The Sims 3 Into The Future Trailer

| Postat i: Nyheter
 Jag tror ärligt talat inte att jag kommer att köpa detta expansionpack. Det är ingenting för mig när jag gillar att ha mitt spel så verklighetstroget som möjligt, jag har ju inte ens orkat ha The Sims 3 Övernaturligt installerat.

Evans - Nytt hus

| Postat i: TS3: Familjen Evans

När ni sist såg familjen Evans var det tal om flytt, till ett större hus där lille Ken kan växa upp. Och där han eventuellt kan få sig några småsyskon.

Det nya huset är nu redo att flyttas in i. Ett renoveringsprojekt! Inga plantor på gården, gamla fönster och dörrar, gamla tapeter och allting sådant. De har några simdaler i banken som de nu ska spendera på att renovera, dekorera och inreda det nya huset med. Det ligger långt bort från Lucky Palms centrum, men ligger precis vid den stora vägen.

Eventuell comeback

| Postat i: Allmänt
Hej simsare! Har ni glömt bort mig? 

Jag har bra nyheter och mindre bra nyheter. But let's start with the good ones, shall we? Jag har sakta men säkert börjat få min simslust tillbaka efter detta långa uppehåll. Så snart lär denna dammiga blogg fyllas med inlägg igen!

Problemet är bara att jag kommer att tvingas spela på en annan dator. Vilket kan bidra till sämre grafik, ingenting nedladdat (åtminstone inte till en början) och sådana saker. Jag ska dock göra ett försök att föra över mina gamla sparfiler (som familjen Evans tillexempel) men det kan hända att det inte alls fungerar. Sen så vill jag jättegärna ha det nya expansionpacket Semesterparadis också, vilket skulle göra min blogg mycket roligare. Dessvärre så måste jag erkänna att jag inte har råd med det. Jag har nämligen köpt en kattunge för några dagar sedan och alla mina pengar kommer att gå till den ett tag framöver. Jag får ingen lön förrän i Augusti! 

Lämna gärna en kommentar så att jag vet att ni är kvar ♥