Evans - Arbetsnarkomaner

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Som utbildad teknikare har Blake nu fått ett jobb inom militären. Han är ett steg närmare sin livsönskan! Tidigt på morgonen och mitt i spöregnet springer Blake till samåkningsbilen som kommer för att hämta honom.


Brooke har även hon fått ett jobb! Självklart inom journalism eftersom att det är hennes dröm i livet. Hon har även börjat skriva på sin allra första bok som så fint fick namnet "Hunden skäller inte längre". Tragiskt? Ja...


Brookes arbetsdagar är inte särskilt långa, oftast bara mellan klockan åtta och tolv. På morgonen åker hon dit på sin vespa hon köpte i Egypten, hon är den enda i Storybrook County som har en sådan.


Blake och Erwin njuter av sambolivet. Erwin har även börjat odla en liten trädgård på framsidan av gården. Han har gröna fingrar och älskar allt som har med växter och jord att göra.


Tillslut fick även Erwin sig ett jobb! Han har en examen i företagskunskap och valde ett jobb inom utbildning, kanske blir han lärare en dag. Inte helt säkert på om han ska jobba kvar där dock, kanske blir han egen företagare inom trädgård istället.

Jun och Elijah bjuder ofta på fina middagar och fester, just den här kvällen var det en riktigt fet fest som Blake, Erwin och Brooke självklart besökte.

WCIF: Brookes plattformconverse

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
Svar: Jag hittade tyvärr inte klänningen, men skorna kan du hitta här [hos Pixicat].

Evans - Al Simhara

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke landar i ett varmt Al Simhara. Flygresan hit var riktigt jobbig och Brooke insåg att hon kanske ska satsa lite mer pengar på flygbolag nästa gång hon åker hit. 


Lokalborna är förvånansvärt trevliga och tipsar Brooke om alla möjliga ställen. En man vill att han ska hämta några dokument åt honom i en gravkammare som ligger nära campingplatsen Brooke bor på. Brooke tackar glatt ja, det sitter ju aldrig fel med lite simdaler och antika mynt.


...men efter det uppdraget var hon fast! Fler lokalbor vill ha hjälp och Brooke kan ju inte tacka nej. Detta hjälper dock hennes visumnivå och ekonomi så det är ju positivt. Sen får hon massa nya kontakter också.
Sista dagen i Al Simhara är Brooke nere i en gravkammare för att leta efter reliker. Plötsligt dyker en mumie upp och attackerar henne sedan. Brooke har ännu inte fattat att hon sett och dessutom slagits med en livs levande mumie.

 ...och så var den resan slut. Men när hon jobbat ihop lite egna simdaler ska hon åka igen! Nu ska hon skaffa jobb inom journalistyrket.

Downloadstips - Dope Leggins

| Postat i: TS3: Downloadstips

Intervjuad av MeiaLindholm.se

| Postat i: Allmänt
Hej simsare! För några dagar sedan fick jag ett mail av en tjej som ville göra en liten intervju med mig om min simsblogg. Självklart ställde jag upp och tänkte nu dela med mig av intervjun som hon nu lagt upp på sin blogg. Om det är någon annan som har frågor till mig eller vill göra något sådant här får ni gärna maila mig på kinnisen@gmail.com.

 

WCIF: Brookes fläta & poser

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Så kul att du gillar mina bilder och det, tack så mycket! Du kan hitta Brookes fläta [här hos Ctenid].


Svar: Jag kunde tyvärr inte komma ihåg vart jag laddat ner alla, hittade bara de poser när de sitter ner i vardagsrummet. De poserna hittar du [här].

Evans - Flytt & resa

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Blake är äntligen hemma i sin älskades armar igen. Den här gången kom Erwin på besök tidigt på morgonen för att överraska Blake och Brooke med en glad nyhet. Han har hittat ett hus de kan köpa!


Huset ligger i den lugna delen av Storybrook County, väldigt nära Elijah & Juns hus. Ett plan och källare.


Så det här är alltså det nya hushållet! Brooke, Blake och Erwin. Till en början kommer alla vara med i bilden men sedan när Blake och Erwin är redo för att skaffa familj och stadga sig kommer Brooke att flytta ut. 


