Evans - Allisons rum

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Med de nya simdalerna blev Allisons rum färdigt. Och med tanke på att Allisons favoritfärg faktiskt är lila, så blev rummet så. Flickigt och färgglatt.

Evans - Internationell spion

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Silas har nu uppnått sin livsönskan, att bli internationell spion! Simdalerna rullar in och Silas behöver inte jobba lika mycket som förr. Cassie däremot har inte nått sin livsönskan ännu, men snart är hon där, snart är hon på toppen av vetenskapskarriären! Om några simsdagar fyller dottern Allison år, då blir det barnkalas med vänner och arbetskollegor.

Följ Simsing via bloglovin

| Postat i: Allmänt

Launchern har ett nytt utseende

| Postat i: Nyheter
I förrgår när jag skulle spela insåg jag att launchern hade förändrats! Tycker det blev väldigt snyggt ändå. 
Ni kan föressten bli vän med mig på se.thesims.com om ni känner för det! Mitt användarnamn är Carroeb där.

Ny store-värld 21 februari » Aurora Skies

| Postat i: Nyheter
Den tjugoförsta februari kommer det att släppas en ny värld i The Sims 3 Store. Aurora Skies kommer den heta. Fick veta detta för några timmar sedan när jag läste på simsvip.com. Världen kommer som vanligt säljas för SimPoints, men det är oklart om den kommer sälja fysiskt i affär. Just nu låter det som att den inte ska det. 

Man kommer nu kunna se norrsken! Det lär vara mycket natur, att döma av bilderna jag sett. Mitt första intryck var ungefär att ja, visst, kul med norrsken. Men sedan såg jag husen! I mina ögon ser det ut som legohus. Jag får se om jag ändrar uppfattning när jag fått mer information. Vad tror ni om denna värld, ska ni köpa den?


Evans - Allison Evans

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Ett nytt tillskott i familjen Evans-Allender! Tidigt på morgonstimmarna föddes en flicka vid namn Allison. 


Cassie har blivit äldre, och hennes ålderstecken börjar synas! Men lika glad är Cassie för det. Hon är ju mitt i livet.

Det är mycket som Allison måste lära sig. Att gå, prata och att använda pottan själv. Men hon är en klipsk liten tös och lär sig ganska snabbt ändå. Cassie är mammaledig så hon spenderar så mycket tid hon kan med att lära Allison nya saker! 

Downloadstips - Hoodie till killar

| Postat i: TS3: Downloadstips
Klicka på bilden för att komma till sidan. Ps. Jag tipsar bara om sidor, filer och skapare som jag vet att man kan lita på.

Downloadstips - Skinnjacka med nitar

| Postat i: TS3: Downloadstips
Älskar den här outfiten! Vet att många har letat efter denna så jag lägger upp den här. Kom till nedladdningssidan genom att klicka på bilden. Ps. Jag tipsar er bara om sidor, skapare och filer jag vet att man kan lita på.

Evans - Det nya huset

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Innan Cassie flyttade slängde hon nästan alla gamla möbler hon hade i sitt första hus.
Nytt hus, nya saker. Cassie och Silas tog hjälp av vänner som bar in möbler och ställde dom på de ställena Cassie pekade på. Simdalerna började ta slut och Silas bestämde sig för att ta några extra arbetstimmar på polisstationen.

Evans - Tur i oturen

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Cassie och Silas har gjort sig hemmastadda och nästan allting är på plats. "Men du.. Jag tror vi måste bygga ut det här huset ganska snart Silas" sa Cassie tveksamt. Silas tittade förvånat på henne och hon gav honom ett stort leende tillbaka. Han förstod direkt, hon var gravid! De väntade sitt första barn tillsammans!

Första natten i huset, och vad händer? Jo, en inbrottstjuv tar sig in i huset! Han måste ha trott att huset inte var köpt ännu, att det var tomt. Silas slår ner honom och inser att det är en brottsling han redan gripit tidigare, men som blivit frigiven. Silas ringde direkt sina kollegor på polisstationen!

Evans - Slit för simdalerna

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie blev förkyld och Silas ville att hon skulle stanna hemma. "Stanna hemma idag, så ringer jag till ditt jobb och informerar dig om att du fått influensan, okej?" När hon sedan blivit frisk tog hon ändå några dagar ledigt, bara för att hon kunde. Trots ledigheten så gjorde hon nytta! Hon lagade blandannat en gammal stereo åt grannen. Allt för att få extra simdaler så att de kan flytta!


