Evans - Ana skiljer sig

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie har inte träffat on-and-off-flickvännen Ana på länge och har absolut längtat efter henne.


De ringer upp varandra och möts utanför en bar. Cassie tar ett steg fram för att ge Ana en puss på kinden... men Ana tar tag i hennes arm och skjuter försiktigt tillbaka henne.


De går sedan in och tar sig en drink - men Cassie kan inte hjälpa den ledsamma känslan som uppstod när Ana inte ville bli pussad på kinden. Istället för att kolla på Ana så stirrar hon ner i glasets botten. 

Men efter några drinkar börjar nerverna lossna och den ledsamma känslan försvinner. Med ett plågat ansiktsuttryck berättar Ana om skilsmässan hon går igenom. Sen något år tillbaka är hon gift med en man vid namn Devin men nu när hon träffat Cassie har hon insett vad riktig kärlek faktiskt är för något. 

Evans - For the love of a daughter

| Postat i: TS3: Familjen Evans

När Cassie kommit hem från fängelset låtsas hon inte om det... säger att hon jobbat övertid trots att Paige vet hur det egentligen ligger till. Hon säger dock inget om detta och låter sin mamma beställa pizza iallafall.
Pizzan äter de under jobbig tystnad. Cassie försöker flika in lite vardagliga frågor, som hur det går för Paige i skolan eller om hon målat någon fin tavla under kvällen som gått. Frågorna får det att låta som om de inte pratat på flera veckor... men det är nästan så fallet är. De har inte världens bästa relation just nu.

Efter middagen är det dags för Cassie att ta tag i hus-sysslor, så som att städa toaletten och tvätta kläder. Hon fäller några tårar över hennes saknade Luigi och trasifa mor-dotter-relation. 

Evans - Independent little girl

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Paige har fått sig ett staffli och har därmed börjat måla en hel del. För att vara så pass ung och oerfaren så är hon riktigt duktig! Den allra första tavlan hon målar är riktigt lik en bild av sig själv. Kanske är det så... men det vågar hon nog inte erkänna.


Förlusten av Luigi tynger ner Cassie och hennes prestation på jobbet blir lidande. Ett litet ofokuserat misstag gör så att hon än en gång blir tagen av polisen och tvingas spendera natten i fängelse. Sorgen över Luigis bortgång och ångesten över att vara en dålig mamma håller henne vaken hela tiden.

Paige har hållt sig vaken större delen av natten... men när hon inte orkar mer gör hon sig redo för sängen och kollar självklart om det finns några monster under sängen. Trots sin unga ålder förstår hon mycket väl vad som hänt hennes mamma. Trots att Cassie aldrig riktigt berättat det för henne så vet hon precis vad det är hon jobbar med.

Downloadstips: Örhänge

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Vila i frid Luigi

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Tidigt på morgonen är lilla Paige ute på gården och bygger en igloo. Det går hyfsat fort och tillslut är igloon färdigbyggd, Paiges alldeles egna ställe! 


Men mitt i alla roligheter händer något som inte får hända! Det är Luigis tur att gå över till andra sidan och liemannen kommer och hämtar honom. Visst, det var bara en tidsfråga till när den här dagen skulle komma men trots det var varken Cassie eller Paige beredda på detta.

Cassie är helt förkrossad, hon har ju haft Luigi i hela sitt liv! Det var till och med han som räddade hennes pappa Dylan när han var nära döden. Alla älskade den hunden.

Evans - All I want for christmas is you

| Postat i: TS3: Familjen Evans

I och med att vintern kommit är det ju såklart dags för presentparty också. Självklart bjuder Cassie sina närmaste och sin familj. Även den här gången han Damon tagit hit en kille han försöker fixa ihop Cassie med. 


Paige frågar sin morbror vem killen mamma pratar med är. Damon försöker vifta bort frågan och börjar istället skoja om alla julklappar hon kommer att få ikväll. 


Och på tal om julklappar verkar Damon vara lite nervös över det han tänkt ge sin storasyster. 


Vissa julklappar var bättre än andra, men självklart är de tacksamma för det de får! Cassie får ett schackbord och lilla Paige får en alldeles egen cykel! 

Senare på kvällen kommer Ana äntligen över. Hon berättar hela historien om hon och makens Devins pågående skilsmässa, hon har kommit fram till att det är Cassie hon vill satsa på! Cassie säger snabbt att detta är det hon absolut önskade sig på snöflingedagen och ger henne en kärleksfull kram. För att föreviga detta steg i förhållandet tar Cassie en bild på bara de två. Allting känns så rätt. 

Downloadstips: Skater Skirt

| Postat i: TS3: Downloadstips

WCIF: Texter på väggen

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Åh, jag var så säker att jag svarat på det här... men det hade jag inte, haha! Du hittar dem [här]

Evans - Att vara ensam är aldrig kul

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie försöker spendera så mycket tid som möjligt med sin dotter... När hon jobbar så mycket natt hela tiden och jämt sover på dagarna är Paige prio ett.


Men när mamma Cassie är borta gör Paige det bästa för att underhålla sig själv. Att rida på gunghästen hon fick i födelsedagspresent är riktigt kul. Ofta leker hon att hon fångar banditer - ironin i det är ju att det är vad hennes mamma jobbar med! 
När hon duktigt lägger sig för natten ser hon alltid till att kolla under sängen efter monster. Oftast är det ingenting där men trots det lägger hon sig med en rädsla inombords. Det är inget kul att vara själv och saknaden efter mamma håller henne ofta vaken. Förutom det har vintern kommit till Storybrook County! 

