TS4: Familjen Richie i Sulani

| Postat i: The Sims 4
I februari skrev jag lite kort om min nya save – rags to riches med en sim som hette Amber Richie. Ända sedan dess har jag spelat på just det sparade spelet, det vill sägs det hushållet. Tyvärr har jag tappat bort, eller glömt, vilken generation jag är på. Men det är iallafall över fyra generationer, så jag kanske är på fem eller sex nu? 

Det är mycket som hänt i spelet iallafall. Nytt innehåll, game- och expansionpacks alltså, har kommit ut – och det har jag utforskat med familjen Richie. Varje gång en ny generation växer upp till ungdomar flyttar jag ut dem och börjar om från början, med få simdaler på kontot alltså.
 
Älskar att spela utan fusk och med en story i bakhuvudet – allting blir så mycket mer spännande då. Jag vill så gärna börja blogga igen, och skriva berättelser om de simmar jag spelar med. Men tyvärr är det få som läser simsbloggar, som jag sagt tidigare. Alla har flyttat över till YouTube, och det är något jag vill göra – men inte har möjlighet till. Men nog babblat om det nu. Här är det hushåll jag spelar med just nu. Tvillingarna Orlando och London Richie, med sina partners Maribel och Sefina.
 
Fun fact btw, jag hade en moster som hette Maribel (från Filippinerna) och en avlägsen släkting på min pappas sida som hette Sefina, typ från 1700-talet.
 
Här är Maribel Kahale med Orlando Richie. Idag är de gifta och väntar sitt första barn tillsammans. De bor i Sulani på en strandtomt, med London och hennes partner Sefina i samma hushåll. Maribel arbetar som miljöaktivist, och Orlando som frilansande programmerare. 

London Richie, som alltså är ovanstående Orlandos tvillingsyster – är en färgglad sim med ambitionen att skaffa många vänner. Alla deras egenskaper och ambitioner, till och med deras utseende och stil, är något jag har slumpat fram. 
 
London är tillsammans med Sefina Kahale – och de är hur söta som helst tillsammans. Verkligen ett par som man blir lite kär i, trots att de består av pixlar. 

The Sims 4 Paradisö

| Postat i: Allmänt, The Sims 4
Okej, hörrni. Jag älskar detta nya expansionpack – men hur fult heter det inte på svenska Paradisö?! Världen är obeskrivligt vacker. Har ni köpt det ännu, vad tycker ni?

 

Tips för ditt The Sims 4-spelande

| Postat i: Allmänt, Tips
Jag har en tendens att spela i samma stil, gång på gång, spel efter spel! Därför har jag sedan en lång tid tillbaka börjat slumpa hur mina simmar blir. Det vill säga deras personlighet och till och med deras stil. 

För att göra detta använder jag mig av cc-skaparen Kawaiistacies verktyg som hon tagit fram, och har på sin hemsida. Du hittar det här