Nyinflyttade och tagna av all flyttstress! Men Brooke kan ändå inte sitta still. Hon berättar för Erwin och Blake om hur hon precis bokat en resa till Al Simhara, Egypten. 

Så jaaa... helt spontant ska Brooke åka till Egypten. Helt själv också. Hon vet inte riktigt vad som väntar, hon har ju aldrig ens varit utomlands tidigare. Men hon har bestämt sig - innan hon satsar allt på karriär eller familj ska hon ha upptäckt världen.

Downloadstips - Crop tops

| Postat i: TS3: Downloadstips
 
 
 
 

Evans - Examen!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Syskonen Blake och Brooke är tillbaka på universitetet! Andra och sista terminen. Här ser ni hur Blake tar en väldigt fin selfie.
Blake och Brooke har nu bestämt sig för att de ska bo tillsammans även efter examen, fast i Storybrook County då såklart. De har redan börjat kolla lite på hus och lägenheter. 


Nästan varje kväll myspys-smsar Brooke Jeffery. De har inte ett förhållande, mycket enklare såhär.


Efter att Brooke använt sig dator alldeles för mycket är det Blakes plikt att laga den. Dels för att göra sin lillasyster glad men även för att han faktiskt behöver öva på sin händighet.


Brooke börjar bli lite skolless men kämpar på ändå. Den här gången går det bättre än förra terminen.


Och så är det dags för juicefatsparty! Många kända och okända ansikten kommer.
Dags för examen! Blake och Brooke fick dock köa in till salen i flera timmar. (Händer mig alltid... tiotals simmar som blockar vägen och mina simmar måste då stå och vänta i en jäkla massa timmar).

 

Downloadstips - Hår till tjejer

| Postat i: TS3: Downloadstips

WCIF: Brookes tröja & "LOVE"-bokstäver

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Du hittar hennes tröja [här]. Den heter "Peplum Top".

 Svar: Du hittar love-bokstäverna enskilt [här]. Annars kan du ladda ner setet de kommer med [här].

Evans - Längesen sist

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke och Blake är äntligen hemma i Storybrook County! Här är kylan och vintern ett faktum.. flera minusgrader är det.


Mamma Jun och pappa Elijah är riktigt glada över att barnen äntligen är hemma för ett tag. De har inte så mycket planerat under tiden ungarna är hemma, se några filmer, gå ut och äta och bara ta vara på den tiden de har tillsammans. När Blake och Brooke är färdigstuderade lär de ju flytta ut ganska snabbt!


Här ser man hur lika barn och föräldrar är. Iallafall lite.

En kväll kommer Blakes pojkvän över, de har inte träffats sen Blake åkte till universitetet. De har aldrig satt en stämpel på sitt förhållande, om de varit tillsammans eller bara hållt på. Det är lite pinsamt och jobbigt först, men när de står i varandras armar känns det inte alls som att det var så länge sedan de sågs sist. Känslorna är fortfarande kvar, starkare än någonsin.

Jun vinkar av sina ungar som än en gång är påväg mot universitetet. Men när de kommer hem nästa gång lär de vara färdig med sina utbildningar.

Downloadstips - Tatueringar

| Postat i: TS3: Downloadstips
(finns endast i packageformat)

Evans - Det regnar hela tiden

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Morgonen efter festen är jobbig. Och trots en pulserande huvudvärk kämpar Brooke sig upp för dagens första föreläsning.


Dagens lektion bestod av att sända ett radioprogram med andra medverkande studenter. 


Efter lektionen åkte Brooke till rebellernas ställe för att spela lite biljard. Hon hade hoppats att någon velat spela med henne, men så var inte fallet. Men det gick bra att spela själv också!


Blake analyserar sin hjärna. Undrar vad han kommer fram till? Att han är smart vet vi redan.


Annars händer det inte så mycket på universitetet. Lektioner och föreläsningar dag ut och in. Blake och Brooke umgås väldigt mycket med varandra, det är sällan de är med varken sportfånarna eller rebellerna.


Brooke håller i en demonstration mot astronauter. Hon tycker att det är farligt att simmar ska åka upp till rymden, där finns det ju aliens! Trots spöregn blir demonstrationen väldigt lyckad.


