TS4: Önska dig en sim!

| Postat i: TS4: Önskesimmar
Något av det roligaste i The Sims 4 är ju det utvecklade Skapa-En-Sim-verktyget. Jag känner att det behövs lite mer variation här på bloggen och har därför tagit beslutet att börja skapa simmar - TILL ER! Nu kan ni alltså önska er simmar ni vill att jag ska skapa, jag kommer sedan ladda upp dem i galleriet. Följ gärna dessa nedanstående punkter så blir det lättare att utforma er sim.

1. Vill ni att jag använder mig av custom content (eget innehåll)?
2. Namn, kön och ålder?
3. Hudfärg, hårfärg, ögonfärg?
4. Egenskaper, ambitioner, gångstil?  
5. Övriga önskemål - någon speciell stil kanske? Tatueringar?
6. Beskrivning av simmen, en biografi eller liknande.


Tyra

1. Ja, du kan använda cc.
2. Namn: Alison Tenderlove Kön: Kvinna Ögonfärg: Ljusblå
3. Hudfärg: Lite soltan, Bet guldblonda håret (inte de gula eller de nästan vita)
4. Alison ska vara en populär tjej i hennes skola. Hon är tonåring och är populärast i skolan. Hennes ambition ska vara en populär ambition ( den med många vänner ) Hennes egenskaper är Elak, Självsäker och materialistisk.
5. Alisons stil är väldigt stereotypical, tjejig men också lite inslag av svart ibland, hennes blonda hår är helst lockigt. hon växte upp bland lögner och lurade sina nära att hon var den snällaste lilla tjejen, men i verkligheten, är hon långt ifrån det.
6. '' Alison var en gång det gulligaste barnet en förälder kunde önska sig. Men tiden förändras, hon hängde med fel personer, hon lärde sig att ljuga och hon använde det på ett fel sätt. Ali är farlig, du vet aldrig vilka moves hon gör, men djupt inne i sin själ är hon sitt gamla barn, men hon är väldigt bra på att gömma det''

Svar: Jag håller just nu på att skapa din sim. Hon kommer att finnas för nedladdning imorgon. :)
"Kaka"

Tilde

1. Självklart kan du använda CC!
2. Namn. Aubrey Peterson - Kön: Kvinna - Ålder: ungdom/young adult
3. Hudfärg: Lite solbränd men ändå inte överdrivet brun - Hårfärg: Om det går att fixa skulle jag vilja att hon hade en ombré som går från mellanblond (inte den gula men inte den vita, ungefär mitt emellan) till ljusrosa, annars kan du ta mellanblond - Ögonfärg: blå (spelar ingen roll vilken nyans)
4. Aubrey är en kreativ tjej som ofta spenderar för mycket tid på WeHeartIt eller Tumblr. Hon driver en blogg om sin vardag och fotografering men skriver även mycket och hennes dröm är att bli en författare. Hon har även en stor Instagram där hon dagligen postar fina vita bilder på mat och design. Hennes egenskaper ska vara Kreativ, Bokmal och Ordentlig. Hennes ambition ska vara Kreativitet - Storsäljande författare.
5. Aubrey är en sådan kallad ''typical white girl'', hon klär sig gärna i något ljust rosa tillsammans med ett par blåa jens och några accessoarer som till exempel vita halsband, vita armand eller vita ringar. Hennes favoritfärg är rosa och vitt och hon har gärna vita converse eller vans-liknande på fötterna. Hon har inga tatueringar då hon uppfattas som den snälla, söta tjejen som driver en blogg om sitt vardagsliv.
6. ''Aubrey är en helt vanlig stadstjej som växte upp i en rik familj. Hon har aldrig varit något problembarn, vad hennes föräldrar än sagt till henne har hon lyssnat och gjort vad hon ska. I skolan skötte hon sig exemplariskt och fick bra betyg. Nu pluggar hon vidare som författare medans hon bloggar om sitt vardagsliv.''

Svar: Nu har jag lagt upp din sim. Hoppas du blir nöjd!
"Kaka"

violassims

1. Ja! Och länka gärna till det eftersom det inte följer med om man inte har det själv :P
2. Devon Watson, kille, young adult.
3. Ganska mörk, men inte det mörkaste. Mörkbrunt hår och isblåa ögon.
4. Nörd, vänlig och foodie (vet inte vad den heter på svenska :P). Kunskap - Computer Whiz (samma här). Swagger gångstilen (gaaah, kass på översättningar xD).
5. Geekish stil, inga tatueringar.
6. Devon har alltid drömt om att vara den där killen som alla tjejer drömmer om att vara tillsammans med, men eftersom drömmen om att bli e-sportschampion är större så har Devon valt den inriktningen i livet. Han har även hört att det är många tjejer som gillar en kille med mycket pengar, men kommer det vara pengarna eller Devon hon faller för?

