Downloadstips - Posepack

| Postat i: TS3: Downloadstips
Jättefina poser som jag använder mig av, lite för ofta faktiskt. 

Evans - Uppror

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cornelia hade en upprorisk dag, så direkt hon kom hem efter skolan bad hon sin syster färga håret på henne. Så nu är Cornelia rödhårig! 


Sen fick Cornelia någon till snilleblixt, hon skulle lära sig spela piano. Chanel kan inte hålla sig för skratt när hon hör hur hemskt det faktiskt låter.


Så istället för att lyssna på Cornelias hemska pianospelande går Chanel ner till nedervåningen för att läsa lite böcker, i lugn och ro på hennes nya iPad.


För att Chanel också ska ha något att göra fick hon ett skelett, så hon kan öva på färdigheten vetenskap.

När skoldagen är slut tillbringar Cornelia resten av dagen med vänner. Men blyga Chanel stannar hemma.. som vanligt.

Evans - Gymnasiet

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Chanel är trots sin smarthet väldigt nervös för första dagen på gymnasiet. Men som tur är kan hon gömma sig bakom sin självsäkra tvillingsyster Cornelia.


Första skoldagen är över och Cornelia & Chanel är inbjudna på häng hos en klasskompis. Den blyga Chanel åkte istället hem till sig och gjorde läxorna.


När läxorna är färdiga tog hon upp en bok om händighet istället. Hon vill vara väl förberedd inför universitetet.

Både Ken & Chandell har nu fått rynkor i ansiktet men jobbar på ändå.

Downloadstips - Lana Dresses

| Postat i: TS3: Downloadstips

The Sims 3 datamus

| Postat i: Allmänt

Fick den här datormusen idag! Världens bästa pojkvän! Den ändrar färg efter simmarnas humör.

Åh, är så taggad på att spela nu, haha.

Evans - Snyggaste systrarna

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Tvillingsystrarna har växt upp till riktiga snyggingar. Cornelia som är till vänster är för snygg för sitt eget bästa och det vet hon om. Tänk att generna kan vara så bra ibland! Cornelia är den som vågar ta plats, hon står upp för sig själv och hennes syster. Chanel är väldigt blyg bland nya människor och föredrar att sitta med näsan i en bok. 

Downloadstips - Klänningar

| Postat i: TS3: Downloadstips
Jättesnygga klänningar! Ungdomar och vuxna kan använda sig av dessa. Finns i Sims3Pack & Package.

Förlåt för brist på variation

| Postat i: Allmänt
Hej simsare! Tänkte bara meddela er om att jag hade tänkt börja lägga upp simmar som ni sedan skulle kunna ladda ner. Men tyvärr så går inte det, inte ännu iallafall! Jag kan inte exportera simmar längre, har haft detta problem tidigare men löste det med att rensa bort felkodat custom content. Jag kommer att åtgärda detta problem så fort jag har tid, lust och ork. Under tiden kan ni kolla i kategorin Skapelser. Har en massa idéer för bloggen som jag ska sätta i rullning när jag har nog med tid :-)

Jag började skolan idag och det är en hel massa att göra trots att jag går sista året på gymnasiet. Om två veckor åker vi på klassresa till Nederländerna, Frankrike och Italien. Så jag måste fixa massa papper och liknande till det! Så de flesta inläggen kommer bli om Familjen Evans och downloadstips. Jag ber om ursäkt för att det blir så enformigt. 

 

Evans - Bästa vänner

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Chandell har blivit bättre på att dyka och kan ta sig allt djupare nu.


Det är svårt med två krävande småtjejer, men Chandell och Ken fixar det! Det är tur att Chandell har ett jobb där hon bestämmer tiderna själv och att Ken bara jobbar varannan dag.


När tjejerna sedan växte upp till småbarn blev inte föräldrajobbet lättare precis. Men de var smarta och köpte en gå-stol samt en lekhage där tjejerna kunde lära sig allt möjligt. 


Chandell hittar sin första skattkista.


Och så var det dags för Cornelia och Chanel att växa upp. De är allra bästa vänner men ser fram emot att skaffa nya kompisar när de börjar skolan!

