Evans - Cassies födelsedag

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassies födelsedag är äntligen här och det firas med en familjedag på stadens aktivitetstomt Fun-o-Rama. Det yngsta barnet Damon blir istället passad av sin morbror Blake, Brookes storebror. 


Och medans maken och dottern bowlar passar Brooke på att tämja den mekaniska tjuren. Det går förvånansvärt bra och hon håller sig klar hela tiden, trots att det många gånger ser ut som om hon ska flyga av och bryta alla ben i kroppen.


Dylan som egentligen är hyfsat bra på att bowla låter sin dotter vinna. Det är ju trots allt hennes födelsedag och då skulle det väl inte vara särskilt roligt att förlora, eller? Cassie tycker att hennes pappa är bra iallafall, det finns nog ingen som ser upp till sin far lika mycket som Cassie gör just nu.

I slutet av kvällen växer Cassie upp till en riktigt snygg tonåring. Vad tycker ni, är hon mest lik sin mamma eller pappa? Eller kanske någon gammal släkting långt bak i släktträdet?

Evans - Damon Evans föds

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie gillar skolan och är väldigt duktig på allt som har med just skolan att göra. Efter skolan går hon även på balett vilket är riktigt kul!


Och precis när Cassie åkt till skolan känner mamma Brooke att det är något på gång. Just då kommer värkarna! Som tur är bor de väldigt nära sjukhuset så att åka dit tar inte alls länge.


En liten pojke som får namnet Damon Evans föds och i och med det har ju huset byggts ut. Så numera är övervåningen helt färdigbyggd och Damons rum är inrett sedan en lång tid tillbaka. 

På tal om hus och husbygge har ju Brookes bror Blake och hans man Erwin flyttat till ett hus närmare dem. Det är bara tvärs över gatan. Ett riktigt stort hus är det också! 

Evans - En ny liten människa

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke är dödstrött, vilket är lite konstigt med tanke på att det är färgglad vår ute. Solen skiner och fåglarna har börjat komma tillbaka till Storybrook County. Istället för att vara ute och leka med dottern Cassie och hunden Luigi ligger hon inne och sover på soffan.


Tillslut kommer de på att det kan ligga en simbebis i Brookes mage. Dylan blir riktigt lycklig över att få utöka deras familj. 


Varje morgon glider Cassie nerför spiraltrappans räcke! Huset håller nämligen på att byggas om och Cassies rum är numera på övervåningen tillsammans med ett litet badrum och hennes framtida syskons rum.

Cassie ser fram emot en ny liten människa att leka med, och att den lilla människan befinner sig i hennes mamma mage är lite konstigt... tycker hon.

WCIF: Cassies hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Du hittar håret från min favoritskapare Beaverhausen. [Här].

Evans - Playdate

| Postat i: TS3: Familjen Evans

En kväll ringer ev av Brookes kollegor som frågar om Cassie vill leka med hennes dotter. En liten playdate helt enkelt. Brooke tackar självklart ja och ber dem komma över! När de kommer över ser Brooke till att bjuda dem på Dylans nylagade lasagne för att imponera på dem.


Dylan som agerar kock får även servera dyr nektar från Champs Les Sims. Från han och Brookes första resa tillsammans, samma resa som de förlovade sig. (Kommer ni läsare ihåg när de var på den resan?)

Brookes kollega tillkännagav även att hon var gravid. Och Brookes kunde inte låta bli att glädjas för hennes skull och samtidigt sakna det här med att vara gravid. Kanske skulle de försöka få ett barn till? Cassie skulle säkert älska idén med ett lillasyskon!

Evans - Kaxig för sin ålder

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det finns ingen syssla Dylan älskar mer än att laga mat - och pizzaugnen måste vara hans favorit. (Efter mycket slit har jag äntligen fått pizzaugnsjäveln att fungera) Tidigt på morgonen bakar han bröd åt Brooke och Cassie. Lukten av nybakat bröd fyller hela huset!


