Evans - Problemlösningar

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cornelia tycker att hennes sovrum ser för grått och opersonligt ut. De har dessvärre inte råd med någon fancy inredning så hon bestämmer sig för att måla lite graffiti på väggarna istället.


Chanel funderar. Hon funderar på livet. Hon känner sig så otroligt ensam... ingen man i livet, inte särskilt många vänner och så vidare. Det svin till pojkvän hon hade under universitetstiden har hon glömt bort för länge sedan.


Cornelia däremot är inte det minsta ensam. Imorgonbitti kommer hennes pojkvän Harold på besök så hon har piffat upp sig med en ny frisyr. Hon längtar efter sin man.

Chanel kom på en bra lösning på sitt "känna-sig-ensam-problem" - köpa en katt! Hon adopterar en katt till familjen som får namnet Gizmo.


thesimslife

Gillar namnet Gizmo, Min killes gamla hund (som dom lära skänka bort till en av deras kompisar för att han pissa på allt xD ) har de namnet :3



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?