Downloadstips: Ögonfransar

| Postat i: TS3: Downloadstips
 
Ögonfransar för både mån & kvinnor. I Sims3Pack.

Evans - Grattis Paige!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Dagarna går och lillan Paiges födelsedag är här! Cassie ställer till med ett litet födelsedagskalas med nära och kära. Hennes lillebror Damon kommer såklart för att fira sin systerdotter tillsammans med några andra bekanta.


...Damon har även med sig en arbetskompis. En stilig man vid namn Erich, tydligen är han ytterst attraherad av Cassie och närmar henne snabbt med några raggningsrepliker. Cassie finner inte hans försök till att flörta särskilt attraktivt, trots att han är dödligt snygg har hon fortfarande tankar på Ana.


Med buller och bång bär Paiges kalas av och tårtan serveras. Cassie är så oerhört tacksam över att hennes dotter har så många som firar henne. 

Paige växer upp till en riktigt söt flicka med egenskaperna teknofob, geni och konstnärlig! Vart det blonda svallet kommer ifrån vet ingen, troligen från någon långt bak i släktträdet.

Downloadstips: Baggy Short Dress

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Vila i frid Dylan

| Postat i: TS3: Familjen Evans

En dag fick Cassie meddelandet att hennes pappa Dylan gått bort. Med tårar i ögonen kommer Cassies mamma Brooke över. Med en hård kram och ett svagt leende berättar Brooke om hans död och allt som hänt. "Jag känner fortfarande hans närvaro... så saknaden gör inte så ont som man kan tro" säger Brooke. Tydligen har hon börjat tro på övernaturliga saker och andar i och med Dylans bortgång.


Efter en lång pratstund om döden, livet och framtiden går Brooke till sitt barnbarn Paige och bekantar sig med henne. De träffas inte lika mycket som Cassie eller Brooke hade önskat.

Cassie bestämmer sig för att laga sin pappas kända specialgryta. Ruggigt fokuserad är hon med ett nedstämt ansiktsuttryck. Hon önskar verkligen att hon hade fått spendera tid med sin pappa innan han gick bort... men livet kom i vägen. 

Downloadstips: Hår av Beaverhausen

| Postat i: TS3: Downloadstips

WCIF: Cassies skjorta & skinnbyxor

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: [Här] hittar ni skinnbyxorna och [här] hittar ni skjortan. Jag kan inte länka direkt till plaggen med pga hur sidan är byggd, men jag tror nog ni hittar iallafall! 

Evans - Jobbar för fullt

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Lilla Paige har vuxit upp till ett småbarn i trotsåldern. Att vara ensamstående mamma är inte det lättaste men det är ändå lite lättare än vad Cassie trott. Kanske beror det på att Paige är en ängel till unge.


I och med Cassies och Anas lilla "upprott" går ryktena i stan att Cassie numera är helt available och singel. Reparatören som kommer och lagar hennes trasiga diskmaskin, teve, dusch och stereo kollar in henne. Cassie räknar inte riktigt sig själv till singel och hoppas fortfarande att Ana ska komma tillbaka inspringandes i hennes armar. De har en speciell connection, det bara är så. 

Cassie jobbar mer än förut och kommer alltid hem kring 06-tiden. Stackars Paige får jämt vara hemma med en natt-barnvakt. Cassie gör dock sitt bästa för att ta hand om Paige när hon kommer hem på morgonen... men för att orka med det tar hon sig ofta en energigivande koffeindryck som håller henne vaken i någon timme. Med så lite sömn blir hon ofta grinig och längtar alltid efter några tupplurar.

Downloadstips: Le Grunge Wall Set

| Postat i: TS3: Downloadstips
Fina 'grunge'-tapeter. Använder dessa väldigt mycket i mitt spelande! 

Evans - Pajätartävling

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Höstfestivalen är här och Cassie bestämmer sig för att besöka den, hon har ju faktiskt aldrig varit på en festival tidigare! 


Där möter hon sin lillebror Damon som hon inte sett på riktigt länge... faktum är att hon inte träffat någon av sina familjemedlemmar på riktigt länge. De har bara hörts vid telefon eller sms. Damon insisterar iallafall på att Cassie ska ställa upp i pajätartävlingen. 

Tävlingsinstinkten Cassie har kommer fram och hon vinner! Med hela ansiktet full i paj buar lillebrodern åt henne. Cassie står och pratar med Damon en stund innan hon åker hem igen för att se till lilla Paige och barnvakten.

Downloadstips: Hår av Plumbombshell

| Postat i: TS3: Downloadstips
 


 


 

Familjen Evans släktträd!

| Postat i: TS3: Familjen Evans
Hej simsare! 

Med tanke på att jag uppnått tio generationer med familjen Evans var det för svårt och jobbigt för mig att göra ett släktträd i Photoshop eller Gimp. Jag har därmed använt mig av en sida som heter Family Echo. Och jag måste säga att det var en av mina bästa idéer, haha! När ni klickar er in på sidan kommer ni förstå varför. Jag kommer att kunna uppdatera detta släktträd varje gång något nytt händer, enkelt va?

[Klicka här för att se släktträdet]. Om ni har några frågor angående detta är det bara att ställa dem här i kommentarsfältet!

Så nu vill jag gärna veta - hur länge har ni följt familjen Evans? Är det några ansikten ni känner igen från släktträdet, någon sim ni gillat extra mycket?

[SLÄKTTRÄDET UPPDATERAT 21 AUGUSTI]

Evans - How am I supposed to leave you now

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Att vara mamma börjar falla in naturligt, att kliva upp tidigt på morgonen för att ta hand om dottern Paige är inte lika jobbigt längre. 


