TS4 Snöiga Bergen: Varm källa och bergsklättring

| Postat i: TS4: Zaldivar Legacy, The Sims 4

En regning vårdag får Lucy äntligen tillträde till sitt alldeles egna hus. Ett modernt hus för knappt 20.000 simdaler i den nedre delen Wakaba. 


De första dagarna i ensamhet tar Lucy tillfället att fortsätta utforska Mt. Komorebi. Hon åker till onsenbadhuset Sutefani och njuter av att slappna av i den varma källan.


Några dagar senare åker hon upp till backen för att uforska bergen. Hon vågar ännu inte klättra upp för dem, men har bestämt sig för att öva på lite grepp och styrka när hon ändå befinner sig här.


Dagarna går snabbt när man har roligt! För att lära känna området och invånarna ännu bättre drar hon till den lokala baren för att ta sin första drink. Hon njuter av sin ensamhet, men känner ändå att det var lite tråkigt att ingen annan sim var där. 


Efter en drink och surrande med bartendern drar Lucy sig ut återigen. Den här gången vågar hon prova klättra lite. 

När kroppen egentligen alldeles är för trött efter övandet på bergsväggen så ringer bästisen Niko som vill hitta på något. Lucy säger att hon är ute vid bergen, men att Niko jättegärna får komma dit så att de kan vandra lite och catcha upp. 




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?