Svar: Nu har jag lagt upp honom. :)
"Kaka"

simsstar

1. Ja det går bra! men länka också gärna till det så jag kan hitta det!
2. Amber Ryle Kön: Kvinna Ålder: Ungdom.
3. Lite lätt solbränd. Hårfärg: Brun ganska ljus Ögonfärg: Brun eller blå.
4. Ambition: Datorgeni Egenskaper: ordentlig, kreativ, självsäker. Gångstil: feminin (stavning)gångstil.
5. det ska vara en ganska cool stil. Och gärna någon liten tatuering.
6. "Amber är den personen som sitter framför datorn oftast. Hon är mycket ute på internet och har själv en blogg om sitt liv,spel och mode. Vågar stå upp för sig själv.

Svar: Jag kommer att lägga upp din sim under dagen. :)
"Kaka"

Stina

1. Kör på CC!
2. Trevor Washington, man, Young adult
3. Lätt solbränd, ljusblå ögon, svart hår
4. Ordentlig, vänlig, självsäker,
5. har en stil med attityd. Han kan gärna ha en liten tatuering någonstans som ett minne efter en för blöt kväll på stan.
6. Trevor är en målmedveten person som drömmer om en karriär inom sjukvården. Han är omtyckt av många, speciellt kvinnorna. Men han har svårt att tro på kärleken, då hans föräldrars förhållande var turbulent och de gick isär när han var liten.

Svar: Jag håller på att editera din sims video just nu, så din sim kommer upp lite senare idag! :)
"Kaka"

Cherry

1. Ja och länka gärna till innehållet! :)
2. Mino Mayfair, Kvinna, Young adult
3. Hud: Gärna rätt så ljus i hyn. Hår: Hade vart roligt om du kunde överraska mig med färgen men gärna långt hår :) Ögon: Gröna
4/6Hade varit kul ifall du kan komma på egenskaper utifrån den lilla sammanfattningen om hennes liv. Mino är en väldigt självsäker och tuff tjej som egentligen var rätt populär i skolan men som ändå aldrig riktigt brydde sig om folk gillade henne eller inte. Hon har alltid vart intresserat av att sjunga och älskar att spela gitarr men hon skulle aldrig vilja göra det som ett fast jobb utan ser det mer som ett hobby. Hon älskar livet och njuter det till fullo och känner inte riktigt för att binda sig än utan vill ha lite kul så länge hon fortfarande är ung!
Med sin rockiga och ambitiösa livsstil charmar hon alla och får oftast det hon vill och det även när det gäller kärleken, det är få som kan motstå henne.
5. Mer åt det rockiga hållet med tatueringar såklart.

Svar: Jag har tidsinställt så att din sim kommer upp imorgon kring tre-tiden. :)
"Kaka"

Olivia

1. Du får ju såklart använda cc, men gärna inte så mycket eller så mycket i ansiktet för att jag vet inte ännu hur man installerar cc (jag är så noob..) så jag vill inte behöva ändra gubben för mycket.
2. Alice Walter, Kvinna och ungdom.
3. Hm.. Ganska vit men inte för mycket. Hårfärg så tänkte jag lite mörk lila, eller bara nån svart färg. Du kan överraska mig med ögonfärgen. :)
4. Alice är en ganska tuff tjej med tatueringar, hon älskar mat och datorn. Du kan gärna överraska mig lite med egenskaperna, men jag vill gärna hon ska vara typ en foodie. :p Hennes ambition ska vara romantisk, och det där att "hitta och leva ett rikt liv med den rätta" Hennes gångstil ska vara den där swag gångstilen.
5. Ganska mycket svart och såntdär, eller vitt. Gärna stora tatueringar på armarna och andra ställen.
6. "Alice var alltid den tjejen som var ganska olik alla andra, hon vågar stå upp om sig själv. Hon har många vänner men ibland gillar att vara lite ensam, hon vill gärna hitta "den rätta" när tiden är framme. Hon spelar mycket med datorn och älskar mat. Hon är väldigt bra på instrument som gitarr. Hon är väldigt charmig och gillar färgen svart och lila."
Föresten, vad heter du på origin eller kan du ta nån # så jag kan hitta simmen?