Och som present till sig själv och brorsan har Brooke köpt dem en "MultiTab 6000". Nu kan hon lyssna på podcasts och lära sig färdigheter samtidigt som hon tillexempel diskar, tränar eller sitter vid datorn. 

Och tillslut får både Brooke och Blake sina betyg! Båda får MVG och är överlyckliga över det resultatet. Brooke har varit riktigt flitig som jobbat sig upp till ett sådant högt betyg, tidigare var det riktigt dåligt.

För att fira sina betyg och att det är dags att åka hem imorgon bjuder Jeffery Dean på fest med klädseln badkläder... men när Brooke och Blake kommer dit inser dom att festen, rent ut sagt, suger. Endast två personer där. 

Downloadstips - Klänning

| Postat i: TS3: Downloadstips
Finns i package & sims3pack. 

Evans - Fest

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Blake är ju mycket för att hänga med sportfånarna medans Brooke egentligen hellre hänger med rebellerna... men en dag går hon ändå med på att komma med Blake till bowlinghallen. Väl där har dom faktiskt väldigt roligt trots att Brooke förlorade.

En kväll håller Brooke och Blake i ett stort juicefatsparty. Det kommer människor från alla olika umgängeskretsar.

Brooke är inte särskilt populär bland tjejerna på campus längre. De anser att hon bara sliskar åt sig deras killar hela tiden. Visserligen är det sant... men Brooke kan ju inte rå för sina kändisföräldrar eller sin sociala förmåga. Bitchblickar blir en del av vardagen.


Blake är populär bland alla gäng, men speciellt bland rebellerna och sportfånarna. Han har många goda vänner men han och Brookes gemensamma vän Leonard Shelly är en av hans närmaste.


Brooke fortsätter raggningsrundan på sitt förra sällskap Jeffery Dean. Han är dessvärre inte intresserad av henne ikväll och nekar hennes försök.

WCIF: iMac

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
Svar: Hej Thea! Du hittar iMac:en [hääär].

Downloadstips - Tatueringar

| Postat i: TS3: Downloadstips
(finns endast i packageformat)

WCIF: Brookes hår, tröja och tatueringar

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Du hittar håret [här]! :)


Svar: Toppen hittar du [här] och hennes tatueringar hittar du [här]. :) Jag kan inte direkt svara på vart jag hittar alla mina tatueringar eftersom att jag laddar ner från så många olika ställen, haha. Oftast är det från tumblrs.

Evans - Brooke rentvår sitt namn

| Postat i: TS3: Familjen Evans
När Brooke ska på en utekväll med vännerna bestämmer hon sig för att klippa av håret och ha på sig lite nya kläder. Woho!
 

Torsdagmorgon och Brooke jobbar på att skriva en fusklapp till tentat som är dagen efter. I flera timmar sitter hon och skriver nödvändig information. Hon måste verkligen bli bättre på att plugga, betygen är ju nästan i botten.


...dagen efter åker Brooke dit för fusk. Och för att rentvå sitt namn fick hon möjligheten att spela in en "antifuskfilm" för universitetet. Brooke lovar sig själv att hon aldrig mer ska fuska, speciellt inte på en tenta!

När helgen kommer blir Brooke utbjuden på en dejt av kompisen Jeffery Dean. Hon tackar glatt ja! De äter middag tillsammans, går på bio och sen besöker de the make-out spot.

Det slutar med att Jeffery stannar för kvällen - trots att Brooke tydligen luktar riktigt illa. 

WCIF: Fritös

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Den har jag köpt från The Sims 3 Store, du hittar den [här].


Evans - Fokus

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke har fått upp ögonen för universitetsstadens snygga killar. När hon är påväg till dagens första föreläsning möter hon hembiträdet på gården. Hon tyckte självklart att han var dösnygg. "Vilken bra start på dagen!"


Och fritösen de köpt fungerar precis som den ska (jag hade problem med den innan) och både Blake och Brooke använder den varje dag. Onyttigt är det och äter man för mycket märker man hur vikten stiger.


Brooke hade ju som sagt fått upp ögonen för områdets snygga killar - men de hade minsann fått upp ögonen för henne också. Kanske är det för att hon, brodern och föräldrarna är kändisar. Jämt är det någon som kommer fram till Brooke för att "lära känna" henne. Oftast blir hon smickrad, men ibland kan det vara lite jobbigt.


