TS4: Lockwood - Houseparty in my house!

| Postat i: TS4: Familjen Lockwood

Helgen är här och så är även den planerade festen Lexie lovat att hålla. Hon må inte ha några matlagningskunskaper eller ett fint hus att festa i men det verkar inte göra gästerna så mycket. De är mycket nöjda med cateringfirman Lexie anställt och att huset inte är i det bästa skicket märker de inte ens av. Hon har ju gjort så gott hon kan med de få simdaler hon anlände till staden med.

Generad blir hon också när hennes flört från några dagar sedan mer än gärna berättar att de är på G. Egentligen hade hon väl velat ligga lågt ett tag för att flörta med andra män, för att vara helt ärlig. Mannen bakom henne såg inte helt fel ut och Lexie hade mer än gärna lagt in en stöt på honom.

Men den där generande känslan kommer hon snabbt över, hon och Magnus går istället in till sovrummet för att ha lite kul... if you know what I mean. Ingen av de andra gästerna tycks märka något trots att sovrummet inte har någon dörr.


Moa

Jag tycker att din blogg är jättebra :-)



Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?