TS4: Lockwood - Masons lediga dag

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Just den här dagen är det Mason och Phillip som är uppe först. Mason har lagat något nytt till frukost och måste självklart ta en snapchat på det och skicka till sina kollegor. 


Det är drygt en halvtimme tills det är dags att åka till skolan så pojkarna frågar pappa Mason om lite hjälp med deras läxor. Först blir han arg när han inser att de inte gjort dem igårkväll som de skulle ha gjort - men självklart hjälper han dem.


När pojkarna åkt till skolan och Ariana stressat iväg till jobbet går Mason upp till pojkarnas våning för att träna. Han har ju nyligen köpt en sandsäck som han spenderar alldeles för lite tid vid... han håller dock inte ut särskilt länge den här gången, detta är ju faktiskt första gången på flera år som han tränat ett seriöst pass.


Efter en svalkande dusch promenerar han till sitt gömda favoritställe - Sylvan Glade. Han letar efter lite slemmiga grodor samt fiskar. Det är så otroligt vackert här, han förvånas varje gång. Det är skönt att det inte är någon annan som vet om detta ställe, då kan han ta sig lite tid för sig själv. (btw, kolla ljuset på bilderna?! dessa har jag alltså inte redigerat... damn it så fint det är i Sylvan Glade!)


...och hem kommer han med en riktigt stor fångst! En trädfisk - en mycket sällsynt fisk man endast kan fånga i Sylvan Glade. 

Senare på kvällen, vid middagstid, berättar Mason stolt om den fångst han lyckats med. En dag ska han lära sina söner allt han kan inom matlagning, fiske och trädgårdsarbete. 

TS4: Lockwood - Phillip växer upp

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Tiden rusar förbi och tillslut har Phillip växt upp till ett barn. Han retar gallfeber på storebror Dixon...

Dixon och Phillip får dela rum. De har absolut ingenting emot det... då kan de vara vakna länge, dela hemligheter och leka med sina leksaker utan att någon märker av det. 


Phillip har inte riktigt samma intressen som Dixon, utan han föredrar att sitta vid sitt ritbord och rita allt möjligt. Dixon är hellre, som ni vet, ute på gården och leker i sin klätterställning.

TS4: Lockwood - Phillip Lockwood

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Mitt i natten vaknar Ariana av ren och skär smärta. Hon tänker att det bara är falskt alarm och tänker lägga sig i badkaret i ett bubbelbad men inser snabbt att det faktiskt är dags på riktigt. 


...så de bär av till sjukhuset! Mason är i ren panik och vet inte alls hur han ska bete sig. DERAS BARN ÄR PÅVÄG!


Efter x antal timmar på sjukhuset föds en liten pojke som får namnet Phillip Lockwood. 


Ariana är helt slut och lägger sig på sängen för att vila, men somnar snabbt. Mason tar därför hand om lille Phillip och förundras över den kärlek han redan känner för det lilla knytet. 

På morgonen är det dags för Dixon att träffa sin lillebror för första gången. Han tycker det är lite tråkigt att han är så liten och gråter så mycket... men en dag ska han lära Phillip allt han kan! 

TS4: Lockwood - Middagsbjudning

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Det är som om magen aldrig slutar växa... "herregud Ari, det ser helt seriöst ut som om du är större den här gången än du var med Dixon" säger Mason förvånat.


Mason är så taggad på att det är ännu en familjemedlem påväg in i deras liv. Den dagen Dixon föddes var det bästa som hänt dem, att de nu ska välsignas med ännu ett liv är bara ofattbart! 


Även Dixon är exalterad över det här med ett syskon. Då kommer han ha någon att leka med i parken! Han hoppas på en lillebror, flickor är ju bara jobbiga och bär på tjejbaciller.


Ariana sover mest på dagarna, hon blir snabbt trött i och med graviditeten. Tidigare under dagen gick hennes dator sönder och Mason tar sig tid att laga den under tiden som hon sover, så blir det en glad överraskning när hon vaknar. Senare på kvällen är det dags för middagsbjudning! 


...klockan har hunnit slå 19 och alla gäster har kommit till Ariana och Masons middagsbjudning. Mason står självklart vid spisen för att servera gästerna hans exklusiva mat. Och Ariana kommer just ut ur sovrummet efter hennes välförtjänta powernap. Hon orkar inte dansa med gästerna utan sättter sig istället i soffan och småler åt allas dancemoves. 


