Evans - Easy to fall, easy to break

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Ana bor hos Paige och Cassie för några dagar, inte helt officiellt om hon ska flytta in helt.


Men när hennes make Devin kommer förbi med skilsmässopapprena, påskrivna och klara lättar en sten från hennes hjärta. Med tårar i ögonen tar hon emot beskedet om att de nu är skilda. Trots att detta var hennes val är hon ändå ledsen över det faktum att lämna en människa hon delat sitt liv med. De skiljs åt som goda vänner och Ana går in i vad som nu kommer vara hennes nya hem och familj. 


Ångesten lämnar snabbt hennes kropp när hon ser Paige, någon som nu kommer vara hennes styvdotter. Det är iallafall vad hon kommer se henne som. (Det läskiga är ju faktiskt att Paige är mer lik Ana än vad hon är lik Cassie, trots att de inte är släkt whatsoever).


Felicia

Äntligen så börjar de bli en familj :)

Kajsa flowerbear

Ana o Paige ser typ identiska ut, håller med xD

Olivia Jappz

Haha, du har så rätt med det där med Ana och Paige, Dom ser verkligen lika ut.. Kanske är Ana och Paiges "pappa" släkt från långt håll? xD Såklart att det inte kan vara så, men dom e bara såå lika. :p

The Epic Sims

WCIF Anas Klänning?

Ellie

WCIF Paigies hår?

Ines

Wcif Paiges hår?Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?