Evans - Överraskande

| Postat i: TS3: Familjen Evans

När Brooke och Dylan kommit hem från Champs Les Sims får de reda på att en av deras bekanta fått valpar. Hundvalpen är av rasen Siberian Husky och fick namnet Luigi. (Ja, jag är lite av en spelnörd... min katt IRL heter Zelda).


Dylan plockade med sig en massa nya växter och olika sorters vindruvor i Champs Les Sims. Det är fortfarande sommar i Storybrook County, så Dylan passar på att plantera alla nya växter innan kylan kommer.


Brookes storebror Blake kommer på besök! Han och Dylan är ju gamla vänner och det var ju så Brooke lärde känna Dylan överhuvudtaget.


Dylan passar på att skryta med sina matlagningskunskaper och berättar för kompisen och säkert blivande svågern Blake hur han verkligen satsat på matlagningen. 

Samma kväll får Brooke och Dylan ett väldigt överraskande men glatt besked. Tydligen är Brooke gravid! Hon och Dylan väntar sitt första barn tillsammans. Inte visste de att det skulle komma såhär snabbt inpå förhållandet, men bebisen är inte mindre önskat för det.


Emma

Sååå söt hund ❤️

Sara, Simsdeluxe

Ååååh, vilken söt vovve!! Vad roligt att de ska få en bebbe också. Ska bli spännande att se vad det blir för varelse. :)

Superfin pose på sista bilden!

anonym

WCIF underkläderna som brooke har?

Svar: Jag kan tyvärr inte svara på det, hittar de nämligen inte :(
"Kaka"

Denise

var har du laddat ner Brookes kläder på sista bilden?

Svar: Har svarat på det i ett inlägg nu :)
"Kaka"

Rolo

Väldigt rolig med en liten bebis! Det blir nog ett kul tillskott för den lilla familjen :D

Stephanie, Othersims

Så söt Luigi är!, & vad spännande det kommer bli med bebisen! :3



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?