Även Silas jobbar hårt, han har nyss blivit befodrad till hemlig agent. Silas har på senaste tiden kommit sin partner Amadeus nämre och de umgås mycket efter jobbet. Senaste gången han kom på besök stötte han på Cassie, men hon ignorerade bara honom och fortsatta vattna sina växter.


Evans - Vårens par

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Silas & Cassie blev vårens kung och drottning, jättekul! Beskedet firade de med att hålla i en liten hemmafest för kollegor och vänner. De berättade även för dem att de har planer på att flytta, till det där huset vid stranden.

Länkbyten

| Postat i: Allmänt
Jag gör gärna länkbyte med andra som har simsbloggar!
Skriv en kommentar i detta inlägg om du vill göra ett länkbyte, så länkar jag dig i min meny. ♥

Evans - Husplaner

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Det går bra för Cassie och Silas! Pengarna strömmar in, kärleken flödar och de har planer på ett nytt hus! Ett litet hus vid stranden, anpassat för två men kan lätt byggas på en övervåning. 

Evans - Cassie förändras

| Postat i: TS3: Familjen Evans
I och med det gångna året har Cassies hår växt, hon har blivit duktigare på trädgårdsarbete, fiske och allt som har med händighet att göra! Hon har ett stadigt förhållande och nyinflyttad sambo. Det går bra i vetenskapskarriären och för pengarna hon tjänar rustar hon upp huset. Livet leker!

Evans - Silas flyttar in

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Det verkar som att Cassie äntligen har hittat sin livs kärlek, Silas. De har nu dejtat i vad som kan tänkas vara ett simsår! Cassie har provat de andra fiskarna i havet men det har inte klickat med någon så som det har med Silas.

De äter ofta ute, på fina restauranger och fik, antingen tillsammans eller med gemensamma vänner. Och Silas håller ofta i fester, senast var det maskerad som gällde, då matchade Cassie och Silas varandra. Ett annat favoritställe är Rekreationsstationen där man kan basta, få massage och bara vara. Och gissa vad? Silas håller just nu på att packa ner sitt hem för att flytta ihop med Cassie!

Downloadstips - Bandposters

| Postat i: TS3: Downloadstips
Fick en fråga om dessa affischer för jättelängesen, men hittade länken nu! 
[här kan ni ladda ner dessa ursnygga affscher]. Jag använder dom lite för ofta!

Evans - Drama

| Postat i: TS3: Familjen Evans

En kväll efter jobbet blev Cassie bjuden på poolparty hos pojkvännen Silas (han hade dock ingen pool). Tydligen hade han redan en annan tjej på G, hon kom fram och anklagade Cassie för en massa dumt! Silas stod tyst och förberedde sin mat istället för att göra något åt saken.. Det hela ordnade sig, Silas valde Cassie!

När Cassie sedan går hem och lägger sig, trött och utsliten ser jag en inbrottstjuv smyga runt huset (med ett paraply, väldigt diskret..!). Det enda hon tog var en växt, Cassie brydde sig inte så mycket om det, inte polisen heller.

Evans - Dejt

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Redan första natten kommer en utomjording på besök. Hans namn var Aphpo Pollineringstekniker (kommer ni ihåg från the sims 2, han är säkert släkt med dem). Cassie som jobbar inom vetenskapskärriären hade nu något att skryta om för sina kollegor!


Cassie trivs väldigt bra i Sunlit Tides och har fått ett varmt välkomnande från invånarna. Hon spenderar sina lediga dagar vid den allmäna poolen eller i hennes egna lilla trädgård.


Hon har även träffat på en trevlig man! Hans namn är Silas Allender och de har redan varit på ett flertal dejter tillsammans.

Downloadstips - Leggings

| Postat i: TS3: Downloadstips
Dessa leggings år TO DIE FOR! Ps. Jag tipsar bara er om nedladdningar, sidor och skapare som jag vet att man kan lita på.

Ladda ner Cassandra Evans!

| Postat i: Skapelser, TS3: Downloadstips
[Ladda ner Cassie här] Det är uppladdat på MediaFire eftersom exchange inte fungerar för mig.

Evans - Sunlit Tides

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Cassie bor i detta fina lilla hus. Ett sovrum, ett badrum och kök/vardagsrum! Väldigt litet, men passar helt okej för en sim. Sunlit Tides är en väldigt fin stad, det blir aldrig vinter där men blir lite kallare i slutet av året.