Det är morgonen efter Ana & Cassies natt tillsammans och Ana verkar konstigt frånvarande. Hon vågar inte ens se Cassie i ögonen och undviker att tilltala henne. Cassie vet själv inte om detta är början på ett förhållande eller om det bara var ett one-night-stand som Ana nu ångrar...

Cassie som vägrar inleda ännu en trasig relation konfronterar Ana, som genast börjar gråta. "Men Cassie, du vet ju mycket väl att jag har pojkvän! Jag är ju tillsammans med Devin och vi är ju hur lyckliga som helst?! Jag ångrar vår natt tillsammans, men samtidigt inte. Jag känner dig ju bara som vän, jag vet inte ens om vi fungerar som ett par... och hur ska jag berätta för Devin?! SKA jag berätta för honom?" berättar Ana. Cassie är oerhört förvirrad. Hon kan ju inte ta beslut åt Ana.

Downloadstips: Ögonbryn

| Postat i: TS3: Downloadstips
 
Snygga och realistiska ögonbryn av Wundersims, endast i package-format. 

TS3 Destination Världen / Universitetsliv: Färdigheten fotografering

| Postat i: TS3: Färdigheter
En färdighet jag älskar i The Sims 3 är fotografering! Har man drömjobb kan man registrera sig som egen företagare, fotograf alltså. Denna färdighet är något jag utforskat helt och fullt nu så jag tänkte att jag skulle slänga ihop ett litet inlägg om det. 


Det finns många sidor som skrivit och förklarat om just denna färdighet, alla är dessvärre på engelska och det är ju inte alltid alla kan det språket.

Färdigheten presenterades först i The Sims 3 Destination Världen. I The Sims 3 Universitetsliv fick simmarna möjligheten att fotografera med sina smartphones, vilket gjorde färdigheten mycket mer intressant och lättillgänglig. Men för att få 'bättre' bilder som är värda mer simdaler bör man köpa en kamera från något av länderna som kommer med Destination Världen - Al Simhara tillexempel.

Man kan lära sig färdigheten på två olika sätt - antingen ta bilder med kamera eller smartphonen eller genom att läsa böcker om ämnet. Barn och äldre kan lära sig färdigheten.

Hur fungerar fotandet, hur gör man? 
Ja, det lättaste sättet är att trycka Shift + C men man kan även trycka på kameran eller smartphonen för att ta bilder. Om du vill kan du sedan sätta upp bilderna i ditt hem.

Vad ska man fotografera?
Om du trycker på tangenten 'J' kommer färdighetsjournalen upp och du kan kolla vad för olika samlingar det finns att fotografera. Det finns jättemånga och det blir bara mer ju mer expansionspaket du har installerade. Detta är ett roligt sätt att utforska världen och fotograferingsfärdigheten. Ni hittar alla fotosamlingar [här].

WCIF: Anas hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Du hittar håret [här].

Evans - Ana

| Postat i: TS3: Familjen Evans

I och med den nya familjemedlemmen, dottern Paige är det nu väldigt ont om pengar och enda sättet att lösa det är genom att sälja sin motorcykel. Drygt 2.500 får hon för den, lite lågt pris kanske med tanke på hur mycket det kostade när hon köpte den men Cassie känner sig desperat och stressad över pengasituationen.


Lilla Paige är en riktig ängel till bebis så Cassie klarar mammajobbet hur bra som helst själv. Men frånvaron från mannen som ska föreställa Paiges pappa gör ondare för varje dag som går. Tanken att hennes dotter kan tvingas växa upp utan en pappa skrämmer henne.


När känslorna svämmar över kommer Cassies vän Ana till undsättning. Ana har stöttat henne genom hela processen och allt som Cassie gått igenom. 
När Ana ställer sig upp och gör sig redo för att åka hem igen gör Cassie något som hon aldrig gjort förut. Hon kysser Ana. När deras läppar möts ångrar Cassie sig genast, tänk så förstör detta den vänskap de byggt upp? Tänk tar Ana det här på fel sätt? Att hon är en rebound för hennes ex Caesar... sen har ju Ana redan en pojkvän... 


Men till sin förvåning drar Ana henne närmare och kyssen besvaras! För ett par minuter glömmer de allt och fokuserar bara på den andres närhet.

Den natten sover Ana över, hon hjälper till och med till när bebisen Paige vaknar och skriker. 

Downloadstips: Hår av Plumblobs

| Postat i: TS3: Downloadstips

Downloadstips: Hola Bitchola Posepack

| Postat i: Allmänt

Detta är alltså det posepacket jag använder i min nuvarande header.

Mods jag använder

| Postat i: Allmänt
Jag använder mig inte av alltför mycket av mods, men jag måste säga att de är riktigt bra att ha! De kan dock vara väldigt "farliga" ibland när de kan paja ditt spel om du inte är noga med att uppdatera dem. 

The Sims 3:

Poseplayer - gör så att dina simmar kan posera. Väldigt bra när man vill ta snygga bilder eller göra en historia med sina simmar. Många använder sig av detta mod.

Poseplayer Add-On - gör så att du kan posera andra simmar än de som är i ditt hushåll.

No Intro - precis som det låter. Man slipper den lilla introfilmen när man startar spelet. Alltså går spelet snabbare att starta.

MasterController - den här moden kan göra allt möjligt. Ni vet där buggen när man snabbspolar, men simmarna fryser fast men träd och liknande rör sig? Den här moden kan fixa det. Du kan reseta hela staden, alla simmar och allt! [Här kan du se allt den kan göra]. Finns hundratals saker den kan göra som jag inte ens provat ännu. En måste-ha-mod.