Nackdelen med att ha middagsbjudning är, förutom all disk, det faktum att deras hus är så litet att alla inte riktigt får plats. En dag ska Mason ha både stort matsal och kök, så att han fåt plats med alla vänner och all mat. 

Efter maten är det dags för Mason att visa hans skills vid baren. Han har lärt sig så många olika tricks på senaste tiden och visar gärna upp dem. 

Önskesim: Juliett Asher

| Postat i: TS4: Önskesimmar
 
Juliett Asher önskad av en anonym läsare 
"Trots en trasslig barndom växte Juliett upp till en väldigt social och självsäker person. Men hon lever med en ständig fasad över sig, en fasad där hennes liv verkar vara alldeles perfekt. Sanningen är dessvärre inte sådan, baksidan på det hela är små inkomster och stora skulder"

Custom content
"Let Loose"-hår av Nightcrawler - Huddetaljer av S-Club  

Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg]

TS4: Lockwood - Överraskning!

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Allting i huset går sönder med jämna mellanrum... är det inte handfatet är det duschen, toaletten, kylskåpet, stereon... ja listan kan göras lång. Det enda positiva med det är dock att både Ariana och Mason lärt sig en hel del om händighet! 


Mason har just lärt sig baka cheesecake och vill såklart att familjen ska smaka. Dixon är för upptagen med sina läxor, men Ariana tar sig en bit och vet redan innan hon stoppat in en bit i munnen att det kommer smaka himmelskt. Det finns ingen som är så duktig i köket som Mason! 
 

Efter den goda cheesecaken har Ariana något att berätta för sin smutsige och otvättade pojkvän. Mason försöker ursäkta sig med att han verkligen måste gå och duscha, han är smutsig efter allt trädgårdsarbete. Men Ariana stoppar honom och säger att det inte är något han vill missa.... hon är gravid! 


Mason blir överlycklig, precis som den gången Ariana berättade att hon väntade Dixon. Mason kysser Ariana på handen samt förklarar hur exalterad han är över att åter igen bli pappa! "...men nu måste jag faktiskt gå och duscha, Ari!"


Tiden flyger förbi och Ariana njuter av sin andra graviditet... förutom det faktum att hon jämt måste springa på toa. 

TS4: Ladda ner plattform sandaler av HFS

| Postat i: TS4: Downloadstips

Ny design!

| Postat i: Allmänt
Simpel och stilren design - as I like it. Det här har jag att tacka Sanna Preifelt för. Jag har sagt hur jag vill ha den och hon har kodat och fixat ihop den. Jag är supernöjd och ska bara lägga in de sista detaljerna så är det klart. Förresten, en ny header och profilbild kommer upp så småningom. Jag vet ännu inte hur jag vill ha det. 

Inatt ska jag även köpa loss domän-namnet. Så numera lär ni hitta mig på simsing.se istället för ett "blogg.se"-grejs.

 '

TS4: Lockwood - Stökigt hus

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Morgonen därpå sitter Dixon vid köksbordet och gör helgens läxor, det må bara vara lördag men han gillar inte att skjuta upp dem till sista sekund. Mason lagar någon sorts fiskrätt till frukost, han kan det mesta i och med sina höga färdigheter inom matlagning. Snart har han bemästrat matlagning.


Både Ariana och Mason har varsitt heltidsjobb samt en son att ta hand om. Därför har huset blivit så otroligt stökigt och inte blivit ordentligt städat på säkert tre veckor... i och med det har de bestämt sig för att anlita ett hembiträde som kommer och städar lite då och då! 

Just den här helgen händer det inte så mycket för familjen Lockwood/King. Dixon har varit ute och lekt i familjens klätterställning och övat på sin motorik och Ariana och Dixon har ska slå på en film. 

TS4: Ladda ner hår till killar av Stealthic

| Postat i: TS4: Downloadstips
ÄNTLIGEN HAR STEALTHIC KOMMIT UT MED MER HÅR!!! Jag älskar hens creations och när jag såg detta
på tumblr hoppade jag till av lycka. (detta inlägg skrevs 10 Januari men är tidsinställt till nu).