Blake kämpar med att lära sig laga mat. Inte ens våfflor klarar han av.


Som student på kommunikation får Brooke lära sig hantera intervjuer med okända människor, kamerateknik och en hel del annat. Men hennes favoritområde måste vara journalistiken och fotograferandet.


Rebellerna som Brooke hänger med har tipsat henne om massa coola örter. Vissa örter gör så att man kan vara vaken flera dagar i sträck. Andra gör att man blir extra kärleksfull till exempel. Örterna kan man även ha i maten och till och med i varma drycker.


Brooke har väldiga problem i skolan. Betygen sjunker, och istället för att göra något åt det struntar hon i det. Så till hjälp har hon sin kompis Nathaniel Wright. Han hjälper och några andra vänner hjälper henne gärna med inlämningsuppgfiter och grupparbeten.


Annars då? Ja, Blake tränar hårdare är någonsin och utövar även amerikansk fotboll på universitetets arena. Brooke försker att satsa mer på skolan istället för örter och killar.


När Brooke är hos några av sina kompisar bestämmer hon sig för att streaka i studentkorridoren. Idiotiskt kan man tycka, men Brooke tyckte det var askul.

Efter en viktig föreläsning i kommunikation bestämmer sig Brooke för att göra ett containerdyk. Äckligt, smutsigt och säkert ohälsosamt... men en gratis tvättmaskin hittades!

Downloadstips - Klänning

| Postat i: TS3: Downloadstips
Supersnygg klänning som jag lätt velat ha i verkligheten. Finns i package- & Sims3Pack-format.

Recension: Monte Vista

| Postat i: Info om spel

"En ljus solkysst värld med böljande kullar, cypresser och en otrolig utsikt väntar dig. Tillbringa de fridfulla dagarna med att besöka museer, promenera på torget eller lära dig kulinariska konster vid äkta vedeldade ugnar. Finner dina simmar inspirationen som eldar på den kulinariska glöden?" 
Här ser man torget som finns innanför muren. Här är alla allmänna byggnader, arbetsplatser samt några småhus man kan bosätta sig i. Gillar idén med ett torg och bostäder mitt i allting. Välgjort och detaljerat.


Mysig mataffär nedanför kullen som torget, muren och det ligger på. Detaljerat även här.


Ett väldigt annorlunda stadshus. Jag vet inte om jag gillar det eller inte. Jag förstår att det passar "det gamla italien-känslan" men jag tycker mer att det ser ut som ett slott än ett stadshus.

Sportpalatset - det vill säga där idrottskarriären finns tillexempel. Inspirerat av Colosseum. Riktigt bra gjort och annorlunda, gillar det.


Och här har ni hushållet jag utforskade Monte Vista med. De bor i ett billigt hus nära mataffären. Tjejen har på sig håret och den ena outfiten som kommer med världen. Hennes snygga kille har på sig outfiten som också kommer med, och jag älskar den.

Här har ni "pizza-restaurangen" som egentligen bara är en vanlig allmän tomt. Tråkigt... men här kan dina simmar iallafall komma och laga det de vill ha själva för att sedan sätta sig ned och äta den inomhus eller utomhus.

Premiuminnehållet som kommer med den här världen är en vedeldad ugn. Här kan simmarna baka pizzor, bröd, lasagne och lite annat. Väldigt kul med nya recept och att animationerna när simmarna lagar maten är detaljerade och bra gjorda. Gillar den vedeldade ugnen men har lite svårt över hur jag ska placera den i mina moderna kök med moderna familjer.


- Gillar att staden är så välgjord och detaljerad. 
- Gillar den nya vedeldade ugnen, men kan som sagt vara svårt att få den att passa in med dina moderna simmar och moderna kök.
- Gillar att det finns många lediga bostadstomter och många billiga hus.
- Gillar idén med torget. 

- Ogillar lite att staden har en så gammeldags atmosfär, det gör det svårt att spela med mina vanliga sims-familjer eftersom att de är väldigt moderna av sig. 