Downloadstips - Parposer

| Postat i: TS3: Downloadstips
Är det något jag har lite av så är det poser för par. De här poserna kan ni ladda ner genom att klicka på bilden, så kommer ni till skaparens sida.

Ps. Jag tipsar bara om sidor och nedladdningar jag vet man kan lita på.

Familjen Evans

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Hej! Eftersom att min förra familj Hawks kraschade (är så arg över det!) så har jag nu börjat från början med en ny. Kör som alltid UTAN fusk.


Denna unga tjejs namn är Cassandra Evans! Men som förväntat så föredrar hon att bli kallad Cassie. Hon har precis lämnat allt som har med storstäder att göra och flyttat till den tropiska lilla staden [Sunlit Tides]. Cassie flyttade från allt hon kände till för att slippa trasiga familjeband och svikande vänner. För att börja om på nytt helt enkelt.

Cassie satsar på att leva det tropiska småstadslivet fullt ut. Här skördar hon egna frukter och växter för att sedan plantera dom själva! Med sina skyhöga klackar står hon i Sunlit Tides allmäna trädgårdsland. Hon kanske bör anpassa sig lite mer, åt den tropiska miljön?

Cassies egenskaper är att vara händig, en kockbegåvning, att ha gröna fingrar, gilla att fiska och vara en hopplös romantiker. Hennes mål i livet är att nå toppen av vetenskapskarriären, det har hon aldrig provat förut! Som sagt, hon satsar fullt ut på ett tropiskt småstads liv.

Familjen Hawks har kraschat

| Postat i: Allmänt
Hej hörrni! Vad roligt att jag fått så mycket respons från er idag, uppskattar det verkligen.

Tänkte bara informera er om att det har uppstått ett litet problem. Min familj Hawks har kraschat! Jag spelade som vanligt, men då blev hela skärmen grå! Allting utom "aktivitetsbaren" (ni vet där man kan se hur simmarna mår, styra tiden, färdigheter och allt) blev grått och jag kan inte styra något. Detta har hänt mig förut men det finns ingen lösning på problemet! Jag ska fortsätta googla och återkommer med svar.

Hoppas djupt och innerligt att detta spel går att lösa.. Hawks är ju min favvofamilj.


EDIT: Det gick inte att göra något åt saken! :( Jag kommer att börja på en ny familj imorgon. Har ni några önskemål?

Hawks - Milo Modin flyttar in

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)

Vanessa & Milo Modin har länge smygit med deras förhållande, Milo har egentligen en flickvän han bor tillsammans med.. Både Milo & Vanessa har fått rykte som "Oanständig". Trots det så dröjer det inte länge förrän Milo tar sitt pick och pack och flyttar in till familjen Hawks.


Milo tar med sig en hel del pengar! Både Vanessa & Milo är arbetsnarkomaner, så jag inredde en liten konstorsyta i deras sovrum. 

Milo kom bra överrens med lille Noah, så när han senare växte upp fick han ett helt nytt rum med vissa anknytningar till att han faktiskt är 50% utomjording. (Allt i Noahs rum är saker från detta set)

Hawks - Presentparty

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)

Noah har blivit ett småbarn. Han är lik sin fader Paguk, som tyvärr är död nu.


Denne stilige man vid namn Milo Modin bjöd ut Vanessa! Att hon var ensamstående mamma och bodde med sin tvillingsyster störde honom inte alls.

Snöflingedagen kom och systrarna Hawks ordnade plats åt några vänner dagen i ära. Alla fick varsin julklapp, vissa mer nöjda än andra. Jag sålde Kayla & Vanessas julklappar, måste spara pengar!

Hawks - Nytt vardagsrum!


Det blir en hel del sömnlösa nätter för att hålla Noah nöjd och glad. Babygungan är en lifesaver though.

Såg att det fanns en hel del grejer i familjekatalogen, jag sålde dem och fick 13.000$. För det inredde jag det annars tomma vardagsrummet med grejer från [detta set] som jag köpt. Men det finns att [ladda ner GRATIS här].

Hawks - Noah

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Efter en orolig natt föds pojken Noah. Han fick egenskaperna Ivrig & Galen! Grön blev han också, yay!

Satt in de nödvändigaste möblerna i Noahs nybyggda rum, det resulterade i extrem fattigdom. 0 simdaler!