TS4: Ladda ner tröjor till barn

| Postat i: TS4: Downloadstips

Let's Play The Sims 4 Legacy [PART 3]

| Postat i: The Sims 4 Legacy

Önskesim: Abigail West

| Postat i: TS4: Önskesimmar
 


Abigail West önskad av AnnaSims
"Abigail har inga föräldrar, åtminstone inga närvarande såna. Att ha växt upp i otrygga miljöer och utan förebilder har bidragit till att Abigail hamnat snett i livet och kommit på fel spår. Låt inte hennes bedårande utseende lura dig, Abigail är kriminell och klarar sig bäst själv. Hon behöver räddning, frågan är bara vad eller vem som får henne att inse vad som är rätt och fel... innan det för sent"

Custom content: 
Hår av Nightcrawler - Septumpiercing av SM-Sims -  Ögonskugga "Snow Bunny" av SM-Sims - Läppstiftet "Clotted Blood" av Pastrybox - Läppstiftet "Jelly Pop" av SM-SimsTatueringar av Simblier - Ögonbryn av Simstemptations - Ögon av Luxy Sims - Ögonfransar av SimaniacosHuddetaljer av S-Club - Cat Stockings av Lavoieri - "Fran Dress" av Sentate - Converse retexture av MissParaply - Katthalsband av OBP -  Stickad tröja av Luxy Sims - Trasiga jeans av JS SIMS - Klänning "Alice Dress" av MissFortuneSims - Skor av Sentate 
 
Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg].

TS4: Lockwood - Ny hårfärg!

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Ariana blev så less på att färga håret turkost hela tiden, visserligen älskade hon det men just nu kände hon för en förändring. Därför har hon numera sin naturliga hårfärg, väldigt ljusblont, nästan vitt. Dixon är den som får se det först! Han tycker det är konstigt att se mamma i en annan hårfärg än turkost, eftersom att det är det hon haft i hela hans lilla liv. 


När Mason kommer hem från jobbet, vid middagstid, märker han (till skillnad från de flesta killar) direkt att Ariana ser annorlunda ut... and he loves it! 


Ariana var så nervös över hur han skulle reagera, även om det bara handlar om en liten förändring i hennes utseende. Mason förklarar skämtsamt att det inte spelar någon roll om hon så förvandlas till en kompis-kanin (see what I did there, sims 2-referens), han kommer att tycka om henne iallafall. I och med Masons gullighet makar sig Ariana närmare honom, kysser honom och tillslut är de inflätade i varandras armar, uppslukade av varandras närhet. 

Let's Play: The Sims 4 Legacy Challenge [PART 2]

| Postat i: The Sims 4 Legacy
Del två av min generationsutmaning. Ignorera att jag säger att detta klipp ska postar i februari, det var egentligen tanken. 

TS4: Ladda ner tröjan Death av LuxySims

| Postat i: TS4: Downloadstips
Hade den här tröjan funnits i verkligheten hade jag köpt den direkt. Speciellt nu med tanke på min nya ryggtatuering!

Önskesim: Alice Walter

| Postat i: TS4: Önskesimmar
 


Alice Walter önskad av Olivia
"Alice var alltid den tjejen som var olik alla andra, hon vågar stå upp för sig själv. Hon har många goda vänner men letar efter något mer i livet... en dag vill hon - precis som alla andra - hitta sin menade kärlek. Gitarr är något hon är riktigt duktig på, men förutom det älskar hon datorer och teknik"

- Denna sim inehåller INGET custom content - 
 
Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg].

The Sims 4 Vildmarken - Mitt första intryck

| Postat i: Nyheter, The Sims 4
Till att börja med vill jag be om ursäkt för att bloggen kan kännas rörig i och med alla olika typer av inlägg. Grejen är bara det att jag har en otrolig simslust och gör inte annat än att spela - och jag älskar att göra videos för youtube. Jag förstår att det kan bli för många inlägg, men jag har drygt 43 tidsinställda inlägg som jag försöker posta med jämna mellanrum utan att förvirra er. 

MEN IALLAFALL! Idag kom The Sims 4 Vildmarken ut - här har ni mitt första intryck utav det! Jag kommer att göra en ordentlig recension på detta gamepack, men innan jag gör det vill jag veta vad ni vill veta. Är det någon annan än jag som köpt detta, vad tycker ni? 

