Evans - Cassie & Anas bröllopsdag

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Bröllopsdagen är här! Dagen i ära har Cassie och Ana bestämt sig för att hålla bröllopsfesten i Storybrooks lola kyrka. Inte alltför många är bjudna heller just för att de gärna vill ha sina nära och kära där... men även för att undvika paparazzis.
Själva ceremonin är väldigt fin och allra gladast är Cassies mamma Brooke och Cassies lillebror Damon. Brooke är lyckligast i världen över att faktiskt få chansen att se sitt äldsta barn gifta sig - speciellt med en sådan fin person som Ana. Damon är också stolt, han ser verkligen upp till sin storasyster! 


Ringarna träs på och inte ett öga är torrt. Vackrare kärlek än Cassie och Anas finns inte.


Paige tillhör de gladaste hon också. Att se sin mamma gifta sig trots alla motgångar hon haft är inspirerande... och att få en bättre styvmamma än Ana kan hon inte tänka sig. Hon har ju trots allt växt upp med henne! 
Bröllopstårtan, maten och drinkarna är serverade! Trots att det är få som blivit bjudna har de satsat stort på maten. Endast det bästa! 


Karaokemaskinen är mycket uppskattad... men dessvärre är Ana och Cassies skönsång! Ingen av dem sjunger ens lite bra men egentligen gör det inte så mycket, det är ju deras dag. Några kärleksfulla ballader senare tycker de dock att det är nog.

Resten av kvällen är det Paiges tur att prova på karaokemaskinen. Ana ser till att bekanta sig lite mer med Cassies lillebror Damon. När kvällen lider mot sitt slut åker makarna Ana och Cassie hem - för imorgon åker de till Shang Shimla!!! Paige stannar hemma för att ta hand om hunden Bailey. 

Evans - Rullskridskor

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Efter en lång dag i skolan tar Ana med Paige till stadens rullskridksohall. Tanken är att de ska bonda lite mer nu när Ana snart gifter sig med Paiges mamma Cassie.


Innan de vågar ta på sig rullskridskorna passar de på att spela lite spel. Så som att greppa tag i massa leksaker med en stor klo eller dunka vampyrer. Lägg även märke till hur oerhört fokuserad Ana är! 
Ana är lite modigare än Paige och lär sig snabbt hur man ska göra för att inte ramla på rumpan. 

Men tillslut vågar sig Paige på att snurra runt. Som en liten ballerina typ! Efter en massa dunkande träningsvärk åker de hem, men Ana lovar att hon och Paige ska åka tillbaka dit efter det stora bröllopet som sker i helgen.

Evans - Vila i frid Smirnoff

| Postat i: TS3: Familjen Evans

En dag är hunden Smirnoffs dag kommen. Liemannen kommer och hämtar honom. Smirnoffs hundkompis Bailey ser riktigt ledsen ut i bakgrunden. Förutom Bailey är resterande simmar i hushållet riktigt ledsna de med. Speciellt Ana som haft honom sedan han var valp.

För att muntra upp stämningen lite gör Paige ett litet hyss på sin mamma. I schampoflaskorna har hon lagt någon random blåfärg. Cassie tar inte alls deta särskilt bra och blir istället arg på sin dotter.

Evans - To get right down on bended knee

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Dagen för Anas frieri är här. Egentligen hade hon planerat något storslaget, dyrt och superfint men insåg senare att Cassie inte är så som person. Hon vill ha det enkelt.Ana samlar till sig sitt mod och går tillslut ner på knä. Det tar ett tag innan Cassie förstår vad som händer... inte förrän hon ser den stora diamantringen förstår hon hur det ligger till. Med ett stort leende på läpparna och glädjetårar som rinner nerför ansiktet tackar hon glatt ja. Det är ju Ana hon vill leva med! 

Evans - The love of her life

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Ana möter Brooke - Cassies mamma - när hon är ute och fotograferar staden. De två har egentligen inte pratat så mycket men Ana tror sig vara mycket bekant med Brooke med tanke på att hon är kändis. Sen ser ju Cassie upp till sin mamma Brooke och har därmed berättat en hel del om henne för Ana.


Med stora uppspärrade, bedjande ögon ber Ana om hennes dotters hand, Cassies hand. Hon berättar att det är kvinnan hon älskar, att hon vill spendera varja dag med henne, i resten av deras liv. Brooke hade egentligen bestämt sig för att säga ja redan den dagen som Cassie berättade om Ana, för hon hörde på hennes röst att hon var den rätta. Dette är något Ana inte vet om så Brooke låtsas ta sig en funderare.... men självklart säger hon ja! Självklart ska hon och Cassie få gifta sig!

Helt ovetandes om detta joggar Cassie hem från jobbet. Hon vet inte om att the love of her life snart ska fria till henne.

Evans - Bra väder

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Att göra skulpturer är Paiges nyaste intresse! Men att göra dem tar så oerhört mycket plats så hon får stå ute på gården och göra dem. Hon kan inte heller ställa ut dem i huset så hon väljer att sälja dem istället.


Ana tar sig en välförtjänt liten semester. Hon har jobbat oerhört hårt och fått en massa befodringar i fotografsarbetet för alla bilder hon sålt. Det egna företaget går väldigt bra!


För att fira hur bra det går för henne har de köpt sig en chokladfontän... som ni ser i bakgrunden verkar Cassie väldigt exalterad över det. Eller så smider hon onda planer, vem vet.

Senare under dagen åker de till stranden för att njuta av det varma vädret! 

Evans - FamILY

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie jobbar ju som sagt hela nätterna, så när hon väl är ledig är hennes dygn lite snett. Medans resten av familjen sover är hon vaken och sysselsätter sig på bästa möjliga sätt. Att surfa på the interwebz tillexempel.