Jag har köpt Monte Vista

| Postat i: Allmänt
Kolla vilket fynd jag gjort tack vare en användare i facebook-gruppen Sims Uncut, hon tipsade om hur Monte Vista fanns för nitton kronor på SIBA.

Hade jag inte fått den här världen för endast nitton kronor hade jag ALDRIG köpt det - tycker det är sinnessjukt överprisat i The Sims 3 Store. Så nu ska jag spela lite i Monte Vista de kommande dagarna för att sedan skriva lite om vad jag tycker om den. Låter det bra? Är det något speciellt ni vill att jag ska fokusera på eller något som ni vill veta?

Evans - Universitetet

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Avfärdsmorgonen är här. Idag åker Blake och Brooke till universitetet för sina första terminer. Mamma Jun lagar en god frukost och gråter några tårar när flyttbilen kommer. Brooke ska studera kommunikation och Blake ska försöka sig på teknik.  


Blake går teknik, även om han egentligen hade mer poäng och behörighet i gymnastik. Men eftersom att han vill jobba inom militären är det teknik som gäller! Brooke studerar kommunikation. Båda går två terminer och har valt att läsa hälften av poängen, så att de bara behöver gå totalt fyra terminer. 


Denna gången har familjen Evans satsat på ett hus istället för en studentkorridor. Hyran går på ungefär 600 simdaler, men själva huset är i omöblerat tillstånd värt över 30.000. Ett bra kap! Två sovrum, vardagsrum, kök, matsal och två små badrum.
En alldeles egen bil har de fått! En Volvo 242 Turbo från 1982. Kanske inte världens bästa kärra men det fungerar hur fint som helst, billig var den också. Endast 4.000 simdaler.


På välkomstkommitén passar Brooke på att skaffa nya vänner och komma över sin blyghet. Hon blir snabbt bra bekant med en kille vid namn Leonard Shelly.


Och när dagen börjar gå mot sitt slut går hon ner till caféet. Lugnt och skönt och coola människor här i kring, kanske ska hon börja hänga på fiket oftare. Det sägs att det är här de tuffa människorna hänger.


Sin första natt på universitetet firar syskonen Evans med att beställa pizza. Egentligen är det väl mest för att de inte kan laga mat...
 
 

WCIF: Brookes balklänning

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Tack! Klänningen kommer från [detta setet i The Sims 3 Store]. Annars kan du även köpa klänningen enskilt i store [här]. Jag har dock laddat ner det olagligt och gratis, men länken jag använde mig av finns tyvärr inte kvar.

Blake och Brooke är ungdomar

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Nu har både Blake och Brooke växt upp till ungdomar. Nu är det dags för universitet! 

Evans - Dags för bal

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Balen har landat i Storybrook County och Brooke är mer exalterad än någonsin. Storebrodern Blake har sagt att han inte ska gå... men det gör inte henne något. Hon har ingen dejt men kommer säkert få någon på napp under kvällen. 

Ny design!

| Postat i: Allmänt
 
Nu är den nya designen uppe! Väldigt spontant av mig faktiskt... satt större delen av kvällen och en bra bit in på natten och fixade för att jag inte hade något bättre för mig. Det är lite småfix kvar, men i det stora hela är den klar. Säg gärna till om det är något ni hittar - något ni stör er på på, något som ser konstigt ut eller rent ut sagt bara är fel. Jag tål kritik.

För att göra den här designen har jag tagit hjälp av "Sannas Rum" gratisdesigner. Det är första gången som jag använder en gratisdesign, annars brukar jag koda enda från grunden. Som ni ser är den ytterst lik min gamla, men det är lite det som är meningen.

Vad tycker ni om designen? 

Evans - Älskar kylan

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Brooke och Blake är varandras bästa vänner och spenderar större delen av vintern tillsammans. En dag är de ute i stadsparken och har snöbollskrig, en annan dag åker de skridskor eller bygger igloos. Brooke som absolut älskar kylan har ingenting emot att vara ute i timmar.

Evans - Vad spelar det för roll

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Eftersom att Blake mest troligt ska arbeta inom militären i framtiden har han nu börjat jobba på sin händighet. När diskmaskinen eller någon av datorerna gått sönder är han den första att laga dem. Varför anställa en reparatör, det kostar ju liksom femtio simdaler! Nog för att familjen Evans har drygt 30.000 simdaler, men ändå.


