TS4 Snöiga Bergen: Föräldrarna går bort

| Postat i: TS4: Zaldivar Legacy
Nackdelen med att tiden går är det faktum att ens nära och kära till slut går bort. Först gick Benjis pappa bort... en tid senare har båda Lucys mammor gått bort av hög ålder. Men Benji och Lucy finner stöd i varandra och sina andra vänner. 


Lucy cyklar över till Benji efter jobbet, som fortfarande bor i det hus som han och hans pappa ägde.


Ljusfestivalen är i stan - en festival med fokus på att njuta av hur vackert det är i världen, men också en festival för att tänka på de som lämnat jordelivet. Benji och Lucy tänder ljus för sina nära som de saknar.


Väl där stöter Lucy på sin bästa vän Niko och en kompis till henne. De pratar en stund, och Niko och Lucy planerar en vandring dagen efter tillsammans med Benji. 


Dagen efter möter Niko och Benji upp Lucy i vandringsområdet, väl förberedda för en lång och avslappnade vandring till templet. Det är en vacker vårdag trots kylig temperatur.

Efter vandringen cyklar de hem till Lucy för att njuta av en god middag tillsammans. Självklart är det Lucy som står för maten, då hon faktiskt är den med högst färdighet i matlagning. 




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?