Cassies onda egenskap får ofta utspela sig i små hyss och fällor. Hon hade tillexempel gömt några pruttkuddar i soffan och det gjorde pappa Dylan fly förbannad. "Nu får du allt se till att hjälpa till här hemma, Cassie!... och inga mer bus! Då får du utegångsförbud!"


Resten av helgen sitter Cassie bara i vardagsrummet och tjurar.

Och när det äntligen blir måndag vågar Cassie sig ut! Hon tar med hunden Luigi på en kort promenad runt staden. Trots att Cassie fortfarande är väldigt liten så är hon kaxig och modig för sin ålder.

Downloadstips - Klänning

| Postat i: TS3: Downloadstips
 

Evans - Bröllop

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Efter att ha varit förlovade i flera år är det äntligen dags för Brooke och Dylans bröllop. Det blir inget storslaget, bara de närmaste vännerna och familj på ett av stadens uteställen. Faktiskt stället där Brooke och Dylan hade en av sina första dejter.

 

Downloadstips - Selfieposer

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Blandade egenskaper

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke arbetar hårt och allting blir genast mycket roligare när det man jobbar med är kul. Brooke har nu uppnått nivå inom journalistyrket och är numera chefredaktör. Hon har ett stort kontor på jobbet och tjänar en hel del!


Cassie är pappas lilla flicka! Dylan är ju egenföretagare och är därmed alltid hemma. Att ta hand om sin dotter och se henne växa för varje dag som går värdesätter Dylan mer än något annat.


Hembiträdet familjen Evans anställt gör inte sitt jobb och får sparken. Istället för att städa huset går han och rotar i kylen efter något att äta, sätter sig och ser teve eller står och gör ingenting. Ett sådant hembiträde bör ingen ha!


Cassandras födelsedag smyger sig på och plötsligt är hon ett barn. På morgonen firas det såklart med tårta och lite presenter! Brooke har redan hunnit åka till jobbet, synd men vanligt.

Cassandras egenskaper är lagomt blandade. Hon är en soffpotatis, ond och ett geni. (Jag slumpar alltid egenskaperna).

100 följare på Bloglovin'

| Postat i: Allmänt
Finner inte ord för hur lycklig jag blev häromdagen när jag såg att den här bloggen nått hundra följare! Ni är ju för underbara. Jag vill bara krama om er allihopa som följer min blogg dagligen, som kommenterar och tålmodigt väntar när jag har mina långa bloggpauser. Varje dag blir jag förvånad när jag ser att jag når nya besöksrekord, dag för dag. Ni är absolut bäst och någon gång ska jag ge er något tillbaka, jag lovar. 

Är det många av er som följt den här bloggen länge, eller nyss hittat hit? Berätta gärna vilka ni är och hur ni hittade hit och vad som fått er att stanna! ♥

Evans - Välförtjänt glass

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie som är en väldigt nyfiken och smart flicka älskar promenaderna pappa Dylan tar med henne på. Hon gör även några försök till att fånga snöflingorna som vinglar ner från himlen. 
Luigi har nu växt upp till en lydig hund! Dylan är i full gång med att lära honom olika tricks. Att sitta är det enklaste och därmed det första han får lära sig. 

Brooke har äntligen börjat jobba igen efter all mammaledighet. Så när hon kommer hem om kvällarna belönar hon sig med en egengjord glass från den nyinköpta glassmaskinen. 

Evans - Festligheter

| Postat i: TS3: Familjen Evans

En helg blir Brooke och Dylan bortbjuden på fest hos Brookes storebror Blake och hans man Erwin. De tackar glatt ja och ordnar barnvakt åt dottern Cassie.


Även Jun är där! Brooke och mamma Jun pratar som om de inte träffat varandra på år och dagar trots att de sågs för någon dag sedan.