Decensor - gör att du slipper censuren när dina simmar badar, duschar osv. Du kan alltså se dem nakna, om du nu vill det.

No Route Fail - detta mod gör så att din sim inte fastnar lika lätt. Att hen står och skriker för att en tallrik är i vägen tillexempel kommer du nu att slippa.

StoryProgression - gör att din stad utvecklas på ett helt annat sätt. De simmar du inte har i ditt aktiva hushåll kommer skaffa jobb, gifta sig, skaffa barn.... ah, you name it. 

Porter - du kan flytta din simsfamilj till en annan stad utan att förlora släktträdet, relationer osv. 

Overwatch - detta mod har hjälpt mitt spel så otroligt mycket. Det rensar bort diverse buggar, simmar i staden som fastnat och gör att spelet går långsammare. Detta snabbar upp spelet otroligt mycket. 

Hot Beverages - Gör att du kan servera varma drinkar, energidrycker och liknande i de vanliga kaffemaskinerna din sim kan köpa. Krävs Universitetsliv eller Årstider för att denna mod ska fungera.

Taxi Charger Mod - Ett mod som gör att dina simmar måste betala en liten tvåsiffrig summa när de åker taxi. Kul mod, blir mer realistiskt.

Subway Charge Mod - Precis som moden ovan. Gör det mer realistiskt när dina simmar måste betala för de gånger de åker tunnelbana. Kräver The Sims 3 Kvällsnöjen! 

Saver - Precis som det låter. Spelet påminner dig att spara en gång i halvtimmen.

Housecleaning For All Sims - Ni vet interaktionen som finns när en sim har egenskapen 'prydlig', när man klicikar på te.x golvet och det kommer upp 'Städa huset' typ. Det här aktiverar det för alla simmar, även de som inte har egenskapen 'prydlig'.

Plum's Painting Replacement Mod - Sinnessjukt bra mod för de som gillar konstnärliga simmar eller att bara måla tavlor helt enkelt. Detta ersätter de tråkiga tavlorna med massor av nya, spännande och sjukt snygga tavlor. Detta är dock en VÄLDIGT stor mod!!!

The Sims 4:

No mosaic mod - Ett mod som helt enkelt tar bort censuren när simmarna te.x duschar, ammar osv.

Lightning mod (beta) - Ändrar ljuset så att det inte är så förbannat mörkt inomhus hela tiden. Observera dock att detta är en mod under utveckling.

Clutter Anywhere - Gör att man kan sätta småsaker på mer ställen, så som hyllor och liknande. 

Shower Bladder Reliever - Din sim kan nu kissa i duschen. (haha, jag var bara tvungen att ha detta mod!)

No More Culling - Har med stadens population att göra. Läs mer på länken. 

Well hello there handsome

| Postat i: The Sims 4
Gjorde alltså denna snygga sim i The Sims 4 CAS demo. Allow me to drool over him.

Evans - Välkommen Paige

| Postat i: TS3: Familjen Evans

I den här omtumlande tiden av sitt liv är Cassie riktigt glad över att hon har sin hund Luigi.


Återigen försöker hon ringa Caesar för att be honom komma över - han vet inte att hon är gravid med hans barn ännu. Men återigen blir det samma ursäkter som alltid. 


Och så en dag så börjar Cassies värska sätta igång. När hon lyckats ringa en taxi som tar henne till sjukhuset föds en söt, liten dotter som hon bestämmer för att döpa till Paige.


Natten Paige föds kommer Caesar äntligen över! Blind som Cassie är av kärleken hälsar hon på honom med en kyss. Sen kommer hon på sig själv - han är ett svin och hon vill inte ha med honom att göra. Speciellt inte nu när deras dotter är född, han svek henne redan innan hon föddes.

Ett intensivt gräl bryter ut och inte många fina ord yttras. Caesar skyller på att han faktiskt aldrig sa att han ville binda sig med någon, och framförallt inte ha ett barn! Cassie blir så arg att hon skriker ur ren ilska och säger att hon aldrig mer vill se honom och att han aldrig ska höra av sig till varken henne eller Paige.

Downloadstips: Spike Earrings

| Postat i: TS3: Downloadstips

WCIF: handfat, lampa, köket & handdukshylla

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: [Här] hittar du handfatet separat och [här] i setet det tillhör. Lampan hittar du separat [här] och setet det tillhör [här]. Köket hittar du [här]. Handdukshyllan kommer från The Sims 3 Sovrum & Badrum.

Evans - Barnbarn?!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie är nu helt säker på att hon är gravid, för nu går det inte att dölja längre! Magen är redan nog stor men trots det åker hon motorcykel överallt. Idag ska hon till sin familj för att berätta den stora nyheten. Hur de kommer ta det är en annan femma...


På verandan möter hon sin pappa, Dylan. Han är väldigt glad och se henne och kommenterar inte ens magen hon försökt dölja med en mjukiströja.. kanske syns den inte trots allt? Dylan vill visa henne de nya plantorna han planterat men Cassie avbryter honom med ursäkten om att det regnad, hon fryser och måste in för att prata med hela familjen.


I väntan på att lillebror Damon ska komma ner sätter de sig i soffan och Cassie samlar sitt mod.

