Evans - Skolgång

| Postat i: TS3: Familjen Evans

Harold jobbar fortfarande så mycket så att han knappt är hemma om dagarna. Han spenderar så mycket tid han kan med sonen Klaus. Tanken är att han inte ska vara en lika dålig pappa som hans egna far var.


Chanel har träffat en man vid namn Xander Witt. De båda är attraherade av varandra och Chanel har absolut en liten crush på Xander...men han verkar inte uppskatta flörtandet hon försöker nå fram med. Kommer Chanel få en man, någonsin? Alla är bara attraherade av systern Cornelia eller inte attraherade alls.


Elijah har blivit större och precis börjat skolan. 


Alla i Familjen Evans har varit duktiga i skolan i flera generationer och många av dem har en examen i någonting från universitetet. Cornelia tycker inte att hennes son Elijah ska bryta det mönstret så hon skriver in honom till scoutingen skolan håller i.


Elijah har livlig fantasi och föreställer sig sin låtsaskompis som verklig. Hennes namn är Snutten och följer efter honom vart han än går. Hon kan ge honom mellanmål och Elijah skyller alltid på Snutten när glassen är slut. Annars är Snutten Elijahs allra bästa vän!


Cornelia förespråkar för Elijah hur viktigt det är med en bra skolgång. Att det gör livet mycket lättare, ens personlighet skapas där samt hur framtiden ska formar. Elijah nickar och håller med, trots att han inte gör det egentligen. Trots sin ålder tror Elijah redan sig veta vad han vill bli i framtiden - en känd skådespelare, eller varför inte regissör? Han vill inte gå på universitetet, han vill ut direkt och bli känd.

Cornelia och Harold har fått reda på att de väntar sitt andra barn tillsammans. Familjen kunde inte bli lyckligare! 


Omar Rudbergs Tjej <3

Får man gissa på att du kollar på The Vampire Diaries? (:

Svar: Hahaha, japp ;)
"Kaka"

Sims forever!

Vem är Klaus?

Svar: Det lilla barnet på första bilden.
"Kaka"



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?