


När pojkarna går ner till köket ser de sina föräldrar diska och städa i köket. Pappa Mason gör en tårta till Dixon eftersom att det är hans födelsedag idag. De har inte hunnit fira det på morgonen och valde att fira det nu på eftermiddagen istället. 


Mason är riktigt nöjd över den tårta han gjort till Dixon - jag menar, kolla bara på hans leende? 


Dixon växer upp till en klok tonåring med egenskaperna musikälskare, geni och snabblärd. Hans ambition har även vuxit till att bli en riktigt förståndig student. 


Huset blev tvunget att byggas ut nu när Dixon känner sig lite för stor för att dela rum med sin lillebror. Detta har varit ett pågående projekt, men är äntligen klart! 

Let's Play: The Sims 4 Legacy Challenge [PART 4]

| Postat i: The Sims 4 Legacy


Hej hörrni! Här har ni del fyra av min generationsutmaning. Keep in mind att den spelades in den elfte Januari och mycket uppdateringar och liknande har kommit sen dess. Jag ville passa på att skriva och be om ursäkt - medans jag ändå håller på med det här inlägget liksom - för jag har tappat simslusten helt. Den maniska spelglädjen jag hade är som bortblåst! När jag sedan loggar in här varje dag och inte ser någon respons gör det mig ännu mer otaggad. 

Som tur är har jag ett färdiginspelat klipp kvar som åker upp någon gång kring veckan. Har jag fortfarande ingen simslust efter det kan det dessvärre bli tyst här ett tag.

TS4: Lockwood - Pirater!

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Dixon tar med lillebror Phillip till hans favoritlekplats. Där leker de pirater som är på skattjakt, ibland blir de till och med attackerade av en stor bläckfisk! Fantasi är underbart. 


Dixon orkar inte hålla koll på sin lillebror hela tiden och passar istället på att hänga med en annan pojke på parkens klätterställning.


Men när han sedan ska gå ner för att leta efter Phillip håller han på att ramla... som tur är hann han ta ett fast grepp innan det var för sent. 


När pojkarna kommer hem är det direkt dags för läxorna. Mamma Ariana hjälper till med den svåra gångertabellen! 


Pojkarna gör sig redo för att gå till sängs, de ska bara se lite teve först. Så Ariana passar på att åka till gymmet för att träna lite. Hon har ju faktiskt inte tagit hand om sin kropp riktigt sen lille Phillip föddes. Det är lätt att bli ohälsosam när man har en sambo som älskar matlagning.

Och när hon kommer hem igen är det dags för en sen middag framför teven, sen är det läggdags! På en liten stund kommer även Mason hem. han har jobbat ett riktigt långt pass nere på restaurangen.