TS4: Ladda ner Lady Gaga tatueringar

| Postat i: TS4: Downloadstips
Om ni bara visste hur excited jag blev när jag hittade dessa Lady Gaga-tatueringar för några veckor sedan. Jag gissar att många av er också avgudar Lady Gaga och hennes musik, men någon jag vet älskar henne är någon ni känner mycket väl, en bloggare vid namn Sara på SimsDeluxe.se. So here you go Sara, nu har du en anledning till att börja spela The Sims 4! ;)

Let's Play: The Sims 4 Legacy Challenge [PART 1]

| Postat i: The Sims 4 Legacy
 

Önskesim: Mino Mayfair

| Postat i: TS4: Önskesimmar
 


Mino Mayfair önskad av Cherry
"Mino är en väldigt självsäker och tuff tjej som egentligen var rätt populär i skolan, men som ändå aldrig riktigt brytt sig om folk gillade henne eller inte. Hon har alltid vart intresseraav musik men ser det mest som en hobby. Hon älskar livet och njuter av det till fullo och känner inte riktigt för att binda sig ännu, utan vill ha lite kul så länge hon fortfarande är ung! Med sin rockiga och ambitiösa livsstil charmar hon alla och får oftast det hon vill. Även när det gäller kärleken, det är få som kan motstå henne"

Custom content: 
Hår av Stealthic - Ögonskugga av SM-Sims - Ögonfransar av Simaniacos - Läppstift av Pastrybox - Tatueringar av DavidSims - Ögonbryn av Simstemptations - Ögon av Luxy Sims - Huddetaljer av Chisami - Ear Cuff av One Billion Pixels - Linne av Dani Paradise - Converse retexture av MissParaply - Lång tröja av Luxy Sims -  Strumpbyxor av MissParaply - Trasiga jeans av JS SIMS - Klänning av MissFortuneSims - Skor av HFS
 
Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg].

TS4: Lockwood - Lekplats

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Lille Dixon är en väldigt äventyrlig och lekfull liten unge. Han spenderar många timmar ute på gården i familjens klätterställning och leker allt möjligt, oftast för sig själv. En livlig fantasi har han - precis som barn ska ha!


Han har ännu inte börjat skolan och har därför inte haft tillfället att skaffa sig några närmare vänner. Men mamma Ariana och gosedinosaurien fungerar bra som sällskap tillsvidare. En dag bestämmer han sig dock för att fråga sina föräldrar om lov och gå till parken lite längre bort i staden. Väl där träffar han en pojke i samma ålder som han leker med, kul har de! 

Hur man installerar custom content och mods i The Sims 4

| Postat i: Guider
Innan du börjar följa denna guide kan du behöva ett program som kan packa upp zip/rar-filer. Jag använder mig av WinRar - andra exempel på detta är 7-zip, WinZip eller Zipeg. WinRar är dock det program flest använder och det jag finner bäst. Jag har redan en guide om hur man packar upp RAR-filer, var vänlig läs den sista punkten i den guiden om du ej vet hur man gör. 


1. Börja med att lokalisera din The Sims 4 mapp. Vanligtvis är den under 'Användare > Bibliotek > Mina Dokument > Electronic Arts > The Sims 4'. Här ska du ha en mapp som heter 'Mods' - det är här du ska lägga dina packagesfiler, det vill säga det du laddat ner. 

2. Sen är det bara att skapa mappar för att hålla lite ordning. Observera att du endast kan ha en undermapp till 'Mods'-mappen! Annars kommer ditt innehåll ej synas i spelet. Observera även att du ej får radera filen som heter 'Resource.cfg'.1. Hitta något du vill ladda ner. Jag tog detta hår från The Sims Resource som exempel. Tryck på download (översätts till ladda ner på svenska)

2. Du hittar ditt objekt i ditt 'downloads'-mapp på datorn. Nu är det bara att du drar över, kopierar eller klipper ut detta objekt till din 'mods'-mapp. 

SÅ! Så enkelt är det att installera custom content, nedladdade objekt eller mods i The Sims 4. Är det något jag har förklarat dåligt, missat att berätta eller något ni inte förstår... lämna en kommentar så hjälper jag er. 

The Sims 4 Vildmarken

| Postat i: Nyheter, The Sims 4
Har ni hängt med i svängarna och sett att det kommer ut ett tilläggspaket till The Sims 4? Inte? Nej, inte jag heller. Jag har sett det någon gång på facebook eller tumblr men inte brytt mig så mycket mer. Nu tänkte jag iallafall gå igenom det vi vet i nuläget, om det är någon som är intresserad. 

I december någon gång kom nyheten om det första tillägget till The Sims 4. Ett såkallat Game Pack. Vad jag har förstått är ett Game Pack ungefär som ett prylpaket, fast med lite mer innehåll såsom interaktioner och en ny värld. 
 