Svar: Din önskesim kommer upp om någon timme! Och jag heter CAROLINA747 på Origin, bara att söka på det.
"Kaka"

simsstar

jag undrar bara om du kommer lägga ut önskesimmarna på bloggen?:)

Svar: Ja, absolut!
"Kaka"

AnnaSims

1. Yass ;)
2. Abigail West, Kvinna och Ungdom
3. Blek, men inte för mkt. Blond, men inte vitt eller rödtonat brunt. Rödbruna.
4. Upprorisk, Kattälskare, Förförisk, Modig och något som passar in.
5. Någon snygg tatuering, och percingar gärna septum eller snakebite. Punkigt, svart och typ ganska rockigt. Mest rockigt, och mycket nitar rött och mörka färger. Stilsäkert.
6. En dotter utan föräldrar. En person som har hamnat snett och kommit på fel spår. Hon är kriminell. Lite enkelt kanske, men det är det jag kommer på. ¨

Lycka till! :D

Svar: Din sim kommer upp under dagen! Men hennes pojkvän kommer jag att göra vid ett senare tillfälle, ska börja med de andras nu.
"Kaka"

AnnaSims

Likadan stil som förra kommentaren. Abigails pojkvän, använd CC och hitta på. Vore superkul!! :))

Anonym simmare

1. Du får använda CC, men ej förmycket utan endast lite.
2. Juliett Asher, kvinna, ungdom.
3. Blek/brun men inte gul! Den mörkbruna hårfärgen och gröna ögon.
4. Feminin gångstil, välj ambitioner själv och egenskaper som du tycker passar.
5. De 3 fåglarna på ryggen, hon gillar luftiga kläder men inte så pösiga. Gärna kjol på vardagskläderna och hon älskar att klä upp sig och ha dramatisk makeup vid speciella tillfällen.
6. Juliett växte upp till att bli en väldigt social person som överdriver vid tillfällen, hon verkar ha ett perfekt liv men hon har en ledsen/mörk sida som då handlar om små inkomster och hennes uppväxt.

Svar: Din sim är uppladdad!
"Kaka"

simsstar

får man önska fler simmar än bara en. vill gärna önska två:)
kommenterar heeela tiden vet:)sorry<3

Svar: Det är ingen fara att du kommenterar, det är ju bara kul! Just nu räcker det med en sim per person, men jag återkommer när jag känner att jag har tid för mer än en :)
"Kaka"

Carro - Geek n' Gaming

1. Vill ni att jag använder mig av custom content (eget innehåll)?
- Helt klart, CC är awesome! :D
2. Namn, kön och ålder?
- Namn; Billie McGee
- Kön: Kvinna
- Ålder; Young Adult
3. Hudfärg, hårfärg, ögonfärg?
- Hudfärg; En snygg, spansk bränna
- Hårfärg; Knallrött!
- Ögonfärg; Havsblåa
4. Egenskaper, ambitioner, gångstil?
- Egenskaper; Modig, soffpotatis, teknisk och resten bestämmer du själv.
- Ambitioner; Vill att hon ska vara en awesome gamer, så något som har med det eller något fett som har med konstnärlighet att göra.
- Gångstil; "normal" :P
5. Övriga önskemål - någon speciell stil kanske? Tatueringar?
- En alternativ stil, gärna heta croptops och mörka kängor :D
- Massa tatueringar! :D
6. Beskrivning av simmen, en biografi eller liknande.
- Billie McGee har alltid varit den där annorlunda bruden som aldrig haft riktigt många vänner trots att hon är social och modig. Hennes bästa vänner har alltid varit killar, men hon söker efter den rätta simmen att leva sitt liv med. Vare sig det blir en tjej eller kille hon slutar i brudklänning bredvid så måste simmen klara av hennes dåliga matlagning (hon har aldrig riktigt brytt sig om att lära sig sådana saker då hon alltid blivit servad av sina föräldrar) och hennes soffpotatis-beteende som präglas av att spela spel hela dagarna då det är just detta hon lever för.

