Evans - Nytt hus

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Dylan jobbar för fullt i trädgården men trots det dör många av hans växter. Allt som gick att skörda är skördat och Dylan får nu plantera om sina växter. Han spenderar flera simstimmar till att göra det.


Mitt som det är har Cassie hunnit bli ungdom, en snygg sådan också. Som egenskaper har hon nu soffpotatis, geni, hopplös romantiker, ond och är en hundperson. Cassie som är lite av en badgirl har valt att satsa inom den kriminella karriären... så nu återstår det bara att se om det finns några jobb där! 


I och med en ny ungdom i familjen väljer de att flytta till det nybyggda huset tvärsöver gatan. Snett mittemot detas gamla hus men fortfarande granne med Blake & Erwin. Ett stort, maffigt och dyrt hus som de fått råd med tack vare allt de kunnat sälja men även på grunt utav ett arv som Brooke fått från en avlägsen släkting.


Cassie gör sig redo för en dag som ska inkludera jobbsök. Hon stiger upp tidigt på morgonen för att piggna till så mycket som möjligt. Cassie är ju trots allt en soffpotatis, så att stiga upp är inte alltid det lättaste.


Senare samlas hela familjen (utom Damon som fortfarande sover) för att äta frukost tillsammans. Pappa Dylan har lagat lantbröd i pizzaugnen.


När det nu flyttat till ett nytt hus måste Dylan plantera om sina växter och grödor. 


Brooke som genomgår en medelålderskris tränar som aldrig förr. Hon vill hålla sin kroppsfigur som hon alltid haft. Med en kock till man är det lätt att gå upp några kilon.


Medans resten av familjen gör sig redo för läggdags är Cassie ute och skaffar lite nya vänner. Eftersom att Cassie och familjen Evans är känd i staden Storybrook County får de ibland uppdrag av deras gamla manager, så Cassie fick uppgiften att bli vän med en annan kändis. Kändisskapet har de ärvt från Cassies morfar Elijah.

När hon sedan kommer hem sent på småtimmarna passar hon på att ge hunden Luigi den uppmärksamhet han förtjänar. Det är nämligen så att de fått ett samtal om hur olycklig och ensam Luigi verkat, tar de inte hand om honom kommer de att ta honom.


Sandy

WCIF: Soffan och fåtöljen, och diskmaskinen, väldigt snygga!
Vart kan man ladda ner staden storybrook County förresten? Eller kommer den med något expassionspaket?
Tacksam för svar! MVH Sandy :)

Svar: Jag har svarat på din kommentar i ett inlägg nu!
"Kaka"

Carro - en alternativ bloggerska

Oh vad vackra dina simmar är! :O Kramisar Carro

Svar: Tack!
"Kaka"

Sandy

Hej! Skickade en kommentar förut men tror inte den kom fram så jag skickar en nu istället :).
Vart har du laddat ner soffan och fåtöljen, kuddarna och diskmaskinen? Och på vilken hemsida laddade du ner staden Storybrook county? Väldigt fint hus och dina simmar är verkligen fina! Så fina blir aldrig mina simmar.
Kram Sandy

Svar: Jag har svarat på din kommentar i ett inlägg nu!
"Kaka"

Ines

WCIF huset?



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?