Damon kommer äntligen ner och även om han inte är särskilt delaktig i att lyssna på det hon har att säga ser han glad ut i bakgrunden - han ska ju trots allt få bli morbror! Brooke tar beskedet med öppna armar och struntar i detaljerna om vilken idiot pappan till barnet var. Hon ska ju få bli mormor! Även Dylan är glad, men samtidigt lite nervös... det var ju så längesedan som Cassie och Damon var små, kommer han ihåg hur man bör ta hand om ett barnbarn?

WCIF: Tavla, Damons säng & Cassies säng

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Du hittar den [här]. Frågar man inte får man ju aldrig veta! :)

Svar: Vad roligt att du tycker om bloggen, tack så mycket! Du hittar sängen separat [här] men setet den ingår i kan du ladda ner [här].

Svar: Du hittar sängen separat [här] och setet den tillhör [här].

Svar: Jag har redan svarat på vart tavlorna på hyllan kommer ifrån, du hittar inlägget [här]. Jag har tyvärr ingen aning vart underkläderna kommer ifrån. 

Evans - You gotta man up

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Veckorna rullar snabbt förbi och som vanligt är det jobb, promenad med hunden Luigi och träning som står på schemat. Det enda som har förändrats är tankarna som nu för tiden kretsar runt en misstänkt graviditet. Cassie är nästan alldeles säker på att det är så det är, men har ännu inte vågat göra ett graviditetstest.


I vanlig ordning har hon försökt höra av sig till Caesar, utan framgång... såklart. Antingen så ignorerar han henne helt eller så trycker han på upptaget och skyller på att han är upptagen med att "styla stadens simmar".


Numera är hon sjukskriven från jobbet pga illamåendet och det faktum att hon inte vet hur hon ska svara om någon frågar henne varför hon lagt på sig så mycket vikt, hon som alltid tränar! Sen är den kriminella karriären inte det säkraste om det nu skulle vara så att hon har en liten bebis i magen.

Under all tid hon varit hemma har hon också hunnit fundera på Caesar. Nu har hon satt en stämpel på honom - ett svin som bara ville ligga med henne. Kanske var det för att hon är en Evans och därmed kändis. Tycker man om någon hör man av sig tycker man ju. I vilket fall som helst ska Cassie behålla det eventuella barnet!

Downloadstips: Turtleneck dress

| Postat i: TS3: Downloadstips

Evans - Kär i kärleken

| Postat i: TS3: Familjen Evans
- VARNING FÖR 'NAKET' INNEHÅLL - 

Cassie kommer hem från jobbet kring klockan 03 så det redan börjat ljusna ute. Trots den tidiga timmen skickar hon iväg ett sms till Caesar i hopp om att han ska svara. Det gick bara drygt en halvtimme så körde han upp på gården.

Den natten blev det inget pratande, trots att det var anledningen till varför Cassie ville ses. Caesar hade stormat in i huset och betett sig som om det bara var en sak han ville göra. Trots stora öppna fönster och ytor brydde sig de inte. Cassie var som hypnotiserad av Caesars närvaro och var inte alls den viljestarka kvinna hon alltid varit. I hans närhet var han allt hon fokuserade på. Är hon kär i honom eller kär i kärleken?

Downloadstips: Crop Top

| Postat i: TS3: Downloadstips
 

Evans - Blind av...kärleken?

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Och så plötsligt, en dag, så står Caesar och plingar på dörren! Cassie är förvånad... men hon tar en djupt andetag, tvekar och kysser honom alldeles för ivrigt. Det var så längesen de sågs sist och alla hennes känslor svämmar över.


Hon hade fantiserat om att kyssa Caesar miljoner gånger så just nu tänkte hon inte ens på vilken idiot hon borde tycka honom vara för att han inte hört av sig.


Under den tid han varit borta hade Cassie utvecklat känslor för honom... om det var känslor för honom eller om hon bara var kär i kärleken visste hon inte. Det här är ju trots allt första personen hon tror sig älska... trots att de knappt känner varandra.

Klockan tickade snabbt förbi och nu var det redan dags för Cassie att åka till jobbet. Hon drog Caesar närmare sig och viskade i hans öra att de måste träffas efter jobbet, hon har så mycket att berätta. När hon sedan skuttar ut genom ytterdörren tänker hon inte ens på att Caesar knappt yttrat något ord eller förklarat varför han inte hört av sig på lite mer än en månad.

Evans - Magiska bönor

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det är inte mycket som händer i Cassies liv. På nätterna jobbar hon och det var ett bra tag sedan som hon fick en löneförhöjning... resten av dagen sover hon och kämpar med att försöka få kontakt med ragget Caesar.


För att spicea upp vardagen lite har hon köpt sig en konstig växt som det hörs ska växa "magiska bönor" på. När hon provar ät en smakar det bara som godis och Cassie tänker att hon har blivit lurad. Efter några sekunder tittar hon ner på sin kropp och ser till sin förvåning att hon är alldeles gul! 

När hon vaknar nästa morgon är den konstiga färgen borta. Trots att hon inte alls förstår hur det kan ha gått till orkar hon inte tänka på det så mycket. Cassie känner sig instängd i huset så hon bestämmer sig för att åka en liten runda runt stan med den nya motorcykeln hon köpt.

Downloadstips: Double Labret Piercing

| Postat i: TS3: Downloadstips

WCIF: Hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Ni hittar det [här].

The Sims 4: Let's Play Teaser

| Postat i: The Sims 4


Jag såg detta för någon dag sedan men hade aldrig tid att se på klippet. Blev sedan påmind om det via Sims Uncut grupper på facebook. Nu har jag sett klippet och märkte att det var väldigt bra information och gameplay-material och tänker därmed lägga upp detta här i bloggen så ni också kan se. Hon som äger YouTube-kanalen går under namnet 'TheEnglishSimmer'.