Det klumpiga geniet Chanel tvingar sin syster spela domino med henne. Chanel är väldigt inne i spelet medans Cornelia mest vill att det ska ta slut så att hon kan göra något annat..

In i framtiden - Producers Walkthrough

| Postat i: Allmänt, Nyheter
 
Jag avskyr orealistiska saker i The Sims, som Övernaturligt tillexexempel. Men nu måste jag faktiskt erkänna att jag är riktigt taggad inför detta expansionspaket! Funderar starkt på att förboka det nu.. ska fundera på det lite till, har egentligen inte pengarna till det. Jag tror inte att jag kommer använda det lika mycket som de realistiska spelen Leva Livet eller Universitetsliv, men det skulle vara väldigt kul att ha.

Vad tycker ni om det här? Jag har - som ni märker - väldigt delade åsikter. 

Evans - Cornelia & Chanel

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Chandell Scott och Ken är som menade för varandra. Chandell är en sim som älskar havet vilket Ken också gör, därav jobbar hon med att sälja saker hon hittar när hon snorklar. Hon har ett väldigt bra sinne för humor och har egenskapen ivrig.


De har redan börjat planera sin framtid. Barn har de funderat på, därmed byggde de ut huset.


Händelsrik natt! Chandells hund Gandalf går bort och några timmar efter kommer det en inbrottstjuv.


Äntligen är Chandell gravid! Paret kunde inte vara lyckligare, de längtar så efter sin bebis. 


Det blev inte bara en bebis, det blev två! Två små tvillingar som fick namnen Cornelia och Chanel.Chanel som är flickan i fjärilströjan är den som märks mest. Skriker och gråter nätterna långa. Cornelia är mycket lugnare av sig. 

Downloadstips - Soffor

| Postat i: TS3: Downloadstips
En massa supersnygga soffor. Du behöver inte ladda ner allt på en gång, välj vilka du vill ha.

In i framtiden live broadcast

| Postat i: Allmänt
 Här kan ni se lite gameplay från den kommande expansionen In I Framtiden.

Evans - Nytt sällskap

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Ken fick jobbet som livräddare. Vilken tur, för simdalerna behövs! 


Att vara på en strand hela dagarna har sina fördelar, vem älskar inte värme och sol liksom? Men när det regnar är det inte lika kul.


Ken blir bjuden på många fester nu för tiden. Oftast är det av folk han räddat. Den här gången blev han bjuden av Gabrielle Arias som bodde på en riktigt fin husbåt. En sån husbåt (eller en rik flickvän, vem vet) kanske han skaffar i framtiden! 


Att rädda folk har han ingenting emot men när äldre män ska börja fejksvimma endast för att få lite mun-mot-mun-metoden är det inte lika kul. 


Man får se lite allt möjligt som livräddare, men kvinnor med fjäll på benen är det inte ofta man ser. "Är det verkligen sant att det finns sjöjungfrur?"


Det har inte gått särskilt bra för Ken i dejtinglivet, inga tjejer har han haft något gemensamt med. Tillslut tog han den sista vägen och registrerade sig på en dejtingsajt! Där mötte han allt från gifta kvinnor till de som ljög om hur de egentligen var. Men tillslut hittade han sig en riktig tjej! Hennes namn är Chandell Scott, hon verkar komma från en någorlunda rik familj.


Efter ett tag har Ken och Chandell ett så pass bra förhållande att de vill bo tillsammans. Så Chandell flyttar över alla sina saker till Kens lilla hus. Och med det kom hennes hund Gandalf med! 

Chandelle tog med sig lite simdaler och saker man kunde sälja. Med de pengarna var det dags att måla om huset och byta saker som altangolv, tak och räcken. Det nedgångna sovrummet fick sig även en liten makeover. Och om det någonsin krisar med simdalerna kan Chandell sälja sin motorbåt hon hade med sig för 13.000$! 

Downloadstips - Hår

| Postat i: TS3: Downloadstips
Älskar de här frisyrerna, den första är min favorit. Dessa finns endast i package!

Läs Simnations intervju med mig

| Postat i: Allmänt
De duktiga tjejerna på Simnation har gjort en intervju med mig, vilket jag tyckte var väldigt kul. Så eftersom de var så snälla och intervjuade mig tycker jag att ni ska kika in på deras blogg! 