Kramisar Carro

Anonym

Fina simar

Svar: Tack!
"Kaka"

Elvira

1.Ja det får du gärna göra.
2.Ebony Watchu, kvinna, Ungdom
3.Lite solbränd, rött hår, blåa ögon.
4.Hennes egenskaper: Romantisk,Klumpig och Självsäker.Ambiton: Hitta den rätte (pojkvän),Feminim gångstil
5.Hennes stil är lite hipster aktig med blommor,ugglor,svarta nördglasögon och basebolljackor.Hon är också väldigt kurvig (timglasform med mycket kurvor).
6."Ebony var alltid lite annorlunda när hon var yngre,killarna kallade henne tjock fast hon var kurvig och tjejerna helt enkelt hatade henne,hon visste aldrig varför.Hon är ju lite extra klumpig och annorlunda men hon är så självsäker att inget hat kan stoppa henne.Numera är det hon som får alla komplimanger om hur het hon, men pojkvän det behöver hon inte.Hon klarar sig bäst själv"

Anonym


1. Ja det kan du
2. Ash Crystal, tjej och tonårinh.
3. Solbränd, gyllenblond och blåögd.
4. Hetlevrad, pliktrogen och musikälskare. Musikaliskt geni. Feminin stil.
5. Lite tuffare stil, tatueringar. Om hon skulle ha en klänning så skulle det bara vara en utmanande som skulle visa upp hennes kurvor och vältränade kropp och absolut inget rosa!
6. Ash har alltid svårt uttrycka sina känslor eller komma nära någon. Hon har dragit sig undan och skjutit bort alla som har kommit för nära. På senare tid har endast one night stand få kommit nära henne. Hennes enda räddning har varit musiken, som hon drömmer om att bli stor inom. Men kan hon ha tur och hitta kärleken, inte minst hos hennes bästa vän Danny som hon har fått upp ögonen för?

Julia

1. Nej, helst inte. Hade varit bra om du inte gjorde det! :)

2. Namn: Felicity Adams. Kön: Kvinna. Ålder: Ungdom.

3. Ganska blek, men inte jättemycket. Nästan lite rosa hudton. Ett stort, gyllenblont lockigt hår. Hennes ögon är mörkbruna, näst intill svarta men inte helt. Rätt så stora, men inte jätte.

4. Felicity är romantisk, självsäker och snobbig. Hennes ambition är romantisk, den med att hon vill testa på att dejta många olika människor. Hennes gångstil är väldigt feminin.

5. Felicity gillar att klä sig i mycket rosa. Hon har ganska så tydliga kurvor.

6. Felicity växte upp med väldigt rika föräldrar som försökte att uppfostra henne så bra som möjligt, hon tackade alltid för maten, hade väldigt bra betyg i skolan och uppförde sig helt exemplariskt. Hon fick vad hon än pekade på, och var väldigt bortskämd, något som hennes föräldrar inte kunde erkänna ens för sig själva. Alla trodde att Felicity var den lilla, oskyldiga flickan som aldrig gjorde något elakt när det i själva verket ofta var just hon. När hon var liten spred hon ut lögner till hennes klasskamrater om att någon annan hade sagt något elakt om en person, och hon blev aldrig påkommen till att ha ljugit. När hon blev äldre, så slutade hon med att ljuga för sina kompisar utan nu ljög hon mer för pojkar. Felicity kom hem med en ny pojkvän nästan varje vecka, och tillslut började hennes föräldrar misstänka något men Felicity kom lindrigt undan, ingen kom på henne. Hon var alltid den här ''perfekta'' tjejen som alla flickor ville vara, och alla killar som ville att hon ville ha just dem.

Agnes

1. Nej, helst inte :))

2. Namn: Hazel Williams, Kön: Kvinna, Ålder: Ungdom

3. Mitt emellan hyad typ, och ett ganska kort(page frisyr)hår. Hennes ögon ska vara någon stans mellan bruna och gröna, gör så gott du kan för att hitta rätt ögon :))

4. Hazel är Familjeinriktad, självsäker, kreativ, överraska mig med ambitionen ;))

5. Hon ska klä sig med färgrikta kläder! 8D

6. När Hazel var liten var hon alltid den där "duktiga" tjejen, hon levde ett bra liv med föräldrar som brydde sig om henne, tills en hemsk sak hände, Hazels pappa dog tragiskt i cancer och hennes mamma kollapsade totalt, Hazel tvingades då flytta hem till sin alkohol beroende bror, tills hon nu är fri att börja ett nytt liv!