Dylan passar på att utnyttja Blake och Erwins bubbelpool. Han hinner även inspektera sin fot väldigt länge innan han inser att det är vinter och faktiskt är kallt ute, trots det varma vattnet. Blake hinner även blotta sig för alla festens besökare...


Trots att Dylan och Brookes förlovning redan är officiell vill han ta reda på hur Brookes mamma Jun känner. Han ber om Brookes hand och får självklart moderns godkännande. Jun vet ju redan om det, men är ändå lättad över förfrågan.

När småtimmarna börjar komma kramar Brooke sin storebror för ett hejdå. Barnvakten de anställt kan ju inte vakta Cassandra hela natten. 

Evans - För lite timmar på dygnet

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Med ett nyfött barn och för lite timmar på dygnet får Jun, Brookes mamma, vara barnvakt åt Cassandra för att Brooke och Dylan ska få vila. Jun är glad över att få spendera tid med sitt barnbarn men är inte lika glad för hur stökigt det är i Brookes hus. Att vara förälder för första gången har varit lite svårt för Brooke och Dylan, de hinner ju inte med allt! All tid vill de ju spendera med sin ögonsten!


Huset byggs även ut en aning. Dylan har installerat ny köksinredning och till och med en pizzaugn! Pizzaugnen fungerar dock inte, men det ska fixas inom kort. Han är ju en riktig kockbegåvning så ett nytt kök är han bara glad över. Vardagsrummet fick en ny soffa och några meters mer utrymme.


Lilla Cassie kämpar med att lära sig gå, men med gå-stolen går det bättre än på egna ben. Dylan och Brooke förvånas jämt över alla nya saker Cassie lär sig. Nyss var hon ju bara en liten bebis!Hundvalpen Luigi måste också få kärlek. Han ska absolut inte känna sig bortglömd nu när de har ett nytt tillskott i familjen. 

WCIF: Dylans hår, Brookes tröja, hår & Cassies bebiskläder

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Fick många frågor angående det förra inlägget. Väljer därmed att sammanställa WCIF's i det här inlägget! Brookes tröja kan ni hitta [här]. Dylans hår hittar ni [här]. Och sist men inte minst så har jag redan skrivit ett kort inlägg om bebisen Cassies kläder, [det inlägget hittar ni här]. Jag kunde tyvärr inte hitta vart jag laddat ner Blakes hår.

UPDATE: [Här] hittar ni Brookes hår. 

Evans - Cassandra

| Postat i: TS3: Familjen Evans

I och med graviditeten bjuder Brooke över sin storebror Blake, hon är långt gången och det kan vara dags att föda när som helst. Dylans systrar är också bjudna och är riktigt glada över att få ett brorsbarn.


Plötsligt står Brooke och hoppar, viftar med armarna och skriker rakt ut. Tydligen har vattnet gått och plötsligt är det dags att föda! (Var inte alls beredd på att hon skulle föda, trodde det var två simsdagar kvar, men icket).

Efter en kaotisk natt på sjukhuset föds en flicka som får namnet Cassandra. (Ni som följt bloggen länge vet att skaparen av familjen Evans hette just Cassandra).

Evans - Överraskande

| Postat i: TS3: Familjen Evans

När Brooke och Dylan kommit hem från Champs Les Sims får de reda på att en av deras bekanta fått valpar. Hundvalpen är av rasen Siberian Husky och fick namnet Luigi. (Ja, jag är lite av en spelnörd... min katt IRL heter Zelda).


Dylan plockade med sig en massa nya växter och olika sorters vindruvor i Champs Les Sims. Det är fortfarande sommar i Storybrook County, så Dylan passar på att plantera alla nya växter innan kylan kommer.


Brookes storebror Blake kommer på besök! Han och Dylan är ju gamla vänner och det var ju så Brooke lärde känna Dylan överhuvudtaget.


Dylan passar på att skryta med sina matlagningskunskaper och berättar för kompisen och säkert blivande svågern Blake hur han verkligen satsat på matlagningen. 

