Evans - Shang Simla

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Efter några simstimmar på ett flygplan är Jun & Elijah äntligen framme Shang Simla. Det första de gjorde när du landat på flygplatsen var att ringa hem till Bridgeport för att se hur det går med sonen Blake.


Elijah och Jun skiljer sig åt, de vill upptäcka helt olika saker. Så Elijah går till den lokala marknaden. Han köper lite nya recept blandannat.


Och Jun bestämmer sig för att passa på att lära sig lite kampsport. Det kommer en kvinna bakom henne som mest står och skrattar i trappen.


Denna kvinna ställer sig direkt och visar hur duktig hon är på kampsport, endast för att störa Jun och hennes försök.


Men Jun låter sig inte störas - trots egenskapen hetlevrad som ofta gör henne arg. Jun går fram och frågar vad hon heter och svaret är Adaeze Min. Jun har problem att uttala det namnet och skrattar bara lite nervöst. Jun berättar om hur hon tror att hennes släkt kommer härifrån, men att hon aldrig varit här tidigare.

Elijah däremot spenderar dagarna i konstiga källargångar. Dolda rum under marken som döljer gamla reliker, skattar och antika mynt.  

Trots de korta två dagar de varit i Shang Simla är det nu dags att åka hem. Hem till deras son. Jun är glad att hon åkt på denna weekend, att hon faktiskt besökt det land som hon härstammar ifrån. Någon dag ska hon åka tillbaka hit, kanske bosätter hon och Elijah sig här när de är gamla?


emma

haha jag diggar din blogg! härligt med alla historier som du hittar på, du har bra fantasi! får själv lust att spela sims och skaffa alla prylpaket och spel ^^ kram



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?