Adkins - Fadersfigur

| Postat i: TS3: Familjen Adkins

När Elle äntligen är ledig ringer hon nervöst till Karl, mannen hon träffade på en fest och blev upp över öronen förälskad i. När de möts i stadens centrum tar nervositeten över och Elle pratar och babblar på om allt möjligt.


När nervositeten lagt sig och de känner sig bekväma med varandra dansar de tillsammans på vårfestivalens dansgolv. Elle har aldrig känt en sånhär kärlek förut. Hur kan det ens vara möjligt, de har ju inte känt varandra i mer en någon vecka? 


Dottern Emily har växt upp och har blivit en liten diva. En vänlig, ivrig liten diva som älskar allting som har med hästar och enhörningar att göra.


Casper tar mer än gärna hand om sin lillasyster, de har byggt ett vänskapsband så starkt att ingenting kan bryta det. Trots det så blir Emily riktigt tjurig när Casper bara ska vara med sin flickvän Li hela tiden. Hon tycker ju såklart att han bara ska vara med henne, helst hela tiden. Det är ju hennes storebror!


När Caspers flickvän Li åkt hem inser han att hans lillasyster känner sig lite bortglömd. Han spenderar resten av dagen med att hoppa studsmatta med henne så att hon ska bli på bättre humör.

Elle och Karl har tagit det stora steget och flyttat in tillsammans. Karl tog sitt pick och pack och flyttade i hos Elle och hennes barn. Han har kommit riktigt nära Emily och läser godnattsagor för henne varje kväll när inte mamma Elle är hemma. Att bli vän med Casper är inte lika lätt, han är trots alla år efter sin biologiska pappas svek inte redo för att släppa in en ny fadersfigur i sitt liv.


Louise

Vart finns håret Emily har när hon är barn och när hon är tonåring? :)

Svar: Har gjort ett inlägg om det! :D
"Kaka"

Matilda

Vart har du laddat ner Elles topp? :D

Svar: Har svarat på det i ett inlägg nu! :)
"Kaka"Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?