Samma kväll får Brooke och Dylan ett väldigt överraskande men glatt besked. Tydligen är Brooke gravid! Hon och Dylan väntar sitt första barn tillsammans. Inte visste de att det skulle komma såhär snabbt inpå förhållandet, men bebisen är inte mindre önskat för det.

Evans - Oslagbar resa

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke fortsätter att utforska gravkammare... vissa gånger tar det längre din än andra. (TYDLIGEN så kan man dra i dessa lampor/facklor för att öppna en dold dörr eller liknande... det visste ju inte jag, alltså hann jag bli förbannad och skitarg innan jag kom på det).


I och med allt resande och alla gravkammare Brooke utforskat tror hon att det kommer vara en stor fördel i arbetet. Tänk vad mycket hon kan skriva, så mycket hon kan jämföra och hur många erfarenheter hon fått med sitt resande. 


Kärleken mellan Brooke och Dylan är märkbart stark. Och att de är i världens mest romantiska stad gör det inte sämre. Hjärtan flyger ovanför deras huvuden och alla kan se hur förälskade de är i varandra.

För att fira sin kärlek friar Dylan. Brooke hade aldrig sett detta komma, men självklart tackade hon ja! Det är Dylan hon vill spendera resten av sitt liv med, det är han hon vill ska bli pappa till hennes barn. Med en dyr förlovningsring på ringfingret kramar hon sin blivande make och viskar hur denna resan nu och föralltid kommer vara oslagbar.

WCIF: Brookes skor, ögonbrynspiercing & gå-stol

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
Svar: Brookes skor kommer [härifrån] från skaparen PixiCat. Piercingen kommer från en skapare vid namn IN3S, du hittar den och många andra [här]


Svar: Gåstolen som kommer från världen Aurora Skies köper man egentligen från The Sims 3 Store. Men jag har laddat ner den gratis [härifrån]

Evans - Resa till Champs Les Sims

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke och Dylan har nu bokat sin första resa tillsammans. De kommer att resa till romantiska Champs Les Sims. Brooke kommer otippat nog att fokusera på att utforska olika gravkammare medans Dylan får njuta av Champs Les Sims matkultur, befolkning och nektartillverkning.


Champs Les Sims är vackrare än någonsin och Brooke är glad över att få chansen att besöka landet en gång till. Hon har ju varit här en gång tidigare men åkte hem efter bara några dagar eftersom att hon inte klarade av landets romantiska atmosfär när hon var ensam. Men nu när hon har sin kärlek Dylan med sig känns det genast mycket bättre!


Eftersom att Dylan är så intresserad av matlagning och Frankrikes matkultur är det det han får syssla med medans Brooke utforskar landets gravkammare. Han tar med lite olika plantor som han kan plantera hemma i Storybrook County och försöker sig sedan på att göra nektar. 


Inte ens i Frankrike får Brooke och Dylan vara ifred. Jämt kommer det in papparazzis, helt utan att knacka eller ens fråga. Med tanke på Brookes uppväxt och hennes kända föräldrar är hon ganska van... men för Dylan är detta helt nytt.

... men efter att papparazzin äntligen gårr därifrån tar Dylan och Brooke tid för sig själva.

WCIF: Vardagsrumdekor

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Jadu Sara, en vacker dag ska jag nog hämnas på dig med ett långt WCIF ;) Jag hittade tyvärr inte allting, tavlan över köksbordet hittade jag inte tillexempel. [Soffan hittar du här], [tevebordet här], [teven här], [soffbordet här] och [gardinerna här]. Tavlorna kommer från [det här setet].

Evans - Åldersnoja

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Dylan och Brooke har äntligen tagit tag i sitt förhållande och de bor nu tillsammans i Brookes lilla hus. Dylan som har egenskapen gröna fingrar och som även älskar att laga mat har fått sin egna lilla trädgård på gården.