Så vad tycker ni om The Sims 4 när ni sett detta klipp? 

Evans - Lugn inflyttningsfest

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie slänger ihop en inflyttningsfest nu när hon äntligen fått ordning på huset. Hon bjuder bara ett fåtal, men familjen är först på listan! Det var dock bara pappa Dylan som kunde komma. 


Cassie har blivit bekant med en tjej vid namn Ana. De har många gemensamma vänner och Ana tycker att Cassie ska komma över till henne någon dag, iallafall höra av sig så att de kan lära känna varandra bättre. Cassie blev lite skrämd över hur ivrig Ana var.


Klockan 21:00 är det dags för Cassie att åka till jobbet, så festen varvas ner och några utav dem samlas vid elden för att grilla lite marshmallows. 

...och sen var det dags för Cassie att rulla mot jobbet. Väldigt dålig timing var det eftersom att hennes lillebror Damon just hunnit komma till festen. (Honom ser ni i bakgrunden, springandes haha).

WCIF: Selfieposer, iPhone, Anas hår, bikini, soffa & stolar

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Poserna har jag redan tipsat om tidigare och du hittar det inlägget [här] och iPhonen [här].

Svar: Anas hår hittar du [här] och bikinin [här]. Och vad kul att du gillar min blogg, tack så mycket! Det är sånahär kommentarer som gör att man vill fortsätta blogga. 

Svar: Soffan hittar du [här] och den tillhör egentligen ett set som du hittar [här]. Stolarna hittar du [här] men de tillhör också ett set som du hittar [här]. Både soffan och stolarna är gjorda av samma skapare - Gosik som är en av mina absoluta favoriter på TSR.

Downloadstips: Spiraltrappa

| Postat i: TS3: Downloadstips

The Sims 4 CAS Demo FÖR ALLA!

| Postat i: Allmänt
Japp! Nu finns The Sims 4 Cas demo för er som inte fick den i förtid. (obs endast PC)
Logga bara in på origin, gå till 'butik' > 'gratisspel' > 'bete & demo' så hittar ni det! 

Mirror, mirror on the wall

| Postat i: TS3: Familjen Evans
 

Love me, can you even love at all. Show me, show me what I ought to know.
Mirror, mirror mirror on the wall, tell me, tell me that I'm beautiful.

It tells me I'm a freak, drains me, the monster inside of me.

WCIF: Cassies bralette, ögonfransar, ljuslyktor, lampor, speglar & en tavla

| Postat i: TS3: Where Can I Find

Svar: Jag har svarat på det i ett tidigare inlägg, men det är svårt att se att det samma tröja så [här] får du en länk till det inlägget! :)

Svar: Tavlan kommer från TSR. Du hittar den [här].

Svar: Du hittar dem [här] hos S-club. Observera dock att du måste ladda ner meshen först. Kul att du gillar min blogg, tack så mycket Anon! 

Svar: Du kan hitta ljuslyktorna på TSR. De ingår i [detta set] men du kan ladda ner dem separat [här].

Svar: Vägghyllan [här] och "Welcome"-skylten [här]. Hyllan du frågar efter är egentligen en stereo! [Här] kan du ladda ner den separat och [här] kan du ladda ner den i setet den tillhör.

Svar: Speglarna hittar du [här]. Lamporna tillhör också egentligen ett set som du hittar [här] men du kan ladda ner just den här lampan separat [här].

Downloadstips - Tre outfits

| Postat i: TS3: Downloadstips

Anubis är en av mina absoluta favoritskapare så jag är inte särskilt glad över det faktum att hen nu tänker sluta skapa för The Sims 3. Som en liten avskedspresent har hen nu lagt upp tre fina outfits som jag totalt älskar. 

Evans - Vuxenpoäng

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Att bo själv går helt okej för Cassie. Hon saknar dock sin pappas mat, eftersom att han är så himla duktig på matlagning är det det som Cassie är van med. Hon har själv aldrig lärt sig laga mat... därför blir det ofta Ben & Jerry's till middag. (Btw, påminner inte denna bild er om Elijah Evans, när han flyttade in i sin lägenhet?)


Att sova i ett ganska stort hus själv är dock inte det roligaste. Ibland är det nästan så att hon måste kolla under sängen för att se om det är några monster där. I flera dagar har hon försökt höra av sig till sin flört Caesar... helt utan svar.


Hon har ännu inte fått in the right touch för matlagningen och bränner jämt våfflorna på morgonen. Ibland ringer hon sin pappa Dylan för lite matlagningsråd men det är oftast så att Cassie inte har något utav det han rekommenderar i kylen... lite pengar har hon, då blir det svårt att handla.


Ungefär fyrtioåtta gånger om dagen kollar hon i brevlådan efter något kärleksbrev från Caesar. Det har nu gått nästan en månad sen han hörde av sig sist... eller ja, om inte något litet sms om väder och vind räknas.

Downloadstips - Tatueringar av OneLama

| Postat i: TS3: Downloadstips 

WCIF: Cassies utsläppta hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Håret kommer från Beaverhausen. Du hittar det [här].

Evans - Mot vuxenlivet!

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Idag är hela familjen samlad när det är dags för frukost. Trots att alla är väldigt nära varandra händer det väldigt sällan... Cassie och Damon vill ju oftast sova lite längre än föräldrarna, speciellt Cassie när hon jobbar hela nätterna inom det kriminella. Men det är inte helt utan orsak som de sitter tillsammans i köket... Cassie ska nämligen kolla på ett hus idag, och gillar hon det kommer hon att flytta!


