Evans - Första dejten

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Det är kall vinter i universitetsstaden, det är ju något som systrarna Evans verkligen inte är vana med. Så efter dagens föreläsning passar Cornelia på att ta en kaffe och en munk på caféet.


När hon är hemma igen kommer Harold över. Hon har inte vågat höra av sig till honom eftersom att hon skäms över den onyktra kyssen hon attackerade honom med. Han berättar dock att han inte hade något emot det, men för att börja på en mer ordentlig grund ta de väl gå på en dejt i helgen?


Så när Harold cyklat hem igen passar Cornelia och Chanel på att skvallra lite om honom! Sen tar de upp sina skolböcker och studerar lite.


Harold ringer någon timme senare... "Eh, du Cornelia... kan vi inte ta dejten nu ikväll istället?" och Cornelia tackar nervöst ja, men vågar inte gå till bowlingen själv så hon tar sin syster med sig. Harold känner att detta var väldigt pinsamt... "hallå... det skulle ju vara en dejt".


Cornelia försöker imponera på Harold men misslyckas ganska stort. Hon har aldrig bowlat förut så hon halkar på banan när hon slänger iväg det tunga klotet.


Harold tyckte bara att hennes tappra försök var gulligt, så de gick upp på övervåningen. Väl där ser dem en fotoautomat som de genast måste prova! Det slutar med att det gick lite för vilt till... första dejten och allt! Båda är upp över öronen förälskade, trots att de inte känner varann allt för väl.


Chanel har insett att hon inte ska vara ivägen för dem eller deras dejt, så hon tar sig modet och socialiserar med andra. Trots sin extrema blyghet.


När de sedan kommer hem igen är det dags för Chanel att ge lite kärlek åt sina växter.




Chanel behöver lite nya växter och kryddor till sin trädgård. Hon har fått höra talas om att det finns växter på taket hos rebellernas ställe.

Efter att ha bett om pengar av universitetet investerar Chanel i en stor maskin. Här kan hon analysera allt möjligt. De placerar maskinen i den tomma källaren så hon kan arbeta ifred.


SimsMixy

Hur snabbt det tar det för dig att ladda sims alla 2 gg?
Och hur kan man göra sims 3 snabbare? :3

Svar: Det tar inte alls länge för mig att ladda sims, max tre minuter, om ens det! Jag har jättemycket nedladdat samt alla simsspel. För att ha ett snabbt sims krävs en BRA dator. :)
"Kaka"

SimsMixy

Hur snabbt det tar det för dig att ladda sims alla 2 gg?
Och hur kan man göra sims 3 snabbare? :3

Svar: Det tar inte alls länge för mig att ladda sims, max tre minuter, om ens det! Jag har jättemycket nedladdat samt alla simsspel. För att ha ett snabbt sims krävs en BRA dator. :)
"Kaka"

Sofia

Var kommer skorna Chanel har på sig ifrån? (De vita som påminner om jefferey campbell skor)

Svar: Det är Jeffrey Campbellskor! Men jag vet tyvärr inte vart jag laddat ner dem ifrån, har säkert bara fått med dem när jag laddat ner en sim :)
"Kaka"

Victoria

Varifrån är Cornelias boots från?:)

Victoria

Varifrån är Cornelias boots från?:)

Rolo

Kul med en växtodling :D

Klara

Kan man ladda ner Chanel och Cornelia? :3

Svar: Inte Chanel tyvärr... men Cornelia finns nog här på min mediafire: https://www.mediafire.com/folder/919r18cwt800g/The_Sims_3 och andra simmar jag gjort finns här http://www.thesims3.com/mypage/carroeb/mystudio :D
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?