Adkins - Hemmastadd

| Postat i: TS3: Familjen Adkins
Samma dag som Elle flyttat in sökte hon jobb på stadens restaurang, som även delade byggnad med Affärer och Journalistik. Det är synd att hon måste börja jobba så snabbt, men för att ha råd att leva har hon inget val!

Elle åkte förbi den lokala trädgården, som även ligger nära det huset hon bor i. Hon måste ha sett väldigt vilsen ut för en man vid namn Gunnar Hannes kom fram till henne och började prata. Han frågade om hon var nyinflyttad, eftersom att han inte sett henne tidigare. Aurora Skies är en sådan stad där alla känner alla, berättade han. Elle som är väldigt blyg av sig kände sig obekväm i den situationen men tyckte att det var kul med trevliga invånare.

När Elle kommer hem från sin första arbetsdag ser hon att den röda flaggan är uppe på brevlådan. Först betalade hon sina räkningar, men såg att det låg ett litet paket längst in i brevlådan! Gunnar Hannes som hon träffat tidigare hade gett henne en liten blomma. Tydligen är han väldigt förtjust i Elle, trots att han redan har ett förhållande..
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?