Evans - Virus?

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Efter möhippan är det några lugna veckor som väntar. Jun jobbar på sina färdigheter eller jobbar. Elijah har massor av filminspelningar att göra, så han är mest borta hela tiden.


På tal om Elijahs filminspelningar och skådespelarkarriär har han nu fått en litet pris för sina insatser. "Simmarnas val" heter trofén, och den skyltar han stolt med i vardagsrummets hörn.


Så här års är det ju även kärleksdagen. Så Elijah och Jun får ledigt från sina jobb och bestämmer sig för att besöka vårfestivalen. Det är inte så mycket folk där, men de har kul ändå. De äter god glass, tar sig en kaffe och kollar hur stark deras kärlek är på kärleksbarometern.


Jun har drabbats av något konstigt illamående. Hon som själv jobbar inom vården vet inte alls vad det kan vara. Hon försöker lugna magen med en mugg varm choklad. 


...men den varma chokladen åker upp lika fort som den kom ner. Elijah står i duschen, redo för dagens arbetspass. Just idag har Jun tagit ledigt, ifall att hon har något virus vill hon ju inte smitta någon av sina patienter eller arbetskollegor på sjukhuset.


Senare på dagen springer Jun till mataffären. Hon mår lite bättre nu och bestämmer sig för att ta tag i veckans mathandling redan nu. Istället för att handla mat kanske du behöver dig ett nytt paraply, Jun?


Ingeborg

wcif diskmaskinen?

simmarsmulan

Åh, var kommer Juns skor ifrån? Och hennes nattlinne? :)Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?