Hawks - Vanessa är gravid!

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Har själv alltid tänkt att det är Kayla som ska stadga sig och skaffa familj först. Så blev inte fallet! Vanessa hade myspys för en natt med utomjordingen Paguk.

Hawks - Guess what?

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
 

Hawks - Spökeridagen!

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)

Vanessa & Kayla håller i ett maskeradparty. Tillochmed det där alienet kom! (hur säger man alien i bestämd form?)


Kayla klädde ut sig TILL EN KORV.

Vanessa klädde iallafall inte ut sig till korv med bröd.

Hawks - Stackars

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)

Vanessa drar ut och gör staden osäker med några av hennes kollegor. De har en väldigt rolig kväll, men inte ens där erkänner sig någon vara attraherad av Vanessa! Så hon har börjat onlinedejta.


Det kommer upp äldre män som vill dejta Kayla titt som tätt. Är de lika gamla som hennes pappa Donald tackar hon bestämt nej.

När båda tjejerna sedan kommer hem från respektive utekvällar så får de ett tråkigt besked via telefon. Deras mamma, Kelly, har nu gått bort av ålderdom. 

Ladda ner Vanessa Hawks!

| Postat i: Skapelser, TS3: Downloadstips
[Här kan ni ladda ner Vanessa] Det är på MediaFire och det är Sims3Package-fil.
Exchange fungerade inte som det skulle så då fick det bli mediafire!

Hawks - Flyttat hemifrån

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Nu har Kayla & Vanessa flyttat till ett alldeles eget hus! Det ligger lite i utkanten i staden St.Claire, men de har fortfarande nära till sina föräldrar. Nu är det dock väldigt ont om pengar!

Hawks - Livsönskan uppfylld

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Kaylas baldejt har blivit ungdom, men de umgås fortfarande!
 

Kelly har uppnåt sin livsönskan, att vara i topp i poliskarriären! (Kriminalvård or whatever it's called)

Vanessa & Kayla är nu ungdomar och är redan på jakt efter ett eget hus! Ni kommer få se mindre av Kelly & Donald! :(
(Vanessas hår har jag KÖPT från The Sims 3 Store, ska definitivt köpa oftare därifrån, mycket bättre kvalla osv)

Vill du slippa nakencensuren?

| Postat i: TS3: Downloadstips
Är du som jag, och vill slippa censuren på simmar när de badar, duschar och dylikt? 
Jag vet, det låter väldigt fel! Men jag är en sådan simsare som lägger ner mycket tid på att fota, och då är det finare utan en stor pixelruta över allting. 

Vet du inte hur man lägger till ett mod? Googla! Det är så jag lär mig. Var dock försiktiga med mod, ibland kan det krävas uppdateringar, annars kanske ditt spel inte startar. I vissa fall är det bara att radera modet, så fungerar allting igen. 

[HÄR KAN DU LADDA NER DECENSOR-MODET]

Downloadstips - Mörkhyade

| Postat i: TS3: Downloadstips
Någon ville att jag skulle tipsa om några mörkhyade simmar, bara för att. So that's what I did.

Inställningar på simmars åldrar

| Postat i: Frågor & Svar
Fick en fråga om detta. Det här är vad jag har för inställning på mina simmars åldrar! 
Som ni ser så gillar jag inte att spela med bebisar eller åldringar.. haha.

Hawks - Vanessa & Kayla

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Nu har Vanessa & Kayla fyllt år! Har gett dem lite nya frisyrer och smink.


Deras nya rum!

Skolan var inställd nästa dag med, så de spenderade dagen framför det nya tv-spelet.

Hawks - Bröllop

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)

Myspys i en lövhög.

Bröllop i stadens kyrka!

Downloadstips - Lockigt hår

| Postat i: TS3: Downloadstips

Hawks - Bröllop?

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Donald har äntligen taget steget och friat till Kelly. Bröllopet planeras för fullt samtidigt som de har två barn att ta hand om. De ska vänta tills Vanessa och Kayla har börjat skolan, först då gifter de sig! Kyrkan ni ser på bilden är stället de valt.

Hawks - Kellys nya look

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Kelly har nu blivit vuxen! Tyckte hon förtjänade ett nytt utseende. 

Hawks - Tvillingar!

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)

Allt har kanske gått lite för fort fram med Kelly och Donald, men det stoppade dem inte för att skaffa barn tillsammans! 


