Hawks - Ny stad

| Postat i: TS3: Familjen Hawks (krasch)
Familjen Hawks (plus Alfies flickvän Mia) har nu flyttat till St.Claire! Elena och Jan investerade i ett dyrt hus, och gav resten av pengarna åt Alfie. Det är klart att han och Mia ska få en egen lägenhet i stan!

Den vita lägenheten till höger bestämde sig Alfie och Mia att flytta till. Fin lägenhetsbyggnad med tillgång till gym och nära till allt.

För den lilla summa pengar Alfie och Mia hade kvar så köpte de inredning till sovrummet. Nya fräscha möbler! Allting är ännu inte klart eftersom simdalerna mer eller mindre tog slut.

Efter en hel dags utforskande i den nya staden så gå Alfie och Mia ut på middag. Vad Mia inte visste var att Alfie hade planerat att fria till henne hela kvällen! Med tårar i ögonen tackade hon ja.

Både Alfie och Mia har nu skaffat jobb, Alfie inom musik och Mia inom militär! Men de har fortfarande tid för fritid och varann.

Bara en vecka efter frieriet var det dags för Mias möhippa. En helg när hon var ledig bjöd hon över alla sina vänner till den exklusiva klubben Black Box. Där festades det hela natten.


Trots ny köksinredning så måste Alfie ändå laga den titt som tätt. Tankar på att köpa hus efter bröllopet finns där. Vem är det som byggt det här huset föressten? Vill gärna ge er creds, vet att det är någon från Dayviews.

Hösten har kommit och Mia sliter på jobbet. För lönen kan hon kanske köpa ett nytt paraply?

Spökeridagen är här och Mia och Alfie bjöd över vänner och familj för skördefest! Som om det inte kunde bli roligare så bestämde de sig för att gifta sig på samma gång.


Vintern är framme i St.Claire! Mia och Alfie upptäcker att de väntar sitt första barn. De bestämmer sig för att spara pengarna och bygga ut lägenheten istället för att flytta till hus.

På snöflingedagen föddes en flicka som fick namnet Kelly. Hon fick egenskaperna Konstnärlig och Geni.

Mia fyllde år och fick en medelålderskris!


Anonym

Min sim vill ha möhippa... hur fixar man det? Måste det vara på en helg? Snälla kan du berätta det!

Svar: Du måste ha Leva Livet och dina simmar måste vara förlovade.Sen så använder du bara telefonen och alternativer "Ordna fest..." så kommer sedan Möhippa eller Svensexa som alternativ! Det måste inte vara på en helg, det kan vara när som helst.
Kaka - Simsing.blogg.se

Anonym

Finns staden att ladda ner på exchange?

Svar: Nej, inte på exchange. Men om du googlar efter "st.claire the Sims 3" så hittar du vart man kan ladda ner den :)
"Kaka"

Anonym

Finns staden att ladda ner på exchange?

Svar: Nej, inte på exchange. Men om du googlar efter "st.claire the Sims 3" så hittar du vart man kan ladda ner den :)
"Kaka"

Anonym

Är det gratis? Har hittat staden hos Awesims.sixty-ten.net.
Vet inte om det var där du laddade ner?

Svar: Ja det är där jag laddat ner den och ja det är gratis :)
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?