Ana är fortfarande på jakt efter en bättre kamera. Hon orkar liksom inte resa enda till Al Simhara för att köpa en (nej, jag tänker inte fuska mig till en). Hon tjänar dock bra på bilderna hon tar med mobiltelefonen och är redan på nivå sex i fotografskarriären. Varje dag ler säljaren lite besvärat åt henne och förklarar att de inte fått in några kameror ännu.


Annars så går familjelivet bra och Cassie, Ana och Paige är alla väldigt nära varandra. Paige ser numera Ana som sin andra mamma och tycker inte alls det är konstigt att hon faktiskt inte är en man eller en såndär klassisk fadersfigur. 

Den konstnärliga egenskapen är stark och Paige gör inte mycket annat än att måla eller göra sina läxor. Eftersom att hon är teknofob ser hon aldrig på teve och undviker datorer så mycket som möjligt. Tavlorna hon gör blir sinnessjukt fina, hängs de inte upp säljer hon dem för ett par hundra simdaler. 

Paiges look for prom

| Postat i: TS3: Familjen Evans
 
 

Evans - It's like I'm walking on sunshine

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Som alla andra barn och tonåringar åker Paige till skolan. Helt ensam på skolbussen. Bör tilläggas att hon har många vänner i skolan och bra betyg! 


Ana utnyttjar den här soliga sommardagen till fullo. Ett dopp i poolen och några graciösa hopp från trampolinen. 


När hon känner att hon badat klart tar hon hand om bina. Stucken blir hon... hoppar runt och skriker av ren smärta. Men vad gör man inte för lite honung? 


Cassie som hör hur det skriks ute på gården kommer snabbt ut. När hon märker hur Ana blir plågad av bina skrattar hon lite tyst för sig självt... sen tar de båda en varsin tupplur ute i solen. Kanske får de sig någon bränna! Hundarna är inte alltför glada att deras ägare bara latar sig, så Smirnoff och Bailey leker med varandra istället i hopp om att väcka Cassie och Ana! 

"I'm gonna love you like I've never been broken. I'm gonna say it like it's never been spoken"

Evans - Alkemi?

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Paige har fått en källare under hennes rum. Tanken är att hon ska öva på sina alkemist-färdigheter där nere. Mamma Cassie tror ite riktigt på det här med alkemi men tycker det är kul att Paige iallafall har intresse utöver det vanliga. Kanske blir Paige en alkemist en dag, vem vet? Nu har hon iallafall möjlighet att prova på det.


På tal om färdigheter och eventuella karriärsval så är ju Ana en fotograf, egen företagare såklart. Hon fotar dock endast med sin smartphone vilket inte alltid är det bästa. Hon vill gärna avancera till en bättre kamera och åker förbi diversehandeln nästan varje dag för att se om de har någon - de har aldrig någon. Men men... det är ju inte bara kameran som gör bilden, fotografen är ju såklart en stor del i det hela.

Annars är det bara det gamla vanliga som pågår i hushållet. Cassie jobbar, Ana tar hand om hundarna och jobbar hon med och Paige kämpar i skolan och diverse skolaktiviteter.

Evans - I work all night, I work all day to pay the bills I have to pay

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Trots nya hundar har ingen i familjen Evans tänkt på det här med hur ekonomin ska hållas. Cassie jobbar så mycket hon kan inom det kriminella och flickvännen Ana har just skrivit upp sig som egen företagare inom fotografi, trots det är det inte mycket pengar kvar i slutet av månaden. Knappt så att de har råd med att mata hundarna.


När Ana var gift med Devin var pengar aldrig något problem - han var väldigt rik och Ana hade aldrig behövt jobba. Nu har teven gått sönder och de har inte råd att betala de ynka 50$ simdalerna för en reparatör. Ana som är den enda med lite erfarenhet inom händighet är den som får laga den. 


För att göra något out of the ordinary senare på dagen åker Ana och Paige ner till vårfestivalen. Cassie hann inte med eftersom att hon skulle till jobbet snart.

Paige tar sig en god glass och Ana letar efter påskägg. Hemligheten är ju att hon sedan tänker sälja påskäggen för att tjäna sig några simdaler. 

Evans just nu

| Postat i: TS3: Familjen Evans

De här damerna är alltså vad hushållet Evans består av nuförtiden. Cassandra Evans, hennes dotter Paige och Cassandras flickvän Ana.

Två hundar kom även med i bilden när Ana flyttade in. Den stora hunden blev omdöpt till Smirnoff och den lilla till Bailey. Att två vovvsingar kommit till familjen passade bra eftersom att det inte var längesedan deras förra hund Luigi gick bort. 

Evans - Easy to fall, easy to break

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Ana bor hos Paige och Cassie för några dagar, inte helt officiellt om hon ska flytta in helt.


Men när hennes make Devin kommer förbi med skilsmässopapprena, påskrivna och klara lättar en sten från hennes hjärta. Med tårar i ögonen tar hon emot beskedet om att de nu är skilda. Trots att detta var hennes val är hon ändå ledsen över det faktum att lämna en människa hon delat sitt liv med. De skiljs åt som goda vänner och Ana går in i vad som nu kommer vara hennes nya hem och familj. 


Ångesten lämnar snabbt hennes kropp när hon ser Paige, någon som nu kommer vara hennes styvdotter. Det är iallafall vad hon kommer se henne som. (Det läskiga är ju faktiskt att Paige är mer lik Ana än vad hon är lik Cassie, trots att de inte är släkt whatsoever).

Downloadstips: Hår av Beaverhausen

| Postat i: TS3: Downloadstips