Evans - Rullskridskor

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Efter en lång dag i skolan tar Ana med Paige till stadens rullskridksohall. Tanken är att de ska bonda lite mer nu när Ana snart gifter sig med Paiges mamma Cassie.


Innan de vågar ta på sig rullskridskorna passar de på att spela lite spel. Så som att greppa tag i massa leksaker med en stor klo eller dunka vampyrer. Lägg även märke till hur oerhört fokuserad Ana är! 
Ana är lite modigare än Paige och lär sig snabbt hur man ska göra för att inte ramla på rumpan. 

Men tillslut vågar sig Paige på att snurra runt. Som en liten ballerina typ! Efter en massa dunkande träningsvärk åker de hem, men Ana lovar att hon och Paige ska åka tillbaka dit efter det stora bröllopet som sker i helgen.


Anonym

Till vilket Sims får man rullskridsko hallen??

Svar: The Sims 3 Årstider. :)
"Kaka"

Anonym

Hej. De här kanske låter konstig å så. Men hade du kunna göra en ny familj (om du vill) och flytta den till birgersport. Å flytta in i takvåningen å vissa hur du designa den osv. Och skriva vad du tycker om staden birgersport. De hade varit så kul om du vela göra de. Helst de me takvåningen! Jag bor alltid i takvåningen och har alltid samma möblering osv så hade varit kul hur du har det! Snälla

Svar: Jag orkar tyvärr inte göra det, sorry :)
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?