TS4 Snöiga Bergen: Ny snowboard och vandring

| Postat i: TS4: Zaldivar Legacy, The Sims 4
Lucys har blivit bättre på att åka snowboard och nått en lite högre färdighet. För att fira detta unnar hon sig en ny snowboard. Hon längtar tills hon blir ännu bättre - så att hon kan köpa en coolare bräda.


En ledig dag mitt i veckan firas med en ensam tur med pulkan i nybörjarbacken. Trots sina knappa 20 år har hon fortfarande sin lekfulla sida kvar.


När hon egentligen är påväg hem möter hon vännen Benji - och de bestämmer sig för att umgås lite och ta en vandring längs vandringsstigarna i området.

Benji är med sin äventyrliga personlighet en perfekt matchning för Lucy, och de har blivit riktigt bra vänner på en kort tid. De skrattar åt varandra när de halkar omkring på det hala underlaget. Först trillar Benji, och en stund senare halkar Lucy. 

Det är tydligt att de börjar få känslor för varandra, även om de inte vågar erkänna det själva.

Båda två har nämligen livsstilen "singel och fågelfri" (livsstilar kom med expansionspaketet The Sims 4 Snöiga Bergen, som innebär att en sims beteende tillslut blir som en livsstil för dem).

Den livsstilen innebär bland annat att man älskar livet som singel, bygger upp färdigheter snabbare när man är singel, man har en mindre chans att känna romantiska känslostämningar och att man blir spänd i en ny relation. 




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?