- De har lovat oss en helt ny värld som får namnet Granite Falls. Vad jag har förstått kommer detta fungera som en resedestination/semesterplats. Där kommer det finnas lite olika delar, såsom the campground, Granite Falls National Park och en hemlig tomt (typ som Sylvan Glade). 

- Man ska kunna campa i tält eller ha möjlighet att hyra en hel stuga. Det ska även finnas ställen där du kan köpa vissa grejer som är nödvändiga när man är ute i naturen. 
 
 
- Nya gruppinteraktioner! Nu ska man kunna grilla runt en eld, sjunga massa kampsånger och spela det där när man kaster hästskor, ni vet. 

- Ny ambition som kommer att fokusera på detta med växter, insekter, fiskar och liknande. Allt som har med naturen att göra helt enkelt. Det kommer alltså att finnas nya växter och insekter att samla! Insekterna kommer även kunna bita dina simmar, det kommer sedan att klia och vissa kommer att bli allergiska. Så vad tycker ni så långt? Är ni taggade på detta gamepack? Jag själv var inte så positiv i början men jag måste erkänna att jag faktiskt gillar idén. 

Önskesim: Trevor Washington

| Postat i: TS4: Önskesimmar

Trevor Washington önskad av Stina

"Trevor är en målmedveten person som drömmer om en karriär inom sjukvården. Han är omtyckt av många, speciellt kvinnorna. Men han har svårt att tro på kärleken, då hans föräldrars förhållande var turbulent och de gick isär när han var liten"

Custom content: 
Hår av Stealthic - Huddetaljer av Chisami - Tatuering av Carl Sims - Tröja av A3RU
 
Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg].

TS4: Lockwood - Dixon växer upp till barn

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

The Sims 4 Creators Guide

| Postat i: The Sims 4
 [Här] köper ni boken på Adlibris.se. Jag ser nu att de höjt priset lite, nu kostar den 183kr.

Önskesim: Amber Ryle

| Postat i: TS4: Önskesimmar

Amber Ryle önskad av SimsStar

"Amber är den personen som oftast sitter framför sin dator. Som alla andra ungdomar spenderar hon sin fritid på internet - själv driver hon en blogg om mode, spel och sitt eget vardagsliv. Det som gör att hon står ut från mängden är hennes självförtroende och den otroliga styrkan hon har som gör att hon har båda fötterna på jorden, men ändå står upp för sig själv"

Custom content: 
Hår av Alesso - Ögonskugga av SM-SimsÖgonbryn av SM-Sims - Huddetaljer av Chisami - Vardagsoutfit av PureSims - Converse retexture av MissParaply - Finkläder av MissParaply 
 
Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg].

The Sims 4 Legacy Regler

| Postat i: Guider
Många av er är säkert bekanta med The Legacy Challenge. Den utmaningen har existerat ungefär så länge som hela spelserien har funnits. Detta är en utmaning jag själv finner väldigt rolig och en av dem som jag jämt prövar på. Jag tänkte nu att jag skulle gå igenom reglerna för The Sims 4 med er. 


- När du ska spela legacy bör det första du gör vara att starta ett nytt spel. Skapa en sim du vill ska föra generationerna vidare, du får ha vilka ambitioner och egenskaper du vill! Den enda regel som finns i just detta steg är att din sim ska vara ungdom och den enda i hushållet. 

- Det du nu måste göra är att flytta din sim till en alldeles tom tomt. Sen ska du gå tillbaka till kartan, välja "Flytta hushåll", leta efter en 50x50-tomt och vräk den om det redan är en byggnad på den. Nu bör tomten kosta 10.000$, det är här din sim ska bo. Nu måste du köpa "Knight of the Octagon Table"-dekorationen och lägga den i din sims katalog. Den kostar 8.200$ och kommer därmed lämna din sim med en liten summa pengar. Den dekorationen måste vara där under hela utmaningen, detta är för att din familj ska ha lite pengar till en början.

- Något som är "nytt" med The Sims 4 legacy challenge är Succession Laws. Dessa regler finns för att göra det hela lite svårare och för att man ska gå lite variation. Jag älskar denna idé. Läs mer om dessa [här]Nu kommer vi till reglerna när man väl spelar! 