Tvillingar blev det, flickor. Kayla och Vanessa!


Kayla är den till vänster och Vanessa till höger. 

Downloadstips - Ett set från Sims3Store

| Postat i: TS3: Downloadstips, TS3: The Sims 3 Store
Köpte precis detta set från TheSims3Store. Jag vet att man kan ladda ner det alldeles gratis, men jag vill inte göra det för att det på något vänster "känns bättre" att faktiskt köpa det. Detta set är iallafall jättegulligt! Man kan bada sina bebisar eller småbarn, och byta på dem. Om ni klickar på bilderna så ser ni vad som ingår i setet! Skötbordet och babymonitorn var the reasons till varför jag villa ha det. Det kommer med massa kläder också, en våningssäng med.

[HÄR KAN NI KÖPA DET I THE SIMS 3 STORE]
[MEN HÄR KAN NI LADDA NER DET GRATIS] (obs piratebay)

Hawks - Nykär & nyinflyttad

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)

Presentparty! (ser det mer som julafton).


Kelly har varit på ett antal dejter med bästa vännen Donald. De båda vet att de har känslor för varandra, det har de mer eller mindre haft sen de var tonåringar, men ingen har vågat yttra sig om det.


Donald förklarade sin kärlek till Kelly i ett handskrivet kärleksbrev. Kelly tog ett stort steg och bad honom flytta in!


Donalds livsönskan är att maxa färdigheterna uppfinnande, skulpturerande och målande! 

Nykära och galna. Kärlekens dag spenderade de med släkt och vänner på en hemmafest de höll i.


Hawks - Grattis Kelly!

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)


Alfies mamma Elena kommer över på besök för att berätta att hans pappa, Jan, har gått bort av ålder. 


Mia hade ångest över att få rynkor och ålderstecken, så hon färgade håret blont i hopp om att må lite bättre.


Kelly har växt upp! Hon fick egenskapen "Elak" pågrundav strulig uppväxt..Byggde ut lägenheten så att Kelly äntligen fick ett eget rum!


Tiden går fort och Kelly är redan tonåring.Kelly ville inte ha ett litet flickrum längre, så det inreddes om med de sista simdalerna. Alfie är snart på topp i rockkarriären! Kommer hem sent på småtimmarna medan hans familj sover.


Kelly övar på att laga mat själv, en dag ska hon ju flytta hemifrån.


Kelly har växt upp till ungdom och till och med köpt ett eget hus! Hon hade dock bara råd att inreda köket, sovrummet och badrummet.

Hawks - Ny stad

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Familjen Hawks (plus Alfies flickvän Mia) har nu flyttat till St.Claire! Elena och Jan investerade i ett dyrt hus, och gav resten av pengarna åt Alfie. Det är klart att han och Mia ska få en egen lägenhet i stan!

Den vita lägenheten till höger bestämde sig Alfie och Mia att flytta till. Fin lägenhetsbyggnad med tillgång till gym och nära till allt.

För den lilla summa pengar Alfie och Mia hade kvar så köpte de inredning till sovrummet. Nya fräscha möbler! Allting är ännu inte klart eftersom simdalerna mer eller mindre tog slut.

Efter en hel dags utforskande i den nya staden så gå Alfie och Mia ut på middag. Vad Mia inte visste var att Alfie hade planerat att fria till henne hela kvällen! Med tårar i ögonen tackade hon ja.

Både Alfie och Mia har nu skaffat jobb, Alfie inom musik och Mia inom militär! Men de har fortfarande tid för fritid och varann.

Bara en vecka efter frieriet var det dags för Mias möhippa. En helg när hon var ledig bjöd hon över alla sina vänner till den exklusiva klubben Black Box. Där festades det hela natten.


Trots ny köksinredning så måste Alfie ändå laga den titt som tätt. Tankar på att köpa hus efter bröllopet finns där. Vem är det som byggt det här huset föressten? Vill gärna ge er creds, vet att det är någon från Dayviews.

Hösten har kommit och Mia sliter på jobbet. För lönen kan hon kanske köpa ett nytt paraply?

Spökeridagen är här och Mia och Alfie bjöd över vänner och familj för skördefest! Som om det inte kunde bli roligare så bestämde de sig för att gifta sig på samma gång.


Vintern är framme i St.Claire! Mia och Alfie upptäcker att de väntar sitt första barn. De bestämmer sig för att spara pengarna och bygga ut lägenheten istället för att flytta till hus.