Istället för att ta en taxi som kostar bestämmer sig Cassie för att jogga till huset hon ska kolla på. Det må vara långt bort, vid stranden i stan tillochmed. Hon måste som sagt vara i form för hennes karriär.


Helt genomsvettig springer Cassie upp på gården... Hon hinner bara hämta andan så rullar mäklaren upp på gården. Knappt hinner de gå igenom huset så har Cassie bestämt sig - det här huset ska hon ha! (Vill ni, precis som Cassie flytta in i detta hus finns det att ladda ner här).


Veckorna bara flyger förbi och Cassie har kämpat med massa "hej-jag-ska-flytta-hemifrån-för-första-gången-hur-gör-jag"-grejer. Det var mycket svårare än vad hon trott och så mycket papper som ska fixas och skrivas på... men som tur var har ho ju mamma Brooke och pappa Dylan som mer än gärna hjälper till. 

Till helgen har hon fått sina nycklar och hon kan äntligen flytta in! Hon tar med sig Luigi som moraliskt stöd. Hon har ännu inte bestämt om Luigi alltid ska få bo med henne eller om han sedan ska få åka tillbaka till hennes föräldrar. Brooke & Dylan har ju trots allt haft Luigi sen han var en liten valp

WCIF: Caesars hår, Hus #2's kök & soffa

| Postat i: TS3: Where Can I Find
Svar: Hans hår kommer från Beaverhausen. Du hittar det [här].

Svar: Soffan kommer från The Sims 3 Kvällsnöjen. Jag vet inte exakt hur jag ska förklara det, men det är som en soffa som du "sätter ihop" själv. Köket är från TSR och du hittar det [här].

Downloadstips: Hår av Plumbombshell

| Postat i: TS3: Downloadstips
 
Evans - Dejt

| Postat i: TS3: Familjen Evans

På söndagmorgon kommer Caesar över till deras hus. Han vill bjuda henne på dejt! Cassie blir riktigt glad och tackar snabbt ja. 


Eftersom att det är så tidigt på morgonen har inga uteställen öppnat än så Cassie och Caesar hänger i hennes sovrum. 


På nedervåningen bråkar pappa Dylan med hembiträdet... hon gör inte sitt jobb. Tydligen avskyr hon att diska och skippar alltså det, så huset har blivit invaderat med flugor som surrar runt de smutsiga tallrikarna. Dylan avskedar henne och hoppas på att ett bättre hembiträde ska komma dagen efter.


När det börjar bli dags för utgång och dejten går Cassie och Caesar ner för att ta sig en liten matbit innan taxin kommer. Musiken spelas från stereon i köket så Caesar bjuder upp Cassie till dans, en tryckare såklart. 

Sen tar de taxin till Fun-O-Rama. Cassie känner till det här stället mycket väl och är glad att de bestämde sig för att fara hit. Det var ju nämligen här hon firade sin födelsedag en gång i tiden! 

Skapelser: Hus #2

| Postat i: Skapelser
Hej! Har alltså "råkats" bygga ett till hus. Men denna gången har jag byggt det bara för att bygga. Har snöat in mig på det här med vitt tegel och mörkt trä. Laddar ni ner detta hus vill jag gärna veta det, om ni har en blogg och använder det där får ni mer än gärna länka det till mig! Är väldigt nyfiken på hur ni använder huset i erat spel.

- Denna gång är det på en 20x20 tomt.
- Möblerat kostar huset 35.456$.
- Mycket custom content är inkluderat.
- Ett sovrum, ett badrum och kök/vardagsrum.[Ladda ner huset här] Det finns alltså bara en version.

WCIF: Cassies hår

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
Svar: Hej! Du hittar håret [här] från min favoritskapare Beaverhausen.

Evans - Boys will be boys

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det är helg och familjen Evans bestämmer sig för att slänga ihop en liten get-together. Dylan och Brooke bjuder över sina vänner, men barnen får självklart vara med de också. Cassie dansar med lillebrodern och det märks att dans inte är deras starka sida...


En kille kommer fram till Cassie och erkänner att hon var väldigt fin ikväll. De börjar snabbt prata och flörtar tillochmed... tills killen erkänner att han redan är förlovad med en kvinna. Cassie tycker det är oerhört oförskämt och fel av honom att då flörta med henne så hon vänder ryggen till och går därifrån.

Hon hinner bara gå över vardagsrummet så kommer det fram en annan kille. En äldre man vid namn Caesar. De fattar snabbt tycke för varandra! Tydligen är han stylist, vilket Cassie redan hade anat... han såg ju så bra ut! 

Downloadstips - Poser

| Postat i: TS3: Downloadstips

WCIF: Cassies underkläder & klänning

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
Svar: Bh:n kommer från expansionspaketet In i Framtiden och trosorna kommer från prylpaketet Sovrum & Badrum. Klänningen har jag redan bloggat om, ni hittar det inlägget [här].

Evans - Jakt

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Luigi som räddade Dylan från döden har nu blivit redigt bortskämd och sover numera i Cassies säng. Det gör henne ingenting dock, när hon inte har en partner i sitt liv går det precis lika bra med en stor och mysig vovve.'
 

På tal om det här med kärlek och en partner har Cassie numera börjat hänga på innerstans uteställen. Det är nästan aldrig någon där men hon spenderar gärna tid i baren med en drink i handen.

Och medans dottern Cassie är ute och gör stan osäker är Dylan ute och njuter av äventyret efter okända frön. Han har nyligen köpt samlingsassistenten och kan numera se vart allt han letar efter befinner sig.

