TS4 Snöiga Bergen: Krossad av en varuautomat

| Postat i: TS4: Zaldivar Legacy

Våren i Mt. Komorebi är hur härlig som helst, även om det är kyligare än i Newcrest. Lucy är fortfarande arbetslös och spenderar sina dagar med att upptäcka och utforkska staden. Hon besöker ungdomsfestivalen och blir fascinerad över hur många aktiviteter det finns för stadens barn. Lucy kan inte låta bli att drömma om dagen när hon har egna barn som får uppleva detta.


Hon möter Benji Aoki som är familjevän åt hennes tidigare värdfamilj Okada. De har känt Benji och hans familj sedan länge - så Lucy passar på att hälsa och småprata med Benji, och de klickar direkt då båda är äventyrliga.


Vid ett senare tillfälle förösker Lucy köpa lite varm mat ur varuautomaten... men det går inte riktigt som hon tänkt sig och plötsligt ligger hon under automaten.


Hon fick ingen mat, men passar på att åka några vändor i backen. Äntligen har hon lärt sig fler trick, och kan åka i den medelsvåra backen! Hej då nybörjarbacken.


Att bo helt själv kan vara ganska skönt, men ibland blir det faktiskt ensamt. Tur att Niko kommer över precis när Lucy suckar över att äta middag själv.

Lucy berättar för Niko om sina renoveringsplaner. Huset är just nu väldigt tomt och basic eftersom att Lucy varken har jobb eller pengar.

Men detta kommer att ändras på kommande vecka, för tack vare Niko och hennes familj har Lucy fått ett jobb på samma kontor som värdmamman Akemi. 




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?