Downloadstips - Kläder till din bebis (mod)!

| Postat i: TS3: Downloadstips
Är du lika trött som jag på att dina bebisar är inrullade i en tråkig filt?
Då är den här moden gjord för dig! Den gör så att din bebis får kläder.
Det slumpas, så alla bebisar får inte det, ibland får de den vanliga filten.

Mer information finns när du klickar på bilden eller på "Ladda ner".

Evans - Vuxenlivet

| Postat i: TS3: Familjen Evans
 

Ken har nu gått ut gymnasiet. Att ta examen var en stor grej för familjen Evans, så han fick lite simdaler i present.


Och med dom 15.000$ köpte han sig ett eget litet hus som ligger otroligt nära vattnet. Det behöver sig en renovering men eftersom att Ken nu inte har några pengar kvar får det vänta.


Eftersom att Ken vill jobba som livräddare är det bäst att han är vältränad. Eftersom att han har den atletiska egenskapen har han ingenting emot det! 


Efter ett svettigt springpass ser Ken en tjej som han bara måste hälsa på! Gabrielle Arias heter hon. Det uppstod dessvärre inga flygande hjärtan ovanför simshuvudena. För att Ken ska få dejta någon måste de passa ihop!


Istället för att söka jobb eller göra andra vettiga saker slappar Ken på stranden.

...Och så gymmar han med spöken. Det är helt normalt, eller hur?

Ny profilbild

| Postat i: Allmänt
 

Downloadstips - Posepacks

| Postat i: TS3: Downloadstips


Evans - Besvikna föräldrar

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Tanken var alltid att Ken skulle gå på universitetet, att plugga hårt för att sedan få ett välbetalt jobb. Han har nu insett att han inte vill göra det. Han vill inte gå på universitet! Han vill bli livräddare och för det är inte en utbildning särskilt viktigt.


Samantha jobbar hårt med hotellet. När familjen hade pengar nog byggde de en pool! 


När Ken växt upp till ungdom vågar han berätta för sina föräldrar att han inte alls vill gå universitetet. Pappa Adam bryr sig inte så mycket, "Det är ju ditt liv, ditt val. Gör som du vill!" säger han lite bittert. Mamma Samantha däremot, hon har mycket att säga till om! Hon berättar om hur hon och Adam träffades, att man kan hitta sin livs kärlek där. Sen tillägger de det självklara, det ger dig en bra start i jobblivet! Men nej, Ken har besetämt sig. Han ska inte gå på universitetet. Iallafall inte nu.

Mitt i natten kommer en inbrottstjuv och stjäl deras dusch. 

Downloadstips - Köksdekor

| Postat i: TS3: Downloadstips
Många av er har frågat vart jag får min köksdekor från, så här har ni! De här
smågrejerna kan piffa upp ditt kök så otroligt mycket. Det gör verkligen stor skillnad, tro mig.
Du behöver inte ladda ner allt på en gång, du kan välja vad du vill ha och inte ha.

Evans - Eget hotell

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Ken har växt upp till en snygg tonåring. 
 Ken har inte fått många nya vänner i staden, men en har han iallafall lyckats charma! Det här är hans bästa vän Emily Hamadan.


Att måla tavlor hela dagarna har Samantha tröttnat på. Hon fick nys om ett hotell som var påväg att läggas ner, det var nästan helt gratis att ta över! "Varför inte?", tänkte Samantha. Om hon ser till att investera ordentligt på detta kan hon tjäna tillbaks det på bara några år! 


Det tog ett väldigt bra tag innan Samantha fick råd till att renovera de slitna byggnaderna, men tillslut så. Nya träd, buskar och blommor planteras för att det ska se mer inbjudande ut. Hotelltornet är uppdaterat, det ska byggas ett nytt VIP-rum om några veckor.. ja, det rullar på jättebra helt enkelt! Just nu är hotellet kallat "Evans Paradise" och har tre guldiga stjärnor.


Samantha ber sina anställda bära matchande arbetskläder.


Ken som fick en Vindsurfare i födelsedagspresent har just lärt sig använda den utan att nästan drunkna. 