Maja L

1. Ja absolut!
2. Sam West, kvinna, ungdom
3. Lite spansk-hudfärg ungefär, om du förstår vad jag menar. Mörkt och blåa ögon
4. Utåtriktad, munter och självsäker, rik och en framgångsrik karriär, feminin gångstil
5. Sam har många tatuerad och har en cool stil. Hon klär sig mest i mörka kläder och på fester och fina tillfällen bär hon tajta klänningar som visar hennes kurvor.
6. Sam växte upp i ett litet hus med hennes pappa och hennes fyra syskon. När Sam började gymnasiet träffade hon en kille som hon sedan rymde hemifrån med. Efter något år dog han i en brand och Sam blev lämnad kvar, deprimerad. Sam hoppade av gymnasiet helt och bestämde sig i stället för att börja jobba direkt. Nu bor Sam i Oasis Springs och hennes drömmar är att få klättra inom sin karriär och att få bygga upp ett eget hus där hon kan starta en familj.

Cornelia

Jonny Depp, jag trordu vet ur han ser ut och sånt. Men aah... ^^

Svar: Woaaah... jag kan verkligen inte göra kändissimmar! Vi får se hur det blir med det. xD
"Kaka"

Felicia

1. Du kan ha cc
2. Tara Cooper, ungdom, tjej
3. Hon Ska ha ganska mörk brun hudfärg men inte den mörkaste,hon ska gröna ögon och hårfärgen ska vara svart
4. Hennes ambition ska vara någonting med förmögenhet, feminin gångstil och egenskaperna självsäker, perfektionist och ordentlig.
5. Hennes klädstil ska vara väldigt Classic och lite affärskvinneaktigt.
6. Tara har hade ett liv som alla drömde om. Två kärleksfulla föräldrar som var stenrika och gav henne allt hon pekade på. Men när Taras pappa hade varit otrogen med ett flertal kvinnor förändrades allt. Hennes mamma började dricka och hennes pappa försvann. När allt det hon hade försvann ville Tara inte bo mer hos sin mamma så hon fick bo hos en fosterfamilj i flera år. Tara fick lära sig att man måste kämpa för det man vill ha. Tara visste exakt vad hon ville ha. Hon ville få tillbaka sin förmögenhet och börja om på nytt men för att hon ska kunna få det måste hon starta från nivå ett.

LIlla sims älskaren

Ja det får du men inte för mycket eftersom jag inte lärt mig hur man laddar ner..:)
Meya Linde, Kvinna och ungdom.
Ganska ljus hud men inte jätte, mörkbrun hårfärg eller något och blå stora ögon.
Hon ska vara självsäker, social eller något som passar och någonting med musik.Hennes ambition ska handla om vänskap eller socialitet. Om det inte finns så ta någonting med musik. Gångstilen kan du bestämma själv.
Hon kan ha en tatuering på armen. Rösten ska vara lagom ljus och mörk.gärna jeans till hennes vardags kläder. Håret får gärna vara på sidan. Gärna örhängen och några fina höga skor.
Biografi: Meya har alltid varit populär i skolan. Hon har haft höga betyg och alla tycker bra om henne. hon har ett perfekt liv kan man tro. Men hemma har hon aldrig känt sig älskvärd. Hon växte upp med sin mamma, pappa, hunden Holly och yngre bror. upmärksamheten har alltid riktats mot hennes bror och hon känt sig så ensam. hennes föräldrar sa aldrig att dem tyckte om henne. Hon är en väldigt social person som älskar att umgås och har många vänner. Hon har alltid tyckt om musik och är jätte bra på gitarr. Hennes bästa vän ät hunden Holly. Nu har hon flyttad till etteget boende och är redo att starta sitt nya liv..

Lilla sims älskaren

Jag ångra mig! Använd hur mycket cc du vill!!

Anonym simsgalning

Ja cc går bra
Namn:Hayli BockaRilly
Kvinna,ungdom
Hud spelar ingen roll blått rosa eller vit hår ögon färg spelar inte häller någon roll
Hon är en modig och rolig sim med massor av humor och älskar rocka billy
När hon va liten va hon klassens clown och väldigt uppskattad bland de andra elevarna😸

