The Sims 4 Coola Köksprylar

| Postat i: Nyheter
WOAH WHAT?! Ännu ett stuffpack? Yaaas! (Sorry, Viola, jag vet att du hatar det uttrycket, hihi).

Denna nyhet gör mig så otroligt excited - köket är för mig husets hjärta, även i The Sims. Att jag sedan älskar matlagningsfärdigheten och allt som hör till gör det ännu roligare. Detta stuffpack kommer redan den elfte augusti och lovas vara perfekt för alla matälskande simmar.

Det kommer komma eleganta apparater och möbler, som sägs ge rummet "en modern touch". Flera nya objekt kommer självklart ingå, samt några nya frisyrer och kläder. Fler saker ATT GÖRA ska även komma, såsom möjligheten att göra glass via den nya glassmaskinen - till och med toppings, så som vispad grädde, bananskivor och strössel!

MEN - något som gör mig ännu mer excited är att det kommer komma en ny kostnadsfri uppdatering som förutom fixar buggar och glitches, även ger oss EN DISKMASKIN!

TS4: Lockwood - Datenight

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Phillip har äntligen vågat bjuda Estelle på dejt! Efter mycket snack med storebrodern Dixon ringde Phillip Estelle. Han ångrar sig dock genast när han bjudit in Estelle till stadens museum... hon ser märkbart ointresserad ut!


De är bara på museumet en liten stund, Phillip visar Estelle alla de dyrbara statyerna och unika tavlorna. Även om Estelle gör sitt bästa för att spela intresserad så märker Phillip det, att hon gör det endast för att vara snäll. de går tillslut därifrån.

Efter några timmar prat om vädret och allt därtill tar Phillips känslor över - och han kysser Estelle! Estelle blir väldigt förvånad men besvarar kyssen. 

Let's play The Sims 4 Legacy Challenge [PART 7]

| Postat i: The Sims 4 Legacy
 

Liten update

| Postat i: Allmänt
 

Don't worry - jag kommer tillbaka

| Postat i: Allmänt
Hej hörrni! Åter igen, förlåt för att jag lämnat er utan någon som helst information eller liknande. Som vanligt så tappade jag simslusten - men det var så mycket mer än bara det. Jag tappade lusten för allt och gick bara på ren rutin - sova, äta, jobba typ. Jag är i en konstig period just nu och allting har enorma dalar och toppar... Allting började med ett riktigt breakdown efter en grymt fin predikan i kyrkan, och några ångestfyllda veckor följde efter det. 

Men men, nog om mitt mående, det är ju inte därför ni är här och läser! Simslusten börjar smyga sig tillbaka. Dock känner jag en onödig press över att det TYDLIGEN har kommit ut ännu ett gamepack och massa andra nya saker inom The Sims-världen. Innan jag kommer tillbaka helt och fullo måste jag läsa på för att ha koll på allt som hänt samt läsa mina älsklingsbloggar och se på youtube. Om ni känner för att skynda på min comeback får ni gärna skriva ner något gulligt här i kommentarsfältet, tack finisar