Evans - Ana skiljer sig

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cassie har inte träffat on-and-off-flickvännen Ana på länge och har absolut längtat efter henne.


De ringer upp varandra och möts utanför en bar. Cassie tar ett steg fram för att ge Ana en puss på kinden... men Ana tar tag i hennes arm och skjuter försiktigt tillbaka henne.


De går sedan in och tar sig en drink - men Cassie kan inte hjälpa den ledsamma känslan som uppstod när Ana inte ville bli pussad på kinden. Istället för att kolla på Ana så stirrar hon ner i glasets botten. 

Men efter några drinkar börjar nerverna lossna och den ledsamma känslan försvinner. Med ett plågat ansiktsuttryck berättar Ana om skilsmässan hon går igenom. Sen något år tillbaka är hon gift med en man vid namn Devin men nu när hon träffat Cassie har hon insett vad riktig kärlek faktiskt är för något. 


Louise

Paige kanske borde få åka till en privatskola o plugga eftersom hon ändå ofta är ensam? Lära sig lite nya ting och så kan Cassie satsa på karriären? :)Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?