Evans - Gäng

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Cornelia börjar direkt med att knyta nya kontakter. Hon träffar en sportfåne vid namn Mikael... självklart börjar Cornelia konversationen med hur en tjej kan ha fått namnet Mikael, uttalas det som killnamnet Mikael?


Sen ringer telefonen och pojkvännen Harold ber Corrnelia komma ut. "Hej, hörru jag står här utanför. Antar att jag är vid rätt studentkorridot... kom ner!" Cornelia springer ner för alla trappor för att pussa på sin älskade. Att de inte har setts på hela lovet gör bara känslorna ännu starkare.


Chanel försöker desperat få sig en godisbit ur automaten. Hon hade inga kontanter så hon fick prova att slå på automaten istället. Dock har hon hört rykten av att någon dött av att göra så... så hon slutade innan automaten vickade fram lite för mycket.


Cornelia har börjat hänga med rebellerna och har därmed fått tag på några konstiga örter de tyckte hon skulle äta. Förra terminen vågade Cornelia inte umgås med rebellerna, trots att hon så gärna ville.


Gatukonst har hon också börjat utöva! Hon har inte vågat spraya något ute ännu dock, tänk om någon tycker hennes graffiti i är ful liksom? 


Att bo i en studentkorridor har sina för- och nackdelar. Det är jämt stökigt och smutsigt men man kan sno andras mat när man inte har någon egen.


För att utöka sin rebelliska sida startar Cornelia en demonstration mot strålning.


...och Chanel hänger med sina nörd-vänner.


När hon kommer hem möts hon av ett otroligt stökigt rum och Cornelia är inte ens hemma för att städa. Smutsig tvätt på golvet och graffiti-taggar på väggarna.

...för Cornelia är ju såklart på fest! Ojoj..


victoria

Älskar att följa Evans-familjen!!

Chaos

Håller med Victoria! :-)

Anna

WCIF Mikaels hår? :)

Stephanie, Othersims

Hahaha, vilken tur att hon inte dog av automaten! ;)



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?