TS4 Snöiga Bergen: En simtur i Wakaba-floden

| Postat i: TS4: Zaldivar Legacy, The Sims 4

Trots att Lucy har blivit riktig duktig på att laga mat så händer det att hon beställer pizza istället.


Som fortsatt arbetslös har Lucy riktigt ont om pengar. För att rädda situationen har hon tagit upp sitt intresse för målande igen, som barn var hon riktigt kreativ och fick sedan egenskapen "kreativt begåvad" vilket innebär att hon bygger upp kreativa färdigheter myyycket snabbare.


Efter skoltid kommer Niko över och Lucy kommer på att hon faktiskt borde ge henne en nyckel. Så att hon kan komma och hälsa på när som helst!


På kvällen när Niko åkt hem till sin familj drar Lucy sig ut för att besöka den pågående ljusfestivalen. Väl där lägger hon en önskan hos önsketrädet. 


Dagen efter har snön och isen smält - så Lucy passar på att cykla ner till Wakaba-floden. Hon har hört så gått om den fina floden, och tydligen ska den vara härlig att simma i.


Något Lucy inte tänkte på var att det fortfarande var riktigt kallt i vattnet. Självklart kände hon det redan när hon klev i, men härdade ut och simmade runt ändå. Men plötsligt kände hon hur kylan slog till, som om allt blod i kroppen frös till is. 

När hon värmt sig lite hemma ringer hon upp Niko och frågar om hon vill komma med till onsedbadet för att ta sig ett varmt dopp, och slappna av i den varma källan. 




Innan du kommenterar...
- Använd sökrutan i headern innan du frågar något.
- Titta gärna i min [FAQ] innan du ställer en fråga.
- Undrar du vart jag laddat ner något? Kolla först i kategorin [Where Can I Find]. Finns inte det du frågar efter där så är det bara att kommentera "WCIF Cassies byxor?" t.ex.
- Var vänlig kommentera [detta] inlägg om du är intresserad av ett länkbyte.


Kom ihåg mig?