Brooke har börjat på lite åldersnoja... Pappa Elijah gick ju bort för ett tag sedan, mamma Jun är inne på sina sista dagar och storebrodern Blake har blivit vuxen, gift sig med mannen Erwin och till och med adopterat ett barn. 

Det händer inte så mycket i Brooke och Dylans liv just nu. Dylan läser upp sina färdigheter, han har köpt en massa böcker om matlagning och trädgårdsarbete. I framtiden kommer han att jobba med antingen mat inom restaurang eller som egenföretagare inom trädgårdsarbete.

Evans - Nektar

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke kollar utbuden av män på en av stadens dansklubbar. Det var dessvärre inga där trots att klubben utsetts som "kvällens hotspot" av den lokala tidningen. Men Brooke var glad ändå, hon träffade några väninnor och tog sig några drinkar innan hon ensamt gick hemåt.


En kort visit till Champs Les Sims, Frankrike hinner hon även med. Hon stannar inte där en vecka som hon hade tänkt, istället åker hon hem efter bara fyra dagar. Några gravkammare hinner hon utforska och nya människor hinner hon träffa... men det är inte särskilt kul att vara i världens romantiskaste stad när hon är helt ensam.


Väl hemma är det umgänge med kompisarna som gäller. Brooke finner det mycket enklare att umgås med sina killkompisar, okomplicerat och inget skitsnack. Många av dem känner hon sen gymnasietiden eller så är de bekant med hennes bror Blake. 

Extra nära har hon kommit Dylan Elmvid. De känner inte varandra sen tidigare, men självklart har Dylan hört talats om Brooke och familjen Evans eftersom att de är kända i Storybrook County. En blond, supersnäll och ambitiös kille som vet vad han vill i livet.

Brooke och vännerna bestämmer sig tillslut för att gå på en krogrunda inne i stan. Varför inte fira att det är helg liksom? Så Brooke häller upp det allra finaste och dyraste nektarjuicen hon tagit med sig från Champs Les Sims. Killarna uppskattar den goda nektarjuicen och det slutar med att de dricker några flaskor till.

Mitt i natten och alla andra har redan åkt hem. Men Brooke och Dylan hänger kvar, med all nektar i sig vågar de tänja på gränserna och alla dolda känslor de har för varandra dyker upp. Attraktionen de känt mellan dem har inte varit något Brooke inbillat sig, den är verkligen på riktigt. För första gången är Brooke förälskad... i en av sina bästa vänner.

Evans - Befodran & resa

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det går riktigt bra för Brooke och hennes karriär som journalist. Hon har precis blivit befodrad till undersökande reporter! Lönen blir bara högre och simdalerna samlas på hög. Hennes uppgift är nu att samla in all skitsnack det finns om folk, allt som kan intressera den tidningsköpande allmänheten. 


För att fira den stora befodran och för att slösa lite simdaler reser Brooke till Al Simhara ännu en gång. Att resa runt är även ett sätt att dämpa sorgen från pappa Elijahs plötsliga bortgång. I en av alla gravkammare hittar hon massor av högar men antika mynt och till och med pengaträd.


Sen har hon blivit väldigt vältränad av allt slit med att utforska alla gravkammare också.

Ett av alla uppdrag går ut på att Brooke ska hacka sig in i en dator, efter många timmars slit lyckades hon och fick en saftig summa simdaler för det.

Downloadstips - Överkast & mattor

| Postat i: TS3: Downloadstips

WCIF: Grönsaker & frukter

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Hittade inte exakt de jag har och inte heller alla... men de flesta grönsaker eller frukter jag använder mig av kommer från en skapare på TheSimsResource. Du hittar dem [här].

Evans - The only guy a woman can trust is her dad

| Postat i: TS3: Familjen Evans

När Brooke inte arbetar surfar hon mycket på nätet. Hon kollar på hundvalpar, dejtingsidor och allt därtill.


En dejt med Casper försöker hon även sig på. Dejten går bra och Casper är jättetrevlig och de är båda attraherade av varandra... men ändå är det något som känns fel.


