TS4: Ladda ner tre långa frisyrer till henne

| Postat i: TS4: Downloadstips

Här är tre olika frisyrer – alla väldigt långa. Hur snygga som helst! Du hittar dem här.

TS4: Simmen jag spelar med just nu

| Postat i: The Sims 4

Det här är Julia Storm. Äldsta dotter till Sierra Storm och Martin Jackson. Hon har två syskon, tvillingarna Melissa och Matteus. Efter sin mammas bortgång flyttade hon från det trygga Brindleton Bay till Windenburg. 

Med sin lilla handpenning köpte hon ett lantligt hus. Lusten att upptäcka världen väcktes med viljan att hitta sig själv – men också önskan om att förändra världen! Därmed sökte hon sig till politiken, där hon numera är högt uppsatt och en älskad politiker i Windenburg. 

Vid varje lön och befodran, och om tillfälle ges, så flyger hon till det exotiska Selvadorada. Artefakterna och de historiska relikerna hon hittat bidrar inte bara till den lyxiga samling hon har, utan också mycket simdaler på kontot. Därav kunde Julia i 20-årsåldern flytta ut från sin lantliga villa – till ett nybyggt lyxigt hus på den privata ön i Windenburg. Numera jobbar hon hårt för att kunna åka till Selvadorada minst en gång i månaden, och har nyligen fått uppdrag av stadens museum där de vill att hon verifierar deras artefakt. 

Bara tiden kan säga vad som händer i Julias liv. Än så länge lever hon ensam i ett lyxigt hus, med siktet inställt på karriären och äventyr. 

Jag älskar Selvadorada

| Postat i: The Sims 4
 

TS4: Ladda ner Default Skin by Noodlesims

| Postat i: TS4: Downloadstips

Detta är ett default-skin. Det vill säga att det ersätter spelets egna som alltså existerar i originalet. Du kan ladda ner Noodlesims Skin här.

Favoritskapare för CC i The Sims 4

| Postat i: TS4: Downloadstips
Hej simsare! Tänkte att jag skulle knåpa ihop ett inlägg med mina favoritskapare för nedladdningar till The Sims 4. Jag gjorde ju ett inlägg med mina favoritsidor för The Sims 3 - det inlägget hittar du [här]. Precis som inlägget för The Sims 3 kommer jag att uppdatera detta inlägg då och då! 

Detta är alltså mina ABSOLUTA favoriter som jag noga valt ut efter kvalité och min personliga smak gällande custom content.Hår
- Stealthic - Cazy - Nightcrawler -

Kläder
- MissFortuneSentate - JS Sims - MissParaply - Twistedfate Sims - Rusty Nail - Viiavi -

Accessoarer
- LeahLillith

Skins/Huddetaljer/Ögonbryn/Ögon
- S-Club - Chisami - S4Models -

Smink
- Screaming Mustard -

Skor
- MJ95

Möbler
- LinaCherie - Alachie & Brick Sims -

Tapeter/Golv
- Peacemaker-ic -

Hus & Tomter 
- Jenba -

[UPPDATERAT 5 AUGUSTI 2018]

TS4: Ladda ner Default Eyes by Comfy Sim

| Postat i: TS4: Downloadstips

Det här är default-ögon. Det vill säga att de ersätter de redan existerande i spelet. Du hittar dem här.