Ny store-värld 21 februari » Aurora Skies

| Postat i: Nyheter
Den tjugoförsta februari kommer det att släppas en ny värld i The Sims 3 Store. Aurora Skies kommer den heta. Fick veta detta för några timmar sedan när jag läste på simsvip.com. Världen kommer som vanligt säljas för SimPoints, men det är oklart om den kommer sälja fysiskt i affär. Just nu låter det som att den inte ska det. 

Man kommer nu kunna se norrsken! Det lär vara mycket natur, att döma av bilderna jag sett. Mitt första intryck var ungefär att ja, visst, kul med norrsken. Men sedan såg jag husen! I mina ögon ser det ut som legohus. Jag får se om jag ändrar uppfattning när jag fått mer information. Vad tror ni om denna värld, ska ni köpa den?
alma andersson

Hej! hur får man en sån där ikon på sin blogg, som du har som en grön diamant? KramKram :D
Tacksam för svar! ;)

Svar: Menar du den som är i adressfältet? Läs det här inlägget bara: http://bloggstyle.se/2010/march/ikon-innan-bloggnamn.html :D
Kaka - Simsing.blogg.se

Kajsa OAO

Själv tycker jag inte att den här staden är något intressant.. Men såklart norrsken är coolt, men tycker mer att dom borde ha addat det i årstider eller i en uppdatering, känns lite som att dom lurar en att köpa en stad som inte ens är speciellt speciell... :/ Men man får väl se, man kanske blir överaskad :)

Svar: Jo, vi får vänta och se! :)
Kaka - Simsing.blogg.seInnan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Har du en fråga som inte rör det här inlägget, var vänlig ställ den frågan på [min blogresponse] istället.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?