Och hans pappa Adam är minst lika äventyrlig! Han utforskar Stenrevet och upptäcker nya saker varje dag. Han simmade in i en grotta som ledde till en ny ö, brottades med en bläckfisk och laddade sin mobil när han träffade en elektrisk ål.

Evans - Vilken helg!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Ken har precis fyllt år men kan inte låta bli att vara lite ledsen. Han har inte hunnit skaffa några nya vänner i Isla Paradiso så han fick ha ett kalas med sin mamma och pappa.


Adam fortsätter att träna på sin snorkling. Snart ska han ta det stora steget och försöka dyka ordentligt, med utrustning och allt! Han har fått nys om ett ställe som heter Stenrevet, det ska tydligen vara ett bra ställe att börja på.


Det är inte ofta Samantha och Adam bråkar... men nu på senaste tiden har de bråkat om allt möjligt. Ekonomin framför allt. Att köpa en så stor husbåt var en riktigt dum idé! 


..Och ja, genom att sälja den stora lyxiga husbåten köpte familjen Evans en mindre husbåt av några bekanta. Den här båten ska renoveras ordentligt så fort de tjänat in lite pengar! 


Båten har fått sig lite ny färg och nya utemöbler.


De stannar till på en strand på Eldön. Det är för djupt för lilla Ken att simma så han leker vid strandkanten istället, och så fångar han upp lite fiskar! 


Adam tog ledigt en dag från jobbet för att utforska dykarstället Stenrevet. Han vågade inte utforska några grottor men lyckades iallafall fånga lite fisk med sina bara händer. Det tjänade han lite simdaler på! 

Efter en helg med en massa äventyr tar familjen det bara lugnt. Samantha målar små tavlor för att sedan sälja dem, en gubbe vill nämligen ha dem. Ken fiskar men lyckas inte få något napp. Och Adam? Ja, han blev så utmattad från all dykning att han somnade på solstolen!

Evans - Fin omgivning

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Samanthas passion för målandet passar bra nu när de har väldigt ont om pengar. Att de bor på en rörande husbåt, omgiven av vatten och okända öar gör att Samantha aldrig får slut på inspiration. Adam jobbar fortfarande som konstkritiker, trots flytten fick han fortsätta med sitt jobb på ett nytt ställe. 


Att måla ute i solen kanske inte var en så bra idé... woops. I bakgrunden ser ni hur Adam jobbar på sin snorkling.


Adam blir skrämd av en granne som susar förbi på sin båt. Han tänker genast att han vill ha en egen!


När Adam har snorklat färdigt, lagat mat och städat lite ser han Samanthas fantastiska bränna och kan inte hålla sig för skratt. Samantha låtsas inte höra honom, hon har ju iallafall fått någon färg till skillnad från Adam!


Adam får ta hand om styrningen av husbåten, Samantha vågar inte riktigt styra en sån här stor byggnad. 

Att köpa en sådan här stor husbåt var ett misstag, det tycker nog både jag och mina simmar. Kanske får familjen Evans försöka sälja den här och köpa en lite mindre.. eller kanske ett hus på land? Vi får se!

Evans - Isla Paradiso

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Familjen Evans ger upp sitt nyköpta hus i Lucky Palms för att utforska den nya staden Isla Paradiso. Det känns tungt att lämna Lucky Palms på såhär kort varsel, de hade ju endast bott i deras nya hus i ett par månader. Det sägs dock att Isla Paradiso är en väldigt fin stad, raka motsatsen mot Lucky Palms. Där är det grönt, det finns gott om vatten där man kan dyka och bada.

Stadens centrum.

De investerade pengarna de fick från det gamla huset till att köpa en sprillans ny husbåt. Hurbåten är helt okej stor, dock omöblerad eftersom att det inte blev några simdaler alls över.
 

Woho

| Postat i: Allmänt
Jag ber om ursäkt för den lovade comebacken... som ni märker har jag inte spelat alls. Men nu har jag beställt The Sims 3 Semesterparadis så då kommer det bli mycket spelande kan jag lova. För första gången i hela mitt liv har jag beställt en nedladdnings-version, vilket känns lite tungt i simshjärtat eftersom att jag har alla andra rent fysiskt.