Adkins - Oväntat

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

Så fort Baldur ser sin nyfödda sons ansikte kan han inte låta bli att le. Elle och Baldur diskuterar om situationen och kommer fram till att Baldur nu vill vara med om att uppfostra detta gossebarn. Han flyttar in så fort som möjligt och hjälper även till att renovera huset litet. Istället för badrummet har det nu byggts ett rum åt pojken Casper som deras son heter.


Baldur älskar papparollen, mycket mer än han nånsin trott.


När Baldur för första gången ska laga mat i Elles hus startar han en stor eldsvåda, han hamnar till och med i den själv men klarade sig utan större skador. Elle blir arg på honom och säger att han måste vara försiktig. Tänk på hunden och barnet!

Tiden går fort framåt och både hunden Aya och Casper har blivit lite äldre.


Elle har inte mycket mammaledighet kvar och vill spendera den med Casper på bästa sätt. En dag åker bara mamma och son till Aurora Skies familjecenter Små Geniers Tidiga Lärdomscentral (läs: kommer endast med guldversionen av Aurora Skies). En supermysig allmän tomt anpassat för de unga åldrarna!

Medans Elle socialiserar med några gamla vänner får Casper lära sig att gå i den nya gåstolen. Vilken underbar uppfinning, nu behöver inte Elle eller Baldur spendera all sin vakna tid åt det!


misan

vill ha det!!!!

Yaren

Hej!
Vart kan man placera "dagiset" i Auroa Skies?
Har letat efter det länge, men det går inte att placera.. Eller, är den redan placerat, isådanadall var?

Anonym

Vart laddade du ner håret som Elle har, allså den med tofsen, kommer den med i ett expansionspaket elr? ^^
kram och älskar din blogg!

Svar: Hästsvansen kom med Aurora Skies. Och tack så mycket! <3
Kaka - Simsing.blogg.seInnan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?