PGC Falk - Generation 1 - Del 1

| Postat i: TS3: PGC

Luna söker jobb på måndagen. Som politiker såklart, och hon får det direkt! Hennes första arbetsdag börjar dagen efter klockan nio. Att stiga upp tidigt är inte särskilt kul, men det ska bli kul med lite simdaler i banken,


Luna har ingen ordentlig kyl vilket resulterar i dåliga måltider, här blir hon mätt på en somrig drink tillexempel. Hon har den allra billigaste minikylen.


Dags att lägga sig. Ekande tomt och kallt är det i det stora sovrummet.


Sommarfestival! För att tjäna lite extra simdaler kommer Luna på att hon kan plocka blommor. Hon hittade några riktigt sällsynta, vilket gav henne 1200$.


Hennes nya arbetskamrater har fått nys om vilken djurälskare Luna är, så de ber henne adoptera en valp som deras egna hund fått. Att få en gratis liten pälsboll tackar inte Luna nej till! 


På en fest en arbetskollega fixat möter Luna den rika Lennon Sosa. Efter några drinkar tar Luna steget och kysser Lennon... och han kysser henne tillbaka! Går du inte lite för fort fram nu Luna? Lunas svar på detta var att Lennon inte heller vill ha barn i framtiden, då är de ju som menade för varandra.... eller.


Fort fram var det ja... bara någon vecka senare får Luna flytta in till Lennons alldeles för stora hus. De kommer dock att sälja detta och köpa ett nytt hus. Ett hus som de själva byggt, så att de kan börja om. Tillsammans.




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?