Evans - Fokus

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Brooke har fått upp ögonen för universitetsstadens snygga killar. När hon är påväg till dagens första föreläsning möter hon hembiträdet på gården. Hon tyckte självklart att han var dösnygg. "Vilken bra start på dagen!"


Och fritösen de köpt fungerar precis som den ska (jag hade problem med den innan) och både Blake och Brooke använder den varje dag. Onyttigt är det och äter man för mycket märker man hur vikten stiger.


Brooke hade ju som sagt fått upp ögonen för områdets snygga killar - men de hade minsann fått upp ögonen för henne också. Kanske är det för att hon, brodern och föräldrarna är kändisar. Jämt är det någon som kommer fram till Brooke för att "lära känna" henne. Oftast blir hon smickrad, men ibland kan det vara lite jobbigt.


Blake kämpar med att lära sig laga mat. Inte ens våfflor klarar han av.


Som student på kommunikation får Brooke lära sig hantera intervjuer med okända människor, kamerateknik och en hel del annat. Men hennes favoritområde måste vara journalistiken och fotograferandet.


Rebellerna som Brooke hänger med har tipsat henne om massa coola örter. Vissa örter gör så att man kan vara vaken flera dagar i sträck. Andra gör att man blir extra kärleksfull till exempel. Örterna kan man även ha i maten och till och med i varma drycker.


Brooke har väldiga problem i skolan. Betygen sjunker, och istället för att göra något åt det struntar hon i det. Så till hjälp har hon sin kompis Nathaniel Wright. Han hjälper och några andra vänner hjälper henne gärna med inlämningsuppgfiter och grupparbeten.


Annars då? Ja, Blake tränar hårdare är någonsin och utövar även amerikansk fotboll på universitetets arena. Brooke försker att satsa mer på skolan istället för örter och killar.


När Brooke är hos några av sina kompisar bestämmer hon sig för att streaka i studentkorridoren. Idiotiskt kan man tycka, men Brooke tyckte det var askul.

Efter en viktig föreläsning i kommunikation bestämmer sig Brooke för att göra ett containerdyk. Äckligt, smutsigt och säkert ohälsosamt... men en gratis tvättmaskin hittades!


Fanny

Okej, jag tänker inte ifrågasätta det där med att det tydligen är fysiskt möjligt dra med sig en tvättmaskin från en container...

Svar: The logic of The Sims haha :D
"Kaka"

Karin

Hur gjorde du så att man kan se deras bröst så? Jag har aldrig sett det förut...

Svar: Jag använder ett mod som heter Decensor, jag har skrivit lite om det och länkat det här: http://simsing.blogg.se/2013/september/mods-jag-anvander.html Det modet gör att "suddet" försvinner. Sen använder jag mig av nedladdad hud/skins som då gör att simmarna får bröstvårtor och sådant. :)
"Kaka"

Jessica

Sv; men åh tack så mycket ! :) vad glad jag blev :)

Stina

Kan du länka till nå bra hud/skins som du använder och gillar? Snyggt när det blir lite mer skuggor och sånt tycker jag, ser mer levande ut!

Svar: Hej! Jag har länkat sidorna jag laddar ner mina skins ifrån här: http://simsing.blogg.se/2014/january/sidor-jag-laddar-ner-ifran-2.html :D
"Kaka"

Stina

Kan du länka till nå bra hud/skins som du använder och gillar? Snyggt när det blir lite mer skuggor och sånt tycker jag, ser mer levande ut!

Svar: Hej! Jag har länkat sidorna jag laddar ner mina skins ifrån här: http://simsing.blogg.se/2014/january/sidor-jag-laddar-ner-ifran-2.html :D
"Kaka"

Johanna

Vart har du hittat fritösen?:)

Svar: Har svarat på det i ett inlägg nu! :)
"Kaka"

Anonym

vilka hud / skins har du använt då (ang. Karins fråga)
Jag tycker det ser mycket verkligare ut så

Svar: Har du kollat in sidorna jag länkat under "skins": http://simsing.blogg.se/2014/january/sidor-jag-laddar-ner-ifran-2.html ? :) För att vara exakt använder jag mig av dessa just nu: http://goo.gl/dAsnQx http://goo.gl/WepZR9 http://goo.gl/j3VFkm
"Kaka"

Tilda

Brooke's tatueringar hade jag på min förra dator, men nu kommer jag inte ihåg vart de var ifrån. Kommer du ihåg?

Svar: Jorå, här hittar du dem: http://orange-sim.blogspot.se/2012/08/tatoo.html
"Kaka"

tilda igen

kan du exakt vilken länk du fick bröstvårtorna?! :) tack svara gärna innan 18.00

Svar: För att vara exakt använder jag mig av dessa skins just nu: http://goo.gl/dAsnQx http://goo.gl/WepZR9 http://goo.gl/j3VFkm
"Kaka"

Teddy

WCIF Den där naken moden?
Btw, Älskar din blogg! (*-*)

Svar: Alla mods jag använder finns i ett inlägg... här hittar du det: http://simsing.blogg.se/2013/september/mods-jag-anvander.html Och modet som gör att de inte har någon censur på sig heter "NRAAS Decensor" och det hittar du som sagt i listan. Kul att du gillar min blogg, tack så mycket duuu! <3
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?