När universitetsmaskoten kommer förbi för att gratulera Brooke i efterskott passar syskonen på att göra varsitt anslagstest. Ingen av dem fick ett stipendium, men de har ju några år kvar innan det är dags för universitetet så det hinner de jobba på.


Brooke spenderar kvällarna med att öva på sin skrivning, därmed sitter hon vid sin dator hela tiden vilket mamma Jun inte är särskilt glad över. Jun som är atletisk av sig vill hellre att Brooke ska utöva någon sport. Men Brooke är mer intresserad av sociala medier, journalistik och att socialisera med sina vänner över internet.


...så för att slippa sin familj går hon ofta iväg till stadens bibliotek. Där är det lugnt och skönt, här kan Brooke jobba på sitt skrivande.


Och när Blake kommer hem från gymmet ser han hur brevlådan är fullproppad. Tydligen har han fått en kärleksförklaring och en present av bästisen Erwin. "En kärleksförklaring?! VA?!"


Blake vet inte alls hur han ska reagera, han har ju aldrig ens funderat på sin läggning. Eller ja, det är klart att han har det - men är han verkligen bisexuell, eller är det bara en fas? Vill han experimentera eller vill han ha ett seriöst förhållande? 


Men direkt Blake och Erwins blickar möts är det ingenting att fundera på längre. Bisexuell, homosexuell, heterosexuell eller inte, vad spelar det för roll. Kärlek som kärlek.


Mitt i allt bestämmer sig Blake för att berätta om anslagstestet han gjorde tidigare, att han ska gå på universitetet med lillsyrran så småningom. Erwin blir glad över detta och ger honom en kärleksfull kram.


Att papparazzin fotar och skriver om dem bryr de sig inte om. Blake är bara glad över att berätta om alla sina framtidsplaner.

...och tillslut har det blivit sen kväll. Blake och Erwin kysser varandra farväl. Är det här början på ett förhållande? Blake vet inte, men ändå känner han hur en stor tyngd släppt från hans hjärta.

WCIF: Brookes hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Du hittar det här håret [här]. :) 

Brooke Evans är tonåring

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Evans - Growing up

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke har växt upp till ett barn. Hon hatar naturen, älskar kylan och är väldigt lätt imponerad av sig. Hon vet ännu inte vad hon vill göra när hon blir stor och är därför väldigt ivrig till att lära sig vilka färdigheter som helst.


Blake studerar hårt men har "endast" ett VG på gymnasiet. Han satsar mycket på skolan eftersom att han ännu inte vet vad han vill göra i livet, så att ha höga betyg och en massa färdigheter gör det lättare för universitetet. Tankarna lutar mot att jobba och studera inför militären eller proffsidrotten när han växer upp. (Vad tycker ni?)


Elijah har nu kommit in på de sista dagarna i livet. Trots 63-års ålder har han ännu inte tänkt på pensionen, att skådespela är inte särskilt tungt och han gör det gärna tills dagen han dör. 


I och med alla tankar om vad man ska göra när man blir stor sitter Brooke och pratar om världen med sin far. Brooke vill gärna resa och upptäcka världen när hon blir äldre. Pappa Elijah berättar dock att tanken är att hon och sin storebror Blake ska studera på universitetet tillsammans först.


I skolan har Blake lyckats få många vänner - men hans allra bästa vän är en kille vid namn Erwin Nåthberg. De två står varandra riktigt nära och krigar på i skolan tillsammans.


Hösten har kommit till Storybrook County! Blake och Brooke har fortfarande en riktigt bra syskonrelation. Brooke avgudar sin storebror och vill bli precis som honom. 


Och när det är höst innebär det skördefest! Familjen Evans bjuder in alla bekanta för en riktigt stor fest. Alla inbjudna plus några till kommer, vem vill inte komma till en fest som kändisar håller i?

Även några av Blakes kompisar kommer. Självklart är Erwin där.

WCIF: USA-flagga

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
Svar: Hej! Du kan hitta den [här].

WCIF: Blakes hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Jag gjorde ett inlägg i kategorin "Downloadstips" där jag blandannat länkade det hår som Blake använder sig av. [Här] hittar du det inlägget. :)