Andra män träffar hon också. Blakes kollega Conrad tillexempel. De dejtar inte och är väl egentligen mer som vänner, trevlig med sällskap iallafall.


Brooke åker förbi sina föräldrar för att hälsa på och för att träffa deras nya hundvalp de tydligen har köpt. Mamma Jun verkar dock inte vara hemma, så Brooke ringer och hör vart hon är.

Men när Jun äntligen kommer hem ser Brooke att det hänt något. Plötsligt bryter Jun ihop och berättar hur hennes man, Brooke och Blakes pappa Elijah har gått bort. Vid 74 års ålder orkade inte Elijahs hjärta mer. Brooke vill inte tro att det är sant.

WCIF: Kök

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Jag har gjort ett litet inlägg om det här köket tidigare. Du hittar det och vart man kan ladda ner det [här].

Evans - Inflyttningsfest

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brookes alldeles egna hus! Ett sovrum, vardagsrum/kök, ett pyttelitet kontor och ett litet badrum. Perfekt för en sim. Kommer även gå galant att bygga ut huset senare.


Inrett i mycket färg för ovanlighetens skull. Fortfarande ganska tomt eftersom att simdalerna fort tog slut, sen måste hon ju spara lite så att hon har råd att åka till Al Simhara för tredje gången. 


Utmattad efter all flyttkaos somnar Brooke på soffan men blir väckt av hur hennes storebror Blake kommer in. Tydligen har han tagit med massa mat och några vänner, en liten inflyttningsfest typ. 

...fast Blakes baktanke med inflyttningsfesten är egentligen att Brooke ska hitta sig en man. Men istället för att flörta eller liknande tar Brooke fram anteckningsblocket och börjar intervjua stackars Casper. Bra raggningsteknik där..

Evans - Independent woman

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Erwin och Blake har bestämt sig för att ta sitt förhållande till ännu en ny nivå. Till sommaren tänker de gifta sig och efter det planerar de att adoptera ett barn. Brooke är så glad för deras skull! 


Brooke har hyfsat mycket simdaler sparade till sig själv nu, drygt 19.000$ simdaler har hon att köpa nytt hus och möbler för. Hon kan ju inte fortsätta bo i sin storebror och hans pojkväns källare hela livet. Börjar ju bli dags att hitta ett eget ställe, satsa på karriären och inte bara resa hela tiden! Ett hus har hon redan kollat in, det ligger väldigt centralt och är billigt. 


Blake hjälper självklart sin lillasyster med att hitta ett nytt boende. Helst vill han väl att hon ska bo kvar hela livet men han vet ju att det inte går för sig.

Det spelar ingen roll hur gamla de än blir, Brooke kommer föralltid vara hans lilla skitunge till lillasyster.

Evans - Al Simhara igen

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke besöker Al Simhara ännu en gång, dels för att klara mer uppdrag men även för att utforska mer gravkammare. Hon ska utforska varje land tills det inte finns mer att utforska!


Brooke har verkligen fått kämpa när hon är ute på sina uppdrag. Ofta måste hon hacka sönder massa småsten eller dyka i djupa brunnar.


Hon fick att plocka eldfrukt som uppgift för en lokalbo som inte vågade sig ner i gravkammaren. Lite extra frukt tog hon med sig så att hon kan ge till Erwin sen, han gillar ju det här med trädgårdsarbete.


Recept och olika böcker köper Brooke också, kan ju vara bra att ha i framtiden! 
När Brooke inte har något att göra bestämmer hon sig för att åka till Al Simharas kyrkogård för att utforska mausoleet. I katakomberna möter hon förvånansvärt en björn som hon sedan slåss med!

Sista dagen i Al Simhara och Brooke kan inte hålla sig borta från att utforska alla grymma gravkammare. Om bara en timme kommer taxin och hämtar henne men hon "ska bara utforska liiiite till"...