Live for the Sims

1.Costum Content: Använd gärna CC!
2.Namn:Coral Mayne. Kön: Kvinna. Ålder: Ungdom.
3.Utseende: Långt, helst vågigt, mörkbrunt hår. Lusbrun hud. Mörkblåa ögon. Ganska så smal.
4.Egenskaper: Matrealisk, god, romantisk. Ambition: Affärer, äga största och dyraste huset. Gångstil: feminin.
5.Inga tatueringar, söt stil, mycket ljusa färger.
6.Biografi: När Coral växte upp blev hon ständigt mobbad av de populära tjejerna i klassen. De tyckte att hon var en alldeles för bortskämd rik unge som skulle tryckas ner. Trots detta berättade Coral aldrig vad som hände i skolan för sina föräldrar. Båda var alkoholister av högsta grad, det hände att hon blev slagen och ofta behövde hon använda smink för att dölja de hemska blåmärkena och såren. Det var många som trodde att Coral levde ett fantastiskt liv, men i skuggorna av alla kläder och smycken ruvade en hemlighet som aldrig skulle få komma upp till ytan.
Kan verkligen Coral fly från det förflutna innan det kommer ikapp henne?

Olivia Via

1 - Ja, du kan använda dig så mycket costum content du vill så länge det är virus fritt! Och linka gärna det, eftersom det inte följer med annars :)
2 - Kaylin Marble, kvinna och ungdom.
3 -Ljus hy, men inte alldeles för ljus. Kanske lite solbränd men inte för mycket. Hårfärgen ljus lila och långt & platt. Ögonfärg kan vara lite brungrön aktig, kanske lite grå i det, och ganska smal, men du kan sätta lite booty på henne.
4 - Perfektionist, bokmal och kreativ. Jag tänker mig att Kaylin skulle passa bra med den där mat ambitionen, eller den när man ska mixa drinkar. Men du får överraska mig! Den swaggiga eller vanliga gångstilen, välj själv :)
5 - Nu kommer min favoritdel.. Du kan gärna ha tatueringar, hennes ögonskugga kan vara lite smokey eyes, eller nån slags brun glansig, ja smokey eyes xD Gärna ljus läppglans, lite naturligt. Hennes puder på kinderna kan vara lite brun, fast ändå blandas in med hennes hudfärg. Ett sött men tufft ansikte, hon måste inte ha perfekt ansikte, försök göra henne lite "speciell/ovanlig". :) Gärna några snygga örhängen, som kanske något kors eller ankare eller sådär. Gärna några öron piercingar, asså som sitter lite högre upp på örat :) Jag bryr mig inte om hennes vardags tröja är ett linne eller mjukis tröja, bara den är snygg, hehe. xD Jeans eller shorts gärna. :) Hennes formal klädstil har gärna en kort klänning, rött läppstift/läppglans och mörkare smokey eyes. Hennes pyjamas kan gärna vara något sött & ljust. Överraska mig med det andra! :) Och ha gärna lite ljusa saker på henne. Några converse som vardagsstil skulle passa bra :) Ja.. Överraska mig resten!
6 - Kaylin har alltid varit sin egna unika person. Hon hade ett normalt liv som tonåring och hade normalt många vänner, och hon älskar att lära sig saker. Hon har alltid älskat böcker och har en hel samling av dom. Som barn har hon alltid varit den där perfekta lilla flickan med bra betyg och allting, och fortsatte så i hennes uppväxt. Hon jobbade hårt på sina betyg och har haft ganska många förhållanden. Hon har ibland haft sina dåliga tider men ändå bra. Hennes föräldrar skiljde sig och hon bodde hos sin mamma, som var ganska upptagen med hennes jobb och kom bara hem väldigt sent på kvällen, men hon var fortfarande en bra mamma. Hon började på universitetet och fick bra betyg, flyttade ut och ville börja helt på nytt. Hon flyttade in i bara ett vanligt nybörjar hus men i framtiden vill hon ha mycket med pengar, en familj och ett stort hus. Hon älskar att spela och brukar oftast hänga med sina vänner. Hon är den där speciella tjejen som är svår att beskriva. Hon älskar att laga mat och göra kreativa saker, mixa drinkar och mycket mer. Hon vill nån dag hitta "den rätte".

Isabella

1. Yaas
2 Meya West,kvinna och ungdom
3.ganska ljus,Bruna ögon och Rött långt hår (gärna nedladat hår)
4. Du väljer vad du tycker passar
5. Högmidjade shorts magtröja och gärna någon tatuering gärn lite mörkstil mörka läppar septum
6. Meya har alltid dragit sig lite undan men hon har alltid varit rätt så populär hon hade rika föräldrar och är väldigt självsäker hon gillar och laga mat och hon är väldigt flörtig av sig alltid munter och glad

//Isabella



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?