- Inga fusk är tillåtna
- Du får ej starta om spelet osparat om något tråkigt händer, dvs sim dör vid brand eller liknande. Det räknas som fusk och är ej tillåtet. 
- Du får endast flytta in simmar som ska föra generationen vidare, dvs en partner. Inga rumskamrater eller liknande är tillåtna.
- Alla simmar utom din arvinge får flytta ut. Men när de väl flyttat ut får de ej komma tillbaka. 
- Du får aldrig flytta från den tomt du startat på. Självklart får du bygga och fixa tomten hur du vill, men får aldrig flytta därifrån. 
- Simmarnas livslängd måste vara inställt på Normal. Dina simmar får använda ungdoms-elixiret samt mjölka koplantan EN GÅNG under sin livstid. 
- Du får ej ändra din sims pågående ambition förrän hen avklarat den helt. 


Jag vet att jag inte är den bästa på att förklara, därför tycker jag att ni bör kolla in dessa sidor för att lättare förstå vad en legacy challenge i The Sims 4 innebär: Kolla denna video av Pinstar - Läs reglerna här - Läs om succession laws - Läs om gameplayrules - Läs om poäng (jag använder mig ej av dem) - Random trait generator - The Sims 4 Legacy Challenge FAQ

Önskesim: Devon Watson

| Postat i: TS4: Önskesimmar

Devon Watson önskad av Violassims
"Devon har alltid drömt om att vara den där killen som alla tjejer drömmer om att vara tillsammans med, men eftersom drömmen om att bli e-sportschampion är större så har Devon valt den inriktningen i livet. Han har även hört att det är många tjejer som gillar en kille med mycket pengar, men kommer det vara pengarna eller Devon hon faller för?"

Custom content: 
Hår av Nightcrawler  - Huddetaljer av Chisami -
 
Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg].

Önskesim: Aubrey Peterson

| Postat i: TS4: Önskesimmar
Nu har jag börjat få lite ordning på det här med ljudet, men det är fortfarande inte helt bra. Denna gången var det dock bilden som strulade... färgerna är pyttelite annorlunda i videon än vad de var i verkligheten. Men det är inte en så jättestor skillnad iallafall!Aubrey Peterson önskad av Tilde
"Aubrey är en helt vanlig stadstjej som växte upp i en rik familj. Hon har aldrig varit något problembarn. Vad hennes föräldrar än sagt till henne har hon lyssnat och gjort vad hon ska. I skolan skötte hon sig exemplariskt och fick bra betyg. Nu pluggar hon vidare som författare medans hon bloggar om sitt vardagsliv. Hon är en mycket kreativ tjej som ofta spenderar för mycket tid på WeHeartIt eller Tumblr. Hon driver en blogg om sin vardag och fotografering, men skriver även mycket och hennes dröm är att bli en författare. Hon har även en stor Instagram där hon dagligen postar fina bilder på mat och design"

Custom content: 
Hår av Stealthic - Ögonskugga av SM-sims - Ögonfransar av Simaniacos - Jeans av JS SIMS - Huddetaljer av Chisami - CropTop av Sim4Ny - Converse retexture av MissParaply - Kjol & peplumtop av MissParaply
 
Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg].

TS4: Ladda ner hår till tjejer av Stealthic

| Postat i: TS4: Downloadstips
 


Önskesim: Alison Tenderlove

| Postat i: TS4: Önskesimmar
Hej hörrni! Till att börja med vill jag be om ursäkt för den kassa kvalitén på videon samt att ljudet verkligen är skitdåligt. Jag var väldigt less efter att ha försökt filma detta i flera dagar och att något hela tiden inte fungerat. Jag lovar att göra detta bättre till nästa gång.Alison Tenderlove, önskad av Tyra
"Alison var en gång den gulligaste dottern en förälder kunde önska sig. Men tiden förändras, hon hängde med fel personer, hon lärde sig att ljuga och använde det på fel sätt. Ali är farlig, du vet aldrig vilka moves hon gör, men djupt inne i sin själ är hon sitt gamla jag, men hon är väldigt bra på att gömma det under sin fasad"

Custom content:
- Ögonbryn av Simstemptation - Ögonskugga av SM-sims - Ögonfransar av Simaniacos - Jeans av LuxySims - Huddetaljer av Chisami - Festkläder/klänning av MissParaply -

Vill du också önska en sim? Var vänlig lämna en kommentar i [detta inlägg]

TS4: Ladda ner crop top av Sim4Ny

| Postat i: TS4: Downloadstips
Jättesnyggt, löst sittande crop top av Sim4Ny i massor av färger.