Evans - Alkemi?

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Paige har fått en källare under hennes rum. Tanken är att hon ska öva på sina alkemist-färdigheter där nere. Mamma Cassie tror ite riktigt på det här med alkemi men tycker det är kul att Paige iallafall har intresse utöver det vanliga. Kanske blir Paige en alkemist en dag, vem vet? Nu har hon iallafall möjlighet att prova på det.


På tal om färdigheter och eventuella karriärsval så är ju Ana en fotograf, egen företagare såklart. Hon fotar dock endast med sin smartphone vilket inte alltid är det bästa. Hon vill gärna avancera till en bättre kamera och åker förbi diversehandeln nästan varje dag för att se om de har någon - de har aldrig någon. Men men... det är ju inte bara kameran som gör bilden, fotografen är ju såklart en stor del i det hela.

Annars är det bara det gamla vanliga som pågår i hushållet. Cassie jobbar, Ana tar hand om hundarna och jobbar hon med och Paige kämpar i skolan och diverse skolaktiviteter.


Alexandra - Inlägg om Sims

Fina dem har blivit! :)

Saga

WCIF kuddarna och soffan på första bilden?

:-)

Kan du kolla upp om The sims 4 kommer att komma ut på svenska, om du kan så kanske du ser också när? Tack för svar

Svar: Ja, det har kommit ut på svenska
"Kaka"

Anonym

Hör inte med inlägget men du fuskar inte till dig pengar, men fuskar du när du ska inreda eller nåt?

Svar: Nej, jag fuskar aldrig :)
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?