På snöflingedagen föddes en flicka som fick namnet Kelly. Hon fick egenskaperna Konstnärlig och Geni.

Mia fyllde år och fick en medelålderskris!

Jag som spelare

| Postat i: Frågor & Svar

Mitt i "jag-måste-sova-men-ska-bara-läsa-bloggar-först" så hittar jag denna lista som Fantasims3 gjort. Tänkte att det kan ju vara kul att få veta lite mer om hur jag är när det gäller Sims. Antar att det inte är många vakna mitt i natten så jag postar det nu på morgonen istället.


Hur länge har du spelat? 
Sen det allra första The Sims! Jag började spela vid 2002, eller där runt omkring. Jag hade nästan alla expansionpacks till både Sims 1 & 2. The Sims är ett spel jag är löjligt beroende av! Jag kan sitta och spela hela dagen utan att tröttna. Bästa expansionspaketet? Leva livet och Årstider helt klart! Jag gillar det där med "realistisk familj" och Leva livet är min absoluta favorit. Men jag tror att det kommande Universitetsliv blir en favorit den med. Årstider har jag älskat enda sedan det kom ut till The Sims 2, det gör det hela lite mer verkligt och man får lite variation.
 
Brukar du fuska?
Ja, men så lite som möjligt! Oftast blir det bara MoveObjects On eller fusket så att man kan bygga ut sin lägenhet. Jag gillar inte att fuska och tycker det gör det hela tråkigt. Jag gillar att kämpa för mina simdaler!
 
Bygger du hus?
Jag är väldigt dålig på att bygga hus. Börjar oftast med ett, men blir aldrig nöjd så flyttar till ett färdigt hus eller börjar om från början. Jag försöker att bygga hus från grunden, men tycker aldrig de blir riktigt snygga eller får en bra planlösning.. Älskar att inreda hus dock! Jag är bättre på att bygga "lantliga" hus än moderna, men moderna hus är oftast det jag strävar efter.

Använder du mods?
Jag använder NRaas Porter Mod, det gör att man kan flytta sin familj till en annan stad utan att förora sina relationer med varandra.


Typiska ansiktsdrag för dina simmar?

Jag är inte så bra på att skapa unika ansiktsdrag. Men på senaste tiden har jag verkligen försökt! Markerade kindben framförallt. Är så less på att alla mina simmar ser likadana ut.  

Vilken egenskap använder du mest?
Det är lite skillnad beroende på vilken familj jag vill göra. Föds ett nytt barn i en familj så slumpar jag deras egenskaper. Men när jag gör simmar from scratch så gör jag "snälla" simmar, med egenskaperna familjeinriktad, prydlig, vänlig osv. Har nog aldrig gjort en ond sim..

Har du mycket nedladdat innehåll?
En del. Jag älskar nedladdat men laddar bara ner från sidor jag litar på. Endel downloads är så dåligt gjorda! Speciellt möbler. Det spelar ingen roll om de är supersnygga, simmen måste kunna använda dem utan att det ser konstigt ut! Sängar tillexmempel, även om de bara sover i dem så får ingenting vara fel. Så jag laddar mest ner dekorationer, som tavlor och småskräp som gör det hela mer realistiskt.

Vilken är din favoritstad?
Hidden Springs! Det är en lugn liten stad. Det är inte ofta jag gillar storstäder med höga skyskrapor och lägenheter, St.Claire däremot ligger nog tvåa på listan. 

Vad är det längsta du har kommit till i generationer?
Sju! Jag spelar ofta länge på en familj. Gillar även det hela med "legacyutmaningen".

Downloadstips - St.Claire

| Postat i: TS3: Downloadstips
VivaLasVegasSims3 hade lagt upp ett inlägg om den här världen. Så jag bestämde mig för att ladda ner den! Blev kär i staden och flyttade familjen Hawks dit. Det finns inte bara lägenheter och skyskrapor, det finns en mer "lantlig" del också, vilket är en stor orsak till varför jag älskar den här världen.


[Hääär] kan ni ladda ner St.Claire. DO IT. DO IT NOW.

