Evans - Ett spännande jobb

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Den nybefodrade Brooke är så nöjd med livet just nu. Förutom ett superbra jobb har hon även gamla böcker hon skrev i sina yngre dagar som hon fortfarande får pengar för, en kärleksfull man och två fina barn. Cassie är nyanställd (även om det är inom den kriminella karriären så bryr sig inte Brooke så mycket... ännu) och Damon blir snart tonåring.


Cassie har tagit sig friheten att skörda några av örterna hennes pappa Dylan planterat på gården. När hon var yngre var hennes föräldrar alltid så noga med att hon inte skulle äta örterna, vem visste vad som kunde hända liksom? Denna gången fick Cassie bara en positiv effekt... som tur var.

Efter örtätandet bar det av till det nya jobbet Cassie fått. Hennes drömjobb - den kriminella karriären! Att det är i ett nedgånget skjul kan verka läskigt och väldigt obehagligt... men för Cassie är det bara spännande.
Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?