WCIF: Evans gamla hus

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
 

Nytt: The Sims 3 Övernaturligt

| Postat i: Allmänt

Kolla vad som ramlade ner i brevlådan idag! (eller rättare sagt min kompis brevlåda, vi bor nämligen grannar - samma byggnad, trappuppgångarna bredvid varandra så det var inte långt för mig att springa och hämta det). 

Jag har länge bojkottat Övernaturligt. Har inte gillat idén alls och har aldrig velat ha det. Måste erkänna att jag egentligen inte vill ha det nu heller, köpte det mest för att det finns så mycket bygg/köp-grejer. Det var väldigt billigt och två av mina kompisar ville också beställa andra expansionspaket, så då gjorde vi det tillsammans. Har beställt det från CDON.com och det tog drygt två dagar innan det kom. 

Skapelser: Hus

| Postat i: Skapelser, TS3: Downloadstips
Godkväll mitt i natten! Jag har en rolig sak att dela med mig till er... Jag har för första gången bestämt mig för att ladda upp ett av mina hus! Har nämligen suttit och byggt, inrett och knåpat större delen av kvällen och är hyfsat nöjd. Tanken är att Cassie ska flytta in i detta hus när hon har en partner! Hennes lillebror Damon kanske också får komma med. 

Det finns en version utan möbler och en med. Laddar ni den version med möbler kommer ni alltså få med en massa custom content - jag ansvarar inte för eventuella fel eller buggar. Kom även ihåg att jag har alla expansionspaket och nästan alla prylpaket, så möblerna osv kan se lite annorlunda ut i ditt spel. Lämna en kommentar ifall du laddar ner det, vad du tycker om huset och speciellt om du ska använda det i din blogg eller liknande, då vill jag ju kolla in det! :D 

 
[Ladda ner den omöblerade versionen]
[Ladda ner den möblerade versionen]

Evans - Dylan dör

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Tidigt på morgonen, precis innan Dylan ska ställa sig vid spisen för att laga frukost bestämmer han sig istället för att laga den trasiga diskmaskinen. Det är ju så jobbigt att diska för hand så Dylan vill gärna få lagat den nu direkt istället för att ringa och sedan vänta på en reparatör. Han tänker inte på att det redan hunnit bildats en vattenpöl under diskmaskinen, så när han börjar skruva får han en rejäl stöt.


Stöten är så otroligt kraftig att Dylan faller ihop på golvet och blir medvetslös! Han hinner bara ligga där några sekunder innan hembiträdet skriker efter Brooke, Cassie och Damon i ren och skär panik.


Innan de andra familjemedlemmarna hunnit springa ner för alla trappor har liemannen redan anlänt. Då slår det dem... Brookes stora kärlek och Cassie och Dylans far är död. Alla känslor svämmar över och hela familjen är nära på att bryta ihop. Hur kan man någonsin förbereda sig för något sådant här? Så plötsligt.


Precis när liemannen tagit Dylan till sig kommer Luigi springandes. Han förstår ju såklart vad som hänt och bedjar liemannen om att ta sin husse tillbaka. En hund mot döden själv! Liemannen suckar djupt och på några sekunder är Dylan tillbaka... lika levande som han var just innan. 

Ingen är gladare än Brooke över att ha sin kärlek tillbaka. Barnen förlorar inte sin pappa, tack vara Luigi! Snabbt ringer hon ett samtal... till reparatören. Här ska inga apparater lagar av hennes familj inte.

WCIF: Sängöverkast & tavlor

| Postat i: TS3: Where Can I Find
 
Svar: Det kommer från ett set på TSR men självklart kan du ladda ner det separat också. [Här] hittar du det.

 


 
Svar: Återigen från TSR, [här] hittar du dem! 

Evans - Tagen på bar gärning

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke och maken Dylan har bestämt sig för att slänga ihop en liten fest. Dels för att Damon fyller år men även för att återförenas med alla vänner till familjen som kommit hem efter deras semester. När gästerna anlänt är Brooke snabb och letar upp sin bror Blake för att ge honom en stor kram! 


Under kvällens gång växer Damon upp till en väldigt stilig tonåring. Istället för att fira sig själv eller vara med när de festas på nedervåningen sätter sig Damon och spelar lite tv-spel med sina vänner över internet för att sedan gå och lägga sig.


På söndagen, dagen efter, bestämmer sig Cassie för att gå ned till stadens gym för att träna (duh, vad annars brukar man göra på ett gym lolz). Att vara atletisk är en viktig del av hennes arbete som Buse.


När helgen är slut börjat självklart skolan i vanlig ordning. Inte mycket händer där men Damon följer med sin kompis Mayra hem. Det visar sig att hon och hennes familj bor i ett mycket välkänt hus. Elijah & Jun Evans köpte huset för många år sedan, alltså Damons morföräldrar och de bodde där tills dagen de dog. (Kolla gärna tillbaka i arkivet för att se när förra generationens Evans levde sitt liv där).


Cassie har numera en ytterst speciell klädsel i sitt nybefodrade jobb som Buse.


Brooke tar sig tid och äter middag med sin son Damon. Nyttig mat blir det inte... hamburgare och lökringar! 


Cassies tur har vänt och på natten blev hon tagen av polisen. De har fått reda på vad hon jobbar i yrket och körde henne sedan direkt till polisstationen. Om detta kommer att förstöra familjen Evans goda rykte återstår att se...

Downloadstips - Tonårskläder till tjejer

| Postat i: TS3: Downloadstips


Downloadstips - Töjningar by Tractus Opticus

| Postat i: TS3: Downloadstips