Hawks - Dagens Spelande

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Alfie har tagit upp kontakten med den avlägsna vännen Mia Björkman. De har umgåtts så mycket och båda känner att de nog har känslor för varandra, men de vill inte riktigt gå för fort fram. De har kommit överrens om att de ska gå på studentbalen tillsammans, vem vet vad som händer där? ;)

Elena och Jan har länge funderat på att flytta till något större. Kanske något i en annan stad? Hidden Springs är ju inte det livligaste i Simvärlden. Så de bestämde sig för att lämna ungarna hemma och fara iväg på en liten resa. Kanske hittar de ett ställe de vill flytta till!

Alfie gjorde sig redo för en helg utan föräldrar. En av hans kompisar hade gått med på att passa lillebror Adam mot en simdal eller två. Nu är det dags för tonårsfest!

Alfie hade det jätteroligt med sina vänner, men spenderade mest tid med Mia. När de var inne på småtimmarna stormade polisen in! Bara någon timme efter var föräldrarna hemma och skällde ut Alfie. Utegångsförbud i två dagar! Men det var värt det, för den natten blev Alfie och Mia officiellt tillsammans.

Alfie och Adam på spökeridagen. De gick bus eller godis, men INGEN var hemma!

Både Alfie och Jan har åldrats! Nu "när barnen är nog gamla" ska hela familjen Hawks flytta till en ny stad. Alfies flickvän Mia kommer också att följa med dem. Mer om det i nästa inlägg!

Ladda ner Sunlit Tides gratis

| Postat i: TS3: Downloadstips, TS3: The Sims 3 Store

Jag kan börja med att säga att jag egentligen brukar köpa alla nya store-världar och dylikt, men den här gången var det alldeles för dyrt. Så i detta inlägg tänker jag dela med mig av en länk där ni kan ladda ner Sunlit Tides gratis. Det är en torrent från piratebay som ni sedan måste packa upp med WinRar/7zip-eller vad som helst. För att kunna ladda ner det måste ni ha ütorrent eller liknande.

[TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA DIT]

Hawks - Medelålderskris

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Elena misstänker att hon är gravid ännu en gång, men det enda hon kan tänka på är ekonomin. Hur ska den gå ihop med ett till barn?

Både Elena & Jan jobbar så pass mycket att de nästan aldrig är hemma. De passar på att spendera så mycket tid de kan med sonen Alfie. Då det är sommarens varmaste dag har de vattenkrig!

När Alfie är ensammen hemma spenderar han sin tid vid staffliet. En konstnärlig liten gosse


Alla försöker njuta av sommaren så länge solen lyser. Höggravida Elena ville ha en fejkbränna, men det gick nog lite för långt.

Bara några dagar efter så föds pojken Adam tidigt på morgonen. Storebror Alfie kan är så glad över att ha fått en lillebror!

Elena och Jan behövde lite tid för dem själva, de anlitade en barnvakt och åkte på en liten spa-trip. Massage och bastu, det skulle jag inte tacka nej till!

På denna bild är Elena ungdom, men nu har hon precis fyllt vuxen och har en medelålderskris. Vad kommer hon villja göra.. Färga håret, köpa en dyr bil hon inte har pengar till? Jag ska göra mitt bästa för att göra henne nöjd.

Adam har blivit småbarn och det är full fart i huset då han kryper överallt. Potträning, lära Adam gå och prata står på schemat! Om en simdag fyller Alfie år och blir tonåring!

Hawks - Sonen Alfie

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)


Elena och Jan fick en liten son vid namn Alfie. De kämpade länge med att ens ha råd med möbler till honom! Nu har han växt upp till ett barn och ska snart börja skolan.

Men det hörrni får vi ta imorgon, för nu måste jag sova!

Nystart! Familjen Hawks

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)


Detta är då min sim Elena Hawks. Tidigare blondin, numera brunett. Hon bor i Hidden Springs och har aaalldeles precis flyttat ihop med Jan Nacke, de väntar även sitt allra första barn tillsammans.

Ett livstecken

| Postat i: Allmänt
Hejsan simsare!

Som ni märkt så har jag inte varit inne här eller spelat sims på evigheter.. nästan ett halvår sen sist. Jag har helt enkelt inte haft någon lust. Men nu är jag tillbaka! Jag köpte The Sims 3 Årstider igår och älskar det. Tyvärr har jag inte kvar några av mina gamla familjer eller nedladdningar eftersom jag nu spelar på min pojkväns dator igen.

Har inte heller Photoshop på denna dator så bilderna kommer till en början se lite halvtaskiga ut. Men då jag orkar ska jag fixa det.