WCIF: Familjen Evans Volvo

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Ni hittar den här Volvon [här].

Familjen Evans är tillbaka

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Jag har efter mycket om och men bestämt mig för att fortsätta spela på familjen Evans. Jag har dock ingenting planerat för dem, så det skulle vara kul om ni ville ge lite förslag på hur ni vill att deras liv ska bli. Sen vi såg familjen Evans sist har Blake hunnit bli tonåring. Han är slabbig av sig och sover riktigt tungt, gärna så länge som möjligt. Men sen så älskar han naturen och tar sig gärna en joggingrunda ibland eftersom att han är atletisk av sig.


Han har även börjat övningsköra med sin pappa Elijah! Svårt är det. Många kärringstopp, skrik och "nu dör vi"-känsla över det hela. 


Blake spenderar mycket tid på sitt rum. Antingen så fördriver han tiden med att spela schack eller så tränar han. 


Jun har börjat få nya vänner i Storybrook County. En kväll går hon ut med en arbetskollega. De besöker en av stadens klubbar, det visar sig dock vara lite folk där. De tar sig ett vinglas eller två, pratar om livet.

...och även Blake har skapat nya bekantskaper. På gymmet möter han en tjej vid namn Sandi Pettersson. Sandi vet mycket väl vem Blake och hans familj är pågrund utav deras kändisskap, de börjar prata och en ny vänskap växer fram. 

Hej

| Postat i: Allmänt
Hej simsare! 

Som ni märkt råkades jag ta en bloggpaus... jag har inte spelat The Sims sen tidigt Januari och har egentligen ingen lust nu heller. Jag har inte ens provat mina nya prylpaket som jag köpt, förstår ni då hur otaggad jag är? Det är så synd att min blogg blir lidande, jag vill verkligen inte det. Ska sätta mig och läsa igenom alla simsbloggar nu och se om jag får något spelsug.

Jag kommer att svara på alla de kommentarer jag fått från er när jag har ork. Om det handlar om WCIF's kan det hända att vissa förblir obesvarade med tanke på att jag inte kommer ihåg vart jag laddat ner allting ifrån, eftersom att det var länge sedan.

Tack för att ni stannar trots min frånvaro. Kram!