Evans - En resa till Shang Simla

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Idag är både Jun och Elijah lediga från sina jobb. En av deras vänner erbjöd sig att vara barnvakt så att de kunde åka ut på en liten dejt. Lite tveksamt tackade de ja till det, nog ska det gå bra!


De börjar med att äta ett god tremättersmiddag på Bridgeports restaurang.


Sen åker de över till Micks Mästerkaraoke och sjunger för kung och fosterland! Det låter inte bra, men det vet de om. Alla skrattar åt deras försök och paparazzisarnas kameror blixtrar. Detta utnyttjar Elijah!


Som sagt, paparazzinarna får fullt upp för att dokumentera alla deras felsteg.

Om en simsvecka kommer Jun och Elijah att åka ut på en resa till Shang Simla. Det känns tungt att lämna Blake, men det är ett jobberbjudande Elijah måste ta. Sen härstämmar ju Juns förfäder från Shang Simla, så att åka dit kan vara bra. Så får de upptäcka deras kultur, deras traditioner. De ser på den här resan som deras smekmånad. Blake stannar hemma med nära vänner som tar hand om honom under de tre dagar de är borta.


Rolo

Vad spännande med Shang Simla :D

Agnes

Vart har du laddad ner bilen ifrån? :)Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?